Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Věci pro šeltičky z Jarošova
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:17
- Nahlásit

Tak jsem právě dorazila, přečetla a je mi špatně z toho co jsem se z původního fóra dozvěděla.Jsem fakt zhnusená z toho, co jsem ¨se dočetla .
Nechci tu dál vířit debaty, když už bylo fórum zamčeno, ale potřebovala bych vědět, jestli se budou dát nějak využít dál v této kauze věci, které mi přinesou kolegyně a kolegové v práci a který jsem dala dohromady i já. Mám to tedy dovézt, jak bylo domluveno k Gerdě??
Nebo už toho není zapotřebí a já to hodím na Bouchalku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:52
- Nahlásit

Halíí, halooo, nakouknul už sem někdo z těch, co mi můžou dát info? Ať vím, jaké info mám zítra v práci dát a jestli případně otravovat Gerdu s tím, že jí to tam dovezu.

monika
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 21:56
- Nahlásit

PetraK
napiš maila bilušce

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 22:00
- Nahlásit

monika
díky - hotofo.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 22:40
- Nahlásit

Já osobně už deky a tak nepotřebuji, ani misky a obojky. Díky Monice která za mnou přicestovala a věci někde splašila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 22:54
- Nahlásit

Mucholabka

jojojo, já to četla, jen jsem si říkala, jestli něco z toho, nebudeš potřebovat i tak. Protože přeci jen, hadrůch nejni nikdy dost, zvlášť kdyby pesani neměli naučenou čistotnost. Je tady ale ten problém jak to tam dopravit.

Ono není o tom, že bych ty věci neměla kam dát - Bouchalka to kdyžtak jistí, pokud pro to nebude využití pro Jarošovský pesany, hodím to tam s ostatními věcmi.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2008 23:19 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

LIDI! Zrovna doplňuju další info k bulíkům na svoje stránky, a někdo se mi na ně naboural!!! Místo indexu mám nějaké klikyháky,naštěstí mám zálohu na dvou kompech.
Udělali to v 10:33 dneska.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 00:28
- Nahlásit

A mám to doděláno
http://www.apbt.cz/bulici.html
Možná, kdyby se našla nějaká nepotřebná konzerva nebo granulka, bylo by fajn. Jinak teda už mi Biluška nějaké grancle dovezla.

želva
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 06:20
- Nahlásit

Mucholabka
to sou hovada ,už jsem jukla

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 07:34
- Nahlásit

PetraK
pokud ti to prebyva, dej to spis do Kralup, jestli te muzu poprosit, tam je to treba.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 07:59
- Nahlásit

Mucholabka
Na trestňáček je to jak?

Já tohle zvažovala nedávno jako pomstu a jediný, co jsem se dověděla, že kvůli tak malýmu webu to riziko postihu nestojí.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:01
- Nahlásit

bullvnouzi
Se.u na to, hlavně je prosím dej na tvůj web.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:09
- Nahlásit

Mucholabka
koho kam dát??tvoje nový přírustky jsem tam teda dala ještě ten den kdy jsi je dala na diskuzi.,...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:09
- Nahlásit

PetraK
Dík za nabídku. Já momentálně nic nepotřebuju, ty dva psy co tady mám zvládám z vlastních zásob .
Spíš bych uvažovala o kastraci té tibeťanky. Mám totiž dost otřesné zkušenosti, že ve chvíli kdy vyhodíš inzerát "daruji čistokrevnou fenu" začnou se ti okamžitě ozývat množárny. Samozřejmě neřeknou, že fena jde do množárny, ale zahrají scénu na téma "náš domácí miláček". Kdyby byla vykastrovaná tak tomuto lehce předejdem. Totéž by možná stálo za úvahu u těch Muchošiných bulíků. Ale rovnou předesílám, že v mém rozpočtu se na kastraci nenajde, už třetí měsíc šetřím na Armana a ještě o kulky nepřišel ani on. Takže bych potřebovala spíš prašule na tu kastraci, jinak to všechno zvládáme

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:09 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

sarax
Jo? Jsem asi slepá, kde jsou?
Biluška
Jj, nad kastrací jsem taky uvažovala, jenže...to je pálka jak prase! Minimálně Gas by to potřeboval!

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:14
- Nahlásit

Mucholabka
Sondovala jsem u nás.
Fena tak do 3000,- i s případnými lehčími komplikacemi.
Pes cca 1300,- .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:16
- Nahlásit

Biluška
Vidíš, a já počítala fena tak 1300...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:24
- Nahlásit

dejavu

O.K. tak to co mám bude pro Kralupáky, ale já to tam nedovezu . Nevíš, nejezdí tam někdo z Pražáků?

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:24
- Nahlásit

Mucholabka
v bulls v ohrožení.sem je měla dát tam

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:28
- Nahlásit

Biluška
Mucholabka

Holky já můžu něčím přispět, ale nebude to moc (takhle kdyby Biluška bývala zapojila Rotčíldíka, mohlo už být nahrabáno ) NICMÉNĚ - NEŘEŠILA BYCH MOC TADY - lidi jsou sfíně a ještě by vás nařkly, že se obohacujete - bráno kupříkladu podle hodně promazaný diskuze na té ifauně, kterou jsem včera večer jen okoukla.
Jsem z toho všeho fakt hrozně moc naštvaná a zhusená. O to víc, pokud by byla pravda, to k čemu vedou některý indicie. LIDI JSOU FAKT HOVADA NECHUTNÝ.

želva
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:29
- Nahlásit

PetraK
tak to bych se ktobě přidala,taky jsem z Prahy,ale nemám možnost to tam dovést

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:36
- Nahlásit

dejavu

tak možná už mám i odvoz do těch Kralup. Aspoň jedna zpráva, která mi po včerejšku zlepšila náladu. Pokud se nic nezmění, odvezli bychom to příští týden.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:36
- Nahlásit

Mucholabka
Vidíš, a já počítala fena tak 1300...
Tak do toho se fakt nevejdeš . A to mám veta, který mi neúčtuje práci, ale jenom léky, přístroje a tak. U bulíků to spíš bude o malinko víc,protože vyjde dráž narkoza.

PetraK
Klidně to můžem řešit tady,nemám problém komukoliv poslat účtenky za veta. Urážky a napadání dávno neřeším, je to každý rok stejné. Kdykoliv pořádám Vánoční sbírku, nebo nějakou akci podobnou Jarošovu. Vždycky se dozvím, že na tom šíleně zbohatnem. Akorát nevím kde ty prachy furt mám když řeším každou korunu Asi budou v tom pokladě na půdě co mi tam hlídá sova a co ho pořád nemůžeme najít

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:38
- Nahlásit

Mucholabka
Jsou tady...

Dneska ještě udělám zvýrazněný titulek na úvodní stranu.

kokrvnouzi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 08:57
- Nahlásit

Jen k té kastraci, super nápad. Nešlo by to řešit třeba přes nějakej útulek v okolí nebo dobré duše z veteriny, kde by to udělali jen za materiál? Útulek by si za to vzal třeba raději nějaké žrádlo nebo tak něco... Jen nápad.

kachna
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:04
- Nahlásit

PetraK
želva
Jestli se mnou někdo pojede, tak bych tam mohla tenhle pátek zajet s věcma co jsem posbírala a třeba se ještě někdo připojí.
Je mi jedno, jestli dopoledne nebo odpoledne, mám v pátek volno, ovšem dotyčný musí být pevně smířen s tím, že to možná bude cesta mírně dobrodružná, naposledy jsem do Kralup jela přes parkoviště Dejvického letiště (ještě že mají prvních 15 minut parkování zdarma)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:06
- Nahlásit

bullvnouzi
Bezva, dík.
Lidi se ozývají, má to odezvu, ale to mi moc nepomůže, potřebuju je raději udat.
Biluška
No, je fakt že zub u Emmy byl za 1200. Ale když jsem tam teď byla s Dorou, tak fakt účtoval minimum, snad jen materiál a to mi dal ještě něco navíc s sebou. Šampon mi odměřil tak, abych zbytečně nemusela brát celou flašku.

monika
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:11
- Nahlásit

Mucholabka
jaké granule bys potřebovala? Čím tu bandu krmíš? Obejdu s kloboukem pracoviště, na granule to bude.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:13
- Nahlásit

monika
Něco mi sem hodila Biluška. Uvidím, jak rychle to půjde pryč. Mě napadlo, že rozešlu hromadný mejl u mě v práci, ať se lidi taky činí, nemusíme se přece my pejskaři jeom furt starat.

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:13
- Nahlásit

kachna
tak to je super, jen prosim napis vedouci Monice Kolkove, v kolik tam asi prijedete, maila na ni mas tady
a cestu do Kralup nafotil muj muz, ta je tady, podle toho bys bloudit nemela http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/stranka/kont akt

Z Dejvic jed na Roztoky do Kralup tudy zadem, je to jednoducha a nefrekventovana cesta: http://www.mapy.cz/#x=132904109@y=136260576@z=9@mm =ZP@sa=r@st=r@srq=route(fast,toll):Praha,%20%C2%A8 Jugosl%C3%A1vsk%C3%BDch%20partyz%C3%A1n%C5%AF%3Eob ec%20Kralupy%20nad%20Vltavou,%20okres%20M%C4%9Bln% C3%ADk

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání