| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:01
- Nahlásit
Eire
Nejní,je to jaguár,chlap chtěl pumu.
...zatímco jsem koukala po velkejch kočkách, už jsi to napsala...
Gerda
Orling používá Walda (snad nekecam) a hlásil od něj velkou spokojenost.
Já ho pacholkům objednám, až přijde honorář
|
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:06 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Eire
Byla vykoupená z cirkusu,takže asik tak...a je prý ostrá jak břitva,no proč asik,že?
Cirkusy nenávidím. Právě kvůli divokým zvířatům, od mala, nikdo to do mě nehustil...
Gerda
Jestli se mi zas bude zdát sen, že jsem velká kočka, pár lidem pocuchám fasádu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 20:07
- Nahlásit
Eire
Nejní,je to jaguár,chlap chtěl pumu.
a tak, já to špatně pochápla. No je to jaguár, a ... krásnej
výmluvy lidí proč nečešou jsou bombastický.J
proč si lidi pořizujou dlouhovlasý psy, když je nečešou? proto mám holoprtku, páč nerada češu. áách jo
Fifi
Ale treba ma ta tva znama zarezervovano
jo jak říkám, třá se pletu
, nebo zase budes za cas pozadana....
hm, to bych se ale asi nezdržela komentáře protože takhle krátce po sobě to mi přijde- řekněme nerozumné.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:00
- Nahlásit
PetraK
to mi přijde- řekněme nerozumné.
To minimálně a očekávej žádost...
proč si lidi pořizujou dlouhovlasý psy, když je nečešou?
Jo tak to ti řeknu,jsou nelínající,vhodné pro alergiky.Ty lidi kolikrát nejsou lenošný,ale začnou pozdě a pes jednou vrkne či zakňučí a tak to odloží na zítra..a pak na zítra a tak furt dokolečka dokola
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:01
- Nahlásit
PetraK
Mně jako malý nechtěli povolit koňa na balgóně a vy ho máte dokonce ve vaně
no já spíš chtěla jako malá velrybu, ale tak když tu nemůžu mít, cpu do vany aspoň koně. Dnes se musel koupat zase a než sem ho do té vany dostala, mohla sem vlézt k němu
taky se mi líbí hodně moc
děkujem, jsem ráda,, že se líbí. Mě se taky zamlouvá, teda pokud má světlejší chvilku a pubertálně neohluchne...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:04
- Nahlásit
terka_devil666
no já spíš chtěla jako malá velrybu, ale tak když tu nemůžu mít, cpu do vany aspoň koně.
panebože!!Tos mi todle nemohla říct, když sem byla takhle . malinká?? Chtěla bych velrybu a aby měli pokoj, dali by mi koňa!!
pubertálně neohluchne...
žiš na tohle nerada vzpomínám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:09
- Nahlásit
PetraK
proč si lidi pořizujou dlouhovlasý psy, když je nečešou? proto mám holoprtku, páč nerada češu. áách jo
Ja mam holoprtky + extrem trimovaci, priznavam, taky necesu denne, nekdy ani tydne, kdyz jsou stale navlhly a mokry, bilejch ci hnedejch mrtkach. Ale pak to vezmu z gruntu. Mam puchyre, alergii, ale bojujeme.
řekněme nerozumné.
Moudra kniha by rekla: Nadosobní hovadino!
Eire
Ty lidi kolikrát nejsou lenošný,ale začnou pozdě a pes jednou vrkne či zakňučí a tak to odloží na zítra..a pak na zítra a tak furt dokolečka dokola
Co v mladi naucis, jak kdyz najdes. By mel panicky dredaku nekdo kopnout do zadele, aby se probrali, o to pak vetsi stres pro cokla, zeano.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:15
- Nahlásit
PetraK
Chtěla bych velrybu a aby měli pokoj, dali by mi koňa!!
já se taky koně dočkala až nedávno
žiš na tohle nerada vzpomínám
no já bych už ráda taky vzpomínala. zažívat koně v pubertě je na zabití. Mi zněj naběhne cévka a budu tahat nohu....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:19
- Nahlásit
terka_devil666
zažívat koně v pubertě je na zabití.
Di ty, mu to proste nezer a von se srovna, kdyz tak si na nej porid ostruhy.
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:21
- Nahlásit
Fifi
kdyz tak si na nej porid ostruhy
asi koupim mačky.když se debil rozhodne, že se pujde podívat na tu děsně zajímavou větev, připadám si jak vzpěrač.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:22
- Nahlásit
Fifi
priznavam, taky necesu denne,
na ja, tak ale furt ešče je to něco jinýho, než jako dlouhlovlasatej péf. A navíc -ty to máš tak, že co si nerpriznavam, taky necesu denne, ozčešeš, s tim se musíš popasovat sama.
Nadosobní hovadino!
terka_devil666
já se taky koně dočkala až nedávno
na ja , ale já furt nic, a nevypadá to, že by se blejsklo na lepčí časy teda
Mi zněj naběhne cévka a budu tahat nohu....
no a bude z tebe tažný zvíře
nevim teda, jak moc je koník pubertální, ale ty vado, se vorosim pokaždý, pokaždý, když si na tuhle dobu vzpomenu. Odpadával jeden povel za druhým až nezvostalo vůůůbec nic. Kolikrát jsem přišla domů s brekem a že s tím šmejdem už nikdá ven nepůjdu. Okolí mě litovalo, páč taky byli zvyknutý, že Ešíček hošíček je TEN HODNEJ VZORNEJ péf. A byl z něj spratek na kulovnici tak akorát. Heh a to jsem si myslela, jak jsem připravená . prt. dostala jsem za ucho
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:32
- Nahlásit
PetraK
no a bude z tebe tažný zvíře
myslíš krávu? tak si připadám pokaždé, když nechce poslouchat.
z toho myho blbce je taky zmrd na zabití. Dělá, že neslyší. ´Pokaždý, když má hlavu nacpanou ve dřezu a myje nádobí a já ho okřiknu, se na mě podívá a myslí si asi něco jako: " ty krávo, co na mě řveš? Kdybys mi dala pořádně nažrat nemusel bych bufetit.Beztak tě to přestane bavit a já se podívám ještě co zůstalo v hrni na sporáku..."
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:40
- Nahlásit
terka_devil666
tak si připadám pokaždé, když nechce poslouchat.
jo přesně. A navíc si vždycky vyberou ty nejmíň vhodný situace .
na zabití.
oj jak dobře to znám
myslí si asi něco jako
bohužel moc dobře si pamatuju co přesně bylo vždycky napsáno v těch vočích. V každým voku jedna Milka ááá néé, dneska budu mít z toho vzpomínání asi divoký spaní
U nás aspoň teda doma to byl furt a pořád zlatej hošíček, jen venku kretén na odstřel .
Halt vydrž Prťka, vydrž!!!
|
terka_devil666
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2011 21:45
- Nahlásit
PetraK
Halt vydrž Prťka, vydrž!!!
jak dlouho tak asi? Držim se jak ďas, ale jestli to bude trvat dlouho, budu muset začít dopovat nějaký psychofarmaka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 09:09
- Nahlásit
terka_devil666
jak dlouho tak asi
pravdu??
Mi to přišlo nekonečný!!! Naprosto nekonečný. Začalo to tak jako nenápadně a v několika vlnách. Pak přišla tsunami ohaří známá, co ho zná úplně od maličkata a věděla jak poslušnej a učenlivej byl, jen kroutila hlavou a valila bulvy. Byla to změna neuvěřitelná, nechápala co to mám najednou za spratka. Nejvíc se mi osvědčilo, jak píše Fifijová- nežřat mu to.Když jsem šla ven s tím, že: Dneska mě nedostaneš! tak to celkem nebylo tak strašný. blbý bylo to, že začal fungovat, člověk už si tak říkal, že to je na dobrý cestě a pak najednou hup o 360° zpátky. Brrr, brrrr. V tuhle dobu jsem nasekala nejvíc chyb. Nicméně je obdivuhodný, že při mý cholerický povaze jsme oba přežili ve zdraví
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:06 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
terka_devil666
PetraK
Ano ano,vydržet,nervy oplechovat.Nastolit metodu cukr a bič,biče více a důslednost!A opět pevné nervy a cukr a bič!! Budiž vám dámy útěchou,že psí puberta je kratší nežli u lidských pitomků a je to vlastně jen takový srandamač.
Takže já u svých psů, pubertu vlastně už ani nevnímám...
Jo a xindl pátek vespolek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:39
- Nahlásit
Eire
vlastně jen takový srandamač.
jo pro ty čokle jo
néééééésnášim pubertu. Ale ono je to stejný jako u lidí, někde je a někde není, nebo skoro není.
Já moc nemám ráda - nebo nemám ráda- to je špatně řečeno, nevím jak to říct, ale prostě pokud někdo tvrdí, že psí puberta neexistuje, že to je jen nevychovanej čokl, tak bych mu fakt přála, aby si mohl býval půjčit Ešusa. Páč si nemyslím, že bych ho bývala nevychovávala, nebyla důsledná nebo já nevím co. Byl to pes, kterýho si dávali ostatní za vzor. No .... pak si ho taky dávali za vzor. To ovšem za vzor toho, jak taky může právě ta psí puberta vypadat A terka si taky myslím, že nemá nevychovanýho čokla, že se mu věnuje, vychovává ho, cvičího, takže to co pak takový čokle předváděj je teda co, když to není puberta?
Psíček
Alkohol je špatný
jak kterej
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 13:52
- Nahlásit
Eire
paní,pučila sem si na FB ten úžasnej vobrázek
psí puberta je kratší nežli u lidských pitomků a je to vlastně jen takový srandamač.
ještě dvě pitomčí mě čekaj a dvě mám(jednu určitě druhou na ústupu) za sebou a psích se ještě určitě pár dočkám a někdy si nejsem jistá co je lepčí(rozumněj horší ).
Psíček
Alkohol je špatný.
Já a Myslivec s tebou nesouhlasíme!!!
A odcházím zdechnout do houští...papapapapa.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 16:03
- Nahlásit
Lidi, já se picnu, maďarská fena, co si u nás nechal nakrýt a odchovat chovatel, protože nezabřezává, právě porodila 10. štěně, doufám, že už poslední....asi máme fakt divnou vodu...a dobrýho plemeníka
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:01 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Ebony
Gratuluji,a nějaký mimčo zůstává,nebo se celá rodinka vrací do maďar?
Pěkné
sny,lehoučké jako pel motýlích křidélek
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:13
- Nahlásit
Eire
Gratuluji,a nějaký mimčo zůstává,nebo se celá rodinka vrací do maďar?
zůstávají do odběru, doufám jen, že se mi někdo nebude líbit
Fifi
pani, vy jste měla taky tak početný vrh, že? Zvládne to fena sama, nebo je musím nějak přikrmovat dřív, než je obvyklé?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2011 20:39
- Nahlásit
Odfouknutá plevo!!
Eire
xindl pátek vespolek
Blbaaaaaaaaa mocinky, ten forek nema chybu.
Ebony
maďarská fena,
Uz sem se lekla, ze mnozis aj vižly.
Zvládne to fena sama, nebo je musím nějak přikrmovat dřív, než je obvyklé?
Zalezi na fene, jak moc je mlecna a jakou ma kondici. Ag ac byla v kondici bezvadny, byla pak vycucla doslova na kostru, a to jsem stenda stridala u cecku, prikrmovala jsem mlikem umelym stenecim nekde na tydnu, jinak by z ni byla fakt mumie - dala do nich vse a este jim vyvrhovala. Jak to prolouplo oka, cpala jsem do toho klasiku skrabany hovezi atd.. Potes panbu nad tou ourodou vasi.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:04
- Nahlásit
Fifi
mlíko umělý mám, fena přišla vyzáblá, ale krmila jsem ji horem dolem, je tu od hárání, tak zatím vypadá dobře. Ale jeden pejsek asi nepřežije. Byli tam od začátku dva slaboučcí, jeden se drží, ale ten druhý vypadá trochu divně a nechce vůbec pít...
Už jsem celkem unavená, pořád je hlídám, když se narodili, byli celkem chcíplotinky. Naše holky mají trochu jiný štěňata.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2011 19:21
- Nahlásit
Ebony
Ale jeden pejsek asi nepřežije. Byli tam od začátku dva slaboučcí, jeden se drží, ale ten druhý vypadá trochu divně a nechce vůbec pít...
Nebranila bych se prirode. Ja jsem nechala jedno ze stenat uspat (to 12.) protoze co vypilo, ihned vykadilo, porad brecelo a Ag ho odmitala, mela z nej akorat nerva. Taky to bylo takovy nedochudce hodne podmerecny, dle myho nejakej problem vevnitr. Kdyby nebylo uspany, asi by ho sama nejak zasmrtila, si myslim.
Tak se drz, hlavne cubis, at vse zvlada co nejlip.
Co mas za mliko umely?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 08:42
- Nahlásit
Xindl vespolek pondělní
normálně začilo posněhovávat a mrzne,takže to sedí na pranostiku: Na svatého Valentina zamrzne i kolo mlýna.
Ebony
Tak jak si vede omladina?Fenka zvládá kojení sama?Držím palce!
Mě začala poprvé hárat Šerylka má 5 1/2 měsíce,budu ráda,když doroste spodní hranice kohoutkové výšky.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:39 - Změnil/a: Ebony
- Nahlásit
Eire
Tak jak si vede omladina?
omladina skončila na osmi, tak snad už zbytek vydrží...máma se stará skvěle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 12:49
- Nahlásit
Zdravím xindl spolek
Ebony
maďarská fena, co si u nás nechal nakrýt a odchovat chovatel, protože nezabřezává, právě porodila 10. štěně, doufám, že už poslední....asi máme fakt divnou vodu...a dobrýho plemeníka
pane jo ... to je víc jak trochu šílený.... hlavně ať to zvládneš ty, protože ač jich zůstalo osm, tak je to dost
jablunka
ještě dvě pitomčí mě čekaj a dvě mám(jednu určitě druhou na ústupu) za sebou a psích se ještě určitě pár dočkám a někdy si nejsem jistá co je lepčí(rozumněj horší
taky nevím, jestli je horší či lepší lidská nebo psí puberta
Eire
ten obrázek je naprosto luxusní ...sem se málem polila čajem, jak se chcechtám
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2011 20:34
- Nahlásit
Ebony
ahoj mám pár fotek
Vasila (Bosse)
http://rehis.rajce.idnes.cz/Boss/