| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:37
- Nahlásit
Bully
já mám takovou radost, fakt děsnou. A co ostatní hafové u Tebe? Ozval se někdo? držím palce.
|
Bully
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:38
- Nahlásit
Benik by mel jit k novym majitelum v sobotu, na Archieho se ouvalo dost lidi, ale typu, je jeste vhodny k chovu, jake jsou po nem stenatka apod., no a Badyska nikdo nechce, ale to nevadi, je super
|
Bully
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:40
- Nahlásit
Jinak z Benika se vyklubal uplne novy pes, beha jak stene, v lese musi na stopovacce, jinak by sel lovit srny, hraje si s ostatnimi psy - kdyby nebyl tak sedivej, tak si myslim, ze ma tak rok
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:41
- Nahlásit
Bully
jé,tak na praze 3 bydlím,tak ho možná potkám někde,budu koukat
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:44
- Nahlásit
Shelticka
19 a je volný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 21:45
- Nahlásit
Bully
No to jsou skvělý zprávy (když teda pominu ty "vážný" zájemce . Tak doufám, že to brzo vyjde i ostatním a bude dobře.
|
Bully
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:03
- Nahlásit
To zelva: Pan Fousek je neprehlednutelny
To PetraK: Diky, taky doufam, ale oni jsou vschni moc fajn, tak doufam, ze se brzo ten "pravy" panecek
|
Bully
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:10
- Nahlásit
Jdeme na prochazku, tak ja co nejdriv dam nejake fotky na moje stranky www.bully.cz at se muzete podivat jak pekne tloustnou Dobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2008 22:29
- Nahlásit
Bully
určitě se dřív nebo později najde. To by v tom byl čert aby ne.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 06:15
- Nahlásit
tak tady je od majitelu fouska mail, tesi se na setkani, kdo by mel zajem, napiste mi na mail coracos@seznam.cz a ja vam poslu spojeni, abyste se mohli setkat.
Zdravíme !
to jsme moc rádi, že na Panu Fouskovi tolik lidem záleží . A moc děkujeme za tip na výcvikáře. Fousek se má myslím moc dobře, je to plašan, ale myslím, že není povahou bázlivý, protože mu nevadí tramvaje ani auta ani takovéhle lekavé věci. Ale bojí se lidí, pohlazení, když se zamotá vodítkem apod. Rádi se sejdeme na procházku. Bydlíme u Jiřího z Poděbrad, ale klidně se někam přesuneme pěšky nebo i autem.
Klidně mi napiště SMS nebo i volejte
Těšíme se!
Mariana a Zdeněk
|
želva
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2008 08:06
- Nahlásit
dejavu
jdu ti psát,bo jiřího mám 3 minutky pěšky
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:40 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
odkaz na sponzory Kralupského útulku
http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/stranka/spon zori
všem moc dík
Dalším na řadě, komu se chystáme pomoci budou Maršovice v květnu.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 16:14 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Jimmi
o Marsovice se hodne stara co se sponzoringu tyce Cibela, muzete s ni spojit sve usili
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 16:18 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
BTW pokud byste chtel nekdo vencit, cvicit nebo pomahat v Praze, doporucuji utulek a cvicak Lary v Treboradicich
http://www.odchyt-lary.estranky.cz/
Ben, Lady i Cipisek by pohyb velmi uvitali, zbyvajici tri psi jsou jen pro zkusene kynology, co maji respekt, silu a zkusenost a je tam i sranda, byla jsem tam v sobotu s holkama z utulku z Kralup, vecer se opekalo a povidalo a dost jsme se tam bavili Jiri Dvorak ma uzasne historky z odchytu zvirat
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 17:14
- Nahlásit
dejavu
máš meil
|
želva
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 17:30
- Nahlásit
dejavu
tak já se po víkendu snimi spojím a mohla bych vyvenčit nějakého toho šmudlíka
|
ZdeKal
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:48
- Nahlásit
Ahoj! tak se mi konecne podarilo se sem nalogovat. Pan Fousek se ma naramne, doufam, ze zitra se uvidi s Petrou z Bully, tak snad nám schválí výchovnou metodu "cukr a ...cukr". Taktika je, rozmazlit ho na normálního psa a pak začít s výchovou. Je to takový pokus, který ale brzy opustíme, protože se nám začíná vymykat kontrole nechce se nechat chytit v parku (pro pražský - chodíme do rýgráku nebo na čecháč), rozkousal botu, začíná ohryzávat dřevěný stůl a před pěti minutama vypil vodu se saponátem na vytírání podlahy (byla připravená kvůli němu, neb zcintává celý byt - Pan Mokrý Fousek).
Moc rádi zajdem na nějakouspolečnou prochajdu, nejlépe v neděli. Nebo kdykoli na krátkou večerní Vinohradskou.
Jinak, nevím kdo všechno jste mohl vidět ostatní ze smečky Bully, takže musím říct, že obdivuju, jakou péči mají!!
C u!
Zdeněk
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 21:13
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2008 21:14
- Nahlásit
Toto jsopu fotečky s Eliškou z Brna od nové majitelky. Do Brna v neděli jedu, oni bydlí kousek od Brna, ale myslím, že se tam nemusím stavovat .-)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 11:53
- Nahlásit
čus lidijové,tohle jsem drze skopčila z jednoho fora(snad to neva),nemá někdo nějakej návrh nebo tak něco??
pani Bartu uz ma 2 nove kraviny nekde na druhem konci republiky, inzeruje jako diva a do telefonu se predsatvuje jako Zdena Novotna. da se u ni normalne dale objednat stene, Maruska z chebu uz s ni vyjednava stene, aby se na ni dostala.
tzn. si chci domluvit na SVS Praha schuzku ve chvili, kdy si vse zjistim a pujdu jim to tam prednest.
jinak na ni nic nejde vyhrabat, jedine co by MOZNA pomohlo by byl znalecky posudek, jelikoz pes=vec, tak pokud by ho nekdo na ty pejsky vypracoval, slo by s tim treba pohnout dal. to je rada od pravnika. urcite bych znova medilizovala...
Nepridame se?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:15
- Nahlásit
davidkova renata
to mě po*er neskutečná..co s ní..zastřelit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:20
- Nahlásit
davidkova renata
tak tohle je humus! HUMUS! Je tu někdo od práva? Nedá se s tím opravdu, nic dělat? A ch jo.
Kurník, přece se ale ta baba nemohla tak rychle přestěhovat a zabydlet??????? Potřebovala by prachy a tzn. ž e by jí musel někdo dotovat, nebo co?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2008 15:24
- Nahlásit
PetraK
sarax
No je to LB fora...dneska se to objevilo,tak jsem to sem vkdyla,třá někoho něco napadne
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 19:56
- Nahlásit
tak tý babě nic snad hrozit nebude,ted to říkali na Nově ve zprávách
|
jezevčice
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 20:01
- Nahlásit
Teď sem to viděla, je mi z toho na nic, to snad ani není možné, prý nespáchala trestný čin, jen přestupek!?
To se může stát jen u nás!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2008 22:53
- Nahlásit
Co je opačný konec republiky?
|