| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:01
- Nahlásit
dejavu
dík za nabídku, až na tom budem tak, že je fakt neuživím tak se ozvu. Zatím na maso pořád ještě máme, i když někdy je to o hubu. Takže ted rozhodně žádnou dávat pryč nebudu. Pořád ještě doufám, že vyhrajeme soudy a ty prachy dostaneme zpátky.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:01
- Nahlásit
PetraK
malá čibabka se tam tutově vejde
počki tam se musí vejít picbum a klec a ještě možná čert a domek
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:06
- Nahlásit
Biluška
moc bych ti to prala, musi to byt desne, nasi se rozvedli a o majetek se tahali 10 let :-/
Pokud by te ta setrice, foxlik nebo kdokoliv dalsi nejak stvali, kdykoliv se obrat.
Kdybych mela 8 fen a hyperaktivniho psa, vubec si nedovedu predstavit to uhlidat, takhle nejak si predstavuju peklo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:09
- Nahlásit
sarax
počki tam se musí vejít picbum a klec a ještě možná čert a domek
Picbům jo, ten se tam vejde, dům už asi těžko Anežko. Narvala jsem to do jednoho velkýho pytle. Jestli se mi podaří se spojit s Bassi a Bully, tak toho trochu ubyde.Tak pak snad i ten čert se tam vleze
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:11 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
dejavu
Neumím si představit jak bych vybírala kdo z nich půjde pryč. To by teprve bylo peklo. Jediný o kom uvažuju, že by měl jít je Mienka. Protože ona potřebuje mazlit od rána do večera a naše smečka jí to nedovolí. Ve chvíli kdy přijde a vleze mi do náruče tak ji ty ostatní doslova vyštípou. I když vyhazuju ostatní a Miu držím dostane strach a uteče. Musela bych ji držet násilím a to nemá efekt. Jenže zrovna Miu se všema jejíma povahovýma zvláštnostma nikdo nechce . Ani se jim nedivím. Kdybych věděla do čeho jdu tak sem si ji taky nevzala.
Kdybych mela 8 fen a hyperaktivniho psa, vubec si nedovedu predstavit to uhlidat, takhle nejak si predstavuju peklo
Ale jo, když nejsou erupce na slunci tak to jde. Ovšem třeba dneska erupce jsou a je to na zabití .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:13
- Nahlásit
dejavu
nasi se rozvedli a o majetek se tahali 10 let :-/
Tak tos mě potěšila, už máme za sebou dva roky. K majetku se teda ještě nedostali, zatím se furt řeší děcko. Než to vyřeší tak kluk nejspíš stihne odmaturovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:23
- Nahlásit
BASSI, BULLY
jestli tu někde jste, ozvěte se, ať to můžem uvařit. Bassi - psala jsem Ti emila a poslala č. na svůj telefoun, abychom se mohly domluvit. Bully- našla jsem si Tvoje tel. číslo, ale nemám štěstí,máš to asi vypnutý.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:26 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Biluška
Mienka je kdo?
dybych věděla do čeho jdu tak sem si ji taky nevzala.
nikdo neni prorok, stane se, minulost se neda zmenit, pouze budoucnost
K majetku se teda ještě nedostali, zatím se furt řeší děcko.
Velmi casto byva decko figurkou na sachovnici prave v pretahovani o majetek a to je role, ktera ho poznamena na cely zivot. Snad to tak nebude u vas.
Nasi byli oba prilis zabejcili, aby udelali za svym zivotem tlustou caru a zacali od nuly znova, citili by to oba jako prohru, takze prosoudili kalhoty a nikdo z nich z toho nic nemel, krome znicenych nervu.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:29
- Nahlásit
PetraK mail na Petru je info@bully.cz
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:38
- Nahlásit
PetraK
Narvala jsem to do jednoho velkýho pytle.
počkej je toho pytel??no mě se do kufru vejde picbum kolie kočár postýlka židlička a bagáž..
proč bude něco ubejvat??to nechápu pošlu mejla
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:41
- Nahlásit
sarax
já mám modrou tašku z ikeii
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:50
- Nahlásit
dejavu
Mienka je kdo?
Ta křížená špicka co má zrovna teď štěně-borderátko.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:52
- Nahlásit
Biluška aha
all pro všechny, kdo chtějí pomoci fyzicky v Kralupech
pokud jste někdo myslel vážně nějaké pracovní zapojení, většinou se tam teď natírá a uklízí, takže, vemte si opravdu to nejhnusnější, co máte, případně neco na převlečení. Módní policie tam fakt nehrozí, v nejhorším budete zvěčněni tak ve Chcete mě, co se tam bude natáčet nebo na nějaké fotce
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 12:54
- Nahlásit
jo, jeste jedna pozitivni zprava
Kompaktovi uz je lepe, takze dr. Pacltova to vidi optimisticky, ze prezije a dostane ho z toho, zrak vsak poskozeny bude mit diky te bakterialni infekci, s tim se musi pocitat, i presto mi tohle pripada jako neuveritelny zazrak
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:12
- Nahlásit
Biluška
Bilu, peníze jsem složila na účet v pokladně tvé banky a mnula jsem si ruce, jak sem čikovná....do té doby, než mi suše oznámili, že ti za to strhnou poplatek. Tak soráč, já to fakt nevěděla
dejavu
mám nějaké ptákoviny, mňamky, co jsem měla uložený na závody agility. Agilitníci se bez toho obejdou. Napiš mi prosím do mejlu, kam to mám poslat. Tady je to pro mne trošku nepřehledné a tenhle týden jse v extra časovém presu.
gabriela.filipova@seznam.cz
|
Bully
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:13
- Nahlásit
To reneeska - dekuji za kontakt, jsem to ja
Za pelisky budem vdecni, do Rosic bych se mohla zastavit.
Jinak budu uz na telefonu 605269818, popripade na mailu info@bully.cz, musim ted se smeckou ven
vsem moc diky
Petra
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:23
- Nahlásit
gabifi
Díky moc.
Detaily neřeš, příští rok se s tím přihlásíme do soutěže o nejabsurdnější bankovní poplatek. Třeba vyhrajem nějaký prachy
All
Všem, kteří chtějí přispět na Tibetčinu kastraci.
Pokud bych ji umístila k té kámošce co má zájem tak ji kastrovat nebudu. Jsem si jistá, že tam ji nikdo krýt nebude. V tom případě bych peníze převedla Muchoš na kastraci Gastona.
Pokud se Tamara rozhodne, že si ji nevezme (nebo spíš její rodiče ) použiju peníze na kastraci Tibetky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:29
- Nahlásit
Bassi - právě jsem mluvila s Bully, je to pořešený, takže pohoda, džezík
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:30
- Nahlásit
dejavu
měla bych pro tebe něco od kámošky,heled je možnost nějak někdo dopravit nějaké krmení pro tu paní ze Ždáru,jestli ano,tak se mi prosím ouvi,bud tady nebo meilem
dík moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:34
- Nahlásit
Biluška
Pokud bych ji umístila k té kámošce co má zájem tak ji kastrovat nebudu. Jsem si jistá, že tam ji nikdo krýt nebude. V tom případě bych peníze převedla Muchoš na kastraci Gastona
Pokud se nedohodnete,použijte ty prachy na kastraci mý osoby a je to
sarax
Platí ten dnešek f půl 8?????
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:39 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
želva
pani ze Zdaru je zdejsi Bully, alias Petra Chlebnicanova, mail info@bully.cz
tak se domluv primo s ni
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:41
- Nahlásit
dejavu
ok,dík moc,jdu na to
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:48
- Nahlásit
PetraK
jj,dopoledne jsem ,bohužel nemohla
snad příště pomůžu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 13:48
- Nahlásit
davidkova renata
platí fšecko...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:00
- Nahlásit
S Gastonem se MOŽNÁÁÁÁÁ bude něco rýsovat. Projevila o něj zájem holčina, od které mám Emmu. Já jí příliš ale nevěřím, nerada bych ho upíchla jen proto, aby se vůbec udal, proto si s ní dám spicha v restauračce a proberu to. Pokud ho nebude chtít vykleštěného, může si nas*at, ve svých smlouvách mám psáno, že pes se nesmí stát předmětem dalšího obchodu nebo výměny. Ona už má u sebe angl. buldočku. Emmu a psa cane corso s pp nedávno darovala-tak mám strach, aby tam nebyl jen na přestup nebo krytí...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:01
- Nahlásit
Mucholabka
prověř prověř
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:02
- Nahlásit
Mucholabka
souhlas renneskou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 14:24
- Nahlásit
Bassi
psala jsem Ti, f klídku. Pomohla jsi i tak, hezky se to rozhýbalo a výsledek se dostavil. Takže ještě jednou díky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:15
- Nahlásit
tak mám zájemce na tu labroušku. Ale nevím, moc mi ta paní nepasuje. Uvidím jak to bude naživo, když tak labru zase nacpu do auta a pojedeme domů.
Mucholabka
Potřebovala bych do pátku alespoň jednu klec. Jedu do Holomóca s daňovým přiznáním a vezmu s sebou tu labroušku pro tu ženskou. Zvládneš ji sem nějak dostat?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 15:23
- Nahlásit
UF, Do pátku, to nevííííííím. Co poslání vlakem, může být?
Volala jsem té pipně z Jarošova.
Dorka má 2,5 roku a prý ji vrátila původní majitelka, která ji nezvládala.
Eliška má 4,5 roku, prý byla krytá, ale má prý falešku, protože už měla dávno rodit. První vrh měla v 15 měsících.
Gaston má 3,5 roku a je to syn Elišky. Přišlo mi divné, jak je čistotný a jak jsou zvyklí chodit na vodítku, údajně jej před třemi měsíci vrátil původní majitel.
Myslím, že podle toho co říkala, brouzdá po netu a čte.
|