Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ... a zase je o cem psat ....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:40 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

fatdog
Jo, v tomto jo.
vždy za to může člověk
V tom obzvlášť.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:41
- Nahlásit

fatdog
Jo, vlastně si to uvědomuju-zbytek jsou dědci nad 60, mladý kluk a jeho obézní manželka

Hele, ale tam nešlo o kontakt-spíš teda o nekontakt

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:45
- Nahlásit

Mucholabka
jistě, ale třeba šlo o doufání v kontakt))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:45
- Nahlásit

fatdog
V tom případku bych asi blinkala.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:47 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

fatdog
já to myslel tak, že mi ty statistiky přijdou OT až zavádějící...protože v podstatě řeší jestli je nebezpečný pes bílý, černý nebo modrá fena a neřeší, že nebezpečný je vždy člověk........

... hodila jsem sem odkazy zejména v souvislosti s uměle vytvořenou skupinou psů (tzv. bojovými psy) do které spadají - akita inu, americký stafordšírský teriér, stafordšírský bulteriér, bulteriér, argentinská doga, bordeauxská doga, brazilská fila, mastif, bulmastif, pitbul, rhodéský ridgeback, rotvajler, tosa inu a dobrman.

Podle těch analýz je četnost napadení člověka těmito psy daleko za kříženci, NO, jezevčíky, kokry...

Jinak souhlas...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:49
- Nahlásit

maixnerova
Proč tam zařadili akitu?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:52
- Nahlásit

Mucholabka

...nemám tušení.....

aren
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:03
- Nahlásit

Mucholabka
Proč tam zařadili akitu?
Na předchozí stránce kdosi jmenoval i šarpeje.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:05
- Nahlásit

Mucholabka
zlatá pracovní plemena, opravdu.
Jak to souvisí s pracovními plemeny???Jakože stojej za h...o.,zatímco tvoje stafordka ne ?Zkurvit přece můžeš jak bišona ,tak ovčouna,teda ty mi dáváš,jestli to myslíš vážně!

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 17:28
- Nahlásit

davidkova renata

... no to je myslím to, o čem psal fatdog - .....protože v podstatě řeší jestli je nebezpečný pes bílý, černý nebo modrá fena a neřeší, že nebezpečný je vždy člověk........
Taky mě přestřelky mezi majiteli různých psů o tom, který je lepší nebo horší z hlediska vrozené povahy přijdou debilní.
Jiná věc je to, že když mě rafne do lejtka nezvedenej ratlík bude to mít jiné důsledky než když mne úplně stejně rafne větší pes (jako třeba můj) a urve mi kus nohy...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:04 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

... a mimo to, že budu mít o nohu míň, bude také o čem psát, protože krváky táhnou... v podstatě myslím, že uměle vytvořit skupinu potenciálních psích zabijáků, by bylo možné z jakýchkoli psů s patřičnými fyzickými předpoklady...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:14
- Nahlásit

maixnerova
... no to je myslím to, o čem psal fatdog
No právě proto mě to zarazilo zrovna od Mucholabky,páč to by naznačovalo,že uvažuje naprosto stejně jako ty tupci co brojej proti tzv.bojovejm plemenům,bo ty sou nebezpečný!
Třeba se jen zas blbě vyjádřila..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:16
- Nahlásit

aren
Na předchozí stránce kdosi jmenoval i šarpeje
Pokud se nepletu,byl šarpej kdysi používán jako pes k boji,tak proto asi to "bojové plemeno"

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:29
- Nahlásit

Na předchozí stránce kdosi jmenoval i šarpeje
šarpej je mezi bojovníkama myslím že normálně....jako v německu bo kde byl i boxer tuším a u nás v tom po onděným návrhu byl snad taky....hlavně že je to rodinný pes

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 18:45
- Nahlásit

Mucholabka
Proč na takový cvičák teda chodíš?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:02
- Nahlásit

Terri
Protože žádný jiný není na výběr-majitel nepitbulla nepochopí.

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 19:28
- Nahlásit

Mucholabka
Protože žádný jiný není na výběr-majitel nepitbulla nepochopí.
Tak to sorráč. Přišlo mi to absurdní...

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:24
- Nahlásit

davidkova renata
Pokud se nepletu,byl šarpej kdysi používán jako pes k boji,tak proto asi to "bojové plemeno"
Myslím, že pletete...tuším zápasové...já v tom vidím docela rozdíl...bojový je spíše mops nebo jiní molosové například...ti měli fakt bojovat a dělali to...mops tedy ne...)) ale je s nimi příbuzný víc než pit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:28
- Nahlásit

fatdog
tuším zápasové...já v tom vidím docela rozdíl
Jj,blbě jsem se vyjádřila,nevím o tom zas tak moc.Ale v zásadě je to pro širokou veřejnost stejný,prostě pes nějak někde s někým bojoval,tak je to bojový plemeno a hotovo!

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
njn máte prafdu...já o tom taky nevím...jhe to sice drobná niance v názvu, ale já myslím, že když už řešit takové věci, je trapný je přesně nepojmenovat ..... a nic o tom nevědět jako třeba jedna paní ŠojBrová ....a ještě do toho kecat ... to je pak hnus...kdyz si clovek totiz predstavi, ze takhle amatersky se nejspis delaj i ostatni zakonne upravy, chce se mu zvracet...teda aspon fatdogovi joo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 20:45
- Nahlásit

fatdog
kdyz si clovek totiz predstavi, ze takhle amatersky se nejspis delaj i ostatni zakonne upravy, chce se mu zvracet
No tak to si pořiďte náležitou zásobu Kinedrylu nebo co je proti blití,páč to je téměř tutovka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:11
- Nahlásit

Terri
Mi to taky přijde absurdní. Na jednu stranu mají být tihle psi cvičeni, na stranu druhou není kde a kým-buď je rovnou odsoudí, nebo jim minimálně nerozumí-to jako fakt, jsou to až moc vyčůraní psi a musí se na ně mírně oklikou.

Terri
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:24
- Nahlásit

jsou to až moc vyčůraní psi a musí se na ně mírně oklikou.
víc práce od výcvikáře... ale "vo tom to je" že...
Na jednu stranu mají být tihle psi cvičeni, na stranu druhou není kde a kým-buď je rovnou odsoudí
za tím je asi strach...že to nezvládnou

Nezkoušelas Bohuslavice? S Magdou mám ty nej zkušenosti

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:44
- Nahlásit

Terri
Gde to proboha je, vždyť to je skoro v Polsku, ne?

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:46
- Nahlásit

davidkova renata
No tak to si pořiďte náležitou zásobu Kinedrylu nebo co je proti blití,páč to je téměř tutovka
a to zas ne...když to přežiju na "kynologikých" forech, tak tamto preziju taky i bez Kinedrilu nebo jak se to jmenuje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 21:50
- Nahlásit

fatdog
to zas ne...když to přežiju na "kynologikých" forech, tak tamto preziju taky i bez Kinedrilu nebo jak se to jmenuje

Tak jo!Já se tu celkem taky dost votužila!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:02
- Nahlásit

Šarpej skutečně byl používán na boj proti jiným psům. Je to už tak dávno, že si to snad ani ti šarpíci nemůžou pamatovat. Každopádně musím Lillynce říct že je bojová .
P.S. Kdyby se teda myslel boj s plyšákama, tak to jo, to bych musela souhlasit. Už zabila nejmíň tři.

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 22:22
- Nahlásit

davidkova renata
Já se tu celkem taky dost votužila
to nejseš sama tady člověk snese věcí....
Biluška
Každopádně musím Lillynce říct že je bojová

já to Trinitce řekla už dávno....takže plyšákům rveme vnitřnosti a když nám nechají rukáv tak žereme vnitřek

jinak radši fakt budu chodit kanálama...páč lidi čuměj a vyhejbaj se jak vzteklý

Terri
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 10:41
- Nahlásit

Mucholabka
Gde to proboha je, vždyť to je skoro v Polsku, ne?
néé to zase ještě ne...
Máš to 15 km (je to od Dolního Benešova směr Polsko).

Hafina
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2007 11:56 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit

Anu
Už vidím takového kavkázaka jak dělá ZOPku

Já znám Anatolskýho paseveckýho psa se ZZOčkama. Sice s maximálně odřenejma ušima, ale má je. Je ale jedinej v ČR...

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání