| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 22:12
- Nahlásit
dejavu
joo dík, já si poštu nechávám v záloze, nejdřív jen sonduju, jestli někdo nejede, bylo by to tam rychleji.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 22:47
- Nahlásit
PetraK
už jsem ti odepisovala na Hafbu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 25 Bře 2008 22:57
- Nahlásit
nevím jak budu zítra na netu..proto prosím kontakty ty který mi je neposlali do mejlu pokud neodpovím piště Jimmi spojím se s ní
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 01:41
- Nahlásit
Ahojky,to poštovné není tak hrozné.Dnes jsem posílala balík vážící 11.5kg a poštovné jsem platila 81.-Kč.Čekala jsem to daleko horší.Poštou je to jednodužší,než někoho schánět.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 07:37
- Nahlásit
sarax
sarax
holky,já bych navrhovala dneska se sejít tady:
http://www.mapy.cz/#x=133161024@y=135919296@z=14@m m=ZP@sa=s@st=s@ssq=Pal%C3%A1c%20Flora@sss=1@ssp=12 5064101_127797121_146035621_145475457
jak je ta jednička,tak tam se nedá parkovat,tak by sarax
přejela křižovatku a hned tam zastavila,je tam hospoda na Křižovatce a tam bysme se mohli sejít,zkrátka na tý křižovatce,po pravé straně směr dolů
doufám že to nepíšu špatně?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 07:47
- Nahlásit
Holky, zítra si založím psí účet jinak další zájemkyně o Dorku z Budějovic mi poslala sama od sebe své osobní údaje a pro Eli by si měli přijet v sobotu z Brna, pro Dorka sobota nebo pátek.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 07:49
- Nahlásit
želva
takže se nebudem scházet u paláce Flora ale u nákupáku přímo u metra???
hele tam teda taky moc parkovat nepůjde..prostě někde zaparkujeme a napíšeme kde jsme...tobě i Bee
PetraK
tobě se moje polovice ozve až bude na místě..domluvte se kdyžtak na odpoledne jestli je ještě něco potřeba odvézt od tebe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 07:49
- Nahlásit
Já mám taky zadanou tu Rozárku a váhám s tou kastrací. Jestli půjde k zájemkyni č.1 tak se klidně obejdeme bez kastrace. Jestli k jiným tak bych raději kastrovala. V tom případě tady budu otravovat, otravovat a otravovat ať mi pošlete prachy, protože z našeho rozpočtu už to nevyškrábnu ani kdybych se zbláznila.
Leda bych prodala některýho psa, třeba pumu... to stojí za zvážení
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 07:50
- Nahlásit
Biluška
Gas se asi musí kastrovat, je trochu ostřejší hajzlík. Ten mi tu zkysne.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 07:52
- Nahlásit
sarax
ok,kolem 17,45 už budu u hlavního vchodu paláce flora z Vinohradské a budu čekat na tel
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:01
- Nahlásit
želva
jasný někde tě najdem...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:04
- Nahlásit
sarax
ok
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:13
- Nahlásit
Biluška
pokud ji kastrovat nebudes, pak by se penize prevedly na Muchos, aby vykastrovala Gase, co ty na to?
Uz vis, jestli je gravidni?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:19
- Nahlásit
dejavu
Uz vis, jestli je gravidni?
Nevím, ultrazvuk tady mají jedině v pátek. Jiné dny bych musela jet do Opavy. Vydržím do pátku. To bude i Tamara vědět jestli si ji může vzít. Takže potom buď nekastrovaná půjde k ní, nebo pod nůž. Alespoň bude vet vědět jestli bude vyndávat jen dělohu, nebo i plody.
Jo a labrouška hárá. Arman přemýšlí jak vyšplhá po okapu na půdu, aby ji mohl nakrýt
Ven se u nás teď chodí za zvýšených bezpečnostních opatření.
1. Arman se zavře do kotce a tam se ještě přiváže, protože dokáže přešplhat kari síť.
2. Sára se uváže a na vodítku přesmýká přes dvůr kolem kotce. Vše je doprovázeno šíleným řevem jejím i Armanovým. Sára se mi přitom pokouší vykloubit rameno a celými 40-ti kily se škube na vodítku.
3. Celou vycházku čumí jak by zdrhla domů, za Armanem
4. Arman celou naši vycházku visí na kotci a ječí přes celou dědinu.
5. Návrat domů probíhá stejně jako bod dvě.
Ježíš, ať odsud rychle vypadne, nebo z ní chytnu psotník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:23
- Nahlásit
sarax
Díky, hezky se mi to tady slejzá!! Mám radost. Jen jestli bude mít taky radost Tvoje drahá půle, až ho zavalím
Musím běžet, dneska tu moc nebudu, návštěvy volají
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:24
- Nahlásit
Biluška
to takhle máte na samotě u lesa, ale my tohle měli v paneláku. Hárala na še čuba ve 13.patře a řvali psi od 15 do 1 patra. Když nejel výtak tak to bylo docela maso.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:26
- Nahlásit
Bassi
joo, dík, už jsem to našla. Měla bys šanci to teda k Petře někam dopravit??
A kam to mám a kdy dopravit já Tobě??
BULLY - prosím, můžeš s e s Bassi domluvit, jak by sis to převzala.
Dneska mám hoňku, moc tu nebudu, můžete si předání případně domluvit holky spolu??
Dík. Letím
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 08:31
- Nahlásit
PetraK
sím tě sem zvědavá kolik toho bude aby se nám tam pak vešel ještě čokl do kufru
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:11
- Nahlásit
Nemáte psa od paní Bártů?
Prosíme všechny, kdo si koupili štěně, či dospělého psa, od paní Bártů z Jarošova nad Nežárkou, aby se nám ozvali na e-mail: lucie.pekarkova@cibela.cz
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:14
- Nahlásit
Biluška
no obavam se, ze odchodem Sary se nic neresi a bude se to opakovat, kdykoliv ti bude harat dalsi fena, myslim, ze pro tebe by bylo resenim vykastrovat Armana, jinak budes mit za kratko zas dalsi stenata krizencu. Pri tak obrovskem poctu fen tohle tezko trvale ohlidas.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:41
- Nahlásit
dejavu
možná by bylo dobré sepsat ty plemena co chovala šoupnout tu výzvu na příslušné diskuze a fora.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:45
- Nahlásit
dejavu
Arman kastrovat půjde, to je jasný. Akorát, že nejsem schopná dát dohromady prachy, protože je vždycky vrazím někam jinam. S tou fin. situací do jaké nás dostala Tomášova exmanželka to holt jinak nejde. Holky by měli hárat květen-červen a do té doby to stihnout musíme, protože jinak bysme fakt zešíleli. Až to bude akutní tak ty prachy někde vyšrábnu, neboj. Vždycky řeším až ty nejakutnější situace
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:45
- Nahlásit
sarax
aby se nám tam pak vešel ještě čokl do kufru
malá čibabka se tam tutově vejde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 09:46
- Nahlásit
Biluška
nejakutnější situace
takže vlastně furt, že jo pani Jak to ustojí Vaše nervová soustava? Já už bych byla šedivá jak Hapka.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 10:21
- Nahlásit
Biluška
prosim te, vzdyt to stoji par korun u psa, tedka mas penize z tech stenat setru, tak tomu dej proste jen prioritu.
Az ti nakryje dalsi fenu, budes s tim mit daleko vetsi naklady, nez na jeho kastraci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:16
- Nahlásit
BULLY BASSI - holky ozvěte se mi, prosím. Mám teda deky a nějaký misky-huráá. A taky kobereček jestli Petra bude chtít. Musíme se domluvit, jak to udělat.
Sešlo se mi tady toho celkem fakt dost. Mám tu i velký koší, řetízkáč - či víc, to nevím, vodítko, kousací kroužek, můžu to všechno poslat Petro k Tobě, zbytek pošlu do Kralup. tož jak??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:24
- Nahlásit
PetraK
takže vlastně furt, že jo pani Jak to ustojí Vaše nervová soustava? Já už bych byla šedivá jak Hapka.
Zakázala jsem si na to myslet, jinak bych už dávno byla ve cvokhauzu.
dejavu
tak tomu dej proste jen prioritu.
Nebudeš tomu věřit, ale fakt jsou tady prioritnější věci. Když dám 1200,- za kastraci Armana tak taky třeba nemusím mít ten měsíc na žrádlo pro ostatní psy. A oni se asi pást nebudou . Těžko se to vysvětluje někomu, kdo v té situaci není.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:26
- Nahlásit
Biluška
Tyhle situace docela dobře znám ...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:42
- Nahlásit
Biluška
pokud nemas ani na zradlo pro psy, nabizim ti pomoc a mohla bych nekterym najit domov. Kdyby ti nektere zvire vazne ochorelo, mela bys opravdu problem.
Kdybych mela 9 psu, byla bych asi v daleko vetsi ekonomicke nouzi, to celkem chapu. Vim, ze sis je porizovala za jine ekonomicke situace, ktera se ted zmenila, to se stava, proto ti nabizim pomoc, pokud budes chtit nekteremu ze svych zvirat najit domov. Vim, asi je vsechny milujes, ale pokud nechces dopadnout spatne, tak to res, prosim te. Vim, ze je neprijemne toto asi slyset, ale preci jsi rozumna zenska, tak ti to nemusim nejak extra vysvetlovat a chapes souvislosti.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2008 11:54
- Nahlásit
Biluška
jeste prosim te, nechtela jsem na tebe nejak utocit nebo byt protivna, nechci se te nijak dotknout, povazuju te za velmi schopnou, chytrou, pracovitou zenskou s velkym kouzlem osobnosti, ktera v kynologii neco znamena a mohla by znamenat jeste vic. Jenze pro vsechny plati stejna pravidla a jednou by ti tohle proste mohlo zlomit vaz.
Jestli jsem se te nejak dotkla, tak se omlouvam, to jsem fakt nechtela.
|