Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Drsná argentinská doga
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 12:56
- Nahlásit

aren
někteří pedofilové mají nařízenou preventivní kastraci, tak abychom na ni šli všichni, ať je nějaká spravedlnost?
ježíš, co sem pleteš pedofily?

Těch hysterických prcků po městech ( vesnicích) běhá ažaž.... ano, najdou se i velcí, ale naprostá většina malých je nevychovaných, neposlušných a rozmazlených... ono fakt chodit okolo uňafaných psíků, dorážejících na nohy nejen psí ale i lidské je naprosto super..... hele, máme doma kluka, co ho pokousal 3x malý pes, dneska panikaří, jen vidí mrňouse na volno letícího s ňafáním k nám. Nic moc reakce od jedenáctiletýho kluka, že? A můžeš mu pak horem dolem vysvětlovat, že ho vlastně ten pes "jen" kousne, ale nezabije

Právě kvůli těm malým hysterkám by měli mít když už tak už košík všichni

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 12:59
- Nahlásit

Mar
jj, to máš pravdu, ale bohužel i mezi placatkama jsou hysterky, co napadají vše živé, co se okolo nich pohne ( mám to přímo u nosu.... sousedovic pekinéz)
Jen přemýšlím, jak by kdo vymyslel košík na placaté čumáky

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:00
- Nahlásit

Mar
Hele neříkej mi že i někdo na jednu stranu neuděla spešl kovovej náhubek???

brut
Další smutný příběh,....

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:02
- Nahlásit

brut
no samo,to já neříkám,že tací nejsou,to v žádným případě, a je jich dost! ale prostě bohužel kuli jejich fyzickejm propozicim je pro ně koš v létě taková 50% smrt no bo udělat nákej velikej,gde mužou dejchat,ale ten jim zase neudrží se na čumáku,bo nemaj čumák žejo

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:04
- Nahlásit

Mar
Když to udělají kovovej kde budeš mít jen pár drátků, neříkej že přes něj nebude dýchat

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:06
- Nahlásit

Mar
tak budou chodit s helmou

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:06
- Nahlásit

Mar
ale ten jim zase neudrží se na čumáku,bo nemaj čumák žejo

mno třeba drátěná helma by šla..a jasně že by se jim musel udělat dostatečně prostornej koš aby se neutavili...
brut
jako fakt smutný..ale fakt si většina majitelů malejch psů myslím že se vychovávat nemusej...

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:21
- Nahlásit

sarax
no, včera jeden malej hysterka napadl Bruta... naštěstí ho vedl Martin, takže psa "lehce" odkopnul, nenechal zakousnout a Bruta udržel... pak šel prcek po Alušce, s vyceněnýma zubama a ohrnutýma pyskama, tentokrát jsem použila já berli a účinně.... páníček se rozčiloval, tak jsem mu řekla ( docela nas*aně), že si má svého nevychovaného, napadajícícho psa vodit na vodítku, když už ho neumí vychovat a jestli se tohle bude opakovat, tak dostane tou berlí on, aby věděl, jak to toho psa bolí. Mumlal něco v tom stylu, jak je ta mládež nevychovaná, tak jsem mu odpověděla, že bych u chlapa v letech předpokládala trochu rozumu,ale že bych asi chtěla moc.

No a pak problém u hospody, kam jsme šli na pivo.... rr fenka na volno ( asi tak stará jak Alu), chtěla si hrát, vše v pohodě, jenže tam byl malý knírač, který začal řvát, hystericky okolo sebe kousat vzduch ( tohle jsem viděla poprve) a mladíci, kteří tam s těma psama byli se jen řehtali. Slušně jsem je upozornila, že to větší, co máme s sebou je pes a pokud si hned svého hysterku neodvolají, tak nezaručuju, že si svojí fenku nebude bránit ( Brut stál a blbě koukal, co že ten pes dělá ). Naštěstí jeden z nich byl docela střízlivý a psa ulovil, i když to vypadalo docela komicky. Cesta z hospody byla taky dobrá.... psi opět na volno, po upozornění odchycení, ale myslím, že ten knírač mladíka alespoň sekl, podle výkřiku a nadávek

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:44
- Nahlásit

sarax
brut
Weroniica
hele, vy chytrolínky, jediný na co sem já za ty 3 roky co Berryho mám přišla, je todle:

ale to si zase snadno sundá

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:48
- Nahlásit

Mar
Sorry.......ale já dostala takovej záchvat smíchu,že sem si cvnkla do trioly!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:49
- Nahlásit

Mar

brut
Mumlal něco v tom stylu, jak je ta mládež nevychovaná
tož ber to z tý lepčí stránky...kdo tě kdy naposled nazval mládeží???????

monika
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 13:52
- Nahlásit

Já nějak nechápu co se řeší. Mě teda příjde normální, že má pes náhubek a je mi jedno, jak je velký a jaký má čumák. Beru to jako samozřemost. A pokud ho teda nesnese, tak holt to vodítko. Moje zvířata bez koše nejsou venku na volno ani náhodou a Lexina je hysterický zmetek (nekouše, ale řve jak magor) a je na vodítku. A když jdou kolem lidi, jedou na kole, jede kočár nebo bruslař musí jít u nohy. Pustím je a dám jim volno, ale zase jenom s košem. Bez jsou na zahradě, doma nebo v kotci a to jim stačí. Na koš jsou zvyklí, sami do něj strkají hlavu, ví, že se jde na velkou prochajdu a jsou nadšení.
I náhubek nadělá paseku, jsem samá modřina i já, ale je to mnohem bezpečnější a i psychicky to na okolí působí líp, než když jsou jen tak. Raději slyším, když mi někdo poděkuje za to, že je mám u nohy a nemusí se bát, než nadávky a blbé kecy, že jsou to psi zabijáci a ještě nezajištění.
K tomu plotu:
stavíme plot, děláme podezdívku 50 cm hlubokou, fakt nic nemíním riskovat. Sousedi mají ořecha, kolem plotu na nás řve už 10 let jak šílený, seřvu ho a je v klidu. Když jdu k nim, je v pohodě, nechá se pohladit a je fajn, jen mu vadíme na naší zahradě. Do hlavinek jim nikdo nevidí a těžko to pochopí, ale pokud je pes ještě ponechán, aby si dělal co chce je to v prd***. Názor, že je jen na zahradě a nic nikomu neudělá neobstojí, jednou se z té zahrady dostane a je na průser zaděláno.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 14:37
- Nahlásit

Mar
vidíš ideální náhubek se jen upraví a bude

Míša84
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:00
- Nahlásit

monika
Já to přesně chápu co se řeší bo mám brabantíka a ta je v horku ráda, že je ráda ještě mít na hubě košík, kterej se na ní ani nedá sehnat. S vodítkem souhlasím, ale mít košík pro psa, kterej i bez něj špatně dejchá je například v létě "vražda".

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:11
- Nahlásit

monika
Někomu to bohužel jako samozřejmost nepřijde. Bucka náhubek nepotřebuje, občas jde i na volno, ale to spíše když jdu s nima na procházku v noci-nechci, aby obtěžovala lidi a sama mám z toho blbý pocit.
Ferda má venku koš vždycky-přijde nějaký malý pidla, bude otravovat a může ho to stát zdraví-jak už se nám málem stalo, těm lidem je úplně jedno, že mají čokla, bránu dokořán a čokli chodí vyštěkávat kolemjdoucí Ještě se tomu majitelé většinou připitoměle smějou. Případně jeden ovčák v blízkosti, lidi hodně často jezdí autem tam a za chvilku zpátky a nechávají otevřenou bránu. Pes šílí, když jde někdo kolem, šílí z lidí, natož ze psů, zřejmě bude i s PP, je moc hezký a vypadá i, že by rád a dobře pracoval. I já mám z něj strach a chodím po druhé straně cesty, ti lidi jsou šáhlí...už vidím, jak mi jednoho dne vletí do Feruny a Feruna mu něco udělá-budu za blpku s bojovým psem. Hlavně že já beru čokla na výchovné procházky na tenkém řetízku a učím ho chodit mezi řvoucíma vzteklýma vořechama bez povšimnutí (výsledky se začínají projevovat). Pitbulláři-takoví ti zarytí, mi tvrdí, že psa lámu. Třeba lámu, ale pro bezpečnost okolí.
A Salina vletí do všeho, co se hýbe. Akorát pomalu začíná očuchávat psy přes kotec. A slyší jen na jméno a to v pvním pádě.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:15
- Nahlásit

Mucholabka
Sala? Ty máš Salu nakonec? Jestli je to ta co myslím teda,... Nemyslím to zle jen reaguji na jméno.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:19
- Nahlásit

Každopádně taky trnu, když jde kolem zahrady pejskař s čoklíkem. Učím svoje hajzly nelítat kolem plotu a neřvat po lidech (to se u Bucky zdařilo). Ale když se někdo zastaví u plotu, opře se o něj rukama a psi začnou šílet. To jako je odnaučovat nebudu, nikdo nemá co šahat na plot. Tož jde pejskař, vidí další pejsky, začne jim strkat ruce přes plot, seznamovat svojeho pejska s mojima hajzlama, nestalo se to poprvé a mě fakt omyje. Nemusí se stát nic-jakože se dosud nestalo, ale stačí, ať jeden vrkne a třeba se můžou začít rvát i ti moji mezi sebou, ta rovnováha není zas tak pevná, aby se to nemohlo stát. Nechci je oddělovat před očima nějakého blba, který neví, vo co gou.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:20
- Nahlásit

Weroniica
Jj, je to ta Sala.

ajunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:38
- Nahlásit

já sem nějak nepochopila jak klasickej náhubek- pokud se nebudeme bavit o těch nylonovejch v kterých se pes nemuže ani olýznout- muže bránit v dejchání- když v něm ps muže normálně otevřít hubu- to že se nedaj sehnat to chápu ale argument že by jim bránil v dejchání fakt ne

11111
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:42
- Nahlásit

ajunka:

pes s ev létě chladí přes hubu. Takže, pokud nemůže hubu otevřít, nemůže se chladit a může ti zkolabovat.
U některých psů s kratším čenichem je to hned

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:44
- Nahlásit

Mucholabka
Jak na tom je? Už je líp?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:45
- Nahlásit

Weroniica
Jako jak myslíš, zdravotně, psychicky? Radši to nechci rozebírat, je celkem v poho.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:47
- Nahlásit

Mucholabka
Myslela jsem oboje, podle toho co jsem slyšela dřív,...
jj chápu,...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:50
- Nahlásit

Weroniica
Máš vzkaz na tvojem webu

Weroniica
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 15:59
- Nahlásit

Mucholabka
Jj jinak klikneš na O nás a vyjede ti další tabulka s výběrem a je tam kontakt

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 16:00
- Nahlásit

Weroniica
Drsnééé

ajunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 16:11
- Nahlásit

11111 mluvím snad arabsky? píšu o náhubku- klasickém náhubku v kterém pes muže vklidu otevřít hubu- osobně ani jinej svému psovi nekoupím žejo ikdyž mám psa dlouhočenichovýho

11111
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 16:13
- Nahlásit

klasická náhubek - to jako kováč? Sorry, ale je hodně náhubků a pod podjmem klasický si jaksi niíc nepřestavím....
a nemusíš se hned čílit ne?

ajunka
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 16:20
- Nahlásit

11111 tak já sme tam dost jasně napsala že se bavím o náhubku v kterým pes muže otevřít hubu- at kovovej plastovej nebo páskovej .-))) ale NE ty hnusy co se dávaj třá u veterináře aby pes nemohl vubec kousnout ale ani zranit bouchnutím nebo tak .-). už se chápeme ? doufám že jo

Erin
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2008 16:42
- Nahlásit

aren

S plošným nařízením náhubků pro všechny ale fakt nesouhlasím, malý psík nikoho nezabije ani kdyby si vzal žebřík měl by náhubek jen kvůli pocitu spravedlnosti někoho?
Aren nejvíce koušou a provokují malí "ku**lizci"zcela bez výchovy a ještě se jim dostává "polidštění"a navíc jejich majitelé se hájí.."on je maličký on si jen hraje"ale že vás kous..to nic není, to dělá běžně.ona je dnes bio3!!!

Co to má co dělat s postřelením Korálka (není maltézák! je oříšek, 1/4maltézáka), moc nechápu.. ale to asi není důležité.
No důležité to je a dost dlouho jsem to držela v sobě...ale jak jsi tu byla po cestě na Ovčáry kolem 6-7 ranní a tvý 4 termiti běhali přes silnici tam a sem a ty byla v klidu(Žanek v klidu nebyl a jistil okoloprojíždějící aby nepřežvejkli něco malého)tak jsi se pochlubila ,že Korálek má na kontě už 6 zajochů.Tak už víš,kdo může za jeho postřelení???

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání