Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Drsná argentinská doga
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Meta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 08:57
- Nahlásit

mnoho lidí prahne po nějakém dalším předpisu
Hodně předpisů - žádné myšlení. Myslet bolí. Proč myslet, když můžeme mít předpis? Je to pohodlné...

Společnost si nepřeje, aby lidé měli koníčky - lidé mají makat, pak doma padnout k televizi a časně ráno zase mastit makat. Pokud možno být pořádně zadlužený, aby měli k práci velkou motivaci. O víkendu nejlépe provozovat nějaký finančně nákladný sport, aby si vydělali další kapitalisté. Kam chceš emigrovat?
Ještě pořád je v Čechách ke psům ve světě neznámý silný vztah. Tak nějak to souvisí s tou neustále záměrně poplivovávanou českou povahou. Máme potřebu mít něco rádi. Jinde si leda pohoršíš...

cilka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:27
- Nahlásit

kokoška
že 80leté babce s uřvaným s nevychovaným čoklem dá někdo pokutu, když bude slzet, jaký má důchod, že toho psa sotva uživí
vsadim se s Tebou , že právě týhle babce tu pokutu vypálej , to je totiž jednodušší , než jít do nějakýho sporu s chlápkem co valí před sebou dva pseudopity , bleje na chodník ve snaze se trefit do odpadkáče , psiska pouští když jde kolem holka s ovčounem ...holka psa "spasila" jen tím , že byla rychlá a narvala ho kvapem do auta !!! Odneslo to jen auto nˇákejma škrábancema ... A policajti stojící na rohu sedají do auta a odjíždí ...to je zase můj čerstvej zážitek od Lídla v Nymburce !!!

brut,sarax

Mi něco uniklo? ....no jo..tak to maj smetáčci blbý

njn už to tak je , a protože jsem vztahovačná a co moje pamětˇsahá tak skotům a čechům se tak od nepaměti říkalo ,
beru to jako osobní útok na moje hafy a apeluju na všechny co si smetáky berou do huby ( pardon pusy ) aby se v rámci mýho zdraví nesměrovali na ňáky jiný výraz pro malý nevychovaný uňafance ....

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:52
- Nahlásit

cilka
výraz "smeták" používám i na své psy, tak to by tě mohlo uklidnit
S těma babkama a pokutou máš naprostou pravdu..... taky jsem byla svědkem ( jj, není nad spoustu zážitků ), když měšťáci šli pokutovat babku s téměř nepohyblivým jezevčíkem ( byl na volno a rád, že vůbec vyjde před barák), ale o kousek dál pobíhal NO jednoho místního "bijce" a bylo to OK .... jen tak mimochodem jsem se taky ozvala a měšťákům vysvětlila, že daleko nebezpečnější je pobíhající NO, než ten chudák, co se sotva šine

Meta
nemusel by být žádný nový předpis, kdyby se dodržovalo to, co už je a dostatečně se vše včas řešilo.... jenže znáš to ....

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:57
- Nahlásit

cilka
Mi něco uniklo? ....

njn už to tak je

jsem na tvých stránkách o smetáčcích nic nenašla.... nebo blbě koukám

cilka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 09:59
- Nahlásit

brut
není nad spoustu zážitků
, no já jich mám poměrně málo nebo mi nepřidou zajímavé ale tohle bylo pro lidi kolem taky dobrý sousto , mi to nijak nepřekvapuje ...

. jen tak mimochodem jsem se taky ozvala a měšťákům vysvětlila
hm , já na vysvětlování nejsem , je to marnost nad marnost

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:01
- Nahlásit

Hm, když jsem byla včera venku, dostala jsem úplně úúúúúúúžasné poučení, že si je mám držet. Hlavně že šli všichni tři nalepení těsně na sebe mi u nohy a měla jsem je na krátkých vodítkách a dva měli košíky. Kdybych babě odpověděla, že o tohle se snažím celou dobu, tak budu ještě za drzou (neřku-li kdybych jí řekla, že jedna z fen se ještě před dvěma dnama rvala a šílela na deset metrů z jakéhokoli psa)...a bylo to v lese...a naproti nám šel zlaťák bez čehokoli dvacet metrů za páníčkem. Co na to těm lidem mám jako říct?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:04
- Nahlásit

cilka
hm , já na vysvětlování nejsem , je to marnost nad marnost
no, ono u těch našich měšťáků asi taky, ale babča pokutu nedostala a to bylo hlavní

brut
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:07
- Nahlásit

Mucholabka
Co na to těm lidem mám jako říct?
já říkám něco v tom smyslu....víte, co by se stalo, kdybych si psa nedržela? Ten váš by byl někde za horama a hledala by jste ho kdoví kde ... ten můj by se vrátil na zapískání

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:10
- Nahlásit

cilka
já si tedy myslím, že pokutu nedostane ani babka - ze soucitu, a bohužel ani ten bijec-blijec, ten ze strachu, že páni policajti dostanou na budku nebo jim hafové natrhnou gatě - to je těch 999 výjimek z 1000 případů

Meta
vždyť jsem psala, že jsem ještě nevymyslela kam emigrovat a docela mě to štve, protože jsem to nemyslela jako nadsázku

Meta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:20 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

kokoška
není úniku...ale neboj, myslím, že si ty psy nějak ustojíme...Vždyť to vidím kolem sebe. V ČB taky nesmějí psy bez vodítka, ale běžně denodenně běhají venku navolno kolem pánečků a nikomu to nevadí. Normálních lidí je pořád dost. Jen občas se najde prudič a ten bude prudit i kdyby psi měli dvojitý náhubek a vodítko 20cm. Když nebude pes, bude to cigareta, odlétnutý papírek, prostě cokoliv, na čem se debílek odreaguje...
Někdo prostě relaxuje tím, že jiného naštve...Mně se stalo, že mi takový magor narazil schválně do psa a začal ne mě řvát, že mu pes čuchnul ke kapse. Přitom jsme nebyli v tlačenici a chodník měl 3 metry šíře, pes byl na vodítku a seděl mi u nohy. No, asi si fakt čuchl, co mu to přistálo na zádech...

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:30
- Nahlásit

Meta
V ČB taky nesmějí psy bez vodítka, ale běžně denodenně běhají venku navolno kolem pánečků a nikomu to nevadí.
hmm, si nerozumíme. Nejsem z těch, co by komukoli říkal, co se má a co ne, ale když se má vodit pes na vodítku s náhubkem, tak to prostě budu dělat a to, že to nedělá dalších 95% pejskařů mě celkem nazajímá, to není argument - právě tohle mě tady sejří ze všeho nejvíc. Lidi nemají respekt vůči ničemu a nikomu a to myslím všeobecně, ne jen ve vztahu ke psům. Stydím se za to, že jsem Čech, protože asi nemám to správné české myšlení a nemůžu se s tím vnitřně srovnat, ale to sem nepatří.

Mar3
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:44
- Nahlásit

sarax
aby Musela Mar řešit esli má Berry ráno 9,3 nebo 10,2 kilo je zbytečný..
no tak tohle zrovna je v pr**li, bo von váží tak 11,5-11,8

Meta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:48
- Nahlásit

kokoška
Pokud máme na všechno předpis a zákon, pak zcela jistě a dnes už se to stává, nebudeš schopná vyhovět všem nárokům. Vždy se dostaneš do situace, kdy některý ze zákonů porušíš. Co si pak počneš? Jsou země, kde není 50 000 pokuty když odhodíš papírek a přesto to nikdo neudělá. Nikoho to ani nenapadne. Jsou země, kde zlodějům ty ruce téměř sekají a stejně se tam krade. Čím víc nařízení, čím větší hrozby, tím víc nebezpečných hajzlů, kteří si najdou mnohem horší způsoby a budou se těm poslušným chechtat di ksichtu. Kdybyste všem psům nechali vytrhat zuby, pak stejně hajzlík si svého trhače uhájí a nechá pokousat kde koho. Prostě tudy cesta nevede, čím větší regulace řeky, tím horší následky povodní...
Já MÁM respekt k rozumným zákonům. Proč bych měla mít respekt k debilním? Protože si to přeje vrchnost? No, to fakt v povaze nemám, ani většina Čechů...proto jim tak pijeme kref! (Ale to sem nepatří )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 10:50
- Nahlásit

Meta

Prosím tě, a které to jsou země?
Jinak třeba jsme byli úplně okouzlení, když jsme vlezli do Monaka, ze země se tam dá žrát...ale běžný turista s ROH zájezdem nevidí bordel, který je před tím, než ráno naklušou černoši a každé ráno hadicou umývají celé město

Meta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:02
- Nahlásit

Mucholabka
To ti je fakt zajímavé. Jednou jsem v šílené diskusi o uklízení po psech (což je taky věčné vděčné téma) narazila na následující příspěvek:
Nevim o ktere zemi pise Madla, ale ja mam zkusenosti s USA a to je opravdu nebe a dudy oproti Evrope (nepisu jen Cechy). Tam jsem opravdu hovno na ulici ci v parku na trave nevidela za 3 roky ani jedno. Poplatky tam nemaji, uklidove cety na hovinka tam taky nemaji. Nesouvisi to s tim, je to o vseobecne moralce a proste lidi jsou tu vychovani tak, ze automaticky sbiraji (maji takove zasobnicky s pytlikama na voditku). Asi kdyby nesebrali, bylo by to vsemi ostatnimi povazovano jako pekne faux paus, asi jako kdyby se tam vydelali sami. Navic napr. v New Yorku, je tak malo parku a travnatych ploch a tak hodne psu, ale clovek si tam kamkoliv muze bez obav na travu sednout ci lehnout.
Vono to jde i bez příkazů a je to o jediném - výchova. Tady se musí začít...odmalinka.

kokoška
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:07
- Nahlásit

Meta
Jsou země, kde není 50 000 pokuty když odhodíš papírek a přesto to nikdo neudělá. Nikoho to ani nenapadne.
sem ČR nepatří, nikoho ani nenapadne se obtěžovat 2 kroky k odpaďáku, ale nadávat na bordel, to jde každému výborně. Když si na výletě dám po svačině ubrousek a igeliťák do batohu, že to doma vyhodím, tak 2/3 lidí omdlí z toho, proč ty odpadky nehodím do lesa, přece těch 50g nebudou tahat dalších 7km!!!! Každý má 1000 argumentů proč to nejde nebo nemusí dělat právě on, ale nenajdou jediný důvod proč by to udělat mohli, dobrovolně, jen pro to, že to je správné a v civilizované zemi úplně normální.
Jsou země, kde zlodějům ty ruce téměř sekají a stejně se tam krade.
sem ČR taky nepatří, tady se nic neseká a čím víc ukradneš, tím jsi větší king a trestu se rozhodně bát nemusíš

Ale tohle už fakt nebudu pitvat, myšlení lidí se nedá změnit.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:07
- Nahlásit

Meta
Tady se musí začít...odmalinka.
souhlas..takže si na to ještě počkáme..cca 20 let
a je fakt že tady se vymejšlí furt něco novýho,ale vo dodržování starýho se nikdo nestará...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:09
- Nahlásit

Meta
Vono to jde i bez příkazů a je to o jediném - výchova. Tady se musí začít...odmalinka.

No, a dokud u nás busou sídliště obsazená bývalými horníky, dělníky, kofolami a lidmi, co se sotva umí podepsat, asi to půjde dost těžko.

radkah
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:12
- Nahlásit

kokoška
ono není moc kam emigrovat.... . Já když jdu po ulici a vidím bezdomovce, asociály nebo vinohradské romy, oddychnu si, protože to jsou jedinný skupiny obyvatelstva, který nezačnou nadávat a když jim řeknu, že doga maximálně slintá-proto jsem si jí chytla, aby je neumazala-tak si jí jdou pohladit . On to není problém jen velkých plemen-kdo zná Pepku...-matky zvedaj nad hlavu děti i s tříkolkama, když se ten vrahoun Pepí objeví na ulici.

Meta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:17
- Nahlásit

Mucholabka
Nad NIKOHO se nepovyšuj a před NIKÝM se neponižuj!
Cit. "Pyšná princezna"
Někdy je kofola slušnější člověk, než všehoschopný kravaťák...

monika
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:26
- Nahlásit

Meta
to se musím muchoš zastat, to co nám tady na ostravsku zbylo je fakt síla a to ti schopnější jsou v práglu

radkah
měla jsem kamarádku, která už v kočárku ukazovala klukovi psa a u toho hystericky ječela fůůůůůůj. Dneska má kluk 20 a má dva boxery. Když jsem ho potkala a ptala se na mámu, tak mi řekl, že mu řekla, že ji vyměnil za psy a tři roky ji neviděl. Je u táty a je spokojený.

radkah
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:26
- Nahlásit

Meta
jo, většinou se s nima dá-narozdíl od kravaťáků-domluvit. vono, umět se podepsat není zas taková výhra

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:28
- Nahlásit

radkah
Hele, ses mě ptala na ty fotky Arona?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:29
- Nahlásit

Jinak bych vám někdy přála jet o půlnoci z práce přes Přívoz...

radkah
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:31
- Nahlásit

Mucholabka
Arona? Nevzpomínám si....nebyl to ten pit?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:33
- Nahlásit

radkah
no, ten kříženec s pitem...tak to asi byla jiná Radka

Bára a Sam
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 11:46
- Nahlásit

Meta
ty jsi z ČB?
mě tuhle hodili v lese na Zavadilce dva cikánci tak 6 let na psa petardu a ještě jsem dostala klackem přes nohu, když jsem si dovolila tomu jednomu dát pohlavek. Takže jestli nebydlíš na Máji, neříkej, že jsou kofoly slušný. Tady teda ne.
hele a kde jsi našla, že tady nesmí psi z vodítka?Už jsem koukala na hodně stránek města, ale nikde nic..

nefer
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:29
- Nahlásit

sarax
souhlas..takže si na to ještě počkáme..cca 20 let
ono se to sice netýká psů, ale...nějaký týden zpátky mi moje sestra celá nadšená psala, že prodala synovu aktovku a koupila mu úplně úžasný batoh, že ty rohy na aktovkách jsou hrozné a tímhle batohem nikoho v autobuse neomlátí...moje reakce byla taková, že v autobuse si má snad ze zad to či ono sundat. mno, byla jsem poučena, jestli vím, jak má ten batoh těžšký, že ho prostě nebude držet v ruce a že kdyby ho položil, tak ho zase zapomene...
obě jsme byly vychovávané tak, že si batoh v buse prostě sundáme a neexistuje, že ho zapomenem. to by bylo doma čóro a mě to přijde normální pořád. jen jak ségra asi už nosí jen kabelky, zapomněla, že si ho sundovala také...takže si opravdu nejsem jistá, jestli to bude za 20 let lepší.

Meta
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:32 - Změnil/a: Meta
- Nahlásit

Bára a Sam
Jsem napsala "některé" kofoly
Bys měla slyšet vyprávět našeho VIP šéfa veselou příhodu, jak se mu povedlo hodit petardu psovi místo aportíčku. Dodneška má radost z toho, že se z toho, jak mu v tlamce bouchla, pejsek už nevzpamatoval. Jásal, že je na světě o čokla míň!!!Bože můj!!!
V ČB jen pracuju. Že psi mají být v Budějicích na vodítku mám od kolegů. Jak přesně to vyhláška uvádí, jsem nezjišťovala...Ale psy navolno vidím všude a nikomu to nevadí. Proč by taky mělo...když jsou vychovaní

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Čec 2008 13:33
- Nahlásit

nefer
takže si opravdu nejsem jistá, jestli to bude za 20 let lepší.
no jistotu nemáme...ale doufám když budem ty děti se snažit vychovávat..
Bára a Sam
hele já bydlelas ana žižkově a i tak stojím za tím že někteří slušní jsou..mi na psa hodili nedávno petardu ne 6 letí u kterejch to může bejt i blbost ale asi 16-17 a bílí kluci ve skejtáckým..hmmm takže to je jak malí a velcí psi atd...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání