| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 13:39
- Nahlásit
Gerda
Tak to uděláme tak, že když teď budeš mít kyblik, nechám to malobalení u tebe, v případě, že to Stýfkoj k něčemu bude, až ti dojde kýbl, pošlu malobalení, mezitim to nechám maryji, kdyby jí to pomohlo taky, souhlas?
Souhlas.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 14:39
- Nahlásit
Eire
ahojky prosímtě co dávaš tedy na klouby a v jském množství (byliny) docela mě to zajímá a ráda bych to zkusila. Mám BO terv i malin tak mi poraď co přidávat do krmně. A třeba přidej radu i na srst. Moc díky
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 14:41
- Nahlásit
jablunka
Co novy fotky Styvyho, jsou? obrusta, pan Mechacek
Teda tan je pěknej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 16:55
- Nahlásit
Zdravím milé dámy
Člověk tu chvíli není a když se objeví, tak nestíhá koukat na změny
jablunka
Stýýývýýý krásně obrůstá
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 17:42
- Nahlásit
brut
ahoj jak žiješ a jak se máš?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 17:47
- Nahlásit
Petra
Já na klouby přidávám tohle do krmení semtam na střídačku spařené kopřivy,roboran,pangamin,pupalkový olej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 18:38
- Nahlásit
Petra
jak žiješ a jak se máš?
teď jsem měla malinko hektický program, ale už zase bude doma klid. Připravuju na konec května speciál pro australáky, takže mám o zábavu postaráno... a to doslova a do písmene.
Co u vás?
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2011 17:43
- Nahlásit
Eire
Gelapony Arthro biosol to vypadá zajímavě ale je toho docela dos, jaké je dávkování?
brut
já to mám taky hektické, hledám práci, teď začnu dělat kurz, cvičák a děti a rodina. Nevím jak to stíhají jiní, doma bordel jako v tanku
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2011 17:59
- Nahlásit
Už jsme domááááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2011 18:08
- Nahlásit
jablunka
jéééé ten je děěěsně ošklivej ))))
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2011 18:32
- Nahlásit
jablunka
Už jsme domááááááá
Gratuluju k prirustku. Muck, ten je vocklivej, pekne si ho poskladala, aby se necitil menecennej.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2011 18:57
- Nahlásit
Fifi
Díkujeme.
A musím říct,že Rufusek se celou dobu držel své pověsi velmi nasraného muže a zavřel hubičku jen když měl piškot a to ještě né vždycky. A všichni byli úžasný a Brutar bude ještě hodně dlouho básnit o Morganovi.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2011 19:56
- Nahlásit
jablunka
Celebrita vzkazuje, že děkuje, a my taky všichni děkujeme za krátkou ale milou návštěvu, a hlavně za Vitáska
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2011 19:59
- Nahlásit
Ebony
a my taky všichni děkujeme za krátkou ale milou návštěvu,
Někdy to naplánujem na dýl,ale tady byl průšvih,že chlap jindy nemohl a holka odjížděla dneska nach škola.
Ale mě se u vás taky moc líbilo,bydlíte jako my v psí boudě.
za Vitáska
To je strašnýýýýý,už dostala nakázáno mu tak neříkat.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:11
- Nahlásit
jablunka
tedááá co toooo ty máš dalšejho čokla????? ty si ale kus dobrý duše, jak si k němu přišla?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:19
- Nahlásit
Petra
jak si k němu přišla?
celkem dost plánovaně.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:34
- Nahlásit
jablunka
celkem dost plánovaně. tak to je dobře kdž je to plánované, ale u tebe je to hezké vždycky i když neplánované
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:50
- Nahlásit
Ebony
Bude drajvovej a jde po každým hadru co vezmu do ruky.
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Danny_DeVito/#P1140 206.jpg
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 13:50
- Nahlásit
jablunka
Bude drajvovej
trénuj ho pořádně, ať má nějakou šanci v boji s Filátkem, Filátko už se na něj připravuje, včera zabilo labradora tak, že sme museli zvonit gongem konec kola o chvíli dřív. Kámoška už se na Vítka do prahy moc těší, takže je tvou povinností přijet. Mohou se pobít hned na parkovišti nebo někde v garážích )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 13:52
- Nahlásit
Gerda
Kámoška už se na Vítka do prahy moc těší, takže je tvou povinností přijet.
Eště porát nevím gdy dorazíme,ale snad to někak upácáme.
Mohou se pobít hned na parkovišti nebo někde v garážích
Jsem pro garáže,jinak nás zavřou pro psí zápasy.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 13:59
- Nahlásit
jablunka
Bude drajvovej a jde po každým hadru co vezmu do ruky.
tak vyrůstal s drajvovejma
Tím hadrem jsi myslela Pučiho? chudák, myslím že tě bude do smrti proklínat, cos mu to pořídila za fousatou placatou bestii...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:00
- Nahlásit
jablunka
bude strašná bitka ))) moc mě potěšilo, že i Vítek je vzteklej, páč Filátko je příšerně vzteklý. S malejma psama si hraje hezky, velký masí nehorázně a děsně hustě vrčí a prská. Jsou se Sisinou oranžový komando, včera společně zabili malou choďačku, normálně si pán strašně liboval, že stojí na místě a psa má zničenýho a sežvejkanýho během 20 minut. Rynuška už jen pak prováděla drobné výpady z lehu, páč už vopravdu nemohla a oranžový komando na ní nalítávalo z několika stran, až si jí pán nakonec odnesl, bo byla tuhááááá ))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 15:24
- Nahlásit
Ebony
tak vyrůstal s drajvovejma
Je tím velice nakaženej.
Tím hadrem jsi myslela Pučiho? chudák, myslím že tě bude do smrti proklínat, cos mu to pořídila za fousatou placatou bestii.
Né,myslela sem hadry,kterejma vytírám rozcintanou vodu a loužičky. Puči už mě nenávidí od příchodu Demi,takže žádná změna,naštěstí ještě před Vitem dokáže vyskočit na gauč,nebo kamkoliv jinam.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 23:33
- Nahlásit
Hipík a Tonička a Rozinka
Ahoj, teď jsem teprve objevila tohle vlákno - nebyly bys ochotná namíchat něco proti blechám a klišťatům pro 4 psy? 3 moje a jeden sousedky - koupila něco na veterině od A, za nic si nemůžu teď vzpomenout na název a pak lítala se psem na veterinu na injekce, mohl se udrbat. Ozvi se, prosím.
|
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 00:51 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ahoj beo ,
to není žádná alchymie . Zhotovení antiparazitního obojku je opravdu jednoduché, zkopíruju sem znova návod:
Pro malého až středního psa (na velké psy asi 2x tolik - i obojky jsou širší a delší):
1 kávová lžička alkoholu (jde to i s vodkou nebo tequilou atd.):
Přírodní esenciální (někde pod názvem éterické) oleje:
Cedr 1 kapka
Levandule 2 kapky
Citronella 1 kapka nebo Eukalyptus Citridora 1 kapka
Eukalyptus C. voní jinak než běžný Eukalyptus - víc citronově a není tak agresivní - teď ho používám místo Citronelly
Směsí navlhčit obojek a nechat zaschnout. Koupila jsem 4 obyčejné textilní obojky. Jsou z umělého vlákna, ale to nevadí, sajou dobře.
Je ale potřeba cca 1x za měsíc postup zopakovat.
Když dáš kapek trochu víc, nevadí, jde jen o to, aby vůně nebyla pro citlivé psí nosy už moc...
U holek 6 - 12kg, které nejsou moc huňaté, stačí tyto obojky. Zatím 2 neměly žádné klíště a jedna jedno.
Hipíkovi, který je xfundl a má hodně hustou a dlouhou srst, jěště mimo obojku vtírám cca 1x týdně až 10 dní do kožichu pár kapek neředěného esenciálního oleje Levandule.
To je zas Jablůnčin způsob užití a mě se také osvědčil.
! Další výše uvedené oleje (Cedr, Citronella, Eukalyptus C.), bych v neředěné formě na srst nepoužívala !
Moji psi jsou teď celý den, mimo procházek, na naší polodivoké zahradě , prozkoumávají husté keře, různá zarostlá zákoutí atd...
Žádnému z mých psů vůně výše uvedených esenciálních olejů nevadí. Nepšíkají, nesnaží se vyválet v nějakým fujtajblu, aby vůni překryli atd...
10ml těchto olejů stojí do 100,-, a je to přibližně 200 kapek (v závislosti na velikosti kapátka)
|
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 01:05 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
bea
Třeba najdeš něco zajímavého i tady...
Kvalitní éterické oleje koupíš třeba tady:
http://www.karelhadek.eu/cs/eshop/?kategorie=19
nebo tady (zde je výběr od různých výrobců)
http://www.masaznioleje.cz/katalog/3_etericke-olej e/abecedne-vsechny-10.html
Většinou beru es. oleje značky Karel Hadek, Salus, občas Nobilis, teď jsem k výrobě obojků zkusila i es. oleje zn. Aromarta a jsem spokojená.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 19:54
- Nahlásit
Ebony
Hele, tak mě napadlo, nemůžeš ty příspěvky s čínskou houbou v osteosarkomu prostě smazat?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 20:42
- Nahlásit
kachna_
Ja nevim... sem o tom pri krmeni dumala, esli jo nebo ne, a kdyz to bude cpat vsude dal pod tim samospasitelnym dojmem, muze nadelat vic skody, nez uzitku. Takze ikdyz bych jeste pred chvili souhlasila, ted bych to tam spis nechala.. At se lidi nechytaj falesnych nadeji.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2011 22:34
- Nahlásit
kachna_
já myslím, že dostala dost sprdung, a je to celkem pochopitelný, že je trochu mimo, aspoň si lidi dají pozor od koho nemají číst bláboly
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2011 16:49
- Nahlásit
Ebony
Fifi
Ok, máte pravdu
add. levandule a odpuzování hmyzu. Zkoušel jste jí někdo přidávat do prádla, kvůli odpuzování klíšťat a do vody na vytírání, kvůli muchám?
|