Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Sbírka pro Azyl Rita
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 19 . 20 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:28
- Nahlásit

maixnerova
dík za info,něco zkusím sehnat ....

11111
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:29
- Nahlásit

Miju:

útulkáčky?
hele, já se budu snažit sehnat co budu moci. Co je potřeba to už víme, takže ted jenom aby se toho sehnalo co nejvíc.
Domluvili bychom se.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:33
- Nahlásit

Miju

večer jěště kvůli tomu paní Harigelové zavolám a dám jí kontakt na paní Kubátovou...

Útulek je malý kousek za Prahou, tak kdyby to se Snem zvířat Harigelovým nevyšlo, mohli byste se tam zajet podívat, jestli nebudete moc spěchat domů. Návštěvy příjimají v útulku kdykoli . Jinak jak už psala Renča, není problém zařídit převoz věcí z Prahy. Napíšu ti na mail pod členem na sebe kontakt, kdyby bylo třeba...

11111

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:49
- Nahlásit

11111
fajn, kazdopadne to nejak zkoordinujeme - takto dopredu ani nevim, kolik zviratek povezeme, atd...

no a spech domu zase bude zalezet na tom, s kolika zviratky (a doufam, ze s zadnym se budeme vracet

11111
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:51
- Nahlásit

Miju :

odkud bereš outulkáčky ? jeno ze zvědavosti

Miju
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 20:54
- Nahlásit

11111
ja ne, kamaradka ma utulkacky...a utulek...

ty jsi z Brna?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 21:51
- Nahlásit

Až teď jsem si všimla, že zřizovatelem stránek http://www.azylrita.estranky.cz je Cibela. Poslala jsem jim mail s nabídkou různých možností spolupráce... Web se mi také zdá nedopracovaný, ale nevím kdy vznikl a neznám příčiny...

Hanca
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:30
- Nahlásit

Ahoj, ráda bych se také zapojila do této pomoci, ale i když bydlím na Kladně, což blízko Pcher, potřebovala bych zajistit odvoz věcí, neboť nemám auto k dispozici.
Našly by se nějaké starší ručníky, možná deky, konzervy či piškoty. Mohl by se kdyžtak cestou do azylu u mě doma zastavit? Pak bychom se na místu i času setkání domluvily.

Hanca
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:43
- Nahlásit

Na můj dřívější popud holky z Cibely azylu Rita udělaly web. stránky, ale protože zakladatelky Cibely z Jižních Čech, aktualizace stránek nemůže být dostatečně prováděna, což je myslím pochopitelné.
Domluvte se s nimi. Pokud máte možnost fotit pejsky či dodávat od paní Herigelové aktuální informace, potom myslím s tím předáním webu nebude problém. Ony budou určitě naopak rády, že se webu někdo ujme.
Dobrovolníci z řad Cibely i jiní milovníci pejsků občas do azylu Rita zajedou s mater. pomocí - foto i článek viz : http://www.cibela.cz/uskutecnene_akce.html
Vaše akcička by na jejich stránkách také mohla být třeba zaznamenána, pokud tam nějaká foto pořídíte a z návštěvy azylu napíšete článek.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2008 22:47
- Nahlásit

Hanca

poslala jsem ti mail . Ohledně webu jsem napsala na adresu admina azylrita i Cibely... Tak uvidíme

Miju
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 08:44
- Nahlásit

maixnerova
jinak co se stavebního materiálu týče - a myslím si, že většina z nás jej k dispozici nemá a pokud ano, bude trošku problém s dovozem- docela dobře by myslím fungoval třeba "virtuální prodej pomyslných cihel" - v hodnotě např. 200kč, kt bychom mohli pridat na webovky... tak bychom mohli azyl podporovat dlouhodobe..

11111
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:13
- Nahlásit

miju:

jo jo z Brna. tedy momentálně. Z Bystrce.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:32
- Nahlásit

maixnerova

ty jo, skvělá práce, takže máme na čem začít stavět. dneska mi kolegyně oznámila, že mi z chalupy přivezla pytel věcí - co v něm je zatím netuším, udělám selekci, šířím info po okolí, snad z lidí nějaký matroš vytáhnu - bohužel to takhle neumím s penězma - je mi blbý o ně říkat . Ty by se podle mě šikly úplně nejvíc, nakoupilo by se co je zapotřebí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 09:44
- Nahlásit

Už někdo ví jestli je tam pořád ten modrý šelťák?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:35
- Nahlásit

Na tuhle akci nabízím svoje auto, bohužel se v něm nedají převážet stavební materiály a trubky a větší věci, nicméně deky, misky, blablablabla, prostě to menší tam šoupnu v pohodě, klidně si i pro to dojedu. příští víkend zavážíme Maršovice, pak zas budu mít auto prázdný a vhodný k naplnění.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

Že bychom se při té příležitosti mohly i potkat?? Já zatím časově nevím - zatím mám jen jeden pytel--prýdeky, ručníky, svetry, polštář, ještě sama nevím, před chvíli to vezl teprve Brtník domů, další dám dohromady v horizontu cca 1-2 týdny. že bychom jely najednou třeba? Ale u nás to bude spíš asi v týdnu, víkendy jsme furt pryč. Chci počkat, až jestli něco bude zz toho dětského tábora-jestli to klapne, to by mohlo být hodně vhodný. Plus chci něco koupit. Chci tam fotit abych měla obrázky, až to hodím do článku, ale hrozně se bojím, že budu bulet, jako dycky a bude to vostuda, takhle třeba tolik bulet nebudu, páč se budu stydět před velkokynolóžkou

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:43
- Nahlásit

PetraK
ale hrozně se bojím, že budu bulet, jako dycky a bude to vostuda, takhle třeba tolik bulet nebudu, páč se budu stydět před velkokynolóžkou
Buď v klidu, já se bojim, že si vemu ňákýho starouška, ale brečet budu určitě, jako dycky, zrovínka dneska to trénuju f práci a děsim tak kreativního ředitele. Eště se s pardálkou chystáme vyrzit do toho megasekáče na hlavnim nádraží, máme ho doporučenej jako šikovné místo k nákupu pro psy za pár šušňů.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:52
- Nahlásit

Gerda

Dybys potřebovala večír píchnout, tak stačí říct, můžu plákat kolektivně, u mě to není problém. Kreativního ředitele se neděs - von za to nemůže, že je kreatůra - dyk to má i v názvu!! Neboj se a bojuj!! Jako Mach a Šebestová s bacilama!!

Ten megasekáč jsem tehdy psala já - jenom nevím jestli ještě funguje???? Měli tam vždycky i hafo dek za pár babek.

Miju
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 12:59
- Nahlásit

jeste mam k dispozici dve matrace...avsak nemam je jak prevezt - a jsou u Kyjova

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 13:39
- Nahlásit

Miju

jedině je poslat vlakem??? Nic jinýho mě nenapadá , ale určitě by se jim hodily.

Miju
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:07
- Nahlásit

PetraK
no prave...kdyz ja je ani nemam jak prevezt k vlaku ... jdou na chatě...

Miju
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:08
- Nahlásit

PetraK

pardon JSOU na chatě (kdyby sly, nemusim to resit)

rendik
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:19
- Nahlásit

Biluška
Co já vím, na na něj byl zájemce už někdy v únoru, tak snad to dobře dopadlo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:24
- Nahlásit

Miju
JSOU na chatě (

škoda že teda fakt nejdou , takhle mě nic nenapadá, jedině rozhodit sítě, jestli se nenajde někdo ochotný a s povozem v okolí? Aspoň k tomu vlaku, že by to dovezl.

Miju
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 14:47
- Nahlásit

PetraK
nj, tak kamarad nam asi pujci berlingo ...

pesani by ale hlavne potrebovali poradne zateplene boudy, to je zaklad (zvlaste pro stariky s nemocnymi klouby) - což je docela draha zaležitost... chtelo by to vymyslet nejakou sikovnou sbirku ... virtualni koupi

maixnerova
zeptas se prosím, kolik bud je potreba?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:02
- Nahlásit

Miju
poradne zateplene boudy
To je jasný, ale teď je to jen začátek, však ono se to rozjede.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:06
- Nahlásit

Miju
no mohla bych přispět 200,- kč víc dát nemohu

Miju
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:49
- Nahlásit

brezen2008
no lepší než drátem do oka, ne?

Miju
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 15:53
- Nahlásit

až bude nějaká suma našetřená (1 bouda - cca. 5,000 ), oslovili bychom všechny výrobce, třeba najdeme sponzory nebo aspoň uhrajeme slevu...

Atika
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2008 19:52
- Nahlásit

Tohle jsem našla na mimiaukci : http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=1817363
Ale konec je už v pátek, nicméně ta cena je krásná, bouda taky a paní je z Prahy či okolí. Jsem tam zaregistrovaná, mohla bych ji odklepnout, ale fakt teď na sponzorink nemám, momentálně řeším svýho psího maroda a už jsem v hodně v mínusu. Zvyklostí je zaplatit a odvézt tak do 10 dnů od ukončení aukce. Je to aukce, cena může ještě o něco vyšplhat.
Další je tady : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=11346903&tab=2 , ale to už je oblast Třebíč.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 19 . 20 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání