Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Věci pro šeltičky z Jarošova
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
Bully
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 17:46
- Nahlásit

Gratuluji
Ja na tom nejsem nic moc, ale jsem nepredpokladala, ze lidi budou rvat o stare CC a krizence jezevcika s bulldokem
Corsinka by mela jet v pondeli do Plzne, tak uvidime...uz chodi ven, beha s ostatnimi psy, jen se boji lidi, takze vzdycky kdyz nekoho potkame, tak se ke me bezi schovat
Benika by chteli do utulku do Jihlavy, pry tam byl pred 2 roky, ale moc se mi ho tam dat nechce...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 18:48 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Hej holky, mám mňamku:

ZDRAVIM MEL BYCH ZAJEM O VAMI NABIZENEHO PSA BULIKA POTREBUJI KE KRYTI DEKUJI

Dobrý den, tento pes není určen k chovu.

NEVI ODKUD POCHAZI JA MAM 4 FENKY A DNESKA JSEM POCHOVAL PSA NA RAKOVINU A NEMUZU ZADNEHO SEHNAT PORADTE PROSIM

Kupte si s PP.

KDYBYCH O NEJAKEM VEDEL KOUPIL BYCH

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 18:54
- Nahlásit

Mucholabka
mám mňamku
jo,tak to by si bulík pomoh

Dejavu nebo někdo
Jak se má Kompakt,je něco novýho,třá i nějaký foto?

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 19:41
- Nahlásit

davidkova renata ma se trochu lepsi a je na nej dokonce zajemce!

Kelly
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 19:45
- Nahlásit

Nestihla jsem dnes předat věci pro pejsky z Jarošova, plánujete tam ještě někdo jet z Brna?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 19:51
- Nahlásit

dejavu
ma se trochu lepsi a je na nej dokonce zajemce
No ne,faaakt??To je super,tak dej vědět novinky až budou.

dejavu
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 19:55
- Nahlásit

Kelly
tak je dej Petre do Brna, info@bully.cz
ma taky psy z Jarosova

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:17
- Nahlásit

Rozárku jsem dneska pustila z karantény. Okamžitě přijala obývák za svůj, rozvalila se v nejlepším pelechu co tu je a vysmívá se z něho pumici . A vzápětí se počůrala strachy když jsem se k ní blížila s miskou žrádla Já tu Bártů dostat do ruky tak mi dalších 20 let můžete posílat buchty do Valdic

Bully
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:52
- Nahlásit

Tak to jsme dve!!!! A pan Fousek, Benecek, Badysek, Corsinka a Archan pritakavaji

rendik
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:52
- Nahlásit

Biluška
Já tu Bártů dostat do ruky tak mi dalších 20 let můžete posílat buchty do Valdic
Neboj, budeme a nejen buchty, třeba i ten štrůdl když budeš chtít. Kromě věcí pro pejsky budeme sbírat i jídlo pro Bilušku. Btw sleduješ šeltií diskuzi na mujpsovi? Začínám pomalu ale jistě přemýšlet, jestli vůbec budu chtít tu naší Plíseň uchovňovat. Při představě, že by její štěňátka skončily někde ve chlívě...

11111
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:40
- Nahlásit

Ahoj,

jsme majka ben sbt - nešlo se mi přihlásit se na starou přezdívku, tak mám novou...

Právě jsme dorazili od Petry. Pesani jsou v hrozným stavu. Ale jsou všichni neagresivní, se psi jsou v pohodě, oblizovali ruce....

Kelly: my tam čekali 20 minut......

Ale nezoufej, plánujeme další odvoz. Myslím, že pomoc bude zapotřebí ještě několik týdnů, možná i déle....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:42
- Nahlásit

11111
Moc hezký nick.

11111
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:47
- Nahlásit

Mucholabka:

nic smysluplného, co bych si zapamatovala a hlavně, co by mi povolil tento wem mě nenapadlo...

Bully
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 02:03
- Nahlásit

To Majka:
Moc dekujeme!
Petra

Kelly
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 08:46
- Nahlásit

11111

Ahoj, moc se omlouvám, nestíhala jsem a neměla jsem na vás tel. kontakt. Moc mě to mrzí. Přijela jsem tam v 18:50, doufala jsem, že vás ještě zastihnu. Oliv říkala, že jste zrovna před pěti minutama odjeli. Tak až naplánujete další odvoz, dejte určo vědět. Budu to mít pro vás připravený.

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 14:14 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Phindra byla vcera operovana, viklaly a padaly ji zuby jako pernik, pri tom ji bylo objeveno tetovaci cislo 7437 a dnes odjela do noveho domova v Kladne.

Odjeli take oba kokri, spolecne, do vesnice za Prahou.

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 16:42
- Nahlásit

davidkova renata
Otíkovi (Kompaktovi) se trošku zlepšuje ta kůže, dostává koupele v Pyodermu a do oka cyklosporinove kapky a na zvlhceni hypotiers kapky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:31
- Nahlásit

dejavu
Phindra byla vcera operovana, viklaly a padaly ji zuby jako pernik, pri tom ji bylo objeveno tetovaci cislo 7437 a dnes odjela do noveho domova v Kladne.

Odjeli take oba kokri, spolecne, do vesnice za Prahou.

Snad už bude jenom líp.
Otíkovi (Kompaktovi) se trošku zlepšuje ta kůže
no tak bezva,ale to bude na dlouho a co ty oči,myslíš,že bude někdy vidět?a co zájemnce,vezme j ho až po přeléčení nebo to riskne už ted?

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:35
- Nahlásit

davidkova renata
vezme si ho po preleceni, ale Otas vidi!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 17:37
- Nahlásit

dejavu
ale Otas vidi!
jo????No tak to je supééér,já když koukla na ty fotky,neměla sem ten pocit.Dík za zprávičku

Bully
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 18:24
- Nahlásit

to all:
Tak to vypada, ze Benecek pujde pristi tyden do nove rodiny Pujde k stare dobrmance a vymarce, je to moje dobra znama, byla se u nas podivat a zamilovala se do nej

dejavu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 09:08
- Nahlásit

Bully
chtelo by to pro ty dva, co ti zbyvaji nejake lepsi fotky a abys hodila par inzeratu a napsala do nich neco pozitivniho o tech psech, treba pokud uz jsi prisla na to, co na ne zabira, jak s nimi zachazet. Inzertni servery jsem ti poslala. Takhle to asi moc sanci mit nebude, mizerna fotka z kravina od Bartu a jeste popis, ze jeden je ten nejvydesenejsi a druhy nejagresivnejsi pes od Bartu...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 09:09
- Nahlásit

dejavu
Eliška a Dorka odjely. Dnes Gas.

monika
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 10:16
- Nahlásit

Mucholabka

pro všechny záchranáře

můj muž je pejskař jen proto, že já psy miluju a toleruje to. Nikdy se do ničeho neangažoval, ale po tom co viděl u Mucholabky ty chudáky a já mu ted řekla, že jste udaly většinu psů, tak Vám všem vzkazuje, že jste naprosto úžasní. Pro Vás to možná nic moc pochvala není, ale já si té pochvaly moc a moc považuju, od něj bych to nikdy nečekala. I po dvaceti letech můžu říct, že jsem si dobře vybrala

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to je super Bych nečekala, že se umístí tak rychle. Od nás by snad dneska měla jít Rozi. Jestli nevypadne rychle tak je to v pytli, protože Mášenek si ji někam podezřele oblíbil. Spí s ním v posteli a už mi zkoušel naznačit, že by si ji nechal. Mě se do toho teda vůbec nechce, protože má úplně stejný vzorec chování jako Mia. A mít doma dalšího blbečka, který se v životě nenaučí čůrat venku a sežere každé lejno co potká, to teda fakt nechci. Tak ji musím rychle poslat pá než s Mášenkem nebude řeč

dejavu
Prosím tě, můžu ti poslat zase nějaké fotky na zmenšení? Zase je mám v tom nehorázném formátu. Ale je jich hodně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 11:46
- Nahlásit

monika
můj muž je pejskař jen proto, že já psy miluju a toleruje to. Nikdy se do ničeho neangažoval, ale po tom co viděl u Mucholabky ty chudáky a já mu ted řekla, že jste udaly většinu psů, tak Vám všem vzkazuje, že jste naprosto úžasní.
Víš co?tohle je podle mne ten celkem dost zásadní problém....někdy by lidi ani nebyli tak zlí a lhostejní,ale oni prostě netuší jak můžou věci opravdu vypadat a co všechno je člověk schopen zvířeti udělat.Proto myslím,že je potřeba co nejvíc tyhle věci prezentovat a ukazovat,vím,že je to kolikrát děs a nám to ničí život,ale řekla bych,že je to důležitý.Někoho to může pohnout ke změně názorů i chování,jako třeba tvýho muže..

monika
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
můj muž je úžasný, má naše psy rád, ale na ty moje aktivity nikdy nijak nereagoval. Nevadí mu prachy, které do toho dávám a věci, které z baráku lifruju, ví, že vím, kde jsou meze, ale když jsme jeli k Muchoš tak brblal. Já totiž původně měla jet sama, jenže přes noc nasněžilo a chumelilo i přes den. Když to pak viděl, tak seděl jak zařezaný. Ono to ani v té televizi tak nevynikne jako když to pak vidíš na vlastní oči.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 12:05
- Nahlásit

monika
Když to pak viděl, tak seděl jak zařezaný. Ono to ani v té televizi tak nevynikne jako když to pak vidíš na vlastní oči.
Jo,chápu,něco na způsob šoku...někdy je to moc užitečný

gabifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 13:15
- Nahlásit

monika
můj muž je úžasný, má naše psy rád, ale na ty moje aktivity nikdy nijak nereagoval. Nevadí mu prachy, které do toho dávám a věci, které z baráku lifruju, ví, že vím, kde jsou meze
u nás to samý
Já před lety muže přistihla jak sám, bez mého vědomí, přispívá na vodicí psy. Teď to dělá pravidelně. Z původního totála "pes přes mou mrtvolu" je něco jako "tichý společník".

dejavu
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 14:09
- Nahlásit

Biluška
jasne

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání