Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / Pro Ebony jen tak
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . >>
Autor Zpráva
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 07:14 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Ebony, wami

Gratulujuuuu!

Ebony, Eire, Fifi, Gerdička, Jablůňka, Kachna a Wami

poslala jsem mail

Gerda
už je v reklamační troubě, opakuji...zní to fakt dost blbě...

nóó, zní to trochu jako kremační...
Teď už to bude dobrý . Jooo a taky udělej rozpočet, prosím

Eire
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 09:27
- Nahlásit

Ó tuhle ještě nemám ,vypadá interesantně.

Gerda

Tak ,snad trouba upekla a pošli číslo oučtu,ju?

Včera jsem vytrimovala celou Ančíí,jsem jak přeražená.Ona totiž u toho leží a vůbec dělá všemožné nemožnosti.Třebas kope zadní hnátou do mého břicha, dýchá do ksichtu z 8 mm a tak.Isabu dám snad až o víkendu,ta zase ořve každej chlup.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 11:03
- Nahlásit

krásnej, díkuju! Je mi to jasný krs to míchání, je to vlastně velmi rozumnej přístup, takhle mě to vůbec nenapadlo )

Eire
super mail, teď mám celodenní práci, vy blázne starý ))
Ale už vybírám a stejnak, než sem si to přečetla na stránkách, zarůžověla sem si v ceníkách, co bych chtěla...a normálně sem se pro všechny kategorie trefila, prostě sem intuitivně vybrala přesně to, co se podle návodu hodí )) V poctatě se totiž lavendr hodí pro všechno ))

Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 12:57 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Eire
Ó tuhle ještě nemám ,vypadá interesantně.

Myslíš tu knížku? Ta je pro mě bezkonkurenční, do ostatních se koukám spíš pro doplnění...
Je to skoro 600 stran systematicky a přehledně řešených návodů, srozumitelně popsaných. Bez vaty celostránkovejch fotek a jinejch vycpávek .

Taky se odpolko kouknu, cos mi poslala, už se těším .

Gerda

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:11
- Nahlásit

Bezva, diky za mail, a ses mohla na to posilani tamtoho taky zvysoka vyprdnouti, ale presto diky!!!

Eire
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 20:31 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Myslíš tu knížku?

Ano,asi si ji koupím.Já mám taky spoustu bylinkovejch a do téhle chodím nejraději http://www.dobre-knihy.cz/detail-462/bylinky-z-kla sterni-lekarny.htm

Edito zkouknutí obsahu je už objednaná,dík za tip

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2011 21:16
- Nahlásit

Eire
já mám tuhle, ale abych se přiznala tak je mi k ničemu, páč s ní neumim pracovat
http://www.eminent.cz/kniha.php?id_knihy=268

wami
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 00:40
- Nahlásit

jinak...
kdybyste se chtěli (je tu vůbec ňákej chlap? ) pokochat, tak pár fotek ze závodů, co jsme se s Ebony sebevraždily... jsou u mě na kečupu

miisha
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 08:25
- Nahlásit

wami
hezke fotky, hezke

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2011 09:04
- Nahlásit

Wamimoc hezké fotky- poznala jsem tam i pár lidiček z treků.
Wami, miisha
Holky tak bohužel nejedu na Oderák. Čuba hárá a tentokrát dosáhla ve své dny opravdu poměrně vysokého stupně debility. Na povely sice stále reaguje bez obtíží, ale jak nemá nakázáno, co má dělat, tak je to peklo. A představa, že bych jí dva dny musela neustále povelovat skoro každej krok mi neláká. To by jedna z nás zaručeně nepřežila

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 12:32
- Nahlásit

Milé paní a slečny rostlinochytré, kam byste daly tavolník? Mně se ho podařilo vykopat i s kořenama (páč předchozí majitel dal živej plot tři metry od plotu) a teď řešim nerudovské kam s ním.
Ke plotu kde lítaj psi (tim je naštvu, to by mě potěšilo), ke plotu u bazénu? ke plotu zvenku u slepic? Ke slepicím? zezadu k baráku?

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 12:58
- Nahlásit

kachna_
kam byste daly tavolník?
Jééé,jakej máš???Já ho jako děcko milákovala,ten růžovej. Já bych ho dala někam,gde mu to bude slušet. Ale my je měli vždycky u plotu,ale z venku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2011 13:17
- Nahlásit

jablunka
Já bych ho dala někam,gde mu to bude slušet.
))) vy ste strašnej jelyman ))))))) ciki cik ))))

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 10:41
- Nahlásit

Zdar xindlice

kachna_

Tavolník můžeš vrazit kamkoliv,to roste samo a všude, ty jeho květy pěkně vyniknou na pozadí jehličnanů.

Jdu namlátit šnicle,a odpolko mám naplánovaný tolik práce,že se budu potkávat ve futrech i jinde jako Jabloň nedávno

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 17:17 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Eire
Cus, poslusne hlasim, ze po zime konecne!!! jeden a pul perdele vyskuban! Ag komplet. Na celou Baz uz mi nezbyly sily, byvse oslabena virozou zaludecni a bolavym krkem. Takze ted je ucesana, neucesana, oskubana neoskubana, vypada velmi srandozne, neb jsem ji tu pulku vytrimovala uplne dohola vcetne nohou, uz me stvaly ty jeji zaclony jemny, na kterych akorat tahala bordel do baraku. Jo a stolek perfektozo grandiozo, konecne sem se nemusela hrbit, a ten trimovak taky dobry, tak este jednou danke sen!
edit - este obrazek

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 17:47
- Nahlásit

Fifi
ty máš fakt jen půlku psa ))) Tak to je takový žertovný kousek )) Je to fakt velikej rozdíl, ty jo, když je pes otrimákovanej a neotrimákovanej, zarostlej vypadá jako vořech. Jo a pani přectafte si, že ten velkoperdel, co byl u nás na sídlu, už je pryč. Je prý v dobrých rukou krále Miroslava, pani už na něj nestačila, nechala si jenom jitrničku. Prej se má dobře, bude vyprávět, až mařena dohárá, teď se jí plašila Jitrnička francouzská.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 17:51
- Nahlásit

Gerda
ty máš fakt jen půlku psa
Takovou vetsi pulku, hrbet a boky na komplet, zitra snad zvladnu doladit levy hnaty a hlavu vorechovi.
Je prý v dobrých rukou krále Miroslava, pani už na něj nestačila, nechala si jenom jitrničku.
To ani nevim, ze ste tam meli velkoperdela, Jitrnicka je kdo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 18:28
- Nahlásit

Fifi
jojo, jen ji dolaďte, vyloženě jim to sekne, perdelákům bláznivejm.

To ani nevim, ze ste tam meli velkoperdela, Jitrnicka je kdo?
Ale víš, dyť sem ti to řikala, že máme perdela, byl asi rok starej, max dva, mladý zvíře, pani si pak k němu pořídila jitrničku - francouzskýho buldočka, perdela furt na vodítku, velice temperamentní pes, on byl moc hodnej, ale děsně akční, tak jí několikrát vyválel po zemi, myslim, že jí snad i dokonce zlomil ruku, pani s nim vůbec nic nedělala, jen ho vláčela na tom vodítku, resp on vláčel jí, pak se někam ztratila, od zimy jsem ji neviděla, až dnes, už jen s Jitrničkou. A řikala, že perdel je v dobrých rukou a že mi to poví, až mařek dohárá. Myslim, že tu i máme člověka, co měl či má chovku perdelů. Takže dřív jich tu bývalo víc, teď je tu nejvíc jorků a ričbeků.

Eire
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2011 19:23
- Nahlásit

Fifi

Tys mi dala,už dva dny mě bolí hlava jak střep,kouknu na fotku perdelek a prd ho,vidím nějak zdvojeně.Jsem se normálně vyděsila....
Jinak chválím,zbytek doladíš zítra.

Nějak mě to jaro dává ceres,sice jsem udělala všechno naplánované ,ale jsem jakásí znavená

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:21
- Nahlásit

wami
krásné fotky, docela odvaha tenhle sport

koupila jsem přepravku mrkněte

miisha
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 20:47
- Nahlásit

Petra
jeste hezci psek

Petra
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2011 21:15
- Nahlásit

miisha

To je můj synek a moc se mu nová boudička líbila

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:32
- Nahlásit

Co vás přimělo tvrzení o mystifikaci odvolat?
Změnil jsem to proto, že jsem počítal s tím, že pravdu řeknu. Ale chtěl jsem to zveřejnit postupně.

Me ty politici slizci, bezpaterni, fakt i nekdy dovedou pobavit. A nemusi to byt jen oni...

Astrenka umira, tece ji chladic, klepe naprava a chlasta volej. Ja pokracuji v pylove unave, pridala jsem si jako navdavkem este srackoblitku, co ted radi mezi znamyma, Bajutki je stale chlupate nevyvazene. Jiste se mate tez vsichni skvele.

Eire
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 19:56
- Nahlásit

Petra

Pořádná krabička na psa a synek je pěkný budoucí kynológ.

Fifi

Politiky vyházet všechny bez rozdílu do Vltavy!!

Astrenka umira, tece ji chladic, klepe naprava a chlasta volej. Ja pokracuji v pylove unave, pridala jsem si jako navdavkem este srackoblitku,

Ty bláho,ty umíš žít

Já se mám také dobře, pokud tě to potěší.Makám od rána do večera,Blečík má zánět v uchu jak prase,už je to tedy o 100%lepší než v před týdnem.Takže ATB,protisvědivou injekci,si to chudák okolo a boltec rozdrápal do krve...Cora nějak nechce baštit,pořád spí..snad jen jarní únava.

Pak si někde přečtu,že psi bez PP jsou vlastně nejlepší a může si je koupit každý.. poněvadž jsou stejně odchovávaný na dobrých rodičích,jen majitelé jsou líný uchovnit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:02
- Nahlásit

Eire
Já se mám také dobře, pokud tě to potěší
Potesi! Diky za vzpruhu... Mi zase zacal harat Kremyl zcela mimo plan, po ani ne 4 mesicich, nechapu. Asi ji necham nakrejt teda, kdyz si tak dupe a vynucuje a upozornuje na sebe, sak se kryjou cuby s horsim rtg, nez ma ona. Takze bude dobry rodic a ja jen lina ji uchovnit.

miisha
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:18
- Nahlásit

Eire
Makám od rána do večera
potesi!
ja makam furt stejne enem porad vic prace a s prichazejicim jarem cim dal vetsi KOPR

miisha
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2011 20:19
- Nahlásit

Fifi
to ja mela loni, nastesti jen jeden den, ale o to dukladnejsi sracko-, muz zas jenom blitky, ve stejny den no do smichu mi moc teda nebylo tehda

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 17:09
- Nahlásit

miisha
nastesti jen jeden den, ale o to dukladnejsi sracko-, muz zas jenom blitky, ve stejny den
Tak horsi by bylo, kdyby pri jen jednom wc byla sragora u obou, takhle blitku mohl poresit kybl.

Tady je ficaaak hustej, litaj suchy vetve ze stromu, kdyby neficelo, bylo by krasne, takhle je to docela opruz.

Nechcete nekdo skoroovcandu aneboooo pincici?? Nabidka je siroka, zase se ve Skrivanech seslo vicero psu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 17:19
- Nahlásit

Fifi
ta ofčice je moc krásná, má masku ze Vřískotu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:37
- Nahlásit

Gerda
má masku ze Vřískotu!
Pritom takova Smudlinka hodna..

To je dneska tlak silenej, uz sebou svihla i slecna Sadlo, slezajic z kresilka. Z absolutniho klidu a plesk, echjo. To je den, to je den.

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání