Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pozdní lítost
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:23
- Nahlásit

benda2
Nemyslíte mrdku pane? Ale ta nebývá mediální...

aren
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:25
- Nahlásit

benda2
nazdar lidi...
...velkej kynolog radí: na blechy a jinou havjět stačí vostříhat kusy do hola a sebrat jim pelech páč spát můžou i na zemi.

No nazdar
Teda ale ty blechy se dost kroutěj, když je stříhám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:25
- Nahlásit

Trotelchen
Nemyslíte mrdku pane? Ale ta nebývá mediální...
Dovolím si odpovědět za pána.Právě že bývá mediální,je to celkem známý odborný termit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:27
- Nahlásit

aren
Teda ale ty blechy se dost kroutěj, když je stříhám.
No já ho právě taky moc nechápu,kynologa.už sem požádala vo podrobnější vysvětlení

aren
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:29
- Nahlásit

davidkova renata
Ale miláčky termítky stříhat nebudu, to ne, a brát jim pelech (=moje postel) - kde bych pak spala já?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:37
- Nahlásit

aren
Ale miláčky termítky stříhat nebudu
No jo vlastně,dyk ty nemáš psy,ale termity!!A doufám,že ne mediálníNo nic,končim ,mám f tom hokej...du zmlátit nějaký to klíště

benda2
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:58
- Nahlásit

davidkova renata
hele ti to faxnu ........... nechci aby to knouhau věděl každej ale je to jasný ne ? když nemá blecha kde žít tak nežije ......... to sou kurna starý moudra. Ti říkám zajeť si do tezezína a uvídíš jak byli moudří před xlety.
taky moc nechápu, kynologa
sem velkej kynolog ne kynolog, tě mám zase alfasrolovat abys to pořád nezapomínala.

Trotelchen
myslel jsem mrkd. mediální ale co to znamená nevím mladej nezkušenej kluk, no co už nadělám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 23:06
- Nahlásit

benda2
když nemá blecha kde žít tak nežije ..
No to je geniální!!Vy ste hlava,pane vachmajstr
benda2
sem velkej kynolog ne kynolog, tě mám zase alfasrolovat abys to pořád nezapomínala.
jistě pane velkokynolog,rozumím,pane velkokynolog,už se to nestane,pane velkokynolog

Filip
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 23:15
- Nahlásit

Máš pocit, že jsem to zdůvodnil nedostatečně?
Máš nějké zkušenosti podobné?
Myslíš, že budu stále dokola ztrácet čas, abych byl nakonec špatný já?

Trotelchen
Jo myslím, že si klasický český tluč huba, co by dokázal mluvit hodiny o tom, jak systém nefunguje a kdo by co měl dělat líp, ale věnovat hodinu na podání trestního oznámení, nebo jít k soudu, je něco na co budeš vždy moc malej člověk.

Moje zkušenosti za posledních 14 dní jsou dvě:
1. Zadržení pachatele loupežného přepadení i díky profesionální práci MP. Bohužel přepadená žena po té, co se zvedla z chodníku (po kterém jí pachatel vláčel), odešla a policii vůbec nekontaktovala (a to ti policajti běželi kolem ní).
2. Dopravní nehoda, řidič sporťáku v úzké ulici nabořil zaparkované auto. Vypotácí se z auta, motá se a špatně mluví - toho od zaparkovaného auta pošle do prdele po chvilce ujede. Postižený, který už volal policii čeká 10 minut a pak taky odjede.

Takže jeden zmrd, co přepadá ženský a jeden debil co jezdí po městě nalitej jako prase mohou dál žít s vědomím, že jsou beztrestní, jen proto, že byl někdo línej zvednout telefon a ztratit trochu času. Na "další zkušenosti" se můžeš zeptat kohokoliv od pčrky, městské policie nebo třeba od záchranky a hasičů... všichni ti podobných i mnohem absurdnějších příběhů řeknou kupu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 08:38
- Nahlásit

Filip
Nevím kde přesně žiješ, ale u nás v Bruntále mám zkušenosti přesně opačné.
1. Zloděj loupe perníček (pardon, hliník) z boudy na cvičáku. Já volám policii a vysvětluju, že právě teď tu je, právě teď krade. Policie přijela jak v americkým velkofilmu - čtyři auta, majáky, psovod....pachatel utekl. Utíkal přes pole k městu, dva kluci od nás ze cvičáku za ním. Policie zadržela naše kluky. Naši psi zadrželi pachatele. Policie ho odvezla k výslechu a druhý den mi sdělila, že nemají důkazy, takže ho pustili (otisky, jeho nářadí v naší boudě, servané kusy plechu a pod. patrně nic neprokázali)

2. Napadl mě soused přímo u nás ve výtahu. Nahlásila jsem to ještě ten den, byla jsem na chirurgii, všechny potřebné papíry jsem policii předala. Bylo to v listopadu, soused dodnes nebyl ani u výslechu a já se můžu akorát tak klepat kdy ho na chodbě opět potkám (a to mi několikrát vyhrožoval, že mě zabije což jsem policii nahlásila. Přesto na to serou. Asi je to začne zajímat až mě fakt zabije).

3. Agresivní německý ovčák napadl mě a moji kamarádku cestou ze cvičáku.Zachránili jsme naše psy hozením za plot, pak jsme skočili za nimi a na cizí zahrádce čekali 20 !!! minut než přijede městská policie. Upozorňuji, že to bylo v lednu a bylo asi -15 stupňů. Policie nám čekání zdůvodnila tím, že nemohli sehnat psovoda. Kdyby na našem místě bylo dítě, nebo "profesionální důchodkyně" tak má Gaf o čem psát.

Chceš těch příkladů víc, nebo ti stačí? Já už na naši policii zvysoka kašlu a všechno řeším ala divoký západ

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 11:56 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Filip
Jo myslím, že si klasický český tluč huba, co by dokázal mluvit hodiny o tom, jak systém nefunguje a kdo by co měl dělat líp, ale věnovat hodinu na podání trestního oznámení, nebo jít k soudu, je něco na co budeš vždy moc malej člověk.

Moje zkušenosti za posledních 14 dní jsou dvě:
1. Zadržení pachatele loupežného přepadení i díky profesionální práci MP. Bohužel přepadená žena po té, co se zvedla z chodníku (po kterém jí pachatel vláčel), odešla a policii vůbec nekontaktovala (a to ti policajti běželi kolem ní).
2. Dopravní nehoda, řidič sporťáku v úzké ulici nabořil zaparkované auto. Vypotácí se z auta, motá se a špatně mluví - toho od zaparkovaného auta pošle do prdele po chvilce ujede. Postižený, který už volal policii čeká 10 minut a pak taky odjede.

Takže jeden zmrd, co přepadá ženský a jeden debil co jezdí po městě nalitej jako prase mohou dál žít s vědomím, že jsou beztrestní, jen proto, že byl někdo línej zvednout telefon a ztratit trochu času. Na "další zkušenosti" se můžeš zeptat kohokoliv od pčrky, městské policie nebo třeba od záchranky a hasičů... všichni ti podobných i mnohem absurdnějších příběhů řeknou kupu.

Filipe promiň, ale nejsi ty náhodou velkej českej policajt? Nebo něco podobnýho?
Víš, nezlob se, ale evidentně to vidíš z druhý strany.
Já se snažil mnohokrát a prostě jednou každýmu ta trpělivost dojde.
Po mnohym ruznorodych zkusenostech s nefunkcnosti policie, ktera například přesto, že voláš na linku 158 a chceš po nich, aby přijeli na určité místo, že tam jsou pachatelé krádeže, na které si podal trestní oznámení, tak prostě nepřijedou a na rovinu Ti operátor řekne, že neví, co by tam dělali, že už jsi to prostě nahlásil a že oni nikam nejedou nebo tak něco....a spousta a spousta dalších zkušeností......no ale pokud jsi Ty tak čestný a nemalý český člověk, tak se Tě zeptám....několikrát jsem inbformoval já i jiní o tom, že třeba pan Desenský se možná dopustil obecného ohrožení tím, že vydal lidi vědomě v riziko možnosti nakažení či že riskoval vznik epidemie...ano takové podezření tady docela i je ....byl jsi tedy již toto ohlásit? Půjdeš to ohlásit?
Nezlob se na mě, ale ¨já nepůjdu na policii například ohlásit člověka, který mi pak může dělat nepříjemnosti a s největší pravděpodobností by je dělal.
Já bych šel, ale to bych musel aspoň trochu věřit v to, že ta policie funguje, jak má, což dle mého nefunguje ani zdaleka.
Máš jiný názor?
Poskytnou mi nějakou ochranu?
Jistě, že ne, vždyť není důvoid....ale on je....v tomto případě vy tedy byl....von je to totiž dement víš? Dle mého názoru samozřejmě.
Pokud to budu chtít řešit, vyřeším to sám...radikálně,...s takovýma to jinak nemá smysl....mám prostě takový pohled atakovou mnohonásobnou zkušenost...nemá se cenu ve věcech pižlat....víš on to i vyrovnaný a normální pes udělá stejně.....konfliktu se raději mnohdy vyhne...pokud to již nejde, jde do toho naplno....no a nám lidem nechybí narozdíl od psa abstraktní myšlení nebo jk se to jmenuje, takže navíc jsme schopni logicky dopředu zvážit, že je v tom či onom případě mono lépe řešit něco radikálně již dopředu a nečekat, až jak se to vyvrbí.
Já jsem v tomhle případě dal ruce pryč a zabezpečil sebe a své blízké...nebudu si zbytečně dělat problémy, když se na mě nakonec PCR stejně vyprdne s větší než malou pravděpodobností....on svět holt není takový príma, jak vyplývá z Tvého příspěvku.
Takže docela dost souhlas s Biluškou.....

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 11:58
- Nahlásit

davidkova renata
jste mne zmátla .....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:04
- Nahlásit

Trotelchen
jste mne zmátla .....
Tak tomu i věřím,jsem takovej těžko čitelnej typ

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
těžko čitelnej?
jeje ještě že nečtu z principu ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:25
- Nahlásit

Trotelchen
jeje ještě že nečtu z principu ...
No a proto ste zmatenej

Lola1
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
Trotelchen
vypadá to, že u vykání zůstanete na věčné časy a nikdy jinak?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
neee, zmatenej jsem z Vás, pač Vás pořádně nevidím, to už jsem Vám ale psal a nečtu poto, protože kdybych byl ještě krapet chytřejší, tak už to neustojím

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:29
- Nahlásit

Lola1
mne to tak více excituje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:37
- Nahlásit

Lola1
vypadá to, že u vykání zůstanete na věčné časy a nikdy jinak?
No já jo,páč mě to ba,jak pan Trotelchen nevím...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:41
- Nahlásit

Trotelchen
protože kdybych byl ještě krapet chytřejší, tak už to neustojím
No hlavně bysme to neustáli my vostatní zmatenej jsem z Vás, pač Vás pořádně nevidím
No hele,asi tak...kdybyste mě viděl pořádně(nevím teda přesně co si mám pod tím představit:cool,Vaše zmatenost by bezpochyby dosáhla vrcholu,tak snad je to lepší takhle.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 13:50
- Nahlásit

davidkova renata
No hlavně bysme to neustáli my vostatní
no to jistě, třeba takovej Walda to nemůže ustát ani nyní...njn ale já jsem zvyklej na tuhle sortu živočochů...voni to maj těžký....je třeba s nimi mít soucit ....
Ale já si paní Davídková myslím, že Vy byste to rozhodně ustála tedy.

No hele,asi tak...kdybyste mě viděl pořádně(nevím teda přesně co si mám pod tím představit:cool,Vaše zmatenost by bezpochyby dosáhla vrcholu,tak snad je to lepší takhle
myslíte? Já si to tedy nemyslím ani v nejmenším...kdybych Vás viděl pořádně, jistě bych ještě dlouho všem svým známým vyprávěl o tom nezapomenutelném estetickém zážitku...opravdu.
myslím to zcela vážně, ať za tím probůh nehledáte nějakou špatnost nebo tak...

Filip
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:19
- Nahlásit

Trotelchen
Dělej jak myslíš, pokud je ti blyžší takový problém "řešit" zabitím psů, kteří za nic nemůžou, nebo budeš raději chodit jinudy, je to tvoje volba. Mě by na tom nechat to plavat vadilo, že ten "debil", jak píšeš, se bude dál chovat stejně a to, že se mu jednou nic nestane ho podporuje v tom, aby to dělal dál... ale ty si zabezpečil sebe a svojí rodinu, takže až jeho psy roztrhají dalšího psa, nebo někoho napadnou, ty budeš vysmátej a jen o tom budeš statečně referovat na netu

že voláš na linku 158 a chceš po nich, aby přijeli na určité místo, že tam jsou pachatelé krádeže, na které si podal trestní oznámení, tak prostě nepřijedou a na rovinu Ti operátor řekne, že neví, co by tam dělali, že už jsi to prostě nahlásil a že oni nikam nejedou nebo tak něco....
Linka 158 se nahrává a nemyslím si, že by ti operátor řekl něco, co by nebylo s ohledem na okolnosti správně. Napsal si to dost zamlženě.
Ale hlavně, všechno mi to připomíná jednoho spolužáka ze základní školy, dostal v pololetí ze zemáku 3 místo 2 a tak se rozhodl, že "učitelku potrestá" tím, že se druhé pololetí nebude učit... tak na konci dostal 4 a byl za ní rád - učitelka se potrestaná necítila. No a na tebe byla ošklivá státní zástupkyně u soudu, tak jí teď potrestáš tím, že necháš bez trestu někoho kdo tě poškodil... divná logika.

Ty tak čestný a nemalý český člověk, tak se Tě zeptám....několikrát jsem inbformoval já i jiní o tom, že třeba pan Desenský se možná dopustil obecného ohrožení tím, že vydal lidi vědomě v riziko možnosti nakažení či že riskoval vznik epidemie...ano takové podezření tady docela i je ....byl jsi tedy již toto ohlásit? Půjdeš to ohlásit?

Promiň, ale nejsem dement za prvé je mi jasný, že ten t.č. nespáchal a za druhé oznámení, že jsem četl na chatu, že někdo koho neznám říkal, že se někdo třetí MOŽNÁ někdy dopustil obecného ohrožení je oznámení, které nemůže vést k nějakému výsledku - proboha, jak by si to chtěl zpětně vyšetřit a dokázat? Asi se moc díváš na Kriminálku N.Y. - tady nejde o vraždu, ale o neumytý a nenaočkovaný pejsky.

Já jsem v tomhle případě dal ruce pryč a zabezpečil sebe a své blízké...nebudu si zbytečně dělat problémy, když se na mě nakonec PCR stejně vyprdne s větší než malou pravděpodobností....on svět holt není takový príma, jak vyplývá z Tvého příspěvku.

Svět je takový, jaký si ho uděláme a je pravda, že lidi jako ty, včetně těch co pracují ve státních službách, ho o moc lepší nedělají.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:20
- Nahlásit

Trotelchen
no to jistě, třeba takovej Walda to nemůže ustát ani nyní...
Ale no tak,zase zlobíte,napsal jen svůj názor,jako ostatní diskutující.
Tak todle zase zmátlo mě,bo nevim,esi je to lichotka nebo to druhý..
Vás viděl pořádně, jistě bych ještě dlouho všem svým známým vyprávěl o tom nezapomenutelném estetickém zážitku

Radši se neptám jaké máte známé!

Filip
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 14:35
- Nahlásit

Biluška
1. Pokud on tvrdí, že tam nekradl a nemá u sebe kus vašeho plechu, vykroutí se z toho. To je problém legislativy a jejího výkladu a aplikace soudci za to policajti fakt nemohou.

2. Nejsou tam svědci, takže pokud on u výslechu neřekne, "ano napadl jsem jí ve výtahu", těžko ho dostanou. Je to prostě smůla, špatné okolnosti - stejně jako když ta přepadená ženská odešla, nedá se s tím nic dělat.
Spíš bych chodil oznamovat to vyhrožování - pokud na to máš svědky. To že to dlouho trvá je běžný, prostě toho mají moc... i proto, že kupa lidí dává zbytečná oznámení, která se stejně musí prověřit.

3. MP nemá stanovené dojezdové časy, navíc pokud je to nějaká prdel kde jich slouží málo a jsou třeba na druhé straně města - co mají jako dělat?, neumí lítat. Navíc pokud už jste byli za plotem, nebyli jste v bezprostředním nebezpečí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 15:45
- Nahlásit

Filip
1. Měl tam nářadí, kterým ty plechy trhal. Na tom nářadí i na našich plechách byli jeho otisky prstů (pokud by se někdo obtěžoval je hledat). Policie se NESNAŽILA cokoliv dokázat.

2. Věřím, že je těžké mu to dokázat. Nicméně, utrpěla jsem tenkrát nějaké pohmožděniny, měla jsem na ně papír od doktora. Asi by to taky nebylo až tak těžké dokázat, pokud by se dokazovat chtělo... Nejhorší na tom je, že on opravdu ještě nebyl ani u výslechu. Od listopadu !! Právem si myslí, že je beztrestný a tudíž to kdykoliv zopakuje. Opravdu musím čekat než mě zabije, nebo alespoň zmrzačí?

3. My jsme policii neřekly, že jsme za plotem. To by nepřijeli vůbec. Do telefonu jsem oznámila, že jsme na té a té ulici, že tady pobíhá volně německý ovčák, že nás ohrožuje a vrčí na nás. Osobně by mi takovýhle telefonát připadal dost alarmující k okamžitému zásahu. Pokud by se do takové situace dostal člověk, který si neumí poradit (nebo třeba prostě nedokáže přelézt ten plot) tak je docela v maléru. Což ovšem policii bylo srdečně jedno.

Mimochodem, podobných případů ti můžu vysypat ještě mraky. Fakt už raději s policií nechci nic mít. V životě mi nepomohli a nevěřím tomu, že by kdy něco udělali. Akorát tak papírovat a buzerovat.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 15:53 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

filip

souhlasím s tebou, že kde není žalobce není soudce, pokud ovšem policie a justice bude fungovat tak jak funguje, přikláním se na základě svých zkušeností k názoru a postoji Bilušky... Jistěže existují výjimky, potvrzující pravidlo...

fatdog
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:30
- Nahlásit

davidkova renata
Ale no tak,zase zlobíte,napsal jen svůj názor,jako ostatní diskutující.
,Ale ne paní Davídková...nezlobím.....jsou to individua jako Walda, zelená bestie a podobní, kteří vždy a znova vtrhnou a začnou s invektivami.....a jsou to v mém případě většinou lidé zamindrákování, zamilovaní do pana RD nebo ho alespoň bezmezně obdivující .... v tom je třeba rozdíl mezi Vámi a jimi....proto my spolu vyjdeme...sice tak tak všelijak a křupe to a chrastí, ale můžeme spolu komunikovat, aniž bychom u toho prožívali traumata...aspoň myslím tedy....

Tak todle zase zmátlo mě,bo nevim,esi je to lichotka nebo to druhý..

)) Vy jste bavička...no pokud odpovím okamžitě ...napíši, že to druhý rozhodně ne...ovšem naše debata mi přijde místy tak komplikovaná a protkaná "jízlivostí na ironii", že mnohdy již ani nepřemýšlím (to vlastně většinou-to jen abych předběhl zelenou bestii s tímto vyjádřením), jak to Vy či já myslíte...

To je jasné, samé estéty ....

fatdog
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:38
- Nahlásit

Filip
Pokud on tvrdí, že tam nekradl a nemá u sebe kus vašeho plechu, vykroutí se z toho. To je problém legislativy a jejího výkladu a aplikace soudci za to policajti fakt nemohou.
Já být Tebou filipe, raději zůstanu u komentářů ke psům, tam je vidět, že toho dost víš.

Nejsou tam svědci, takže pokud on u výslechu neřekne, "ano napadl jsem jí ve výtahu", těžko ho dostanou. Je to prostě smůla, špatné okolnosti - stejně jako když ta přepadená ženská odešla, nedá se s tím nic dělat.
Spíš bych chodil oznamovat to vyhrožování - pokud na to máš svědky. To že to dlouho trvá je běžný, prostě toho mají moc... i proto, že kupa lidí dává zbytečná oznámení, která se stejně musí prověřit.

Z višně?

MP nemá stanovené dojezdové časy, navíc pokud je to nějaká prdel kde jich slouží málo a jsou třeba na druhé straně města - co mají jako dělat?, neumí lítat. Navíc pokud už jste byli za plotem, nebyli jste v bezprostředním nebezpečí.
Noooo jistě...a o tom to je všechno jsi to nyni nazorne ukazal ))
System si vzdy najde dost vymluv, ale pro mne je dulezity, muj pocit a ne vymluvy systemu a to, proc nemohl policajt....je mi uplne jedno, jestli vohejba za rohem nejakou cuzu nebo resi jinej pripad...proste neprijel vcas...nebo prijel a nemohl nic resit....

a takhle to funguje a proto to já řeším tím, že si hrabu na vlastním písečku...aspoň to ale uznám....jiní nám stále tvrdí, že ten systém je dobrej, ale prostě nemůže za to, že policajtů je málo....tak kdo za to může?? Biluska??? Jo??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:42
- Nahlásit

fatdogTak todle zase zmátlo mě,bo nevim,esi je to lichotka nebo to druhý..
)) Vy jste bavička...no pokud odpovím okamžitě ...napíši, že to druhý rozhodně ne

No a pokud odpovíte až po chvíli???Klidně to bejt vono může..Taxem zas tam,kde předtím - vím zasejc kulový
naše debata mi přijde místy tak komplikovaná a protkaná "jízlivostí na ironii",
Ano debata se mi jeví místy až nepřehledná
To je jasné, samé estéty ....

No to mi teda řekněte,kam ta kultůůra de???

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2007 16:50
- Nahlásit

davidkova renata
No to mi teda řekněte,kam ta kultůůra de???
Pani, to je přece jasný. Přece do oleje (ale zase na druhou stranu, bude čím krmit )

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání