| Autor |
Zpráva |
Hafina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 12:50 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Filip
Nemůžeš vědět, jak to je nebo není, protože jsi u toho nebyl, chlápka neznáš...
Jsme jen lidi, děláme chyby. Ty jsi bezchybný? Nemyslím jen v oblasti kynologie, ale celkově. A jestli jsi zatím žádnou velkou chybu neudělal, myslím, že můžeš být jen rád...
Já se k tomu nevyjadřuju, protože o tom nic nevím a z toho co psala Garfield si dokážu udělat jen povrchní obrázek. Snad jen malé bezvýznamné + pro majitele fily, že zajistil veterinární ošetření a vše zaplatil. Ne všichni jsou tací.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 12:57
- Nahlásit
No Hafino,Filip hodnotil hlavně ovace,které pán s filou za svůj hrdinský čin zde sklidil.Dle mého by to měla být v tomto případě samozřejmost.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:00 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
..nálada tohoto fora je prostě taková.Někdy člověk opravdu zůstává trčet jak kůl, obtékán řekou zdejšího kolektivního myšlení.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:24 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit
Smecka
..nálada tohoto fora je proste taková.Nekdy clovek opravdu zustává trcet jak kul, obtékán rekou zdejsího kolektivního myslení.
... no to se mi zrovna v teto diskusi nezda, nekdo vzdava majiteli fily cest, nekdo ho nekompromisne odsuzuje a nekdo soudi, ze vinou jeho nepozornosti se stala hrozna vec, nebyl to vsak umysl a dusledky se majitel snazil napravit - coz by melo byt normalni a tedy nic takoveho, za co by si zaslouzil ovace a slavobranu... ale ani ukamenovani...
Zadnou reku kolektivniho mysleni zde nevidim...
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:29
- Nahlásit
Smečka
Vždyť já neříkám, že bych pána oslavovala, nebo snad jo? Já jen že mě zarazilo, že pán hned musí být debil, kterej svýho psa posílá na jiný. Filip ho nezná, neviděl. A taky lidi dělají chyby. Vadí mi unáhlený názory a soudy lidí.
Já nehodnotím, protože nevím. Samozřejmě je mi líto paní s pudlíkem a hlavně pudlíka, ale pokud to byla jen chyba, tak se dokážu vcítit i do toho, jak musí být tomu chlápkovi.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:30
- Nahlásit
Filip
Teda pane, takhle kritizovat Gafika!!!
To se nesmí.
Gafik to ustoji a myslím, že občas je za to i ráda, ale někteří lezci to nikdy nestráví...už bys měl být rozumnější.
))))
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:41
- Nahlásit
Filip
Nechci se zastávat ani jednoho. Co se stalo, je hrůza, pes mohl sežrat rovnou důchodkyni.
Styl psaní Garfielda je Garfieldův, koho to pohoršuje, nemusí to číst. Já třeba už nemám (bohužel) do důchodu daleko, ale výraz "profesionální důchodkyně", mě vůbec nepohoršuje. Profesionál je koneckonců člověk na svém místě, ne? To, že měla psa na šňůrce, nesvědčí o ničí blbosti, ale dokresluje spokojenou siestu důchodkyně a mírumilovného psa.
Nikdo také není dokonalý a chybička se vloudí, často jezdím autem, myslím, že ohleduplně a kdybych někoho přehlédla...?
Možná ten majitel tuto situaci, kdy pes nadrženě vyskakuje z auta a je čehokoliv schopný (tím nemyslím někoho sežrat), mockrát nezažil a bude si to pamatovat na celý život.
Bohužel ta důchodkyně taky, chudák pudlík.
Taky jsem byla na mrtvici, když mi utekli dva dobrmani, věděla jsem, že nesmí vidět otevřená vrata. Věděla to celá rodina a přesto se to stalo. Naštěstí nezpůsobili žádnou autohavárii, když si zaběhli po silnici 5 km k mé kamarádce a nazpátek. Nahlásila jsem to na všechny policie, které existují a když mi volali měští strážníci, že jsou na náměstí, teprve se mi udělalo volno.
Úplně nejhorší na těch zážitcích nebo příhodách je to, že když pak potkám někoho se psem, nevím, s jakým pánem mám tu čest a co můžu tedy čekat od jeho psa.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:43
- Nahlásit
Lola1
Profesionál je koneckonců člověk na svém místě, ne?
Lolíííku, nikoliv, je to člověk konají určitou činnost za účelem zisku, obživy...pak je v ní profík....
Ale nechápu, že se tady takhle rozepisujete kuliva takový přáhodě, kterých jsou denně spousty.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:53
- Nahlásit
Trotelchen
No počkej, když provádím něco, co dělám profesionálně, nemusím myslet vždycky na zisk, ne? A nakonec profesionální důchodkyně není taky žádná zřícenina, ale za celoživotní pižolení má zasloužený důchod a tedy obživu a může jako důchodkyně vystupovat jako profík, ne?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 13:57
- Nahlásit
Lola1
))))
no tak to je asi pak jen o tom, jak kdo vnímá slovo profesionál(ní)
asi se to slovo používá i ve významu odborník, ale podle mě to není moc správný .... ))
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:13
- Nahlásit
Lola1
Teď budu zlá.
Styl psaní Garfielda je Garfieldův, koho to pohoršuje...
Nejde o pohoršování.
Garfield je velice obratný vypravěč ,dovede opravdu trefně vyjádřit náladu svého aktuálního rozpoložení....ale mě osobně zaráží,jak v mých očích opravdu otřesou tragádii, dovede zhodnoti takto:
Bafan jinak chodí zabezpečený jak terminátor, prostě jen vyskočil z auta dřív, než majitel stihl zareagovat. Mně se to stává běžně ....
A nadruhý den ráno si zdejší kynologická veřejnost přečte tklivou
"Jarní vzpomínku" ...
V obou případech jde o život psa,ten první je z mého pohledu daleko otřesnější,přesto je to právě ten druhý,který má za cíl vzbudit soucit...
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:14
- Nahlásit
Trotelchen
jo, asi budou možné oba významy.
Hezké Velikonoce!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:16
- Nahlásit
Smečka
Veselé Velikonoce!
obrázek dtto
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:17
- Nahlásit
Lola1
Dík Tobě taky hodně vajec....teda pořádnej výprask jsem htěl napsat ).
Smečka
Ale no tak....takhle to prostě chodí...a kdo to nevidí, ten nechť si koupí implantát
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:18
- Nahlásit
Veselé Velikonoce! Lola1
taky přeju
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:19
- Nahlásit
le no tak....takhle to prostě chodí...a kdo to nevidí, ten nechť si koupí implantátTrotelchen
Hm.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:22
- Nahlásit
Smečka
proč hm?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:25
- Nahlásit
Trotelchen
Pro slepičí kvoč.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:27
- Nahlásit
Smečka
Pro slepičí kvoč.
Tak tomu rozumím, silné argumenty mne vždy dostanou.
Prosím Tě, už pochop, že tady každej ví, že Gafušek je tak trochu kundaliní.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:28
- Nahlásit
Trotelchen
Cože?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:31
- Nahlásit
Smečka
Cože?
Vidličky a nože.
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:37
- Nahlásit
Trotelchen
Nene,zatres budeš jíst dosmrti jen rukama.A ze země.Koprofku.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:38
- Nahlásit
Smečka
Nene,zatres budeš jíst dosmrti jen rukama.A ze země.Koprofku.
Ještě abych se musel učit příborem, to tak!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 14:53
- Nahlásit
Smečka
Trotelchen
děti, děti!
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 15:48
- Nahlásit
On je dost zásadní rozdíl v tom napsat:
Stará paní stála před domem s pudlem a s někým se bavila. Přijelo auto, ze kterého vyskočil pes a oba pokousal.
A napsat něco, čím zprvu navodím dobrou atmosféru poklidného odpoledne, kdy jedinou starostí je důchodcovské plkání bez známky obavy a hodného pudlíka, který je z důvodů morálních a ekonomických jen tak na šňůrečce, aby se neřeklo a do tohoto klídku a pohody dvou naprosto neškodných bytostí uhodit tvrdou realitou.
Ale to nejsme u popisu holé skutečnosti nýbrž u vyprávění, na což si potrpím.
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 17:51
- Nahlásit
Garfield
Tak, tak, pravdu díš...i Blesk by mohl závidět .
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 17:52
- Nahlásit
Lola1
děti, děti!
Mamáááá tutůůůů, trotelchen bumbat...dej mi sosnout ....
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 18:21
- Nahlásit
Ještě abych se musel učit příborem, to tak!Trotelchen
To je fakt, na co se zabejvat takovejma zbytečnostma....
(mimochodem, stejně by to byl nadlidský úkol,jak tak koukám..)
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 20:49
- Nahlásit
Smečka
nepij už aspon ne v práci, dyt Te vyrazej!!!!!
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2007 20:51 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Trotelchen
Ty bys měl přestat s tím sajrajtem.
|