| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:12
- Nahlásit
Anlie
pitbull je v útulku...
Mucholabka
zastřelený staford by zasloužil místo zastřelení pořádně plnou misku..
jop něco podobnýho mě napadlo..prostě chudák pes....
a nějakejch 60 letech si asi AST ani pita nepořídím,neb na to už asi nebudu mít....
Fifi
Ja nic nezakusuju.
navstevy zalehavaji na posteli a vyrazeji jim svou vahou dech....
to umíme taky heč
a ještě je umíme i ulízat co nejvíc to jde
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:20
- Nahlásit
, co mu ta babka provedla .
takhle babka umre.
Té babky ne (pokud je týrala).
bojova" babka!
Ale aj ja by som rada vedela, co take musela urobit, ze vyprovokovala takyto utok
pochybuji , že si paní pořídila pro zpestření důchodu a do nuzných podmínek dva silné psy , ale kdo ví ? - viděla bych v tom spíš zakomlexovaného synka - byl to ten typ , který často s těmito psy vídám ....
Zemřela paní , byl zastřelen pes ...
A místní odborníci a profesionálové se baví , ale je to tak ...je o čem psát ..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:20
- Nahlásit
Asi jsem se rozhodla Bucu raději nekastrovat. Co kdybychom dopadli jako v Německu, a třeba by byly nařízené nucené kastrace...to se raději přestěhuju do Polska (mám to blízko )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:27
- Nahlásit
Prý si magistrát posvítí na držení bojovníků. To jsem zvědavá, jakým způsobem.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:35
- Nahlásit
Mucholabka
budou normálka domovní prohlídky...už připravuju granule do zásoby a dokumenty o aktivním vyžití pejsy
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:36 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
sarax
A když neotevřeš, vykopnou ti dveře a zastřelí psa i tebe
Ale zákon na ochranu zvířat proti týrání se nezmění, a nezmění se ani přístup policajtů jako takových, dispečerů na jejich linkách...a ildi týrající zvířata budou vychlamaní dál.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:38
- Nahlásit
Mucholabka
jasně ..představuju si to jako normál gestapo,při lepším průběhu hromadný soudní povolení....budu muset dokoupit košíky a vodítka a hračky d
jen aby mi nevzali i děti
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:39
- Nahlásit
sarax
Houby košíky, voe...neprůstřelnou vestu pro sebe i psa...jdu kopat bunkr.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:20
- Nahlásit
Mucholabka
kdo nekrmí psy, kdo se jim nevěnuje, byl konečně spravedlivě potrestaný.
no tak nějak pochybuji, že by trest smrti byl zrovna spravedlivý
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:22
- Nahlásit
Mucholabka
mno to je taky řešení
asi vykopu bunkr a pak preventivně hrobeček pro kontrolu..při mý klice na kontrola Trinča bude ječet a bude se na něj sápat..jen by mě zajímalo co a jak budou kontrolovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:29
- Nahlásit
cilka
A místní odborníci a profesionálové se baví , ale je to tak ...je o čem psát ..
No, kdyz to beres takhle...
|
evina
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:29
- Nahlásit
Prý si magistrát posvítí na držení bojovníkůJo tak tahle věta se mi líbila...a že si teda neposvítili na bábu která psy nekrmila a držela jen na dvorku(kolik takových dalších ještě je?).
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 21:30
- Nahlásit
mac1
mno to asi není spravedlivý..ale na druhou stranu lidi co zvířata tejraj tresty nemaj skoro žádný a s tím nikdo nic neudělá
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2007 22:06
- Nahlásit
A kdo to jako bude kontrolovat? Policajti, nebo nějakej úředník? Ať se klidně příjdou podívat, už mi nikdo dlouho nepochválil psa
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 06:41
- Nahlásit
Vím jen to, co zveřejnila media, z čehož pro mě plynou dvě věci:
a) si takhle stará babka vůbec nemá pořizovat smečku "bojových psů" a rodina jí měla vymýt mozek, než to udělala
b) když už k tomu došlo, její syn a ostatní příbuzní jsou ichtylové, že dopustili, aby paní psi zanedbávala, nechávala vyhladovět a takto špatně o ně pečovala
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:03 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Osobne si myslim, ze psi neboli tej pani. Skor skoncili u nej nahodou... Mozno prave syn sa uz o nich nechcel starat... A jej sa starat pravdepodobne nechcelo tiez... Len na dome sa o psa staci starat menej... Strasne vela zvierat skonci u babky na dedine, lebo zrazu v byte pre nich nie je miesto ani cas...
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:13
- Nahlásit
U nás je případ veterinářky (nutno říct že lehce šiblé) kdy jeji RR (pěkné hovádko) pokousal její dceru (15let-né tedy žádné mrně) tvář a dost šeredne,že musela být holka odvezena do nemocnice.......takže mě neudivuje už vůbec nic.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:16
- Nahlásit
Říkám to furt-psi do jednoho roku nomrální poplatek, psi nad 1 rok s jakoukoli zkouškou normální poplatek, psi nad 1 rok bez zkoušky poplatek nejmíň 5 tisíc ročně a je to alespoň částečně vyřešené a hlavně to dozajista pomůže i chovu psů jako takových.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:17
- Nahlásit
Mucholabka
psi nad 1 rok bez zkoušky poplatek nejmíň 5 tisíc ročně
to myslíš jako vážně jo? Tak já ti půjčím basenjiho a slož mi s ním nějakou zkoušku a pak todle napiš znova!!!To že ty máš pracovní či vycvičitelný psi ještě neznamená,že je má takový každý. Už vidím takového kavkázaka jak dělá ZOPku
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:20
- Nahlásit
Anu
Aspoň si lidi budou pořizovat takové psy, na jaké zrovna mají. Aša taky nemá a nebude mít žádnou zkoušku. A vím, že je to pes potenciálně nebezpečný. Třeba by v tom poplatku bylo zahrnuto pojištění.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:24
- Nahlásit
To že se psem mám slouženu jednu zkoušku neznamená, že nikdy nikomu nic neudělá.
Mucholabka
Ale jinak je to dobrý nápad, přinutilo by to lidi se psem dělat. Jinak já teda dělám, psovi je 6 let a ještě žádnou zkoušku nemáme.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:25
- Nahlásit
Mucholabka
tě nechápu. Takže to si máme všichni pořídi NO protože ten složí zkoušky a ostatní psiska jako necháme ladem jo? To je blbost co píšeš. A pojištění jako čeho? Psa si můžeš pojistit proti škodným událostem tak či tak a stojí to několikrát méně. Namachrovaný prachatý debil s pitbulem stejně kvůli nějakým 5tisícům těžko bude psa vychovávat...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:25
- Nahlásit
AOZTo že se psem mám slouženu jednu zkoušku neznamená, že nikdy nikomu nic neudělá.
Ale znamená to, že nejsi lempl a morgoš, kterému na čoklovi vůbec nezáleží, tyhle argumenty u mě fakt nemají cenu aspoň trochu práce s tím psem, naučit se ho pochopit a jednat s ním.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:26 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Anu
NO není jediný pes, se kterým se dá složit zkouška.
Ano, pokud lidé nemají na výchovu jiného psa, ať si pořizují NO. Pokud jim NO připadne bezpečnější...
Nebo můžeme dál zůstat u divokého chovu čehokoli jakkoli. Taky řešení
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:29
- Nahlásit
Mucholabka
no tak jsem to zkusila
Anu
Já se spíš setkávám s namachrovanými chudými debily, ale je to o tom, jestli by to někdo chtěl kontrolovat. Pojištění "bojového" psa není tak úplně jednuduché. já to zkoušela u jedné poj. kde mám i auto a řekli, že tenhle pes nee. Takže já bych to brala.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:31
- Nahlásit
A ne každý psa pojišťuje. Třeba já je pojištěné nemám.
Ze psů, co stříhám, znám tolik lidí, kterým ten pes do ruky nepatří, nebo nevědí, jak s tím psem jednat. Snad každý třetí má nějaké chabé ponětí o tom, co má opravdu doma. Proto chci majitele psů motivovat k sebevzdělávání a potenc majitele psů k prvotnímu zamyšlení, zda to zvládnou.
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:31
- Nahlásit
Mucholabka
ty to asi furt nechápeš viď? Výchova a služební výcvik který je na zkouškách je přeci úplně něco jiného!!!!To si jako vážně myslíž,že když složíš se psem ZOPku že ten automaticky stane bezpečnějším? Ale no tak,to mi k tobě nesedí.99% napadení se stane v kritickém vypětí-děti otravují,nátlak na psa.....to se složenou zkouškou nemá přeci nic společného.Dle mého stačí,že je zákaz pouštění na volno a že máš za psa plnou zodpovědnost-dle toho pak nes odpovědnost.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:35
- Nahlásit
Ja si myslim, ze ak pes ma skusku zlozenu z majitelom, tak minimalne toho psa spozna....
Nevyhoda, ze malo cvicitelni psi by boli v neprave. Ale ja som teraz v neprave, pretoze mam velkeho psa (dvojnasobne poplatky), tak by mi to ani nevadilo
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:35
- Nahlásit
AOZ
Já se spíš setkávám s namachrovanými chudými debily, ale je to o tom, jestli by to někdo chtěl kontrolovat
já se zas setkávám s namachrovaným chudými a mladými debili,kteří mají předělanou škoda 120 a jezdí s ní po městě či v městské části neuvěřitelnou rychlostí....co proti tomu zmůžeš?Máš pokuty,máš zvýšenou pojistku pro mladý lidi ale ty debilové jezdí furt.Se psem to je stejný.Ten kdo bude chtít si ho stejně pořídí a pochybuji,že pokuta 5tisíc bude pro někoho motivační aby začal se psem něco dělat,nehledě na to,že spousta plemen na zkoušku prostě nemá-celkově na služební výcvik ale to neznamená,že je nebezpečná....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2007 07:36 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
AnuAnu
Nemusela by to byt skuska ako su teraz, len nejaka skuska ovladatelnosti, kde by pes nemusel napr. stekat na povel alebo chodit po lavicke...
Ja by som s tym v pohode suhlasila, asi preto, ze moje plemeno sa cvicit da, aj ked v sluzobaku nevynika
|