Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pomoc psům v nouzi / Věci pro šeltičky z Jarošova
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:28
- Nahlásit

želva
želvo...zíííííííítraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa

bea
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:36
- Nahlásit

sarax
Já bydlím na Koněvově, ale abys toho neměla moc, na Floru to mám kousek, tak klidně až pojedeš k Želvě, přijededu tam taky - teda kdyř mi napíšete adresu.želva
A ve čtvrtek, jak píše Želva nemůžu, učím až do 20.00, jestli by ses mohla stavit dříve . z domova jdu v 17.30 .
Pokud mi napíšeš mail, písneme si, nebo tady máš mobil 604870337 a můj mail: espinoza.b@seznam.cz.
Ale klidně ti fakt dovezu, jenom že bývám ve škole většinou do 20.00 - zítra jsem ale celé odpoledne doma, tak to určitě nějak vyjde. Ozvi se.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:38
- Nahlásit

bea
tže zítra by to šlo???budem kolem 6 na Floře

bea
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:40
- Nahlásit

sarax
Jo super, jen napiš přesně kde a v šest tam jsem.

bea
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:53
- Nahlásit

sarax
Ahoj, musím už jít, na netu budu až kolem 21.00, ale stačí, když napíšeš kde zítra na Floře - budu tam.

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:54
- Nahlásit

bea
jasný pošlu smsku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 14:58
- Nahlásit

sarax

můžeš juknout na mejlík a kdy si přijedete pro věci ke mě? mám ty věci od Rendika

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 15:00
- Nahlásit

Jimmi
přijem přijedem to ti zavolám a na mejla letím

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:17
- Nahlásit

gabifi
JitkaHS
Díky moc holky. Začínají se ozývat zájemci a fakt bych byla mnohem raději kdyby odsud šla Tibetka kastrovaná. Asi ji objednám na ten čtvrtek a budu doufat, že zbytek peněz se do té doby sejde.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:19
- Nahlásit

DEJAVU!!!

Dá se udělat nějaká soupiska, kde je jaký pes?

Já 3 bulíci
Bilu 1 tibeťanda, 1 šeltie-předána chovatelce
Cheb 6 psů-kokři, mops, bulíci, vořech
2 psi u vetky-buldočka a kompakt?
p. Petra 5 psů-caníci, kříženec buldoka, fousek
umístěná nemocná bordina
umístěná stará mopska

Mám jich teda dvacet, víte někdo o zbytku?

Bully
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:24
- Nahlásit

Soupis by ,me taky docela zajimal...kolik tam bylo vlastne psu kdyz jste prijeli?

Bully
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:25
- Nahlásit

Zapomnela jsem se podepsat
Petra Chlebnicanova

Bully
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:27
- Nahlásit

Jinak Archan je tetovany, tak jsem kontaktovala klub a daji mi vedet od koho je...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:30
- Nahlásit

Bully
Mucholabka
My jsme tam byli jako první. Pokud se moc nepletu tak tam byli následující psi. Počítám kotce od vchodu zprava
Dorka
český fousek
2 mopsové
3-4 cane corso v kotcích po jednom
5-6 bulíků

zleva
v prvním kotci tři psi - bordiny (dvě určitě, tím třetím si nejsem jistá)
Norica - šeltie
tibetka a taková šedivá kříženka
2 amikokři - hnědobílý a černobílý, nevypadali čistokrevně, ale možná to bylo tím jak byli zanedbaní
buldočka Rita, to štěně mopslíka co mělo křivé nohy a zdeformovanou páteř, 2 štěňata kříženců a jejich matka

Další kokřice tam pobíhala volně a sem tam se mihlo něco jako kříženec malého knírače. Ale ten byl vidět dost málo, nejspíš se zase schoval. Možná tam jenom zabrousil z vesnice.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:35
- Nahlásit

Bully
Tak to je bezva. Buliny tetované nejsou, i když Dorka je krásná.

Bully
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 16:48
- Nahlásit

Kdyz jsem prijela ja, tak tam CC byli 4 - 3 jsou u me + Elwina. Jinak Ben je uplne super, dela tatu ostanim trem Vsichni 4 spi spolu na gauci, i kdyz jdem ven, tak on jde prvni a vasichni ho sluduji co dela...
Zamilovala jsem se do toho malinkyho krizence, co me chtel v Jarosove sezrat - Badyska - je asi nejskaredejsi pes, co jsem kdy videla, ale tim me dostava Chudatko pokazde se pocura kdyz ho pohladim po zadech a otoci se na zada, ale pod bradou se uz drbe rad

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:08
- Nahlásit

Tak zájemkyně o Dorku odpadla...jsem si to myslela...

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:24
- Nahlásit

Mucholabka
ach jo a zdůvěřila se proč ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:27
- Nahlásit

Zuzo, přítel přišel z práce, že změnil na celou věc názor. Někdo mu v práci nakukal, že tam kde ti pesani v Jarošově byli umístěni byla nějaká chemička a údajně tam zůstaly nějaké sudy po chemikáliích, kde měli žrádlo. Že to časem bude finančně náročné, protože časem začnou být nemocní, začnou odcházet vnitřní orgány.
Já tomu samozřejmě nevěřím, ale nedá se s ním mluvit, neuvěřitelně jsme se pohádali. Brečím, trucuju........................, ale je mi to houby platné, je hrozně tvrdohlavý.
Bože je mi to fakticky tak moc moc moc líto, je mi tak trapně po tom všem na čem jsme se domlouvaly.
Zuzo prosím tě pošli mi alespoň číslo účtu na který budu moci poslat nějakou tu korunu, abych alespoň trošku pomohla. Fakt mě to mrzí jak to dopadlo. Ani nevíš jak se mi tyto řádky těžce píší. Věř mi, já bych se pro ty chudinky rozdala a být to jen trošku v mým možnostech mám je doma všechny. Doufám, že mě chápeš, nechci si to vydupávat za každou cenu, vím jak by to dopadlo, jen bychom se potom hádali. To musíme chtít oba. Včera mluvil sice trochu jinak, ale co už se dá dělat. Já doufám, že zájemci o ně pořád jsou a hlavně doufám, že se na mě nezlobíš. Opravdu za to nemůžu, veř mi prosím.

Dines
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:30
- Nahlásit

Mucholabka
Čím víc znám chlapi, tím víc psů mám nutkání si pořídit

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:30
- Nahlásit

davidkova renata
Pani - jak jsme od sebe daleko? Já su z těch Řep. Proč se ptám. Zítra večír u vás bude vyzvedávat něco Sarax, že jo? U mě se sice bude v práci stavovat její polovička taky zítra, ale až přijdu domů, bude tady - pokud moje polovička nezapomene - na mě možná čekat 10kg granulí /jakých to netuším, má to pro mě jeden známý/. Tzn. huž je nedodám k tomu co budu fedrovat odpoledne z práce. Tak mě napadlo, to nějak případně zaonačit a dopravit - pokud ty granule fakt budou (známe chlapy), je k vám???????????????????????????????????????????????????????

Jimmi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:31
- Nahlásit

Mucholabka

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:32
- Nahlásit

Mucholabka
Ach jo. . No já si taky nemůžu pískat jak bych chtěla. Být po mým, nějakýho štěkavce si domů vezmu, ale bohužel na některých rozhodnutí se musejí dohodnout oba. Je mi jasný, jak jí je .

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:35
- Nahlásit

Mucholabka
to je škoda..si jí snda vezmu....ch jo.....
PetraK
hele pokud bys měla doma granule není problém stavíme se pro ně

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:39
- Nahlásit

sarax

nechci Tě honit po všech čertech a ďáblech. Jednou ke mě do práce a podruhý pak ještě zas sem. ?????? Navíc, ještě nejsou tady - má drahá půle má v hlavě průvan, to že je kamarád dovalí (jestli je zítra dovalí!!) do práce, ještě neznamená, že je to mé domácí štěstí ještě dovalí zase sem k nám. To pak jedině nějak operativně??????

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:48 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

PetraK
do práce to má cstou domů žeáno a večer sem mu sdělila že podnikem romarickou projíždku Práglem

jinak jsme se s Jimmi dohodli že zasponzorujem granule pro Kralupy nějaký a aby jich bylo dost a tak vůbec objednáme to přes Vetamix,neb Jimmi to výborně umí
tímto se jako nechlubíme,ale ptáme se jestli se někdo nechce podílet,ptám se jen tak orientačně neb sposuta sponzorovala dost jinejch věcí myslím..ale pokud někdo chce nebráníme se a objednáme víc..jen by to chtělo vědět čtvrtka navečer...????prej to objednáme ve čtvrtek

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 17:54
- Nahlásit

sarax
No vzhledem k tomu, že mi zatím z práce nikdo nic nepřivezl, tzn nemůžu se spolehnout, že lidi něco dodají, pak se raději připojím i finančně - takže se mnou počítej. Domluvíme se na icq, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:00
- Nahlásit

sarax

jestli nevadí, tak hodím prachy holkám na tu kastraci - jen nevím, nebude to žádná darda, tak jestli to dělit a poslat fous sem a fous tam. A nebo to poslat najednou jen jedný. ALE HOLKY KTERÝ Z VÁS??

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:01
- Nahlásit

sarax
sem blbá - zapomněla jsem, jak se domluvit na ty granule??? Až mě bude zítra prozvánět Tvá drahá půle, nechala bych si jeho číslo v mobilu a pak bych se ozvala, jestli jsou granule tady??

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2008 18:02
- Nahlásit

Gerda
ok na ícékvé
PetraK
hele pošli na kastraci...tak jsme zatím 3 možná 4 tak to udejcháme ještě se možná přidá kachna

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 11 . 12 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání