| Autor |
Zpráva |
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 18:52
- Nahlásit
Fifi
Tak jestli to seklo se slečnou Sádlem,to se divím že ty ještě fungáš.Jste obě takové barometrické měrky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:26
- Nahlásit
Eire
Fungam, neb sem si slehla kolu, ted, vecir! A brufen na hlavu. A si blbka, vid, barometricka merko.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:26
- Nahlásit
Fifi
Eire
dnešní tlak mi absolutně vyhovuje, asi šel dolu nebo co, komplet mi opadl otok noh a ruk, furt chodim na malou. Tohle mě ba, druhostranný pohyb mě zabíjí. Včera sem málem zemřela.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:36
- Nahlásit
Gerda
dnešní tlak mi absolutně vyhovuje, asi šel dolu nebo co,
To my nizkotlake neocenujeme pranic. Ty votejkas? Ja mam pocit, ze zemru dnes. Ale jiz nechodim srati, tak jsem odvodnena celkove, ac jsem velky píč vody, proste jak padne tlak, padam ja.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:38
- Nahlásit
Fifi
o my nizkotlake neocenujeme pranic. Ty votejkas? Ja mam pocit, ze zemru dnes.
No já nevím,mám tlak na hranici kojence a dneska to se mnou nedělá nic,ale fčéra a nejvíc předfčírem ,sem umírala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:43
- Nahlásit
jablunka
ale fčéra a nejvíc předfčírem ,sem umírala.
Tak to asi kazdej nizkotlakej vnima jinak. Je to proste indivindi, jako vse, ze? Placla po kebuli sem byla tez, ale dneska fest.
Co novy fotky Styvyho, jsou? obrusta, pan Mechacek?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:45
- Nahlásit
Fifi
čoveče asi sem vysokotlaká, otejkaj mi ruce a nohy, jak to klesne, nebo co se to dnes děje, sem úplně veselej člověk. Vy, nízkotlaký, ste na tom furt lépěji než my vysokáčové, páč my máme podělaný skoro celý léto otokama a boleníma palice.
jablunka
dneska to se mnou nedělá nic
ale fčéra a nejvíc předfčírem ,sem umírala.
sijamský prostě
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:49
- Nahlásit
jablunka
Fifi
Gerda
Ač mám taky nižší tlaky v trubkách,takhle málokdy trpím.Je pravdou,že včera a předevčírem to nebylo uplně nej...
Já jak si ráno nedám smrťáka turka hořkýho,tak nenaskočím a nenaskočím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:50
- Nahlásit
Eire
jak si ráno nedám smrťáka turka hořkýho,tak nenaskočím a nenaskočím
já si ho dávám taky a pak ještě mnoho a tluču a tluču a tluču )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:52
- Nahlásit
Gerda
Vy, nízkotlaký, ste na tom furt lépěji než my vysokáčové, páč my máme podělaný skoro celý léto otokama a boleníma palice.
Sem nízkotlaká a v létě taky votejkám.
sijamský prostě
To teda.
Fifi
Co novy fotky Styvyho, jsou? obrusta, pan Mechacek?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:54
- Nahlásit
Eire
Já jak si ráno nedám smrťáka turka hořkýho,tak nenaskočím a nenaskočím
Taky tak a nejlépe dva velký hrnky za sebou,akorát je pak slast se mnou kamkolif cestovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:55
- Nahlásit
Eire
jablunka
Fifi
Gerda
To je fakt vzorek z populace, papinaci a nizkotlaky kotle..
Turka si dat, tak me vezou, ja po ranu jen zbrndicku Nescafe instant s mlickem. Jednou jedinkrat sem si dala 2x za sebou nefalsovanou italskou kavu prekapavanou, byla tuze dobra. Pak sem mela splasenej tlak, klepala sem se cela, bylo mi na zdechnuti, myslela sem, ze mam infarkt, tloukla sem, tloukla a tloukla. Takze ja svuj tlak zvysuji jiz velmi opatrne.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 19:58
- Nahlásit
Gerda
a pak ještě mnoho a tluču a tluču a tluču
No jestli máš vyšší tlak ,tak mocky kávy není to pravý...
Funí u vás taky tak moc?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:00
- Nahlásit
Eire
Funí u vás taky tak moc?
šíleně a s písničkou si mi udělala nesmírnou radost.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2011 20:04
- Nahlásit
jablunka
Tyjofka, krasnej, fesak Hubert uplnej, uzasny! Zlata hriva doroste, lef lfovic, chlapec krasavy!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
jablunka
Je krásnej stývek, je krásnej, krásnej krásnej! Hele dítě, nemám vzít i ty byliny na srst? Ale nejdřív uděláme tráveníčko a až doberem tráveníčko, dáme si kožichy, jo? Drbkaj ho za mňa každý večer před spaním koloucha lepého!
Eire
No jestli máš vyšší tlak
holka já ti nevim, možná že po mámě kolísavej, těžko říct. Funělo u nás taky mocně, ale kdy to neni trvalej mistrál, fouk mi neva, naopak, je to celý takový dramatický - samozřejmě pokud ti nepadá střecha domu a nedějou se extrémní věci...prostě to, co u nás foukalo, mi přišlo fajn
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:05
- Nahlásit
Gerda
Hele dítě, nemám vzít i ty byliny na srst? Ale nejdřív uděláme tráveníčko a až doberem tráveníčko, dáme si kožichy, jo? Drbkaj ho za mňa každý večer před spaním koloucha lepého!
Zatím stačí to tráveníčko,ona ta srst může mít spojitost se slinivkou.
Drbkám ho neustále,páč to má velmi rád a chodí si to vynucovat odrbáváním sám sebe o mou židli u PC,tagže v okamžiku kdy mě odstrká skoro pod stůl,začínám drbat já.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
jablunka
ona ta srst může mít spojitost se slinivkou
no, to je vlastně taky fakt....jak se dělaj testy na slinivku? Existuje nějakej slinivej vitamín - pankreolan - nevim, jestli je to lék nebo vitamín, jestli to musí být na předpis nebo po domluvě s vetem a jak se zjistí onemocnění slinivky, vim jen, že kámoška s berňákem měla potíž podobnou a pankreolan psovi trávení upravil velmi mocně....Dnes to pošlu, tak myslim že do outerka či v pindělek to tam máte
chodí si to vynucovat odrbáváním sám sebe o mou židli
a jak je chytrej, viď? Halt golyje, to je málo platný, no.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:23
- Nahlásit
Gerda
.jak se dělaj testy na slinivku
krví
Existuje nějakej slinivej vitamín - pankreolan - nevim, jestli je to lék nebo vitamín, jestli to musí být na předpis nebo po domluvě s vetem a jak se zjistí onemocnění slinivky, vim jen, že kámoška s berňákem měla potíž podobnou a pankreolan psovi trávení upravil velmi mocně....
Pankreolan nevím,já mám napsaný na papírku že je to nedostatkem enzymů,hlavně jde o trypsin,třá ho ten pankreolan obsahuje.
.Dnes to pošlu, tak myslim že do outerka či v pindělek to tam máte
Dám vědět,až to dorazí.
a jak je chytrej, viď? Halt golyje, to je málo platný, no.
On je hlavně vyčůranej jak mraky.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:28
- Nahlásit
jablunka
krví
no a neměli bysme se na to zaměřit?
mám napsaný na papírku že je to nedostatkem enzymů,hlavně jde o trypsin,třá ho ten pankreolan obsahuje
o pankreolanu vim jen to, že on sám je nějakým enzymem a zlepšuje zažívání, jinak nic....
On je hlavně vyčůranej jak mraky.
to je velmi moc hezké, aspoň se nenudíte ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:37
- Nahlásit
Gerda
no a neměli bysme se na to zaměřit?
Ale jo,pokud se nezlepší,chystáme se na to,jsme i doktorem domluvený,jen sme ho nechtěli hned zase tejrat......a hlavně zase hned holit,gdyš už zarůstá.
to je velmi moc hezké, aspoň se nenudíte
No tak to rozhodně ne.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:41
- Nahlásit
jablunka
copak by se musel holit? Jen kousek nohy krs odběr, ne? Krvičku mu určo vemte a klidně počkej do příštího měsíce, ať se ti můžu podílet, mezitim můžete zkusit to digestívum. Anebo se s vetem poraď, jestli nerozjet slinifkáče hned, zjistit, co to je, a jesi se k tomu můžou míchat ty byliny fytovetí...Ale je to na prd, když je čokloj blbě s tím nějak čekat. Zkusim v lékárně vyptat pankreolan, je to nomálně i pro lidi, i čokle to můžou.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 10:47
- Nahlásit
Gerda
copak by se musel holit? Jen kousek nohy krs odběr, ne?
Jj,jen kousek nohy......to měl bejt ftip,ale asi sem to napsala neftipně.
Krvičku mu určo vemte a klidně počkej do příštího měsíce, ať se ti můžu podílet, mezitim můžete zkusit to digestívum.
S krvičkou eště chvilku počkáme,teď dva dny nebleje,dostává jen kuře s rejží 2x denně,to je prej i ideální dijéta na to a prej by se prt stalo,gdyš už by nic jinýho nedostával.
V úterý tam jedem zase,tak se poptám na ten vostatek.....musím si to zase napsat na papírek......von se doktor vždycky strašně směje,když mu řeknu:"počkat,eště sem se chtěla zeptat!" a pak vytáhnu papírek.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:23
- Nahlásit
jablunka
napiš si to všechno na papírek a zjistíme víc eště u Maky, dostane vědecký úkol
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 12:56
- Nahlásit
jablunka
Jablu,ostropestřec marijánskej by zatím stačil,zaléčuje játra i slinivku.
Mám tu i phytovet detox kyblík a kyblík na klouby,mě to neoslovilo,na klouby fakt nejvíc fungá koňskej orling a plevel po zahradě sbírám ,spařuji a zkrmuji furt...jen mi pošli na mejla ádres,zase jsem ji někam zašantročila..v pindělí bych posílala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 13:02
- Nahlásit
Mám dotaz, pes je asi alergickej podle veta na blechu, ještě jsem v tý době začala dávat mořskou řasu Kelpa tak tu bych teď taky nerada dávala.
Má olezlou půlku zad a ATB. Co na "zalesnění" psa? Dávám pangamin s pupalkou, doma mám pýr a už rostou kopřivy.
Myslíte, že můžu zkusit zůstat u protibleších bylinek, nebo se na to mám vykašlat a použít chemii?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 13:09
- Nahlásit
kachna_
Co na "zalesnění" psa?
Tak to nevím,smrk roste prý rychle
Jak psala hopíková i já levandulový olej+cedrový a zkus šampon s lanolínem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 13:23
- Nahlásit
Eire
Pani, teď sem zakoupila digestívum )))) a vy s kyblikem detoxu )))
Eire
jablunka
Tak jak to uděláme? Zašlu digestívum malobalení 250 g, nebo Eire kyblik detoxu? Co myslíte? Řekněte, jak chcete )))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 13:36
- Nahlásit
Eire
Mám tu i phytovet detox kyblík a kyblík na klouby,mě to neoslovilo,na klouby fakt nejvíc fungá koňskej orling a plevel po zahradě sbírám ,spařuji a zkrmuji furt...jen mi pošli na mejla ádres,zase jsem ji někam zašantročila..v pindělí bych posílala
Huš vodesláno a děkuju moc.
Gerda
Tak jak to uděláme? Zašlu digestívum malobalení 250 g, nebo Eire kyblik detoxu? Co myslíte? Řekněte, jak chcete )))
Jestli ho Máňa spotřebuje,to druhý malobalení,taxi ho nech,ale eslivá ne,tak ho klíďo vezmu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 13:37
- Nahlásit
jablunka
Tak to uděláme tak, že když teď budeš mít kyblik, nechám to malobalení u tebe, v případě, že to Stýfkoj k něčemu bude, až ti dojde kýbl, pošlu malobalení, mezitim to nechám maryji, kdyby jí to pomohlo taky, souhlas?
|