| Autor |
Zpráva |
Miju
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 22:18
- Nahlásit
maixnerova
moc pekne shrnutí...
jeste bych - kvuli krmivu - potrebovala vedet vekove a vahove slozeni pesanu...
J. MORAVA
rada se jihomoravske sekce ujmu...berlingo vsak budu mit potvrzene nejdrive prvni tyden v zari...
jinak samotna nakladka by probehla 19.9. ci drive dle domluvy...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 22:26
- Nahlásit
Miju
většinou jsou tam velcí a starší pejsové...
díky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 22:38
- Nahlásit
[/b]jitka HS
Ahojky,ráda také pomůžu.Mám malý krámek a můžu uspořádat sbírku vybrané věci pošlu poštou.Stálo by za to udělat nějaký leták,což já bohužel neumím.Pokud nějaký máte tak mi ho prosím pošlete na www.podlesem54@seznam.cz.
Ahoj, ráno pošlu ten leták - napsala jsem ti mail na adresu:
podlesem54@seznam.cz
je to správně?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 22:58
- Nahlásit
Atika
Před chvílí mi konečně přišla odpověď na dotazy - kopíruji : bouda není rozebírací. Rozměry jsou výška 120 cm, délka 170 cm a šířka 85 cm. Zateplená není, ale má dvojité stěny (zvenku prkna a vevnitř deska). Pokud vyhrajete, máme tranzita, tak můžeme nabídnout odvoz za malý poplatek....
Tak mi prosím písněte maximální cenu, pokud to takhle vyhovuje. Před chvílí jsem koukala, že kromě mě ji sledují ještě 4 lidičky, tak snad ji moc nechtějí.
Dohodly jsme se, že maximální cena budou 3.000,-.
Chtěla jsem se zeptat - jako spolubydlící 2, ... někdy i 3 postelových povalečů se v těchto věcech vůbec nevyznám - bouda by se dodatečně dala zateplit, nebo ne? Jaký materiál je na zateplení nejlepší použít? Nevíte někdo?
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:03
- Nahlásit
Tak snad to vyjde, myslím že se používají polystyrenové desky ne?
Alespoň u některých těch ostatních bud píšou "zateplené polystyrenem". Jinak je moc fajn, že se ozvali i z útulku z Plzně, je fakt že loni po vánocích jim chyběly skladovací prostory, sešlo se toho hrozně moc, už nebylo kam ukládat. A vyšetření ledvin nám dopadlo opět dobře , ale zase to znamená, že fakt nezbývá než se vrátit k prednisonu. Tak snad zabere a nebude potřeba už natrvalo.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:04
- Nahlásit
Atika
co se vyzvednutí, zaplacení a odvozu boudy do útulku týče, mohu to udělat i já (pokud bys chtěla). Dnes jsem sehnala na možný odvoz dodávku nebo i náhlaďák... Tak prosím tě napiš, jak by ti to vyhovovalo (když ta koupě vyjde).
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:04
- Nahlásit
Ale to zateplení jen papouškuju, neboť i já mám tři postelové povaleče. Určo se tu najdou zkušenější.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:09
- Nahlásit
Atika
A vyšetření ledvin nám dopadlo opět dobře
gratulujuuuu
ale zase to znamená, že fakt nezbývá než se vrátit k prednisonu
prednisonu - není to kortikoid nebo to pletu? Pokud jo, tak to asi není úplně ideální.. Blbá otázka, zkoušeli jste jiného veta nebo kliniku?
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:12
- Nahlásit
maixnerova
Pokud byste měli náklaďák z Prahy, nemuseli bysme jet s vozíkem z Plzně. Bylo by to fajn, my bychom museli jet extra podle data toho jednání (a určitě v pracovní den). Pokud by náklaďák nevyšel, bylo by to našponovaný, ale sladit by to snad šlo. Jen mi paní stále nenapsala přesné místo, asi na mail jen koukne a zase zmizí. Tak snad zítra. Ale je to teda bouda jako kráva, to je snad i moc na jednoho psa ne? Nám teda stačí rozkládací sedačka 125 x 200 pro nás dva + labinu+voříška 17 kg + malýho knírače. (A je fakt, že na stejné sedačce jsme před lety spali najednou s boxerem, dobrmankou a brazilskou filou - ti byli skladnější. Tahle nová parta se dost roztahuje).
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:19
- Nahlásit
Jinak k tomu prednisonu, je to svinstvo, Bazík už ho bral dva roky a zabíral mu dobře i v nízkých dávkách, tak jsme zkusili vysadit, ale po pár měsících se objevily ty bolesti.Jemu prostě nezabírají nesteroidní analgetika, zkoušeli jsme jich víc a bez výsledku. Vet je fakt dobrej a navíc známej, snaží se co to jde, ale už mu z nás asi slejzají nehty. No snad se to usadí. Takhle to vypadá, když se rozhodnu pro voříška, protože jsou zdravější. Tenhle toho má víc než celá naše původní smečka dohromady, ale nedala bych ho ani za celej svět.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:22
- Nahlásit
KRMIVO
sehnala jsem konzervy Calibra 1280g za krasnou cenu,
kdo chce prispet, at mi sem napise e-mail adresu, zaslu podrobnosti objednavky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:27
- Nahlásit
Atika
Pokud byste měli náklaďák z Prahy, nemuseli bysme jet s vozíkem z Plzně. Bylo by to fajn, my bychom museli jet extra podle data toho jednání (a určitě v pracovní den). Pokud by náklaďák nevyšel, bylo by to našponovaný, ale sladit by to snad šlo.
no mě se právě zdálo, že by to pro vás bylo dost komplikovaný, ale vážím si tvý ochoty, tak jsem se nechtěla vnucovat . Měla bych náklaďák na vyzvednutí i cestu do útulku - mohla bys mi prosím tě napsat na grafika9@volny.cz? Dala bych ti na sebe kontakt a ty bys mohla té paní napsat, že boudu vyzvednu já, šlo by to (až/pokud jí koupíme)?
Ale je to teda bouda jako kráva
... tím líp, tak se tam může nasáčkovat víc pejsů
A je fakt, že na stejné sedačce jsme před lety spali najednou s boxerem, dobrmankou a brazilskou filou - ti byli skladnější. Tahle nová parta se dost roztahuje
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2008 23:41 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Miju
sehnala jsem konzervy Calibra 1280g za krasnou cenu,
kdo chce prispet, at mi sem napise e-mail adresu, zaslu podrobnosti objednavky
jako objednala už jsi větší množství konzerv a ptáš se jestli by se někdo podělil o náklady (model boudička) nebo nabízíš, že mailem pošleš zdroj, kde se dají tyto konzervy levně koupit?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 08:42
- Nahlásit
no ja je teprve budu objednavat - takze kdyby nekdo chtel taky neco objednat pro pesany, at napise...objednavka by ale musela jit preze me, 20.9. bych to pak dovezla do Phy
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 09:27
- Nahlásit
Miju
...já už jsem nějaký konzervy koupila
|
11111
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 09:58
- Nahlásit
Miju:
tak se domluvíme. a toho 20.9 se někde srazíme. 19.9 asi nee, neb máme v rodině svatbu. Tak to nebudu mít moc času někde lítat.
budu mít určo nějaké ručníky a tak a možná i několik konzerv. Vsadím raději na kvalitu než na množství.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 11:00
- Nahlásit
maixnerova
to neva..tyto by byly za skvelou cenu, ale objednat bychom to mohly(i) pouze jednorazove...takze do budoucna by to stejne chtelo domluvit Haringelovym pravidelny odber z velkoskladu (pokud jiz neodebiraji) za min. cenu...
kdo je vlastne momentalne sponzoruje? jak utahnou tolik pesanu?
11111
tak ok, ale bylo by to nekdy brzy rano...(vstanes po veselce?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 12:10
- Nahlásit
maixnerova
Co se letáků a plakátů týká, pošlete zadání, udělám je, i je v potřeném nákladu nechám vytisknout, můžu zajistit i laminované plakáty A3 pro akci Sen zvířat. Jen potřebuji to zadání, co tam má být, grafiku a tisky dodám.
|
mishi
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 13:21
- Nahlásit
Nevím, kdo to tu psal, ale my jsme si boudu dělali sami (teda můj šikovný taťka by asi nepřenesl přes srdce, kdyby jí neudělal). Je zateplená polystyrenem a přes něj je nahozený takový to lepidlo. Je to stejný jako na baráku. Můžu se večer zeptat na přesný postup. A asi by taky nemusel být problém zeptat se někde v OBI nebo Baumaxu, určitě mají pár polystyrenů zlomených a tak, určitě by se to s nima dalo domluvit. Když ne zadara, tak za lepší cenu. Na boudu nejsou potřeba třímetrový desky, stejně by se to muselo nařezat.
Diskuzi sleduju už dlouho. Chtěla jsem se zeptat, takových útulků je určitě víc. Kde na to chodíte? Jsem z Liberce a vím tu jen o městským útulku. Určitě bych pomohla i jinde, kde to bude víc potřeba, ale oni o sobě nějak nedávaj znát.
Jinak budete pak psát, jestli se třeba někde sejdete na Snu zvířat nebo ty věci rovnou necháte u jejich "stánku"? Pojedu z Liberce a určo taky něco dovalim, tak jestli tu je někdo jako já, kdo jen nakukuje a je z okolí a chtěl by taky přispět, stačí říct, odvezu.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:09
- Nahlásit
Ahoj Mishi, seznam útulků např. na http://www.utulky.estranky.cz/stranka/utulky-cr
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:11
- Nahlásit
Jinak, také jsem viděla na webu postup při výrobě boudy, ale je to spíš jednodušší boudička. Ale na to je třeba mít doma nějakého kutila a to já bohužel nejsem. http://www.ceskykutil.cz/navody-a-inspirace/zahrad a/zahradni-stavby-a-konstrukce/bouda-pro-psa
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:36
- Nahlásit
kdyby se nasel nejaky zrucny kutil, ktery by si obstaral material a vyrobil nam par boudicek za priznive ceny, bylo by to super!!!
(poradna zateplena bouda totiz prijde na 6tis
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:45
- Nahlásit
hele ji...
http://netridena-inzerce.profi-bazar.cz/inzerce/dr ateny_stojan_na_format_a4_a3_otocny.htmlpsi_bouda_ 2.html
a vubec, utulku, ktere by potrebovali poradne boudy je tolik, ze by to chtelo casem udelat nejakou poradnou plosnou sbirku "akce bouda"
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:46
- Nahlásit
potřebovalY
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 14:57
- Nahlásit
mishi
Ahoj, já sem z Jablonce n/N a zrovna na vedlejším fóru (pro Ešusovou) organizujem malou sbírečku pro útulek Dášeňka v Lučanech nad Nisou.
Pod členem na mě najdeš když tak kontakt. Píšu to jen proto aby sme o sobě věděly, když se bude organizovat něco dalšího v okolí, že mě můžeš dát echo
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 17:57 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Gerda
Leták by momentálně potřebovala Jitka HS
Ahojky,ráda také pomůžu.Mám malý krámek a můžu uspořádat sbírku vybrané věci pošlu poštou.Stálo by za to udělat nějaký leták,což já bohužel neumím.Pokud nějaký máte tak mi ho prosím pošlete na podlesem54@seznam.cz.
Já jsem chtěla nějaký vyrobit dneska brzy ráno, ale nestihla jsem to. Mám teď docela fofr v práci (beru si jí i na víkend ... rdele..), když bys leták mohla vyrobit ty, bylo by to moc fajn. Až příjdu domů, přepošlu ti mail se zadáním. Díky
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:07 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
všechny a všichni
Dneska mi paní Harigelová volala a poprosila o doplnění seznamu potřebných věcí o:
SENO A SLÁMU - zima se blíží... případně si Harigelovi mohou zařídit i odvoz, ale je to pro ně momentálně trošku komplikovanější
kdyby někdo z okolí Prahy směr Kladno nějakou měl, můžeme ji vzít přespříští víkend do útulku - tedy pokud dnes koupíme tu boudu - pak pojedem s náklaďákem a tam se sena vejde...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:32
- Nahlásit
Gerda
...jěště k tomu letáku pro Jitku, ....odvolávám, co jsem odvolal... ten leták udělám, použiju tam zvířátka, který sem kreslila pro utulky.estranky, akorát místo koně šoupnu kozu a místo kočičky jiného pejsa a bude
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:41
- Nahlásit
maixnerova
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2244293/SLAMA.php
Je to z ruky......zkusím vám pohledat i něco jinýho.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2008 18:53
- Nahlásit
jablunka
|