| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:09
- Nahlásit
Gase si prohlídli a prý pro něj přijedou zítra. Hm...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:37
- Nahlásit
Mucholabka
prý pro něj přijedou zítra
A proč si ho teda nevzali hned??
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 18:13
- Nahlásit
dejavu
Jak sji říkala, že ti buličí kříženci byli drsní..tak Dorka prý chytla nerva, prý vypadala, že je pokouše, teď prý leží a funí a vyje.
Hm, snad to zvládnou, já vždycky když měla nějaký protest chňapla za obojek a přivázala, nějak zvlášť jsem to neprožívala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 18:16
- Nahlásit
davidkova renata
Že jich je v autě moc. Byla to ta holka, od které mám Emmu, akorát pes je pro nějakého kamaráda, co mluvil Slovensky. Uvidíme, nějak se to vyvrbí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:34
- Nahlásit
za chvíli na Nově(se nesmějte) pokračování psů z Jarošova..Nova ví kde jsou ti"ztracení"pokud jsem to pobrala dobře
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 16:35
- Nahlásit
sarax
já jsem dostala sovu a zajímavé to tedy je
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:03
- Nahlásit
Už sem to řikala v sobotu Sarax, v autě se mi trošičku nakupily nějaký deky, pytlíček (fakt malej) granulek, mám tu eště pastu Rekonvalescent, zatim teda sbírám postupně to, co mělo být už sebráno, ale určitě i tenhle pozdní sběr najde své uplatnění.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:06
- Nahlásit
jj, ted říkali, že zřejmě našli další várku někde v libochovicích nebo tak nějak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:14
- Nahlásit
monika
V Libkové Vodě. My jsme tam s Tomášem byli. V ten den, kdy se odváželi psi z Jarošova. Je to hned vedle, tak deset kiláků od Jarošova. Ti psi tam nebyli. Resp. bylo tam cca dvacet psů, kteří pobíhali volně po neoploceném objektu a pár psů v kotcích. Nějaké bordodogy a nějaké šeltie. Tak čtyři-pět od každého. Ty bych tak tipla, že jsou Bártů. Zbytek tam buď nebyl, nebo ho měla někde schovaný. Ve sklepě, nebo tak něco. Venku v kotcích prostě ne. Každopádně Kohoutová množí stejné plemena jako Bártů - šeltie, bulíky, jezevčíky, bordiny.... . Evidentně tam nějaká spojitost bude.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:21
- Nahlásit
Biluška
ten můj puboš je fakt debil. Řvu na ně+j pííííš, kdejsou ti psi a on to napíše jak ichtyl. Sorry, nechcete ho?
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:23 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit
a já si to zase přečtu až když už to odvysílali... (hlavně, že vedle sleduju takový kraviny ) no nic, ať žije internetový archiv tv nova...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:24
- Nahlásit
monika
kolik mu je tomu puboušovi?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:26
- Nahlásit
ta baba je prostě kráva, víc se k tomu říct nedá
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:31
- Nahlásit
Shelticka
Koukám, že sháníš chlapy kde se dá...
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 17:34
- Nahlásit
rendik
jo jsem se do toho ted tak obula
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:08
- Nahlásit
Shelticka z kramarov
sen vsetkych klamarov
ktori jej slubuju modre z neba
:-P
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:14
- Nahlásit
argosek
no to jistě
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2008 21:26
- Nahlásit
Shelticka
slecno selticko, ja si vzdycky myslel, ze ty zlute hlavickjy se otaceji a az ted jsem si vsim, ze se jen krouti doprava-doleva-...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 17:19
- Nahlásit
Otíčkův stav se zvolna lepší, viz fotky zde dole http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/kompakt
a fousek Hugo, co ho měla u sebe Petra, našel domov v Praze
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 17:23
- Nahlásit
dejavu
Otíčkův stav se zvolna lepší,
to je bezva..jako Kompaktní Otík mě dostal
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 17:50
- Nahlásit
dejavu
jestli to tady někdo z té množírny čte,tak musej bejt vzteky bez sebe
jsem ráda že se daří lépe
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:04
- Nahlásit
dejavu
Otíčkův stav se zvolna lepší
Už vypadá,že má i normální očička a ne vyhnilý díry
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:09
- Nahlásit
Pane bože.... já to otevřela a koukla na to
Jak tohle může někdo dopustit
Smekám před lidma co dávají takovýhle pejsky jako Otík dohromady ..... já bych na to asi neměla sílu sem srab
Myslím že po jednom takovýmhle pejsovy by se ze mě stal VRAH!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:10
- Nahlásit
dejavu
jestli to není tajné,jestli jo neva,tak at se někdy přidá s námi na venčení jako hugo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 20:14
- Nahlásit
dejavu
Hugo je v Praze??? Já ho nutně musím vidět, bojovala jsem za něj doma jako lev-, nezadařilo se mi to, tak ho aspoň musím pomuchlat, protože mě to hrozně mrzí, že mi to nevyšlo
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:15
- Nahlásit
Pro zajemce o setkani s Hugem a jeho panicky:
zeptam se majitelu, jestli by stali o kontakt a pokud ano, pripadne ho predam, abyste se dohodli.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:20
- Nahlásit
dejavu
dík a dej pak vědět a jinak že zdravíme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:31
- Nahlásit
dejavu
taky díky a kdyby aspoň fotečky někde byly k nahlédnutí. A jinak Hugískovi a jeho novým pánečkům přeju hodně štěstí.
|
Bully
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:34
- Nahlásit
Ahoj Peti, pripravuji na mych strankach fotky z novych domovu pejsku z Jarosova, tak dam pak vedet az to bude hotove...
Jinak panickove od Pana Fouska ( Hugovo nove jmeno ) jsou hrozne fajn, bydli na Praze 3, zitra bych se s nimi chtela sejit, tak se s nima muzu domluvit, urcite uvidaji Fouskovi obdivovatele
|
Bully
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:36
- Nahlásit
Otik vypada mnohem lepe!!! U nas se uz taky tloustne, Archan zacina vypadat jako Cane Corso
|