Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pozdní lítost
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Autor Zpráva
fatdog
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:58
- Nahlásit

Filip
Linka 158 se nahrává a nemyslím si, že by ti operátor řekl něco, co by nebylo s ohledem na okolnosti správně. Napsal si to dost zamlženě.
jo nahrává...také jsem se divil...advokát mi doporučil na Inspekci nechodit....btw advokát mi nikdy neradil blbě....

odmlžím Ti to...

zaměstnanci rozkradli majetek za zhruba 50-100 000 .... policie nám sdělila, že je nemůže nikde sehnat...jako po podání trestního oznámení....když jsme volali na linku 158, že víme, kde mají scuka, dozvěděli jsme se, že oni s tím nic nenadělají nebo něco v tom smyslu...
a pak bylo uz soudu, to, co jsem popisoval a co ty zminujes....

tohle neni jediny pripad, je jich hafo, ale neminim je tady rozebirat...nevidim duvod....

No a na tebe byla ošklivá státní zástupkyně u soudu, tak jí teď potrestáš tím, že necháš bez trestu někoho kdo tě poškodil... divná logika.
Filipe!!!! Proc ze sebe delas ****?? To byl snad příklad! Je toho spousty...nebo myslíš, že se rozhoduji podle jediné zkušenosti?

Promiň, ale nejsem dement za prvé je mi jasný, že ten t.č. nespáchal
Neměl jsem v úmyslu diskutovat o tom, jestli jsi dement.
Ale jestli je to Tvá vůle...
A můžeš vysvětlit, podle čeho Ti to je jasný?
Máš o tom nějké nezvratné důkazy?
Předpokládám, že nevaříš z vody...kdyz se zde prezentujes jko takovy zastance slusnosti a spravedlnosti....jsou to hezke zasady top jo, ale ne kazdy ma to stesti mociu podle nich zit...vis?? Asi ne no...

že se někdo třetí MOŽNÁ někdy dopustil obecného ohrožení je oznámení, které nemůže vést k nějakému výsledku - proboha, jak by si to chtěl zpětně vyšetřit a dokázat? Asi se moc díváš na Kriminálku N.Y. - tady nejde o vraždu, ale o neumytý a nenaočkovaný pejsky.
no já si myslel, že Ti tedy není jedno, že se někde dějí neprvsti...

Proč bych měl něco dokazovat?
Od toho je taky snad místně příslušný ÚV PČR, aby řešil případné trestní oznámení...

Asi se moc díváš na Kriminálku N.Y. - tady nejde o vraždu, ale o neumytý a nenaočkovaný pejsky.
To je něco v TV asi, že?
No ono ti nenaočkovaní a neumytí pejsci ale mohou způsobit dost velké trable víš? Asi ne no...opravdu hodně velký...a proto doufám, že se mně nějaké materiály o tom povede nashromáždit.
Stejně, jako se některým jiným povedlo nashromáždit materiály o Efasu, velkých pomocnících zvířat, kamarádech paní Seryové.

Svět je takový, jaký si ho uděláme a je pravda, že lidi jako ty, včetně těch co pracují ve státních službách, ho o moc lepší nedělají.
Jasně, to se nehádám...fakt ho nedělám lepší....to mě již dávno přešlo....

A tak mi teda napiš, co bys udělal Ty v případě toho pána, co jeho psi rvou jiné psy a lidi?
Když bys podal to TO, co bys chtěl dokazovat? K čemu by to vedlo? Že muj pes ma diru v hlave? Za to by dostal jaky trest? A co myslis, mstil by se? Co bys delal...napis?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:00
- Nahlásit

Biluška
Přece do oleje (ale zase na druhou stranu, bude čím krmit )
Takže je vlastně fšecko OK!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 17:13
- Nahlásit

davidkova renata
Jasně, čím víc oleje tím líp. Jen houšť a větší kapky

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání