Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 13:16
- Nahlásit

leyenda
幻燈片與 (Huàndēng piàn yǔ ) kalo-lin-ka
probožíčka jak se to čte?????? huandengpianťi )))

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 21:51
- Nahlásit

Gerda
Můžeš mi prosím na sebe napsat mail..? Potřebovala bych se na něco zeptat. Díky!

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2011 22:21
- Nahlásit

LucieS
máš mail

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 11:56
- Nahlásit

Fufi
Slečínce Dorotě Máchalové vše nej k dnešnímu svátku.

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:40
- Nahlásit

jablunka

Slečínce Dorotě Máchalové vše nej k

No jo vlastně...,taktéž vše nej,hodně zdraví,pěkných chvilek u přetahování s Křemylem a málo bolavé hnátky.

Venku je krásně a já čumákuju doma,skákl na mě jakejsi moribundus.A mám podezření,že přelezl skrzená vlnění,dyž sem kafrala s Jebloní

A to mám tolik práce ,nemám vydenzifikovanej skleník,vlkošky musím otrimovat,bo už jsou ostudně zanedbaný.Místo toho se poflakuju a upíjím čaj se šlivovicó,a přemlouvám toho hajzla trpajzlíka,co mě píchá špendlíkem v uchu,ať táhne jinam.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:44
- Nahlásit

Nám někdo hodil v noci k baráku úplně zubožený kotě...já už se z toho fakt picnu...

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 12:44
- Nahlásit

Eire
Venku je krásně a já čumákuju doma,skákl na mě jakejsi moribundus.A mám podezření,že přelezl skrzená vlnění,dyž sem kafrala s Jebloní
Hm,mě se to vrátilo taky ,se vší parádou,dokonce jsem v noci dostala zimnici a teď bojuju s teplotou.

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 13:02
- Nahlásit

Ebony

hodil v noci k baráku úplně zubožený kotě...

No hezký,pevný nervy...

jablunka

Hm,mě se to vrátilo taky ,se vší parádou,
Takže je to prokázaný,mobilování je horší než kapénková nákaza

Ale můžu tě uklidnit,blížíš se do konečného uzdravení,mě se to taky vrátilo po dvou měsících a pak už to bylo jen lepší a lepší.

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:34 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Tak brouzdám po netu ,okukuju kérky,a tuhlé jsem se smíchy málem udusila čajem

miisha
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 16:47
- Nahlásit

Eire
pani vy ste blba!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:08
- Nahlásit

Eire
jablunka
Ooooo, Sadelnata prevelice dekuje, posila mastny blemc.
Ebony
k baráku úplně zubožený kotě
Svine Asi vedeli, ze se postaras, nebo ze ho nakej cokl rozerve, tohle presne se nam taky stalo.
A jak rostou mimca, vse ok?

Eire
to je hustokerka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:30
- Nahlásit

Eire
Takou chujovinu dokáže jen chlap.
Fifi
Ooooo, Sadelnata prevelice dekuje, posila mastny blemc.
Vopatrně s tím blemcáním,aby vod nás něco nechytla.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:35
- Nahlásit

jablunka
Echjo, to radi vsude asi, cekam, kdy na me taky neco skoci, vcera sem klohnila zelnacku, pro jistotu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:36
- Nahlásit

Fifi
to radi vsude asi
Já sem nasraná nejvíc proto,že už zase chrchle i Mauglí.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:48 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi

Velejemné ctihodné slečně Sádlo vše nejlepší k jmeninám přeji

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:50
- Nahlásit

miisha
pani vy ste blba!!

No to snad né,to nejní moje kérka.

jablunka

Ach jo Mauglíček to má taky zpět?No to je už na palici,vůbec nezávidím!!

Fifi

Chci normoš blemcáka,nechcu mastnýho

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:53
- Nahlásit

Velejemné ctihodné slečně Sádlo
Ctnostna jemnice prevelice dekuje, takova romantika. Ona je vycurana, slavi svatek hnedka trikrat - na Otylii, Bertu a Dorotku.

Eire
Chci normoš blemcáka,
No tak si pockej, kolem sedmy bude po hamani a vyplachne si. Dneska sou na poradu dne zeleny drzky.

Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 17:58
- Nahlásit

Fifi
slavi svatek hnedka trikrat - na Otylii, Bertu a Dorotku

Aha, tak oprava:
Velejemné, ctihodné a velice šikovné slečně Sádlo Dorotce vše nejlepší k jmeninám přeji

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:05
- Nahlásit

Velejemné, ctihodné a velice šikovné slečně Sádlo Dorotce vše nejlepší k jmeninám přeji
To uz zni lip.
Moc dekuje a posila jednu zimni zadumcivou. A co u vas, klid zbrani?

Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:56 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Moc dekuje a posila jednu zimni zadumcivou.
Děkuji , a posílám Sádlíčku hubičku na nos

A co u vas, klid zbrani?

Ále jo, víceméně. 2x Žofka na Toničku potichu zabrčela, když šla Tonka kolem ní. Jen jsem řekla potichu, trochu káravě, spíš domlouvavě: "Žofi.." a hned toho nechala.
Po prvním pokárání šla nahrbeně, pomalu a se staženým ocáskem ke dveřím. Myslela jsem, že chce jít na zahradu, tak jsem ji pustila. Žofi usedla za prahem na schody a jen se na mě úkosem s hlavou zaraženou mezi rameny podívala, zřejmě se sama poslala na hanbu, než to udělám já... chjóó
Dělám to, že si je beru stranou a obě na střídačku krmím z ruky a hladím.
Procházkám teď moc nedáme, jsem furt nemožná skrz tu virózu, bo co...

Eire
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 18:56
- Nahlásit

Fifibude po hamani a vyplachne si. Dneska sou na poradu dne zeleny drzky.

Óóó néé,držkovýho hudlanááá....

Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:23
- Nahlásit

Fifi

Jinak Tonička je v rámci možností ok. Řekla bych, že teď má své lepší dny, kdy vesele hopsá na zahradě a ani tolik nespí, co jindy.

Je zajímavé, že se na ni teď víc zaměřila Rozinka. Furt jí oblizuje a opečovává, až je z to Tonička trochu nešťastná . Róza jí furt hubičkuje, čistí jí uši, nos...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 19:34
- Nahlásit

Eire
Óóó néé,držkovýho hudlanááá....
Tobe se fakt clovek nezavdeci. Ona si dukladne vyplachuje, po zradle, jak u zubare.

Žofi usedla za prahem na schody a jen se na mě úkosem s hlavou zaraženou mezi rameny podívala, zřejmě se sama poslala na hanbu, než to udělám já... chjóó
Prdylka. Ale uchopila si to nove spravne, tak to Zofince brzo dotece.
Jinak Tonička je v rámci možností ok. Řekla bych, že teď má své lepší dny, kdy vesele hopsá na zahradě a ani tolik nespí, co jindy.
Babulka, jen at ji zdravicko vydrzi co nejdyl! A vis, me se u tech coklu fakt libi to, jak neznaji pojem "urazit se". Za neco se mezi sebou lehce seknou, tafnou, po par vterinach si oblemcnou hlavy, ucha a koutky a proste de se dal.

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:19
- Nahlásit

Dorotko Sádelnatá, krásný svátkový den! A ty držky nikomu nedávej a neděl se, eště by ti to ty ošklivé perdele sebraly. Jen ať se ti choděj kořit, směj ti aspoň olízat hubu.

Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:27 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
Za neco se mezi sebou lehce seknou, tafnou, po par vterinach si oblemcnou hlavy, ucha a koutky a proste de se dal.

No, to u nás tak úplně neplatí. Mají to tak mezi sebou Žofi s Rózou, když se škrdlej třeba o míček.
Ale jinak je Žofi ve vztahu se psama urážlivá, Hipík taky a Tonička, když do ní teď někdo vrazí, což je často, protože má dost nekoordinovaný pohyby a nevidí, tak začne ječet, jakoby ji na nože brali, což dřív nedělala...

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:52
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:53
- Nahlásit

Gerda
A ty držky nikomu nedávej a neděl se, eště by ti to ty ošklivé perdele sebraly.
Sak neboj, se nedeli a nedava!!! Miva vdechnuto driv, nez slechticny dojedi.
Ale jinak je Žofi ve vztahu se psama urážlivá, Hipík taky a Tonička, když do ní teď někdo vrazí, což je často, protože má dost nekoordinovaný pohyby a nevidí, tak začne ječet, jakoby ji na nože brali, což dřív nedělala...
No tak kdyz nevidi a je na tom asi ne moc fajne, i pres to, cos psala vejs, ze ma hezke dny, tak je pochopitelny, ze se nejak snazi branit.. Huf, starickove nasi, ja az s Finistem Jasnym Sokolem zase po dlouhy dobe videla "vtělený stari" a vim, ze to jednou cupky ceka. Ale radsi na to nemyslet a uzivat si s nima kazdyho dne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 20:55
- Nahlásit

Ebony
No ty kraso To je dvojce od teho kotete, co nam nekdo svihnul pres plot. Sem myslela, ze je slepy, slepeny voci hnusama, brecelo hlady - taky to bylo v zime.. Nakonec pomohlo teplo a poradna strava, ty zeleny vytoky z oci samy presly a diky laskavosti pani S. ze Skrivan sem kocicku mohla prevezt tam, jinak by ji zase perdelice ulovily.

Ebony
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 21:01
- Nahlásit

Fifi
My jsme byli u veterináře, bohužel jsem musela k jinýmu, náš nebyl doma, a tam byla nějaká mladá holka a když jsem to kotě vytáhla, tak mi řekla, že TO mám utratit. Ale takovým stylem, že se mi hned zježilo i obočí a řekla jsem jí, že o tom, jestli se utratí rozhodnu já. Tak začala vykládat, že to bude stát tisíce vyléčit tu kočku a že má bledý sliznice a stejně umře na leukémii. Kdybych tam neměla muže, tak ji asi inzultuju. Kotě je vyhublý na kost, ale hned žralo, nemělo ani průjem, má čistý uši, jen to jedno oko zhnisaný, ale když jsem ho vykoupala, tak oko bylo čistý. Dostalo nějaký kapky, antibiotika a zatím spí v teple. Akorát jsem ho musela nastěhovat do návštěvního pokoje, přeci jen tady mám grifony a mám strach, aby něco nechytili. Ale kravka mi fakt hnula žlučí...

Člen
# Zasláno: 26 Úno 2011 21:02
- Nahlásit

Ebony
...ach bože , byli jste na veterině?

Fifi
nojo, ona to Tonka začala dělat až po tom maléru s Žofi, dřív byla v klidu... Ale s tím nic nenadělám. Stáří... taky na to nemyslím, ale někdy mě to dostihne a kopne. Jako třeba dneska, když jsem volala Hipíka, že je večeřééééééé a on se ani neotočil... ... njn, to je život. (To slovo zná od malinka a ví, že to znamená dlabanec, a Hipík je pažravej...)

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání