Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ... a zase je o cem psat ....
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 08:31 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

O NO začala mluvit Anu. Sama mám zmršeného NO doma, to mi nemusíš říkat dvakrát. Měl to být příklad.

Co se týče zmršených NO-u nás na cvičáku je AST a boxer jediný pes, který se nerve s ostatníma. Jediný pes, který se nebojí nápřahu. Zbytek jsou exteriéroví NO, u kterch se modlí, aby dali aspoň tu jednu zkoušku pro uchovnění.

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 10:08
- Nahlásit

rosnička
(Poslední větu nevztahujte na omezení chovu bojových plemen, týká se kontroly a koordinace chovu vůbec.)
aha....bojová plemena? copak tím rozumíme? což takhle, kdybychom každý začali u sebe?

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 10:12
- Nahlásit

aren
Jsem přesvědčená, že zavedení povinných zkoušek pro držení psa "bojového plemene" jen posílí všeobecné povědomí, že se jedná o plemeno nebezpečné.
zavedl bych zkoušky pro majitelé tupé lebky.....

Jaké nebezpečné plemeno?

To píšete jako určitou ironii nebo to s tím nebezpečným a bojovým plemenem myslíte vážně?

aren
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 10:14
- Nahlásit

fatdog
Proč jsou tam asi ty uvozovky. Uvažuj.

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 10:26
- Nahlásit

aren
Proč jsou tam asi ty uvozovky. Uvažuj.
"Uvažuj" říkejte sobě madamme a pokud se Vás někdo zeptá, vězte, že je slušné odpovědět, to Vám rodiče nevysvětlili?

Takže zkusím to ještě jednou, třeba to již zabere?

Tento Váš výrok:
"
Jsem přesvědčená, že zavedení povinných zkoušek pro držení psa "bojového plemene" jen posílí všeobecné povědomí, že se jedná o plemeno nebezpečné. "

se dá pochopit více zpsůoby......pokud budete nyní uvažovat Vy, zjistíte snaaaad, že zdejší diskuze přečte dosti lidí, kteří se nepohybují v reálu a spíše Vaši "větu jen pro chytré" pochopí tak, že existují bojová plemena a že jsou nebezpečná.

Takže madamme, než budete příště místo odpovědi někoho nabádat k uvažování, zkuste to nejprve sama, třeba opět nenamnožíte zbytečné vořechy.....zeptal jsem se slušně, že Vy neumíte reagovat jinak, než jste předvedla, není můj problém...nyní zase ze sebe můžete dělat chudinku poškozenou...

OT:btw stále jste nám nenapsala, jak se mají Vaši kamarádiu z efasu, kteří dle Vás tak moc pomáhají psům a kteří mimo jiné během soudního procesu, který skončil rozsudkem, že mají vydat psa, tak během tohoto soudního sporu obdrželi tři pokuty za pohrdání soudem.....již dlouho jste nám nenapsala, jak to jsou príma lidičky.....

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 10:33
- Nahlásit

fatdog
Podivej, tohleto už trošku přeháníš taťulínku, ne? označení "bojový plemeno" v uvozovkách používá dost lidí, prostě i v podvědomí pejskařů se pod tímhle názvem objeví určitá skupina plemen, který tím media pořád označujou. Takže určitě lepší, než vypisovat tyhle plemena po jednom, je napsat tohle označení v uvozovkách (uvozovky právě proto, že je to nesmysl).
A aren v tomhle má fakt pravdu, jakmile se zavedou zvláštní podmínky držení těchhle plemen, lidi si tím spíš budou myslet, že jsou to plemena fakt nebezpečná, což je taky blbost. Ale podvědomí laiků by konkrétně tohle o té nebezpečnosti přesvědčilo.
Občas reješ na správným místě, ale hledat si záminku za každou cenu mi přijde docela ubohý...

aren
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 10:46 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

fatdog
>>Jsem přesvědčená, že zavedení povinných zkoušek pro držení psa "bojového plemene" jen posílí všeobecné povědomí, že se jedná o plemeno nebezpečné.<<
Přeloženo do češtiny pro Trotelchena:
>>Jsem přesvědčena, že zavedení povinných zkoušek pro držení psů těch plemen, které neznalá veřejnost označuje jako bojové, jen posílí všeobecně rozšířené, ač chybné povědomí, že se jedná o psy apriori nebezpečné.<<

V případě potřeby mohu větu dále rozvinout.

Malá poznámka: z mých psů oříšků není žádný zbytečný.

O Efasu se s Tebou zásadně nebavím, protože poté, co zde těmito debatami bylo zaplněno tolik místa a času, stejně jsi nebyl ochoten přijmout sebemenší tvrzení, a vše, co jsem o nich napsala, bylo pro Tebe jen záminkou k dalšímu a dalšímu osočování. Také ses sem nestyděl pod jinými nicky psát falešná svědectví.
Takže takové debaty fakt neshledávám přínosnými, když si chceš soptit, sopti si sám, beze mně.
Za lidi stejně nejlíp mluví jejich skutečná práce a ne výlevy internetových diskutérů.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 11:27
- Nahlásit

Mucholabka
Zbytek jsou exteriéroví NO, u kterch se modlí, aby dali aspoň tu jednu zkoušku pro uchovnění.
Vo těch se nebavim,zrovna včera jsem se na cvičáku pokochala pohledem na několik takových "služebních psů" .Bylo by to k smíchu,kdyby to ovšem nebylo spíš k pláči...Ale výcvik tohoto charakteru je spíše už nadstavba,debata původně byla krapet jinde,šlo asi spíše o to,aby byl pes přiměřeně ovladatelný v běžném životě a provozu.Jsem ráda,že se to vysvětlilo,bo názor,že kdo nemá na to vycvičit jakékoli jiné plemeno,nechť si tedy pořídí NO je mírně řečeno hodný naprostýho debila.

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 11:54 - Změnil/a: fatdog
- Nahlásit

Eimy
Občas reješ na správným místě, ale hledat si záminku za každou cenu mi přijde docela ubohý...
Dceruško, trochu ses popletla...já neryl, já se slušně zeptal .... všimla jsi si?
nebylo to slušně?
Madamme Seryová mě na to vyzvala k přemýšlení. A já si hledám záminku? Čím?

označení "bojový plemeno" v uvozovkách používá dost lidí,.
no jistě...vcětšina lidí také krade a většina lidí dokonce chlastá...je to proto správný?

Takže určitě lepší, než vypisovat tyhle plemena po jednom, je napsat tohle označení v uvozovkách (uvozovky právě proto, že je to nesmysl).
Jaký tyhle plemena?
Jaký plemena?
Ten pes, co trhal tu paní měl nějaký plemeno? Podal o tom někdo nějakej důkaz. Pitbull třčeba plemeno není vůbec....tak buď buďme fakt přesní nebo neškoďme psům blábolením o ničem a o nebezpečných plemenech...byť v uvozovkách....

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 12:02
- Nahlásit

fatdog
Heled, nechce se mi s tebou momentálně hádat Prostě se zkus smířit s tím, že ve většině lidí (řekla bych že v podstatě ve všech) se při vyslovení spojení "bojové plemeno" vybaví určitá skupina psů, tak to prostě je a na dlouhou dobu to tak i zůstane.
A když už se to spojení natolik ustálilo, proč ho nepoužívat? Zvlášť, když ho danej člověk dá ještě do těch zmiňovanejch uvozovek?
Nebo jak jinak bys ty označil skupinu plemen, která ve většině nepejskařů vyvolá dojem "zlej, agresivní, bojovej (tady bez uvozovek) pes"? A ať se ti to líbí nebo ne, většina lidí se tak kouká na plemena typu bull, rotweilery, šarpeje, ridgebacky atd. atd.

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 12:03
- Nahlásit

aren
>>Jsem přesvědčená, že zavedení povinných zkoušek pro držení psa "bojového plemene" jen posílí všeobecné povědomí, že se jedná o plemeno nebezpečné.<<
Přeloženo do češtiny pro Trotelchena:
>>Jsem přesvědčena, že zavedení povinných zkoušek pro držení psů těch plemen, které neznalá veřejnost označuje jako bojové, jen posílí všeobecně rozšířené, ač chybné povědomí, že se jedná o psy apriori nebezpečné.<<

Jo nyní je to super, ale pro většinu čtenářů to takto vyznít nemusí....proto je fajn, to napsat, tak hezky, jak jste to napsala nyní...ne kvůli mne...kvůli těm psům, o kterých tvrdíte, že Vám o ně tak jde...

O Efasu se s Tebou zásadně nebavím, protože poté, co zde těmito debatami bylo zaplněno tolik místa a času, stejně jsi nebyl ochoten přijmout sebemenší tvrzení, a vše, co jsem o nich napsala, bylo pro Tebe jen záminkou k dalšímu a dalšímu osočování. Také ses sem nestyděl pod jinými nicky psát falešná svědectví.
Takže takové debaty fakt neshledávám přínosnými, když si chceš soptit, sopti si sám, beze mně.
Za lidi stejně nejlíp mluví jejich skutečná práce a ne výlevy internetových diskutérů.

Madamme, víte o tom, že kdo lže, ten i krade...za ty Vaše humusy se Vám jednou tuším přihodí něco moc ošklivého...a já Vám to za ně ze srdce přeji...taková jsem svině ) nezapomeňte to hned skopčit a napsat něco ve smyslu, :"konečně rozumná řeč" )
Ano, jejich skutečnou prací je prohraný soud o vydání psa, což znamená, že ho vydat nejspíš odmítali a to, že během procesu vykoledovali tři pokuty za pohrdání soudem....
Krom toho mám podezření pan Ulehla z EFASU dle meho nazoru okrada danove poplatniky tim, že podava trestni oznameni, aniz by pak policii dokladoval duvody svych tvrzeni, ac to puvodne policii prislibil.

Proste koukám a vidím...jedna pakáž tohle....

Malá poznámka: z mých psů oříšků není žádný zbytečný.
Velká poznámka:
Ale je...i když jste jim našla snad príma pániky, bylo by lepší je najít jiným pejskům, kterých zde máme dostatek.....ale to chápu, že je těžké na pochopení...

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 12:10
- Nahlásit

Eimy
# Zasláno: 22 Dub 2007 12:02
Citát

fatdog
Heled, nechce se mi s tebou momentálně hádat Prostě se zkus smířit s tím, že ve většině lidí (řekla bych že v podstatě ve všech) se při vyslovení spojení "bojové plemeno" vybaví určitá skupina psů, tak to prostě je a na dlouhou dobu to tak i zůstane.

Hádat se? Ty se hádáš?

Jistě, pokud to navíc budeme všichni používat, tak rozhodně.....sice je to blbost, ale proč to nepodporovat že?

A když už se to spojení natolik ustálilo, proč ho nepoužívat? Zvlášť, když ho danej člověk dá ještě do těch zmiňovanejch uvozovek?
Ahaaa no jistě.....proč měnit blbost, když je již zažitá.....a ty uvozovky jakože myslíš, že vnímá jaké procento průměrných lidí, kteří ten termín znají víceméně jen z TV?

A neboli...co bych nekrad, když kradou všichni...možná i nejvyšší politici...tak proč ne já...obzvlášt, když to pěkně zaonačím a nejlíp se vejdu do mezí zákona (uvozovek).

Nebo jak jinak bys ty označil skupinu plemen, která ve většině nepejskařů vyvolá dojem "zlej, agresivní, bojovej (tady bez uvozovek) pes"? A ať se ti to líbí nebo ne, většina lidí se tak kouká na plemena typu bull, rotweilery, šarpeje, ridgebacky atd. atd.
Nijak bych je neoznačoval...mi s nelíbí třeba labíci...kolem jsou samí agresivní...jsou tedy taky bojoví v uvozovkách????

Nechápu, proč bych měl psa, z kterýho mám strach označovat jako bojovýho? No vlastně jooo, protože jsem debil a takhle si vlastně dám sám sobě najevo, že nejsem debil já, že je debil ten pes, protože je bojovej....tak to jo...to už chápu....

Ano...jak jsem již psal většina lidí fakt dělá spoustu věcí....pro mně to ale není určující ...díky bohu

Eimy
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 12:19
- Nahlásit

fatdog
a ty uvozovky jakože myslíš, že vnímá jaké procento průměrných lidí, kteří ten termín znají víceméně jen z TV?

Kolik průměrných lidí, kteří ten termín znají víceméně jen z TV se objeví na kynologické diskuzi?

Nijak bych je neoznačoval...
Takže až se bude zase jednat omezení chovu "bojových plemen", ty se budeš tvářit jakože nic, protože takový plemena nejsou? Podle tebe? Prostě tohle označení existuje, mně se taky nelíbí, protože ve svojí podstatě je to nesmysl, ale pokud chci nějak označit skupinu plemen psů, kterých by se případný omezení (třeba zákonem, kterej už jednou na stole byl) týkalo, použiju ho taky.

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 13:29
- Nahlásit

Eimy

Kolik průměrných lidí, kteří ten termín znají víceméně jen z TV se objeví na kynologické diskuzi?

Myslím, že poměrně dost...hlavně nějak tak si myslím, že tahle diskuze by měla být hlavně pro takové lidi přínosem ..... pro ty, kteří tu denně tráví hodiny, je to snaaaad jednooo snaaad to pochopí ..... i když jak se zde dá mnohdy dočíst, jsou lidé, kteří sem píší denně a denně čtou a chybí jim jakékoliv základy

Takže až se bude zase jednat omezení chovu "bojových plemen", ty se budeš tvářit jakože nic, protože takový plemena nejsou? Podle tebe?
To mi nepřijde od Tebe logický argument.....
Já pouze konstatuji, že bych tento termín zbytečně nepropagoval...to je dost velký rozdíl dcérenko.

Prostě tohle označení existuje, mně se taky nelíbí, protože ve svojí podstatě je to nesmysl, ale pokud chci nějak označit skupinu plemen psů, kterých by se případný omezení (třeba zákonem, kterej už jednou na stole byl) týkalo, použiju ho taky.
No napíši to asi takhle ... normální člověk v takovém případě použije například termín "takzvaných bojových plemen" (má to i zkratku tzv. ...to je jen o dva znaky delší, než dělat dvoje uvozovky ) a případně dá vysvětlivku, co si o tomto termínu myslí....

Ale to je fuk...já taky kradu, když kradou všichni...tak co...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 14:54
- Nahlásit

zdroje:
http://www.rtw.cz/www.rtw.cz/ruzne/zajimav/805/arc hiv/html/Analyza_pripadu_poraneni_cloveka_psem.htm l

http://vetweb.cz/projekt/clanek.asp?pid=2&cid=689

citace:
.... Podle našich zjištění se na poranění lidí v našich podmínkách nejvíce podílejí kříženci, podle různých lokalit 13,3 - 50%, následování plemenem německých ovčáků 11,1 - 28, 6 %. Z hlediska případné ochrany dětí jsou významné i podíly menších plemen např. jezevčíků, kokrů a pudlů.
"Vybraná plemena" ((akita inu, americký stafordšírský teriér, stafordšírský bulteriér, bulteriér, argentinská doga, bordeauxská doga, brazilská fila, mastif, bulmastif, pitbul, rhodéský ridgeback, rotvajler, tosa inu a dobrman) představovala v celostátní souboru 8,1% na rozdíl od zahraničních údajů, kdy REUTERS (2000) uvádí, že tato uměle vytvořená skupina působí v Německu poranění v 31,8% případů.
Považujeme za významné a z našich údajů to rovněž vyplývá, že většina psů, kteří poranili člověka nebylo žádným způsobem cvičeno.

aren
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 15:13
- Nahlásit

maixnerova
Ono bude taky záležet na procentním zastoupení jednotlivých plemen u nás. Jestli je například u nás 40% ovčáků, a na zraněních se podílí 28,6%, má to jinou vypovídající hodnotu, než když jich u nás je třeba 10%.
Tak z vysokého počtu zranění způsobených kříženci nemusí plynout nebezpečnost kříženců, ale pouze to, že u nás žije kříženců hodně.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 15:27 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

aren

metodika analýzy je podrobně popsána zde:
http://vetweb.cz/projekt/clanek.asp?pid=2&cid=689

... a nic proti křížencům - navíc, jednoho mám doma.... Prostě mě v souvislosti s tímto tématem přišly tyto 2 odkazy jako zajímavé...

aren
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 15:39
- Nahlásit

maixnerova
nic proti křížencům
Však já vím

Ty odkazy určitě zajímavé jsou, později se do nich podívám podrobněji.
Stejně se mi ale po zběžném prolítnutí zdá, že u procentních zastoupení plemen napadnuvších člověka nebyla vzata v úvahu procentní zastoupení plemen ve zkoumaných lokalitách žijících.

aren
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 15:52
- Nahlásit

No, a aby toho nebylo málo
http://zpravy.idnes.cz/pitbul-zranil-byvaleho-sefa -vycviku-armadnich-psu-fsx-/krimi.asp?c=A070422_13 5454_krimi_mia

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 15:57 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Aren
Stejně se mi ale po zběžném prolítnutí zdá, že u procentních zastoupení plemen napadnuvších člověka nebyla vzata v úvahu procentní zastoupení plemen ve zkoumaných lokalitách žijících.

V tom 2. odkaze právě jo....
Spíš by mne zajímalo poměrné zastoupení psů, kteří napadli člověka v souvislosti s jednotlivými plemeny. Tj. např. (vymejšlím si) skupina 25000 kříženců z toho 250 napadlo člověka, takže 1%, 2000 jezevčíků z toho 1000 napadlo člověka, takže 50%... atd. (Majitelé jezevčíku, nemlaťte mne, to je jen příklad...)

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:10
- Nahlásit

aren
No, a aby toho nebylo málo...

ach, jo....

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:14
- Nahlásit

arenmaixnerova
Není to jedno, kolik kříženců a kolik šampiónů?
Copak někdo snad bude uvažovat o tom, že by kříženci byli agresivnější.
O tom snad lze uvažovat jen u čistokrevných šampiónů prošlých kvalitními chovatelskými FCI ručkami....

Stejně za to vždy může nějaký člověk.
A lidi jsou hovada...viz dnešní procházka:

jde proti nám asi rodinka...malá holka tipuji 7-10 let je vedena nějakým zakrslým bišonem nebo co to

holka nás uvidí..zařve jééééééééééééééééé pes zvedne bišona asi metra nad zem, abychom my věděli, do čeho kousat.....samozřejmě jej zvedne za přední nohy a jak začne hystericky ječet rozmáchne rukama, takže minibišon má náhle rozkrok jak NO ...no skoro.....nechápal jsem, jak může takové dítě ječet tak hystericky

asi za 3 sekundy zareaguje zjevně zamilovaná matka dítěte
, všimne si, co se děje, zkoprní a začne ječet přesně stejně asi po dvou sekundách pochopí, že tím svého psa nezachrání a udělá ony dva a půl kroku a malé hysterce zvíře odebere a položí na zem.....

no myslím, že kdyby tam šel některý z těch majitelů, o kterých se natáčejí reportáže či jen běžný sebevědomější pes na volno ..... byla by třeba dobrá mela....a kdo za to může? no člověk...psi jen trpí...

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:21
- Nahlásit

aren
No, a aby toho nebylo málo
http://zpravy.idnes.cz/pitbul-zranil-byvaleho-sefa -vycviku-armadnich-psu-fsx-/krimi.asp?c=A070422_13 5454_krimi_mia

tak to je dobrý...on to je prej profík a nechá na sebe psa útočit 4 minuty ...tak to jo...to se už ničemu nedivím...ještě k tomu psa s košem......fakt profík pan Onodi
a pan Růžička má myslím v makovici taky trochu zmatek......ideální:
"Pitbul bez dokonalého výcviku musí být na veřejnosti na vodítku a s košíkem, jinak může ohrozit jiné psy i lidi," upozornil Růžička."
já naivka myslel, že každej pes by měl být na veřejnosti plně pod kontrolou a ejhle on asi jen pitbull...no a pak se lidem divme, když takovéto kokotiny jsou v médiích

Kynolog a bývalý profesionální voják Josef Růžička upozornil, že pitbul má v čelistech neobyčejnou sílu. Byl vyšlechtěn z loveckých psů a sloužil i k boji s býky. Dodnes se pitbul používá při nelegálních psích zápasech.
Bravo pane Růžička, hned se pozná, že jste byl profesionální voják a snad i kynolog !!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:22 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

fatdog
Podobné situace mě opravdu nenechávají chladnou, panička by dostala vysvětleno asi budu spasitel světa

Hm, výcvikář spoznal, že s Bucou mám odvedený kus práce, tudíž ji na cvičák k sobě laskavě pustil a je v klidu a ještě ji obdivuje.

Pitbull Drak má za sebou kus práce v tom, že se nebojí si od něj vzít pamlsek a neohlíží se, z které strany ho kdo nakopne...neumí sedni lehni...a pan výcvikář pochybuje, zda Drak není příliš nebezpečným zvířetem pro návštěvu jeho cvičáku...jeho manželka říkala, že pitovi není příliš nakloněn, aby neroztrhal nějakého jeho vzácného šampióna (jeho mladá fena NO napadá všechno, co se pohybuje, když chce jít cvičit, musíme své psy pozavírat)...ku*va, a to už jsem zaplatila poplatek na rok dopředu.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:23
- Nahlásit

fatdog
....a kdo za to může? no člověk...psi jen trpí...

o tom (alespoň tady) snad nikdo nepochybuje....

a ani v případě o kterém jsem na minulé stránce psala já, kdy hysterka byla dospělá a neměla bišonka, ale stafa....

aren
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:32
- Nahlásit

maixnerova
Spíš by mne zajímalo poměrné zastoupení psů, kteří napadli člověka v souvislosti s jednotlivými plemeny. Tj. např. (vymejšlím si) skupina 25000 kříženců z toho 250 napadlo člověka, takže 1%, 2000 jezevčíků z toho 1000 napadlo člověka, takže 50%... atd. (Majitelé jezevčíku, nemlaťte mne, to je jen příklad...)

Ale to je přesně to, co píšu já...
No, hlavní, že si lidé umí porozumět.

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:32
- Nahlásit

Mucholabka

Podobné situace mě opravdu nenechávají chladnou, panička by dostala vysvětleno asi budu spasitel světa
zbytečný...ještě víc, než debata zde )))

výcvikář má pravdu...drak je nebezpečný jeho nevychované feně...co dodat? ))

maixnerova
já to myslel tak, že mi ty statistiky přijdou OT až zavádějící...protože v podstatě řeší jestli je nebezpečný pes bílý, černý nebo modrá fena a neřeší, že nebezpečný je vždy člověk........

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:34
- Nahlásit

maixnerova
No, já měla dnes fenu v odložení, týpos dělal s tou napadající fenou NO poslušnost. Potřeboval ji trochu zklidnit, aby ní mohl dělat zkoušku, zatímco v odložení bude jiný pes...pročpak si vybral zrovna staforda...hm...všichni NO by se hned rvali...akorát já jediná umím svojeho psa v případě napadení ovládnout a můj pes tam má jako jediný vytříbené sociální chování a dokáže si i se psem útočníkem nejdřív pokecat po psím-zlatá pracovní plemena, opravdu.

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:35
- Nahlásit

aren

ty procenta jsou silně matoucí....

vždy za to může člověk.....více člověků vlastnících malé psy si myslí, že jejich pes nemůže nic udělat a proto myslím u těchto psů může být to procento také vyšší

rozumíme si? ehmn myslím v tomt

fatdog
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2007 16:40
- Nahlásit

Mucholabka

pročpak si vybral zrovna staforda

bože ty naivko!!!!!

proč myslíš, že vybíral podle psa?

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání