| Autor |
Zpráva |
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:19
- Nahlásit
Atika
ta bouda je luxusní, sama na ní taky nemám ..., ale mohla bych na ní tak pětikilo přispět.. Jdu teď zavolat do útulku a boudu popíšu... dám hned vědět...
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:24
- Nahlásit
Tak 200,- bych taky vyondila, ale fakt víc nemůžu, musím mít rezervu na další léčiva pro maroda, je to vítr v peněžence.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:25
- Nahlásit
Mluvila jsem s útulkem, ta bouda z prvního odkazu by byla skvělá...
Tak kdybyste se někdo mohl a chtěl přidat...
já můžu těch 500,-
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:26
- Nahlásit
Atika
je to vítr v peněžence v peněžence.
znám to, minulý měsíc jsem si tím prošla...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:28
- Nahlásit
maixnerova
500,- bych zvládla, ale co ten odvoz? To je bouda jako kráva.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:35 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
kachna_
složená by se třeba do pick upu vešla nebo ne? Teda teď honem mě nikdo s takovým autem z mých známých nenapadá, ale věřím, že se někdo najde...
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:36
- Nahlásit
Ahoj, kdyby to zůstalo na těch 1500,-Kč, tak bych na tu boudu dala klidně těch 1000,- kč. Snad to za to stojí a bouda se bude hodit. NEvim, jak se ceny takových boudiček pohybují. Když by ti to v pátek přiklepli, v sobotu či v neděli pak až Maixnerova pojede do Pcher, tak bych jí ty peníze dala spolu s nějakými ručníky atd., pro azyl Ritu, jak jsem tu psala.. Museli byste ale zprostředkovat sami dovoz té boudy. Co Vy na to?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:38
- Nahlásit
maixnerova
já ti to po někom předám v pondělí,dřív nemohu
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:42
- Nahlásit
Hanca
Bouda se bude hodit určitě, zavolala jsem pro sichr paní Harigelovou a popsala rozměry...
Atika
kachna_
holky, můžete mi prosím napsat na grafika9@volny.cz, abychom se domluvily?
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:46
- Nahlásit
můžu dát 500,-
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:47
- Nahlásit
brezen2008
počkej s tím, pokud by se cena boudy nevyšplhala na nějaký bambilióny, tak bychom to zvládly s Hankou a Kachnou... Attika by mohla mít momentálně funkci zřizovatele, pokud s tím všichni zúčastnění souhlasí. Jestli budeš chtít poslat nějaký kačky - vlož je přímo na účet útulku (odkaz v 1. příspěvku) nebo třeba pořiď nějakou konzervu nebo...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:57 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Miju
... nebo spíš cenu boudy rozpočítáme: kachna, hanca, miju, ja, zelva... souhlasíte?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 20:59
- Nahlásit
brezen2008
rozpočítáme s ohledem na možnosti , fakt to znám, seš moc hodná želvičko
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:02
- Nahlásit
Jen aby se podařilo Atice podařilo tu boudu získat. Apak ještě vymyslet nějak ten odvoz.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:05
- Nahlásit
Hanca
když bude bouda, jednak obvolám své známé anebo založím další téma s prosbou o pomoc s odvozem. Já s tím nemám moc zkušenost, myslíš, že složená bouda .... výška 160 cm, délka 120 cm... by se třeba do pick upu vešla?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:06
- Nahlásit
maixnerova
já tu ted do pátku nebudu,takže po pondělku,to příjdou prašulky, se pak s někým spojím a někam nebo někomu těch 200,- dám
já si to pak tady přečtu co a jak
mám pocit že tihle psy to potřebují asi nejvíce
jako chápu že jsou i jíné utulky,ale ty hle ,no nevím prostě ......
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:08
- Nahlásit
brezen2008
dobrý, tak já to za tebe vložím (pokud se koupě zdaří) a pak se domluvíme...
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:12
- Nahlásit
maixnerova
tak stanovme jednoho,kdo bude přihazovat a pošleme mu penize, hm?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:14
- Nahlásit
Miju
Attika psala, že by přihazovat mohla ona, tak myslím, že bychom jí ty prachy mohly vložit na účet...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:17
- Nahlásit
Miju
Atika... Ale konec je už v pátek, nicméně ta cena je krásná, bouda taky a paní je z Prahy či okolí. Jsem tam zaregistrovaná, mohla bych ji odklepnout, ale fakt teď na sponzorink nemám, momentálně řeším svýho psího maroda a už jsem v hodně v mínusu. Zvyklostí je zaplatit a odvézt tak do 10 dnů od ukončení aukce. Je to aukce, cena může ještě o něco vyšplhat
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:21
- Nahlásit
Atika
maixnerova
fajn, tak at Atika prihazuje, ale musime si ale stanovit nejakou mez, do ktere to ma jeste smysl - 3tis? pokud Atika vydrazi, v patek posleme penize, hm?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:22
- Nahlásit
Miju
fajn, tak at Atika prihazuje, ale musime si ale stanovit nejakou mez, do ktere to ma jeste smysl - 3tis? pokud Atika vydrazi, v patek posleme penize, hm?
s tím souhlasím...
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:23
- Nahlásit
Boudu můžu odklepnout, na tom odkazu je vidět, jak to s cenou vypadá, snad nepoleze, zatím ji nikdo nepotvrdil a sledují to jen tři lidi, ale to se nikdy neví. Ještě jsem poslala dotaz, kde přesně je k odebrání, peníze bysme museli poslat tomu, kdo by ji vyzvedl, protože v tomhle případě by se asi hradilo při předání. Je blbost posílat peníze předem, když je k osobnímu odběru. Ještě se zeptám jestli jde rozebrat, ale asi by to bylo nejlepší na vozík za auto. Já mám bohužel P206 bez koule, takže na odvoz jsem nepoužitelná.
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:27
- Nahlásit
Maixnerova
A Gerda, Davídková nebo někdo jiný, kdo jezdil se svými psy na Ovčáry? Nevěděly by ony o nějakém větším autíčku, kam by se bouda vešla? Já na ně nemám kontakt.
U té aukce majitelka boudy píše, že případné dotazy obratem zodpoví, tak třeba může upřesnit, na základě dotazu Atiky rozměry boudy a vůbec možný způsob přepravy boudy.
KDyž by jí ta aukce vyšla, tak snad bychom i my na nějaký možný způsob přepravy přišly.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:29
- Nahlásit
Atika
mno jo, ale pokud ji vydrazis ty, je bouda tvoje...a předají ji jen tobe... tak jak to udelat, kdyz ji nebudes vyzvedavat?
je tu nekdo, kdo by mohl boudu prepravit ´(´= vydrazit)?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:31
- Nahlásit
Když by se ta cena více hnula, tak tu tisícovku můžu dát určitě. Stejně pak nad ty 3 tis, to už by se snad i jinde dala taková bouda koupit nová.
|
Miju
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:35
- Nahlásit
Hanca
mno vetsi boudu (na NO) koupis tak za 5tis... - festovni, zateplenou
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:38 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Hanca
zítra se budu poptávat po odvozu...
Atika
mohla bys prosím tě zjistit, kde to přesně je, zda se dá rozmontovat - to snad jo.., ale pro jistotu.. a přesný rozměry?
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:40
- Nahlásit
Tohle je na domluvě s prodávajícím, odklepnout to může někdo, kdo je registrovaný na tom portálu, ale já tam kupuju dost často i pro své známé (protože jsou líné to hlídat) a prostě vždy zašlu adresu na kterou to mají poslat. Takže v tomhle případě by určitě domluva fungovala stejně. Zatím jsem nenarazila na nepoctivého prodávajícího, píší se hodnocení, takže ty obchody jsou tam fakt v pořádku (mám jich za sebou tak 40 a vždy bez problému). Domluva je vždycky po ukončení aukce mailem nebo i po telefonu, když je třeba a většinou tak do těch 10 dnů by ten obchod měl být ukončený. Jinak bych určitě dala dohromady nějaké ručníky a třeba starší povlečení, ale jsem z Plzně, musela bych to nějak předat.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2008 21:43
- Nahlásit
Už jsem dotaz na rozměry, rozmontování a místo předání poslala, dám to sem hned jak odpoví. Když by to nevyšlo, je tu ta z druhého odkazu za 3000,- (to není aukce, ale pevná cena) ale to je Třebíčsko a myslím, ža tahle by tak vysoko nemusela. Nevím odkud tady kdo jste, ale je to dost z ruky.
|