Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Věci pro šeltičky z Jarošova
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:15
- Nahlásit

Mucholabka
no vidíš, to není špatný nápad. Ale nás tady moc není, klobouk by stačil. Jinak kdyby bylo třeba, dej vědět. Přivezem.

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:15
- Nahlásit

Biluška
reseni kastrace by mohl sponzorovat bud dr. Emler nebo tu druhou variantu jsem ti napsala do posty, to nechci psat verejne, pokud by se na to neseslo dost penez, ale kdyby 20 lidi poslalo stovku, mas to pohromade

monika
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:16
- Nahlásit

dejavu
spíš 100 lidí po dvacce.

želva
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:17
- Nahlásit

kachna
ahojda,kdyby se nikdo nenašel,ráda bych jela s tebou , v práci si vemu volno, mám tu modrou ikeovskou tašku plnou
kdyžtak mi pošli tel na sebe na:
morce.kratkosrsty@seznam.cz
dík

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:17
- Nahlásit

dejavu
nic mi nepřišlo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:18
- Nahlásit

Dobré ráno, bude se teda něco sbírat a někomu posílat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:29
- Nahlásit

dejavu
Mě taky nic nepřišlo . Ale dr. Emler je dobrý nápad, na toho jsem si nevzpoměla . Bude nadšený až ho zase poctím svým telefonátem . Pořád nemůžu zapomenout jak mu moji zablácení psi včetně Braisy skákali po kožené sedačce, on je spokojeně poplácával a osopil se na mě ať se neopovažuju vyhodit je do předsíně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:30
- Nahlásit

Biluška
Toho Emlera neznám, kdo je to? Hele, esli se cosik vybere u nás v práci, tak bychom se mohli podělit. Hlavně ty klece bychom měli dovézt, ale absolutně nestíhám a v neděli má Buca děat ZVV1, což je za těchto podmínek absurdní.

kachna
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 09:32
- Nahlásit

dejavu
No jo, ale já už v Kralupech byla letos 4x a pokaždé jinudy a vždy to začínalo větou, je to jednoduchá a nefrekventovaná cesta...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:08
- Nahlásit

Gerda

Jak to tak vypadá, tak využití pro ty věci pochopitelně je, jen se mění směr cesty. U mě to bude na delší dobu - snad příští týden, Kachna bude asi určitě rychlejší.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:10
- Nahlásit

Lidi,esi se pojede do Kralup.přihodim nějaký čisťáky,ale musí pro to někdo přijet až před barák bo je to těžký jak prase.Původně jsem byla domluvená s younglady,že se pro to staví až bude v květnu ta veřejná sbírka na Kralupy a Bouchalku,ale klidně to můžu dát už ted,jestli se to třeba bude víc hodit.Tak pokud by někdo byl ochoten,napište,musíme se domluvit kdy bo mám 4 zaměstnání a furt někde lítám

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:12
- Nahlásit

hele, ted jsem prihodila dalsi fotky z chebu, je tam zmena, ta hruza byl kompakt, lizu jsem dodala a pridala mopse, kokry a phindru, je to vsechnu taky humus desnej :-/

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:12 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Tak ta paní z Krnova už mi poslala adresa a r.č. a asi se těší

Dejavu, dej sem adresu na cheb prosím.

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:17 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Mucholabka
http://www.utulek-cheb.estranky.cz/

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:18
- Nahlásit

dejavu
Já myslela ten web

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:20
- Nahlásit

dejavu
ted jsem prihodila dalsi fotky z chebu

prosim tě,co maj ti psi za kožní a oční problémy?Vypadaj všichni stejně,je to něco přenosnýho z jednoho na druhýho nebo nevíš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:21
- Nahlásit

Pro jakou potřebu mám napsat, že zvíře předávám? Pro osobní? To je blbé

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
rekla bych, ze je to mix demodexu, bakterialni infekce a plisne + alergie na blechy, nevim.
ocni infekce je asi bakterialni, bo to maj skoro vsichni, to same v usich, to vis, to se tam prenasi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:23
- Nahlásit

dejavu
Ano, u nás je to silná alergie na blechy. Prý byli odblešení, ale i tak tam blechy byly. Demodex také, myslím, že ty proužky vylysalé srsti jsou typické.

dejavu
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:24
- Nahlásit

Mucholabka chces poslat vzor smlouvy?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:25
- Nahlásit

dejavu
už nějaký mám, jen si to upravuju pro svoji potřebu. Zase jsem někam zašantročila tusmlouvu na gulivera, tu jsem měla hezky udělanou.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

Gerda
mám od Rendika věci v garáži a teď jako nevím komu co poslat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:26
- Nahlásit

Mucholabka
http://www.utulek-cheb.estranky.cz/stranka/jarosov
todle myslíš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:29
- Nahlásit

Mucholabka
Demodex také,
Dej na to bacha,to je pěknej sajrajt,at si nezamoříš eště svý psy.Hlavně by to měl vědět potencionální majitel bo cíleně bych si potkávat takovýho psa nepřála,není nutný aby to chytli ještě i jiný.Krááááva jedna mizerná

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

davidkova renata
Aša dem. měla, znám to. Údajně se nepřenáší mezi dospělými psy...ale myslím, že v tomhle měřítku určitě už ano.
A všichni mí psi mají za krkem Advocate-právě má chránit i proti demodexu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:39
- Nahlásit

Mucholabka
Údajně se nepřenáší mezi dospělými psy...ale myslím, že v tomhle měřítku určitě už ano.
to jednak a dvanak tuty padnou za obět spíš psi oslabení ,o čemž bohužel tady nemůže být pochyb

bea
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 10:40
- Nahlásit

PetraK
Ahoj, mám tu taky pár věcí, cestu do Kralup znám (jezdím do Veltrus) ale přes Prahu 8 a pak Zdiby, Kozomín atd. Kralupy zůstávají po cestě do Veltrus vlevo. Mohla bych jet v pátek kolem 16.00 nebo někomu těch pár věcí dát - stará prostěradla, povlečení - můžete mi napsat, kdo pojedete nebo kde bydlíte - když tak bych to předala, ale klidně pojedu a vezmu - jak se dohodneme.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:23
- Nahlásit

My do Kralup jedem v neděli a máme celkem velký auto..pokud někdo máte nějaký věci který chcete předat dojedem si pro ně a zprostředkujeme to

želva
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:26
- Nahlásit

sarax
ok,tak já se ozívám

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 11:34
- Nahlásit

sarax

Jedete v neděli? A byl by problém toho tedy vzít víc? Jak jsem psala, se mnou je to díky času na delší lokte, takhle by to tam měli mnohem dřív. Buď bych to mohla nechat tady v práci -Praha 5 Smíchov (deky, mikiny, hadry, trička, nějaký obojek atd) a nebo to dotáhnout k vyzvednutí k nám domů do Řep. Co by bylo pro Tebe schůdnější?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání