Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ... a zase je o cem psat ....
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:00
- Nahlásit

tak tady je dalsi hezky clanek, ktery vam majitelum zakernych bojovych plemen zase zvysi popularitu ve vasem okoli ....

by me zajimalo, co mu ta babka provedla ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:07
- Nahlásit

Jirikovo
Jsem ted videla reportaz na Noze. Vi buh, co se v tom baraku delo, proc pes zautocil. Kazdopadne je hrozny, ze takhle babka umre. Dalsi Hezky clanecek k danemu tematu.

Anlie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:09
- Nahlásit

Stejná událost,jinej článek
http://www.novinky.cz/krimi/zena-utok-vlastniho-ps a-neprezila_113567_5pqs4.html

Anlie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:11
- Nahlásit

Fifi
Jsi rychlejší

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:16
- Nahlásit

Aaaach jo. Spatnej bude jisto jiste zase "bojovy" PES. Nikdo nebude zkoumat proc a co a jak...

Terri
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:21
- Nahlásit

Fifi
Jo, a nasvědčuje tomu i věta v prvně zmiňovaném článku: Mluvčí také potvrdila, že se jednalo o staffordšírského teriéra, tedy psa bojového plemena.

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:33
- Nahlásit

Já jenom doufám, že to nebude TV vysílat a nechají to jenom na netu, pak by se to moc lidí nemuselo dozvědět, alespoň tedy u nás ve vsi

Anlie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:34
- Nahlásit

A neuděláš s tim nic....je fakt,že třeba jorkšír tě těžko zabije ať s ním děláš cokoliv
To je ta nevýhoda "bojovejch" plemen,že maj dostatečnou velikost,aby snedno získaly převahu....ale taky je fakt,že tě klidně může pěkně zřídit i jakejkoliv obyč velkej pes...

abby
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:37
- Nahlásit

AOZ

viz Fifi Jsem ted videla reportaz na Noze

Bela
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:41
- Nahlásit

Anlieklidně může pěkně zřídit i jakejkoliv obyč velkej pes.
jj, akurat sa bud stava menej casto, alebo to nie je dostatocna senzacka na to, by sa o tom niekto unuval pisat.
Opravte ma ak sa mylim, kedze sa v tychto plemenach moc nevyznam, ale mam ten dojem, ze pri zlom zaobchadzani a zanedbavanim im skor moze "prepnut" v hlave a stavaju sa utocnymi.

Anlie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:45
- Nahlásit

Bela
Taknějak...přítel má stafordici,a je to neskutečně pohodovej pes...nevim o tom,že by měla kdy nějakej konflikt(se psem nebo člověkem)-a navíc je dokonale vysmátá
Fakt si nějak nedokážu představit v jaký situaci by se musela ocitnout aby zaútočila

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:49
- Nahlásit

abby
Hm, já si nevšimla,tak večerní čůrací vycházku si zase užijeme.

Bela
To může jakémukoliv psovi přeskočit, když na něj bude člověk zlý.

obecně tyhle psi nesmí být zlý na lidi když jsou to opravdu tihle,majitelé psů na zápas si je navzájem umývali před vstupem do arény, ale to snad všichni ví

aren
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:50 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Bela
mam ten dojem, ze pri zlom zaobchadzani a zanedbavanim im skor moze "prepnut" v hlave
Podle mně v tom taky může hrát roli to, že někteří nesocializovaní lidští jedinci si pořizují psy těchto plemen kvůli jejich "bojové" pověsti, která dělá dobře jejich vlastním agresivním sklonům, a pak s nimi zachází způsobem, který by neustál ani GR. Pak se může zdát, že je vina v povaze plemene psa, ale takoví lidé jsou schopni zkazit psa jakéhokoliv plemene.

Bela
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:53
- Nahlásit

AOZ
To může jakémukoliv psovi přeskočit, když na něj bude člověk zlý.
ved prave. tak sa potom asi naozaj o tychto "bojovych" viac pise a ostatne pripady si media nevsimaju - je to dost nepravdepodobne, zeby ludia zanedbavali len tych "bojovych".

nesmí být zlý na lidi
ved to, ze aj ja mam taku skusenost, ze su to neskutocni mazli, zial, stretla som viacerych, ktori neboli prave najpriatelskejsi k inym psom

abby
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:54
- Nahlásit

Těch psů je mi líto.Té babky ne (pokud je týrala).

Bela
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 17:58
- Nahlásit

aren
ěkteří nesocializovaní lidští jedinci si pořizují psy těchto plemen kvůli jejich "bojové" pověsti, která dělá dobře jejich vlastním agresivním sklonům
tak to ano, a je to zial dost caste

abby
to bola nejaka "bojova" babka!
Ale aj ja by som rada vedela, co take musela urobit, ze vyprovokovala takyto utok

Anlie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 18:01
- Nahlásit

Bela
To jak pes snáší jiný psi už je myslím o něčem jiném....to je jak chlapi-taky se každou chvíli servou

Bela
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 18:02
- Nahlásit

Anlie
to je jak chlapi-taky se každou chvíli servou

aren
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 18:03
- Nahlásit

Bela
a je to zial dost caste
Ale je to strašně smutný, protože ti psi doplácejí na lidský předsudek, a důkazů proti nim bude pořád dost, a nikdo si neuvědomí, že ty důkazy plodí právě ten předsudek a ne skutečná povaha těch psů

Bela
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 18:06
- Nahlásit

aren
ano, ono je to taky bludny kruh - zamindrakovani magori si ich kupuju kvoli povesti, "vyrobia" z nich agresorov a fama moze pokracovat dalej...

aren
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 18:08
- Nahlásit

Bela
Tak.

AOZ
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 18:23
- Nahlásit

Bela
Já myslím, že aren to vystihla s těmi lidmi, kteří si je pořizují pro jejich pověst.
Co se týče lidí, tak můj pes je momentálně zářivý příklad. Dělníci nám opravují panelák, on na ty lidi co se zjevují v 9. patře za oknem, děsně huláká, jenže oni na něj začnou dělat ksichtíky a on v tu ránu otočí, začne kňourat a chce se jít s nimi pusinkovat, je to děsněj "bojovník". Na psy to je jiná

Anlie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 18:44
- Nahlásit

AOZ
A neuděláš s tim nic.......s těma páníčkama myslim....

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 19:10
- Nahlásit

hm to je fakt bezva
a já se divila že nás tedka baby obcházely...no co nadělám...to že mám agresora vědí všichni majitelé malejch uřvanců a pozná se to tak,že když se Fifinka zakusuje do mýho psa já ho musím i s tím košem držet...
že se jednalo o staffordšírského teriéra, tedy psa bojového plemena.
a za tohle bych střílela

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 19:15
- Nahlásit

Chci se přihlásit do zdejšího klubu majitelů bojových a zabijáckých plemen. Jsem se dneska venku dozvěděla o šarpejce Lillynce, že je to "ten bojovej, že jo?" Málem jsem si smíchy potřísnila textil. Naše Lilly není schopna bojovat ani s blechou, poněvadž ten přejetý čumák jí neumožňuje cokoliv chytit. Má dost velké problémy i se žrádlem. Ale strašidelně funí, tudíž bude bojová

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 19:55
- Nahlásit

sarax
že když se Fifinka zakusuje do mýho psa já ho musím i s tím košem držet...
Ja nic nezakusuju... A jinak se tez hlasim do klubu, mam veeelmi nebezpecne rtw, jsou bojove, vetsinou navstevy zalehavaji na posteli a vyrazeji jim svou vahou dech....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:00
- Nahlásit

Mi je špatně. Dokud naše zkurvené zákony nebudou řešit týrání psů normálním způsobem, bude se tohle muset dít pořád dokola. Ten neskutečný bordel, který lidi doma měli, co to proboha bylo? Možná mě odsuďte-ale někdo, kdo nekrmí psy, kdo se jim nevěnuje, byl konečně spravedlivě potrestaný.

Anlie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:05
- Nahlásit

Mucholabka
Aneb boží mlýny přece jenom melou......
Co teď bude s tim pittbulem?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:08 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Anlie
S pitbullem? Myslím, že ho buď utratí, pokud fakt bude taky ve špatném stavu, nebo dokrmí a v tihosti udají-pit přece nenapadl.

Akorát ten zastřelený staford by zasloužil místo zastřelení pořádně plnou misku...nebo aspoň místo v nebíčku-bude u mě mít pamětní desku jako jediný tvor, který se v téhle zemi dokázal postavit týrání zvířat.

Anlie
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2007 20:11
- Nahlásit

Achjo...chudáci psi....

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání