| Autor |
Zpráva |
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 16:32
- Nahlásit
Fifi
"van de Hovenhof"
hovnoooooo .....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
terka_devil666
UAAAAAAAAAA. UUUz je to tady, vyskakuje si Oslik, nejen na Fijonu, ale aj na cizi!! JE dominantni a navic se nevejde do vany, pani, budete muset poridit nejakou XXXXXL vanu!
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
Fifi
vyskakuje si Oslik,
kristova noho, jakej oslík, dyť je to regulérní kůň!
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 18:48
- Nahlásit
Ebony
regulérní kůň!
tak kazdej sme megaloman v jinym slova smyslu
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:04
- Nahlásit
Fifi
Ebony
miisha
ale velebnosti, vždyť je to ještě štěně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:07
- Nahlásit
Ebony
dyť je to regulérní kůň!
Ale to nesedi k Fijone pak. Ikdyz takovej shire oslik.. Aj ty fousky to ma, pod bradickou.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 19:22
- Nahlásit
Fifi
Ikdyz takovej shire oslik
vždyť i v pohybu si jsou podobní Oslík neustále kluše a fousky na nohách třeba ještě dorostou
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2011 21:30
- Nahlásit
Fifi
kdopak tak okazale vyjadruje postoj k foce
Blečoun prdeláč
terka_devil666
Hezkej kuník,a teď začne z klacka růst macek.Zkyblovatí hlava,zmohutní plece,dobré vlastnosti se přetočí do infantilnosti a špatné se prohloubí... vítej v klubu.Co říkáš na nová krytí ?Tak lidi u sebe mají i 10měsíční odchovy a některým jsou tři vrhy za rok málo.... njn když maj ty feny v produktivním věku,že...
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 07:37
- Nahlásit
Eire
Co říkáš na nová krytí ?Tak lidi u sebe mají i 10měsíční odchovy a některým jsou tři vrhy za rok málo.... njn když maj ty feny v produktivním věku,že...
Tak to mě se snad radši ani neptej, je mi blivno vážně. Hlavně, že přinášej do chovu sámé zdravé a úžasné jedince. Nojo, chov je přece každého soukromá věc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Vzletná slovní huspenino!
: osobo vy ste fakt hrozná nána
Eire
to je síla s těma rajčatama
terka_devil666
pani vy se máte! Mně jako malý nechtěli povolit koňa na balgóně a vy ho máte dokonce ve vaně
je úúúžasnej
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Vzletná slovní huspenino!
osobo vy ste fakt hrozná nána
Fifinka nás vzdělává skvěle . Už se těším, až vyhrabu z nějaký krabice "Šmírbuch jazyka českého", abych to mohla na úrovni vracet
terka_devil666 PetraK
je úúúžasnej
To teda je , taky se mi líbí hodně moc
Eire
Psala jsem do Orlingu, požádala jsem je o radu pro specifický potřeby mých psů, je to dost dlouhý, tak to sem nechci kopčit, ale pokud by tě to zajímalo, pošlu mailem.
Orling jsem dával Hipíkovi jako malýmu, když mě vet strašil, že díky špatně vyvinutým kloubům (krmili ho jako čuníka na porážku), ve dvou letech bude v háji. Je mu 16 a furt mu to běhá...
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:43 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Ano pošli ...kuji
Já jsem se před cca třemi lety také dotazovala,ale už jsem to určo smázla.
|
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 10:49
- Nahlásit
Eire
mám a posílám
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 13:20
- Nahlásit
Díky,přišlo,v podstatě je to podobné vysvětlení jako jsem dostala já,co si pamatuji,jen mi ho dala jejich vetka.
Jsem s tím přípravkem opravdu max spokojená.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 17:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Smrdiště slov!
Eire
Co říkáš na nová krytí ?Tak lidi u sebe mají i 10měsíční odchovy a některým jsou tři vrhy za rok málo...
Hele, ja tem lidem fakt nerozumim, u rtw to byl asi taky rekordni rok. By meli mit rozum, a ne slepe mnozit a mnozit, dyk ten trh neni bezednej.
terka_devil666
Nojo, chov je přece každého soukromá věc
To je, v nekterych pripadech bohuzel. Pokud neni clovek soudnej, odnesou to kdo? aano, psove a plemeno.
až vyhrabu z nějaký krabice "Šmírbuch jazyka českého", abych to mohla na úrovni vracet
No to koukej vyhrabat, to budou jiste tez perly!! A ja vas nevzdelavam, za to muze Matheovic, kterazto mne tou moudrou knihou obdarovala.
PetraK
osobo vy ste fakt hrozná nána
Taky te mam rada.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 18:18
- Nahlásit
Xindl vespolek
Jsem myslela,že kamarádce stačí dva koně,dva vlkodavové..a ono prt
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 18:20 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Nesmím TO ukazovat chlapovi,páč už jsem ho ukecala,že puma je blbej nápad
A umí drandit autím..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 18:24
- Nahlásit
Eire
Na čičičiči. Echjo. Snad ma aspon odpovidajici vybeh a peci, stejne ale videt takovouhle selmicku nekde za mrizi neni nic pro me. Proto jedina ZOO, kterou unasim, je Dvur, tam jsou aspon opravdu v prostoru a za sklem.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 18:28
- Nahlásit
Fifi
Jj má 3x větší než v žololo,ale mazlící moc prý není,se na ni asi zajedu číhnout..taky nejsem mazlící Náročný koníček,vůbec nechápu jak to ti lidi stíhají
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 18:53
- Nahlásit
Eire
No tohle bych si ja teda nehladila a ani necekala, ze by byla mazlici. A stejne videti takovouhle selmicku nekde zavrenou, brekeke, jak by ji slusely volne plane a prostor.. Ja fakt do ZOO nemuzu, kdysi v LBC me rozplakaly "voliery" pro dravy ptaky, tam sedel jak zmokla slepice myslim nakej orel, ci co to bylo za ptaka, rozpeti pres dva metry - a ta klec mela na sirku tak dva a pul. Blink proste.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:04
- Nahlásit
Fifi
nekde zavrenou, brekeke, jak by ji slusely volne plane a prostor.
A tak víš jak,uměle odchované zvíře vypustit do volné přírody,je někdy rozsudek smrti...
Tak ZOO jsou lepší a horší,Mnohem horší jsou cirgusy,ty nenávidím a bojkotuju celej život..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:14
- Nahlásit
Eire
uměle odchované zvíře vypustit do volné přírody,je někdy rozsudek smrti...
Tak ja nerikam, aby cicicici jeli poustet do volne prirody, je mi jasny, ze to je uz ubohe zprznene zvire lidskou hnusotou. Nicmene by ji to tam sluselo. Asi jako lvickovi.
|
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:38
- Nahlásit
Fifi
Nicmene by ji to tam sluselo
V ZOO jsem nebyla od 7 let, kdy jsem dostala hysteráky před klecema s šelmama a opicema. Nesnesu ten pohled do dneška, i když výběhy jsou nesrovnatelně lepší.
Eire
Argument, že uměle odchované zvíře vypustit do volné přírody je někdy rozsudek smrti chápu, ale... chjooo , věřím, že u tvé známé se má v rámci možností dobře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:40
- Nahlásit
Eire
To nejni puma pani myslim.
Fifi
Taky te mam rada.
já vim
Ad k chovu - lidi nějak opravdu magoří, jako že fest. Loni- je to tak 3/4 roku?? možná ani ne, se na mě obrátila osoba, že ví, že se pohybuju mezi lidem psím, že jí doma zůstali štěňata, jestli bych to nemohla vyhodit do světa. Tak jsem to udělala, páč je mi jasný, že mít doma pár kousků psa velkýho plemene je radost. Vím, že je to člověk, který pro odchov udělá max. Co mě ale překvapilo, že teď nechala nakrýt druhou fenu. To si jako myslela, že se hnedle po 3/4 roce změní situace? Ale třeba jí křivdím, třeba má štěňata zarezervovaný, co já vím.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:45
- Nahlásit
PetraK
Nejní,je to jaguár,chlap chtěl pumu.
Dnes jsem byla za holičku psůch,bišon,dva jorcí..na 3 mm plst jak blázen,výmluvy lidí proč nečešou jsou bombastický.Jork byl ještě včera ráno rozčesaný,ale koupelí se mu to zdredovalo ,zaplstilo,paní asi mizernej čampon to byl v čem jsem ho koupala...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:48
- Nahlásit
Orling jsem dával Hipíkovi
Orling používá Walda (snad nekecam) a hlásil od něj velkou spokojenost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:49
- Nahlásit
PetraK
Co mě ale překvapilo, že teď nechala nakrýt druhou fenu. To si jako myslela, že se hnedle po 3/4 roce změní situace?
Asi jo. Ze to bude jinsi, lepe prodavajici se - nechapu proste, a mas to asi fakt u kazdyho vemene.
Ja sem kryla a mela jsem predem x zajemcu, pravda, nikdo necekal, ze se narodi velmi tezka prevaha pindouru oproti fenam. A lidi chteli prave feny. Inu coz, nechala sem si smejdiky pindiky domki, dokud se jim nenasli ty nej domovy. Ale treba ma ta tva znama zarezervovano, nebo zase budes za cas pozadana....
Nesnesu ten pohled do dneška, i když výběhy jsou nesrovnatelně lepší.
Mno jo no, tak nejak.
|
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:53
- Nahlásit
PetraK
To nejni puma pani myslim.
tady píšou, že puma být černá nemůže
levhart nebo jaguár jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 19:54
- Nahlásit
Eire
nám chodí puma po parku, teda teď už ne, chodila, když byla kotě, chlap se děsně ksichtil, když se na ní chodili lidi dívat, byl strašně otrávenej - jako když přivede do pražskýho parku pumu, tak to fakt nikoho nevyvede z míry - vodil jí na kšírách, kočka celou vycházku na stromě, nejdřív jsem myslela, že je to z dálky ričbek s prověšenou páteří a křivejma nohama, než mi došlo, že je to mici angora. Ale co s kočkou velkou v praze? To si vážně neumim představit....
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:00
- Nahlásit
věřím, že u tvé známé se má v rámci možností dobře
Byla vykoupená z cirkusu,takže asik tak...a je prý ostrá jak břitva,no proč asik,že?
Fifi
PetraK
S tím chovem je to fakt na pytel.Kryju minimálně a to vždy,když vím,že si nechám z vrhu něco doma pro pokračování linie.Kolikrát jsem i nekryla a říkala si,až se vycukaj z peněz a energie ti co mají 3 vrhy ročně nakryji já...prd leda,jedou dál a prý jako argument nedávno jsem slyšela,že nebude brát ohled na nezkušené áčkaře....takže když někdo otočí abecedu dvorkovým krytím ,je zkušenej..ten co za x let je u Dečka a jezdí na krytí i za hranice je nýmand.Do toho účelově bezpapíři a trh zahltí kvantita,kvalita to má těžký.
Kvalita je dražší a chovatel má ještě přiblblý požadavky na ústajení,výživu,výcvik,výstavy...zpětně kontroluje....
|