Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Sbírka pro Azyl Rita
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 19 . 20 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 10:13
- Nahlásit

Miju
zkousim se dovolat pani
tak to pak písni do tématu,esi se něco dovíš,plíííís

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 10:26
- Nahlásit

Miju
já tam budu takymě tam najdeš,budu vypomáhat
takže bysem mohla dát něco tam?
asi pračku by nechtěli co,5 letou,furt pere ...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
akorát ještě něco k tý nabídce těch psů....já bych teda tohle nehrotila,myslim tím ty staré a nepřizpůsobivé jedince.Dle mýho je jim tam nejlíp a nechala bych věci jak jsou.Virtuální adopce je super nápad,to ano.Ale fyzicky si myslím,že by na tom ti psi akorát prodělali...spíš bych byla vděčná za fakt,že někdo tyhle jedince vůbec akceptuje takové jací jsou a umožní jim dožít v klidu

Naprosto s tebou v tomto souhlasím, ale myslím, že by určitě bylo dobrý, kdyby se útulek víc "zviditelnil". Líp by se organizovaly brigády, sbírky apod. Takže myslím, že by fakt bylo ku prospěchu víc propracovat stránky, aktualizovat je...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 10:31
- Nahlásit

davidkova renata

maixnerova

taky si myslím, že propracovanější stránky určitě potřebují- já jsem tomhle ale naprostý idiot , takže tady nepomůžu , ale kdyby tam bylo víc info, určitě to zaujme víc lidí, myslím zrovna, že třeba moje kolegyně bude ráda, když jí i tenhle odkaz dám - kdykoliv něco pořádám, vždycky se připojí a tohle určitě osloví i ji - až o tom bude vědět. Takže to chce je dostat do světa.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 10:32
- Nahlásit

Miju
neodebiraji krmivo z nejakeho velkoskladu? ze bychom to resili objednavkami aktualne potrebneho krmiva nez aby kazdy vozil - i z velkych vzdalenosti - "co dum da"

dobrej nápad, večer paní Harigelové zavolám a dám sem vědět (teď to nejde, jsem v práci )

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 10:40
- Nahlásit

PetraK

ty stránky bych si klidně vzala na starost. Nechci ale předbíhat událostem - konkrétně o tomhle jsem jěště s paní Harigelovou nemluvila.
Nechci, aby měla pocit, že jí něco vnucuju nebo podsouvám, že něco dělá blbě - je to ona, která pejsy zachraňuje, kurýruje a drží je za tlapu, když umíraj...
Chci jí pomoc s webem nabídnout, jestli s tím bude souhlasit, ráda se toho ujmu (Dana mě snad kdyžtak poradí ).

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 10:46
- Nahlásit

Miju
čauky,heled oni budou i na snu zvířat v Praze?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 10:54
- Nahlásit

brezen2008

nevím, zjistím...

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:02
- Nahlásit

maixnerova
a boudy maji?

11111
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:29
- Nahlásit

věcně nepomohu. časově také ne. zítra půjdu do banky zadávat platební příkazy, tak přihodím zrovna jedne lísteček i pro tento depozit . alepson něco když už je smutná realita, že takováto místa jsou vůbec zapotřebí a že ti psíci nejsou doma u pánů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 11:40
- Nahlásit

maixnerova
Nechci, aby měla pocit, že jí něco vnucuju nebo podsouvám, že něco dělá blbě - je to ona, která pejsy zachraňuje, kurýruje a drží je za tlapu, když umíraj...
to je jasňačka.

Já už stránky předvedla kolegyni, ať studuje- její manžel teď bude po létě zavírat dětský tábor, takže slíbená každá deka, spacák, miska, ešus, která už se jim nebude hodit - tak doufám,ž e nezapomene!!! Další kolegyně likviduje byt po mamince, takže hrnce, misky, hadérky též slíbila. Tak základ by byl

bea
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
Ahoj, jsem z Prahy a v září bych taky něco mohla odvézt - dky tak se mi ozvi, jo?

bea
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:11
- Nahlásit

promií, mělo to být - když tak se mi ozvi

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:40
- Nahlásit

maixnerova

Hele mám dotaz - nebo nápad teda. Píšu nějakou dobu články na Neviditelnýho psa, schází se tam fajn parta lidí, dost často se podnikají různé akce... tak jestli, až tam pak povezu do Rity nějaké věci, bych mohla vzít foťák nacvakat obrázky, napsat článek (snad se mi podaří napsat něco smysluplného) a pak to hodit na Neviditelného psa s tím, že cokoliv kdo doma má je vítáno? Počínaje ručníkem, přes deky, misky ... atd?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:46
- Nahlásit

bea

ahoj, díky , večer pošlu mail

PetraK
Píšu nějakou dobu články na Neviditelnýho psa, schází se tam fajn parta lidí, dost často se podnikají různé akce... tak jestli, až tam pak povezu do Rity nějaké věci, bych mohla vzít foťák nacvakat obrázky, napsat článek

to je výbornej nápad s tím článkem , paní Harigelová zmiňovala článek v Psích kusech 3 - evidentně z něj měla radost. Na netu je bohužel jen upoutávka

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:46
- Nahlásit

maixnerova
az budes vecer s pani mluvit, zeptej se ji tez prosim, jake krmivo davaji - reps. uprednostnuji - kterou znacku konzerv, atd...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 12:52
- Nahlásit

maixnerova

Tak pokud by paní Harigelová souhlasila, není problém - jsem grafoman , budu se snažit dát co nejdřív dohromady nějaké věci a jakmile to tam povezu, beru s sebou foťák a asi tunu prášků na nervy, protože se znám. Nikdy nesmím jít dovnitř naposledy na Bouchalce jsem zase želvila, jsem plačka. Pak to hodím do počítače a něco napíšu. Pak asi ale asi nejdřív to pošlu paní k odsouhlasení. Ale to je čas, ještě nemám ani jeden ručník , ale jak se znám, ono se to sejde.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:03
- Nahlásit

PetraK
mi řekni kde to od těch lidí bereš,já když někomu řeknu,tak ohrnujou nos,takže já seženu,jedině něco co mám doma.... a to trvá taky měsíce než něco seženu,bo psy maj všecko

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 13:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brezen2008

doma jsem vylepila plakát, že ručníky, hadry, ložní prádlo, mikiny atd, jejichž poslední adresa je popelnice, můžou ještě udělat svou práci v útulku a že stačí, když mi to hodí za dveře, tak občas hodí-ale už to řídne , to stejný jsem udělala v práci. O kom vím, že je k tomu vhodný adept, byl osloven, zmanipulován a dohnán ke shánění hadrů , když se řešil Jarošov, tak jedna kolegyně dokonce o víkendu vyrazila kamsi a koupila ve výprodeji misky, koberečky atd. Nejhorší je to s obojakam a tak, těch je vždycky málo. No a pak jsem přepadla náš místní Zverimex a tam chodím somrovat o věci které už do prodeje nemůžou. Takže občas se zadaří i tam. No a pak nakupuju - do depozita třeba vozím spíš maso, vločky, zeleninu, protože paní Černá vaří - je sama, stará paní, takže má čas. Nakoupím stelivo, piškoty a jede se. Už mě taky napadlo, že přepadnu místní veterinu tam taky prodávají, tak...... uvidí se, no

ale víš co, pro některý místní dámičky v práci jsem ta divná , jenže to je mi fuck a to doslova

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:35
- Nahlásit

bea
Ahoj, jsem z Prahy a v září bych taky něco mohla odvézt - dky tak se mi ozvi, jo?
tak se spojíme přes mail
davidkova.renata@seznam.cz
jestli jsme si už někdy psaly,tak se omlouvám...skleroza
Písnu ti do maila telefon kdyžtak..
PetraK
nebo nápad teda
to je dobrej nápad,ani bych vod vás něco tak chytrýho nečekala

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:46
- Nahlásit

Ahoj holky, večer zavolám paní Harigelové, a doplním info .

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 16:50
- Nahlásit

11111

dííííky

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:51 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Ahoj všichni,

před chvilkou jsem mluvila s paní Harigelovou a ptala se na jednotlivý otázky, který tady padly, snad jsem na nic nezapoměla...

1) Sen zvířat - paní H. o této akci nic neví, zhruba jsem jí řekla o co jde. Můžete mi někdo říct jakým způsobem se může přihlásit a kdy přesně se koná? Zavolám jí to...

2) Krmivo z velkoskladu neodebírají

3) Mají boudy? Mají 4 bytelné a další stlučené z toho co dům dá. Pokud by někdo mohl darovat materiál, který by se dal použít na boudy, kotce a oplocení - velmi by to uvítali

4) Konzervy jakékoli kdo dá - oblíbenou značku nemají

5) Web - rozhodně se jí možnost stránky dopracovat a aktualizovat moc zamlouvá - osobně se za 14 dní domluvíme na postupu

6) Říkala jsem jí o nápadu Petry napsat článek a nafotit pséky - měla velikou radost a už se těší

Další věci, které by pejsové ocenili a včera o nich nepadla řeč:

7) starý gumový hračky, aportky atd. Maj velku spotřebu

6) S rozpaky jsem jí nabídla 2 oblečky na velkýho psa - pozůstatek mojí manický fáze a úletu, když byl Piškot na těžký operaci břicha... hmmm můj pejs má srst jako novofundlanďan a fakt nepotřebuje 3 overaly .
Nabídkou byla paní H. nadšená - spíchne podle nich šatičky pro další pejsy, kteří je v zimě budou potřebovat. Je vyučená dámská krejčová. Takže pokud byste někdo doma měl třeba nadbytečný obleček anebo látku z které by se dal ušít nebo přešít nebo..... . Teď zrovna pro jednoho mrňouse plete svetýrek - takže i vlna by přišla vhod

ufffff

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 19:53
- Nahlásit

maixnerova
panííí vy ste ale čikovná a schopná a hodná a vůbec

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:03
- Nahlásit

maixnerova
Sen zvířat
Stačí vyplnit přihlášku zde: http://www.senzvirat.cz/pdf/senzvirat-prihlaska-20 08.pdf

Ale mám takové tušení, že předběžně to muselo být přihlášeno k určitému datumu a bojím se, že už byl...
Ale pokud zkusíš kontaktovat paní Hanku Kubátovou, možná by s tím šlo něco udělat, když přesný počet stačí do 10.9.2008
Vše potřebné najdeš zde: http://www.senzvirat.cz/

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:08
- Nahlásit

davidkova renata

co mi to děláte pani, se tu pýřim... a vůbec nechte si toho zpychnu, zblbnu a nebude se mnou řeč .
Myslím, že Petra bude nadšená, paní H. mimo smutných a šílených příběhů, které se staly jejich svěřencům má v zásobě i spoustu veselých historek. Třeba o jejím 3 nohém pejskovi, který si zahrál v anglickém válečném filmu. Měl hrát nešťastného, opuštěného, vychrtlého invalidu... štáb ho ale tak litoval (že má chůďa jen 3 nožičky), že mu všichni cpali dobrůtky, hladili ho a hráli si sním - takže vychrtlý, opuštěný invalida nabyl velmi blahobytné kondice a veselé hopsání rozhodně nedokreslovalo utrpení války - režisér prý tehdy zuřil ...

11111
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:09
- Nahlásit

hele, pokud by někdo jel do Prahy v září z Brna / pochopila jsem , že závoz věcí je z Prahy) , tak bych něco poscháněla. Deky, konzervy, misky, hračky. Pokusila bych se sehnat co nejvíc.

Dejte mi jenom echo a já začnu sbírat po známých.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:10
- Nahlásit

kokrvnouzi

děkuju

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:11
- Nahlásit

maixnerova
to by bylo nej,kdyby manzele dojeli na Sen zvirat, aspon bychom je poznali a zasypaly dary a prispevky

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:13
- Nahlásit

11111
my pojedeme z Brna, ale budeme brat utulkacky a tez nejake veci do Rity...ale pokud toho bude moc, vememe druhe auti, takze bychom se pak mohly domluvit

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 19 . 20 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání