Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 20:01
- Nahlásit

jablunka
Kala?
Taxem vopravdu asi Mičurin,páč i když se jí kocour pokouší neustále zabít a má jen dva listy,žene se do květu.

To se u vas asi nekdo bude zenit/vdavat, bacha na to.
Gerda
Nehnoj, nech ho szit s garsonkou a hlavne ho zase neprelej.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 20:08
- Nahlásit

Fifi
To se u vas asi nekdo bude zenit/vdavat, bacha na to
Tagže f pindělí du podat žádost vo rozvod.
A co to teda je???Fakt kala?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 20:11
- Nahlásit

jablunka
Fakt kala?
Jo no.

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 20:15
- Nahlásit

Fifi
Jo no.

No jó,vopravdová kala. A vona může mít i víc květůch.No já tam mám zatím jeden ještě nerozvitej,ale i tak je to můj pjestitelský veleúspěch....sme totiž s Gerdičkou siamský.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 20:27
- Nahlásit

Fifi
hlavne ho zase neprelej
Ale já ho vůůůbec nepřelila, jak sem ho vydloubla z velkodomku, byla to úplně suchá hlína všude. Měl tak maličký a mělký kořeny, že na tu vodu prostě nedošáh. Byl tedy dehydrovanej. A tak sem ho zalila úplně malililinko, jen shora.

jablunka
oooo to je velmi krásná kala! Sme tak siamský, že si asi taky koupim kalu! A ty si kup japonckou azalku, má bejt děsně překrásná!

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 20:42
- Nahlásit

Gerda
Sme tak siamský, že si asi taky koupim kalu! A ty si kup japonckou azalku, má bejt děsně překrásná!
OK,až pojedem do OBI,nebo Hornbachu,tak si koupím japonckou azalku....postoupím do dalšího levlu Mičurinství.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 21:00
- Nahlásit

jablunka
))) jasný, mám jí taky z OBI )) A kalu seženu kde?

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 21:03
- Nahlásit

Gerda
A kalu seženu kde?
No asi taky v OBI a takovejch,já nevím,já ji mám od Fifijový.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 21:05
- Nahlásit

jablunka
tak já jí chci taky od fyfyjový )) ať to máme stejný

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 21:06
- Nahlásit

Gerda
tak já jí chci taky od fyfyjový )) ať to máme stejný
Tak to se musíš domluvit s ní.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 21:09
- Nahlásit

Fyfyjovááááááá dáš mi prosimtě taky kousek kaly jako jabloňový? Opakuji - chybí kala, chybí kala ))))

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2011 22:09
- Nahlásit

Fifi
Nazdaaarek carodejnice, uz leze, uz se klube a vypada to, ze videt bude.

U nás je paráááádní, mé psí víly teď tančí na zahradě při měsíčku

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 15:40 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka
No ten byl, este ted mi tresti lebza. edit - ikdyz to bude mozna tim bloklym krkem spis nez můůůnem.

Gerda
Opakuji - chybí kala, chybí kala
Kala bude, opakuji kala bude, jen ty mrtky zeleny zase rozsadim a necham je zvojtit a pak nejak dopravime nebo poslu. A nechces aj tetu kliviji? ta se taky nak rozrostla, je to nenarocna kvetena zelena stale a navic ji ma Jeblon, ktery uz kvete, tak by ti taky nemela chybet.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 15:45 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fifi
No ten byl, este ted mi tresti lebza.

Asi tak...do půl třetí sem nezavřela oko a o půl čtvrtý se vracela mládež z diskošky a rozhodli se bivakovat u našeho ložničního okna!
Páč sem nechtěla bejt okamžitě hnusná,chvíli sem vydržela,asi 15 minut,říkala sem si,že si daj cígo a pudou,ale vono prd,navíc to sralo i psy,kteří vřeštěli,taxem vylezla z okna,houkla cosi o magorech a kýblu studený vody a byly v čoudu,jenže já už oko nezavřela!
Gerda
A nechces aj tetu kliviji? ta se taky nak rozrostla, je to nenarocna kvetena zelena stale a navic ji ma Jeblon, ktery uz kvete, tak by ti taky nemela chybet.
Pravda pravdoucí,tu taky musíš mít. A aji já ji budu rozdvojovat,páč se v tom květináči zbláznila a už má sousedku.

Petra
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 17:56
- Nahlásit

Ebony
jo jo tak jo,
už jsem měla strach jek se do mě pustíte. Kariéru jako takovou zkončil s Femiakem- pořídil si novou fenku a míří k výšinám a Boss - Vasil šel ke mě poněvač se doma oba nevešli a proto že někdy si hoví s přední nožičkou. Ale na rentgenech se nic nenašlo, ale i tak ho bylo Richardovi líto ho cpát léky proti bolesti tak uznal za vhodné mi ho dát na takoví jakýsi důchod s tím že sem tam někdy vyrazíme na nějaké závody a tudíš musíme chodit na cvičák abych já totální laik a zkušený (veterán) se něco spolu naučili.
Jaké tvary si děláš stopy na tréninky
tohle?
MOŽNÝ TVAR STOPY DLE ZKOUŠKY IPO – FH

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2011 18:15
- Nahlásit

Gerda
dva alojzovité sukulenty nechceš asi, viď? Vydrží všechno, což dokázaly tím, že mi ještě nechcíply. Já jsem moc zlá na sukulenty, umím se postarat jen o kaktusy a tlustici, u ostatních by se dalo mluvit o týrání

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 18:00
- Nahlásit

Servus sukulentiii a alojzove, prvni jarni den, a co?? No?? No jisteee, uz zacinaj kvest mrtky kerovity a stromovity a ja mam v hlave dunive duto (ciste duto tam je bezne), oci jak kralik a smrk frk. No esli nebylo lip v zime!

Eire
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 19:06
- Nahlásit

Fifi

Zdar pilová vílo,všecko začalo pučet,kopřivy rašej jak voteklý....bude za dva dna už na čajík ozdravný.
Dunismrk pomine,co by ne

jablunka

sem vydržela,asi 15 minut,

úžasná trpělivost..
Jak dopadl Mičuřinjezevec při výchovném řezu jádrovin?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 19:11
- Nahlásit

kachna_
dva alojzovité sukulenty nechceš asi, viď?
pani, ste sice děsně milej člověk, ale obrátim se na sukulenti až poté, kdy zahubím azalku, ještě pořád si věřím, že růžovou kvetoucí květinu dokážu, že bude krásná jako jaro na horách a poroste jako blázen starý. Pokud ne, požádám vás )))) K sukulentům ještě nechci úplně sklouznout, mám ráda často a hodně kvetoucí kytky.

Fifi
mam v hlave dunive duto (ciste duto tam je bezne), oci jak kralik a smrk frk
a jéje, alergie...to je dneska mládež, to je děs.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 19:35
- Nahlásit

Eire
pilová vílo,všecko začalo pučet,kopřivy rašej jak voteklý...
Este ty me nasirej. Pilova vila ma pylovou unavu, ale jako fakt. Umocneno bloklym krkem proste baaaajecnost. Ale zes zminila ty koprivy, tak ti to odpoustim. Jo a tam k tomu se dostanu zitra az, ju?
Gerda
to je dneska mládež, to je děs.
Neke, ze nemas zadnou alergii krom fobii? to bych ti snad aj zavidela.

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 19:39
- Nahlásit

Eire
Jak dopadl Mičuřinjezevec při výchovném řezu jádrovin?
obřezal tři jabloně a meruňku a já silně pochybuju,že se ještě vzpamatujou,no uvidíme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 19:55
- Nahlásit

jablunka
obřezal tři jabloně a meruňku a já silně pochybuju,že se ještě vzpamatujou
brrr, doktor mengele. Do zdejsi merunky kutal jiz v zime stryc strakapoud, tak i bez obrizky to ma asi spocitany.

Eire
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:01
- Nahlásit

jablunka

Tak meruňka se neřeže,ale vzhledem k vaší poloze by to stejně nebyla žádná sláva nikdy.

Já po ovocnářských zasazích chlapa na zákrscích ,jsem je zrušila a vysadila polokmeny...roste si to samo a žádnej mičurin k nim není připuštěn...sichr je sich

miisha
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:32
- Nahlásit

simvas,

co to je za magora na te 45te sekunde co se nedobrzdi skorem na vysilacce? nevite?
http://www.youtube.com/watch?v=x6w_o5OTvQQ

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:47
- Nahlásit

miisha
to není magor, to je maliňák

jinak je to Mistr světa Peter Scherk a Bendix vom Adlerauge

miisha
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:52
- Nahlásit

Ebony
esli necvici na elektrice, ostnaci a snure na slabinach tak je to machr, ale to si asi zas delam iluze no du se podivat na nake videjo

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:55
- Nahlásit

miisha
tady máš celou poslušnost
http://www.youtube.com/watch?v=6OoNVRbkDBw&feature =related

Ebony
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 20:57
- Nahlásit

miisha
děláš

miisha
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:04
- Nahlásit

Ebony
njn ale vysilacka fakt husta ) kdyz me ta silena presnost tak nebavi

Petra
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2011 21:26
- Nahlásit

Ebony
miisha
teda holky to je nádhera na to by se koukalo pořád dokola

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání