Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
miisha
Člen
# Zasláno: 31 Led 2011 21:46
- Nahlásit

Eire
jeeeho, je pondeli teprva a vona vo patku! ale potesila si me ze budes hakovat i v patek....

Ebony
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:10
- Nahlásit

aby jsme nezapadli! jen jsem tak courala a občas nemám slov
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/8749393/Krizenci-a fganskeho-chrta.php

miisha
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 18:13
- Nahlásit

tak jsem vazeni dnes po dlouhe dobe navstivila brno (jako jezdim tam kazdej den, ale po dlouhe dobe sem sla do centra) no a normalne se mi nakrabatilo oboci kdyz sem videla borca, starsiho chlapka a vedle nozky mu cupita labrador a na krku el. obojek. Jako vono se to tra propira vedle, ale dokud to clovek nevidi na vlastni oci tak ho to nenasere tolik. pejsek cupital vzorne, zadny voditko, zadnej normalni obojek. moje otazka by byla na co, kdyz tak vzorne jde s tupym vyrazem do prazdna, ale odpovim si sama, asi by tak vzorne necupital, kdyby mu ho pan sundal. jsem staromodni, nevadi mi to tolik jako kdyz vidim blbku na steklach ve Vankovce, na voditku yorkshira co se div neuskrti, pac tomu to nikdo nevysvetloval.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:12
- Nahlásit

Zdravím xindlspolek

Zítra jedu na 3 dny k tetě na Moravu...dostala jsem to befelem, tak doufám, že zase někde neuvíznu v sněhový vánici. Bohužel, plesnifci musí zůstat doma, do dálkovýho autobusu je nevezmou

miisha
normalne se mi nakrabatilo oboci kdyz sem videla borca, starsiho chlapka a vedle nozky mu cupita labrador a na krku el. obojek.
taky nám tu jeden takhle chodí... to není pes, ale loutka

Ebony
aby jsme nezapadli! jen jsem tak courala a občas nemám slov
pane jo, to by jeden nevěřil, jak jsou lidi blbý

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 19:57
- Nahlásit

čus xindle
sem vyčerpaná jako prase,dneska mi lehli oba kluci a celkem fest je to skolilo.
Jinak befel o Stývým........já s ním už chodím bez vodítka,prostě ho nepotřebujem,stejně se odemě nehne na krok,zvládneme kopec,ještě kus až skorem k hospodě v Klášteře a zpět.
A v noci spinkáme jedině takhle,páč sme malinkato hystorický,když nám zmizne panička.

miisha
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:08
- Nahlásit

jablunka
ted je furt nekdo nemocnej a samy takovy chutovky, dneska se tra volala kamosce esli se sejdem a vona lezi se zanetem spojivek me zas boli v krku, tak si louhuju hermanek...
styvy uz je ouplnej fesak

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:09
- Nahlásit

Katalyzátore všeobecného úpadku!

brut
Zítra jedu na 3 dny k tetě na Moravu..
Snad ne, nehlasi zadny hruzy. Akorat teda busy jsou tak nepohodlny, oproti vlaku, kdyz byla onehdy vyluka, tak jsem jen cucela, jak moc se clovek musi v busu uskrovnit a hnaty krcit a proste ble.

jablunka
Jinak befel o Stývým....
To je krasny kmochacek pan Mechacek, jiz vyrazne zarusta! A ma uslechtily vyraz, navic se urco na sebe kouka v tom zrkadle, aby se dostatecne znarcisoval..

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:10 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Nejako to blbne, nahralo se to dvakrate ... tak hlavne at Matej a Maugli jsou brzo cajk, ty uz nejsi chrchla??

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:22
- Nahlásit

jablunka
Jinak befel o Stývým

pani vy uš nemáte Stýveho Adamitu, ale Stýveho Plyšeho

a taky už nejni takovej buřtik, že?

Moc pěkně se má u vás, moc. nedivim se , že se bez vás ani neuprdne, ani že dojde aš do hospody, dyš tam musí pánčičku doprováze a nebudu se divit ani až začne pít myslifca, dyš to dělá pánčička. Vyprodukovala jste z něj moc vzhlednýho a ščastnýho pséka.

sem vyčerpaná jako prase,dneska mi lehli oba kluci a celkem fest je to skolilo

no lítá to tetkon všade moc. Vy už jste z teho venku?

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:40
- Nahlásit

Fifi
PetraK
ty uz nejsi chrchla??
Vy už jste z teho venku?
No právě že eště úplně ne,ještě pořád chrchlu a navíc sem strašně unavená,taková furt na spaní,jenže Tomáš už musel do práce,tak musím fungat.
a taky už nejni takovej buřtik, že?
Zhubnul pěkně,tak i proto se mu lípjec chodí a ujde víc.
miisha
ted je furt nekdo nemocnej
je toho strašně moc,já byla šťastná fčera,že už sme s Mauglím přetáhli tejden ve školce a ono zase tohle.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 20:53
- Nahlásit

jablunka
Zhubnul pěkně,tak i proto se mu lípjec chodí a ujde víc
Zase to neprezen do Tedikojc formatu.
že už sme s Mauglím přetáhli tejden ve školce a ono zase tohle.
Echjo, ale aspon kuciii pockali, az tobe bude drobek lip. Koukejte se vykuryrovat, cesnecku poradnou, topinky a hnusny mliko s medem jim rvi.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 23:08
- Nahlásit

jablunka
já s ním už chodím bez vodítka,prostě ho nepotřebujem,stejně se odemě nehne na krok

Dobře ví, kde mu je nejlíp

zvládneme kopec,ještě kus až skorem k hospodě v Klášteře a zpět

Za chvilku už si v hospodě dá nějakej dobrej gáblík

Stývý je krásnej

Člen
# Zasláno: 1 Úno 2011 23:16 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Voni sou ty terosove proste jiny. Baz coby vyraz lasky taky okusuje. Lidi, smecku

Ale jo, takhle si okusujou hlavy s Rozinou a mě hryže, když si hrajem, ale na Hipíka je to agrese, někdy...

Máš pravdu, že Žofka bere Hipíka jako velkýho taťku, ale tak, jako trochu nevyrovnanej puberťák.
Má ho ráda a stojí o jeho přízeň, zároveň se ho trochu bojí, ovšem někdy si myslí, že je ten starej fotr úplně děsně blbej a ona se nenechá buzerovat, protože by vše zvládla rozhodně mnohem líp

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 11:58
- Nahlásit

Mathea
Ešuska

Kujem za info !

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 12:38
- Nahlásit

jablunka
Jinak befel o Stývým
To je krása, moc hezká zpráva, příští týden zase vysílám holubici míru. Je to velkoborec! A vy jste velkoborkyně!!!!!!

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 18:21
- Nahlásit

Vážení, konečně mi jde elektrika a teče mi po dvou dnech i voda...opravdu to nestálo za nic...

a celebrita má dnes jedny celý narozeniny!!! Ani se nechce věřit, jak to utíká

miisha
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 19:19
- Nahlásit

toz to gratulujem a k elektrine tez

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 19:28
- Nahlásit

Ebony
Gratulka k prvnim narozkam celebritim! Leti to, leti. Sem se musela podivat, kolik vlastne bude za chvili Ag, a vono 7.. Echjo.
konečně mi jde elektrika a teče mi po dvou dnech i voda..
Vypadek v dodavce ci nejaka kalamita? Hlavni, ze uz to funga.

wami
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2011 20:26
- Nahlásit

Ebony
jeee, a já ho mám pořád za štěňátko...

tak všechno nejlepčí, hepčí!

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 15:37
- Nahlásit

Ebony

Celebritě taktéž vše nej,hlavně dobrý papů,bezva smečku a ochočenou paničku )

A už mě ta zima nebaví,začalo tu opět sypat.Chci jet semhle

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 17:08
- Nahlásit

Tak tomu říkám osudová láska

Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 17:27 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ebony
Gratuluju Celebritě k narozkám a tobě k elektřině a vodě

Eire
Věřím, že tihle jsou spolu pořád...

jablunka
Měla jsem chuť kouknout se na něco s Brucem W. . Armageddon jsem viděla už dávno, tak sem si ho pustila... První půlka dobrý, pak už mě šlo na nervy to americký vlastenectví...
Ovšem trochu mě zarazilo, že nejvíc napnutá jsem byla hned na začátku, kde je asi půlminutová scéna, jak mops na flexině spadne do hluboké díry... Tak nevím, možná bych se sebou něco měla dělat

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 17:38
- Nahlásit

Hubo dryjáčnická

Nechavate nekdo rvat svy cokle u plotu na cizi smecku?? Ja ty lidi fakt nepochopim. Jdou sousedi s deckama a svoji prastarou cubou - neco jak akita asi, a asi aby ji udelali radustecku, opet ji nechaj jecet cumak na cumak na cubky u branky. Si docela koledujou, jednou ji za ten rypak chytnou a budou jatka. A to je plot velmi bezpecny, sem si teda myslela, ale asi ne dost proti lidsky blbosti.

Eire
Tu taky sype, primerene, ale az zacne chcat, bude hur.

Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 18:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Nechavate nekdo rvat svy cokle u plotu na cizi smecku??

Ne. Nechávám je řvát, když jde někdo okolo naší zahrady, ale ne když my jdem okolo cizí zahrady.

Tu taky sype, primerene, ale az zacne chcat, bude hur.
Ajaj, v sobotu a neděli má bejt přes den 6-7 a přeháňky, to bude veselo... http://www.meteopress.cz/index.php?action=1-2-1-31 -191

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 18:20
- Nahlásit

Fifi

Taky nenechávám svý psy u cizích plotů řvát,ale svoje na jejich teritoriu ano,ale to jen po omezenou dobu.Zato v zahradě se sousedy je nechám vyštěkat co hrdlo ráčí.I když uvažujeme o odclonění ,ale zase další výdaje na plot,který sousedovic psi devastují ...

Fifi

Nádherný,zhruba pětiletý Rambo, vyrovnané povahy čeká na své milující lidičky v ...olomouckém útulku.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 18:29
- Nahlásit

Nechávám je řvát, když jde někdo okolo naší zahrady, ale ne když my jdem okolo cizí zahrady.
Mame to stejne. No, kez by to tak fungalo vsude.

Eire
Ten uz na rtw sos je.

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 18:32 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Právě proběhla akce Vetamix....normálně jsem objednala nad 200 kg a to co nejvíc potřebuji nedovezli,ach jo, ty nový operátorky stojej za prt,možná za dva.

A tohle musím mít )

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:10
- Nahlásit

Hezké sny xindlice

miisha
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:16
- Nahlásit

Eire
to je naka vlkodavice??

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2011 20:22
- Nahlásit

miisha

Ne, to je snová fenožena, průvodkyně čím chceš )

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání