Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pozdní lítost
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
rosnička
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
Zdá, se, že si postavení v trvalé opozici pěstuje, že?

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 19:30
- Nahlásit

davidkova renata
Nemáte dojem,že to bylo krapet zbytečné?
no jo, jenomže pak by to nebyl originál trotelchen.

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 20:09
- Nahlásit

Smečka
Stejně,jako Garfiedl není povinna psát jinak,není Filip povinen její styl chápat tak,jak by si ostatní přáli...? psala jsem jen ať to neřeší, Garfield je prostě jiná než on, nic víc,nic míň

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
Z jakého mého příspěvku se domníváte,že mi to přinde humorné,to by mne vskutku zajímalo.
Máte pravdu....tady jsem to do Vás "našil" za jiné.... TAK TO SE VÁM TEDY HLUBOCE OMLOUVÁM...MYŠLENO VÁŽNĚ.

Spíše se možná jaksi nemůžete ovládnouta cítíte opět potřebu dokázat ,že stojíte na opačné straně barikády nebo jak to ta Vaše přítelkyně onehdá formulovala.Nemáte dojem,že to bylo krapet zbytečné?
No a tady to už zase Vy odvracíte stejnou mincí....ok, měla jste na to rozhodně právo, ale také zbytečné...já to napsal víceméně ve vzteku na někoho jiného a Vy jste se tam jen přimotala, opravdu se Vám za to omlouvám...tak to prosím již přehryzněte.....byl jsem snad i vzteklý.....kouknu na ten odkaz a napíšu, jestli je to ono...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 20:39
- Nahlásit

Lola1
no jo, jenomže pak by to nebyl originál trotelchen.
no tak to jednou nebylo moc košér.....ale koukám, že z toho celej cz-pes bude muset pro Endiaron nakonec...ne?
))
prostě bych to přirovnal k přenesený agresi....já to ani nemyslel na paní Davídkovou...udělal jsem chybu...ok stačí Ty originále LOLO )??

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 20:41
- Nahlásit

rosnička
Zdá, se, že si postavení v trvalé opozici pěstuje, že?
a tak hlavně, že se máme k čemu vyjadřovat, že ano?...tady to vypadá také na Endiaron, že ano?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 20:45
- Nahlásit

davidkova renata

skoro stopro je to ono......no vlastně určitě nééé mě nyní napadá...jako správnej hjzl se totiž hodlám starat i nadále sám o sebe a zbytečně si nedělat problémy ....chápete jistě......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 20:56
- Nahlásit

Trotelchen
jakého mého příspěvku se domníváte,že mi to přinde humorné,to by mne vskutku zajímalo.
Máte pravdu....tady jsem to do Vás "našil" za jiné.... TAK TO SE VÁM TEDY HLUBOCE OMLOUVÁM...MYŠLENO VÁŽNĚ.

Spíše se možná jaksi nemůžete ovládnouta cítíte opět potřebu dokázat ,že stojíte na opačné straně barikády nebo jak to ta Vaše přítelkyně onehdá formulovala.Nemáte dojem,že to bylo krapet zbytečné?
No a tady to už zase Vy odvracíte stejnou mincí....ok, měla jste na to rozhodně právo, ale také zbytečné...já to napsal víceméně ve vzteku na někoho jiného a Vy jste se tam jen přimotala, opravdu se Vám za to omlouvám...tak to prosím již přehryzněte.....byl jsem snad i vzteklý.....kouknu na ten odkaz a napíšu, jestli je to ono...

OK

rosnička
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 21:00
- Nahlásit

Trotelchen
Ále to snad ani ne, jen jsem zareagovala trochu pobaveně.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 21:06
- Nahlásit

davidkova renata
OK;)

Nemrkejte na mne nebo mi pak Benda dvě rozmlátí držku ))
Nebo možná i Ischdp, von je poslední dobou takofej polyinlove

Smečka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 21:09
- Nahlásit

Zdá, se, že si postavení v trvalé opozici pěstuje, že?rosnička
Kdo jako?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 21:09
- Nahlásit

rosnička
Ále to snad ani ne, jen jsem zareagovala trochu pobaveně
a co na tom bylo tak zábavnýho.....já to napsal dost nešťastně a veselý to teda ale už vůbec nebylo...inu možná jo...pokud taky patříš k těm, co se Ti zdá gafův příběh OK, možná to mé bylo taky zábavné...myslím mé ulítnutí....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 21:13
- Nahlásit

Trotelchen
Nemrkejte na mne nebo mi pak Benda dvě rozmlátí držku ))
Nebo možná i Ischdp, von je poslední dobou takofej polyinlove

Ááále depák,sou to voba hodný kluci,násilí jako takový se jim příčí,musel byste je znát

mac1
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 21:36
- Nahlásit

Trotelchen
Slepý a jednooký jdou lesem k babičce. V tom se vymrštila větev a vyšvihla jednookému zdravé oko. Tak jsme došli,řekl jednooký. Slepý nato: nazdar babi ! ... bavím se tím, když někdo oslepne a připadá mi to k smíchu , svatá prostoto.

Smečka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 21:44
- Nahlásit

. bavím se tím, když někdo oslepne a připadá mi to k smíchu mac1
Aha, tak už vím,proč chápeš Garfielda

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 21:48
- Nahlásit

davidkova renata
Ááále depák,sou to voba hodný kluci,násilí jako takový se jim příčí,musel byste je zná
Když to napíši upřímně, je to poznat i z fotografií, ale tady se přece "zabáváme" )

mac1
Aneb budiž "Blahoslaveni budiž chudí duchem", viď.....?

Pro začátek Tě upozorním, že je dobrý ukázat, na co reaguji, píšu toho denně dost a těžko to budu dohledávat.
Pokud to píšeš jakože ne reakci, pak ty uvozovky opravdu platí a to tak, že dosti.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 22:00
- Nahlásit

Trotelchen
ale tady se přece "zabáváme" )
No šak

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 22:10
- Nahlásit

davidkova renata
no mi to přišlo, jako že máte obavu, že to s Bendovýma myslím zcela vážně...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 22:20
- Nahlásit

Trotelchen
no mi to přišlo, jako že máte obavu, že to s Bendovýma myslím zcela vážně...
Depák,mám docela jinčí vobavy,poněkud přízemnější bych řekla.Nejčerstvější například je ta,že sem zjistila,že nemám co na sebe
Ale to sem nepatří..

benda2
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2007 22:34
- Nahlásit

davidkova renata
nazdar hele komu si zase vykládala že sem násilník nebo to byl postřeh jedná dámy se kterou jsem si písával ?

Jo hele zajed si do Terezína je to super, po půl hodině si říkáš jaký luxus když vidíš lavičku v šatně. Ale zase poučný to bylo to zasejc jo, třeba když má pes blechy už vím co s tím

rosnička
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 10:24
- Nahlásit

Trotelchen
Pobavila mne vaše odpověď, nikoli snad situace, kterou popsala Garfield. Ale i kdyby, tak co, ukamenujete mě?

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 10:53
- Nahlásit

rosnička
Odpovíš na mou otázku?
Smečka
Člen # Zasláno: 7 Dub 2007 21:09
Citát Změnit

Zdá, se, že si postavení v trvalé opozici pěstuje, že?rosnička
Kdo jako?

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 11:14
- Nahlásit

Trotelchen
jo, byla to reakce , ale nedohledávej ( a už vůbec ne těžce) , není to nic důležitého

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 11:34
- Nahlásit

rosnička
Ale i kdyby, tak co, ukamenujete mě?
Já myslím, že je zbytečné navyšovat Vaše trápení. Hop! No tak hop!

mac1
jo, byla to reakce , ale nedohledávej ( a už vůbec ne těžce) , není to nic důležitého
Ale někde jsem četl, že je smysluplné komunikovat tak, aby to bylo aspoň většině srozumitelné. Ale asi se pletli.

mac1
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 11:56
- Nahlásit

Trotelchen
nekomunikovala jsem s většinou , čti dále, četba povznáší a vzdělává , PRÝ, ve skutečnosti se o vlivu četby na psychiku a jednání čověka-čtenáře ví velmi málo , jsem úplně mimo téma , tož dobrou chuť

rosnička
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 12:02
- Nahlásit

Trotelchen
Já myslím, že je zbytečné navyšovat Vaše trápení. Hop! No tak hop!
Vy fakt myslíte?

aren
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 12:23
- Nahlásit

benda2
když má pes blechy už vím co s tím

A co s tím???

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 12:24
- Nahlásit

rosnička
Vy fakt myslíte?
Koukám, že jsem Vás opět rozčílil.
Možná byste se místo invektiv měla soustředit na to, jak se zbavit svých pocitů a konečně vyhupsnout s té láhve.
Možná, kdybyste trochu zhubla, lépe by se hupsalo, co myslíte? I když chápu, že atraktivní blondýna s velkými prsy (dle vlastních slov) toto zapotřebí míti nebude.
Ale na druhou stranu, než se cítit uprostřed svého života po boku svého partnera a mezi sými dětičkami, co Vám dělají jen radost, jak jste onehdá psala, takhle zavíčkovaný, to taky nen OK. Navíc to evidentně dosti bolí, když se o to nejste ani schopna podělit verbálně, ale snažíte se to dát světu najevu růtnými částečně skrytými způsoby.
Ale má milá, věřte, že agresí, plivaním špíny a hovadským chováním se svých komplexů nezbavite.

Btw: Co Váš vlček? Již začal konečně více opětovat Vaše city?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 12:27
- Nahlásit

mac1
nekomunikovala jsem s většinou
)))
njn ale já si také nepamatuji, co bylo pred 1 nebo 6 hodinama.....zas tak důležitej ten net není.....hlavně, když chce někdo trdlit a to Ty chceš vůči mne dosti často......a asi pak i já vůči Tobě...myslím zbytečně....obojí jako

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 12:56
- Nahlásit

benda2
nazdar hele komu si zase vykládala že sem násilník nebo to byl postřeh jedná dámy se kterou jsem si písával
Čus,no hele,to bude spíš ta druhá varianta,bo já mlčim jako hrob,ven nic nepustim,dyk mě znáš!A navíc mě vosobně přijdeš docela milej,jestli mi teda rozumíš
třeba když má pes blechy už vím co s tím
Doufám,že se to vztahuje i na klíšťata,musíš mi teda dát vodborný školení,bo sem právě jedno klíště velikosti mexického dolaru rozšlápla na tom voranžovým koberci!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání