Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Drsná argentinská doga
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Autor Zpráva
Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2008 11:23
- Nahlásit

Médiím se nědá věřit to je jasná věc. Jde-li o senzaci na téma krvelačný pes, tak dvojnásob. Pravda bude asi někde uprostřed. Děda psa určitě nějakým způsobem štval (ať už záměrně, či nevědomky) a ten si prostě hlídal své. Nemyslím ale že by k tak vážnému poranění došlo jen kontaktem pod plotem, to fakt ne. Pes se určitě musel dostat do přímého kontaku s oběma. Jestli byl děda protažen psem, či pes dědou, toť otázka. Každopádně plot byl nevyhovující, když k něčemu podobnému vůbec došlo ... varinata jak děda strká nohu pod plotem, aby dosáhl na bobule je dost podivná.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2008 12:13
- Nahlásit

Smečka
varinata jak děda strká nohu pod plotem, aby dosáhl na bobule je dost podivná.

Ono to bylo ze svahu-ukazovali to přímo na místě.Nejspíš mu tam ta noha v jeho věku podjela a byl malér.

Smečka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2008 14:30
- Nahlásit

Neessi
Aha, neviděla jsem ten záznam...

ZdeNek_K
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2008 18:07
- Nahlásit

V celém případu je jen jedna jasná věc a to že plot byl nevyhovující. Co se tam stalo se už nikdo nedozví neboť dcera toho pána pravděpodobně pravdu nikdy neřekne a tedy zbudou jen spekulace. Ovšem jedno důležité varování s toho plyne a to že pokud má člověk psa tak má mít i pořádný plot.

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2008 18:15
- Nahlásit

ZdeNek_K
že pokud má člověk psa tak má mít i pořádný plot.

To je sice pravda,ale občas ten plot,který nemusí vyhovovat,je ten sousedův a pokud soused nesouhlasí se zpevněním plotu byť na moje útraty,tak je to v háji.Lidi jsou někdy pěkný mrchy.

maaaro
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2008 20:48
- Nahlásit

nevim jestli to tady v te diskuzi zaznelo (neprecetl jsem ji celou, kdyztak sooory) ale nejsrandovnejsi je ta tabulka narozenych stenat Staf.bulteriér v roce 94 nejakých 156 stenat a 2007 nejakych 146 nebo kolik si delaji pr*el ne ???

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:00
- Nahlásit

Neessi
My se u NO jistíme ještě elektrickým plotem a u toho našeho poděsa je to nejrozumnější řešení. Problém je, když dojdou bateerky...

Smečka
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 11:38
- Nahlásit

NeessiTo je sice pravda,ale občas ten plot,který nemusí vyhovovat,je ten sousedův a pokud soused nesouhlasí se zpevněním plotu byť na moje útraty,tak je to v háji.Lidi jsou někdy pěkný mrchy.

Tak bych udělala ještě jeden svůj vlastní plot na svém pozemku, když by to jinak nešlo. My máme téměř všechny ploty dvojité, jeden okrasnější ze strany sousedů a jeden drátěnej vysokej do země zakopanej ze strany naší. A musím uznat že sousedi jsou spíš rádi
To zakopání je hodně důležité.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2008 20:58
- Nahlásit

Smečka
My máme téměř všechny ploty dvojité, jeden okrasnější ze strany sousedů a jeden drátěnej vysokej do země

To já musela sousedy těžce přesvědčovat a ještě jim ten plot na svý náklady postavit.Pořád brblali,že se jim ta dřevěná hradba nelíbí,ale mají smolíka.Teď je aspoň klid a čubiny na ně nevidí (a my taky ne )

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání