Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pozdní lítost
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
Čus,no hele,to bude spíš ta druhá varianta,bo já mlčim jako hrob,ven nic nepustim,dyk mě znáš!
Ježiš, takhle ho prásknout, že se nestydíte paní Davídková...to se dělá, todlencto????

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:02
- Nahlásit

davidkova renata
třeba když má pes blechy už vím co s tím
Doufám,že se to vztahuje i na klíšťata,musíš mi teda dát vodborný školení,bo sem právě jedno klíště velikosti mexického dolaru rozšlápla na tom voranžovým koberci!

Ježišmarjá, paní, to si neporadíš s takovou prkotinou? To je přece úplně jednoduchý. Musíš ho zmlátit strašlivě hrozně hodně moc. Jak klíště tak psa (zato, že se opovážil to klíště chytit). Nejlíp železnou traverzou. Když to uděláš pořádně tak ti garantuju, že už žádný klíště nikdy nechytne

Smečka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:11
- Nahlásit

nazdar hele komu si zase vykládala že sem násilník nebo to byl postřeh jedná dámy se kterou jsem si písával benda2
A ty myslíš,že ta dáma s kterou jsi si písával by měla zapotřebí sdělovat veřejně své postřehy, i kdyby si nakrásně něco podobného o tobě myslela?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:14
- Nahlásit

Trotelchen
že se nestydíte paní Davídková...to se dělá, todlencto????
Se nemůžu stydět,bo sem neslušná nemrava ,takže s takovejma zbytečnostma se nezatěžuju!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:14
- Nahlásit

Dafídkofá Renáta

právě jsem si na mujpes.cz přečetl radu jednoho vyhlášeného odborníka na téma, co je nejlepší na klíšťata....neumím to na mujpsa linknou, tak to sem nakopíruji:
----------------------
chvd (xxxxoxy.cc.duth.gr) odpovědět 08. 04. 07, 12:37:22

klíšťožrout je nelepší

chovnej pár je sice drahej, ale v kvalitní psí srsti se množí rychle, takže to je pro psa na celej život ..... bez vedlejších účinků...teda krom hovínbek v srsti...ale těch je minimum.....prej požírá i jiný parazity jako třeba blechy...a i jejich trus...takže fakt výhodný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:16
- Nahlásit

Biluška
To je přece úplně jednoduchý. Musíš ho zmlátit strašlivě hrozně hodně moc. Jak klíště tak psa (zato, že se opovážil to klíště chytit). Nejlíp železnou traverzou. Když to uděláš pořádně tak ti garantuju, že už žádný klíště nikdy nechytne
Čéče,ty máš už zas pravdu!!!!Co vona si vůbec dovoluje nějakej hmyz mi tahat dom??!!Klíště už zmlátit nemůžu,bo je na placku,ale psa jo,du pro traverzu
Hele,jak je to s tim krmenim??Už si potkala toho vodborníka přes vyjetej volej?Abysme jako věděly...

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
Se nemůžu stydět,bo sem neslušná nemrava ,takže s takovejma zbytečnostma se nezatěžuju!
a navíc TEN, že jo nebo jak to bylo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:19
- Nahlásit

Trotelchen
klíšťožrout je nelepší

chovnej pár je sice drahej, ale v kvalitní psí srsti se množí rychle, takže to je pro psa na celej život ..... bez vedlejších účinků...teda krom hovínbek v srsti...ale těch je minimum.....prej požírá i jiný parazity jako třeba blechy...a i jejich trus...takže fakt výhodný

Ty jo!Díky bohu za psí fora,jináč sem ouplně f pr...i
Takže se zatim loučím a letím na burzu,snad se mi povede nějaký ten chovný pár ještě získat,držte mi palce!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:20
- Nahlásit

Trotelchen
a navíc TEN, že jo nebo jak to bylo
No přesně,takže já mám vystaráno!

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:24
- Nahlásit

davidkova renata
Takže se zatim loučím a letím na burzu,snad se mi povede nějaký ten chovný pár ještě získat,držte mi palce!
Vy jste to vůbec nepochobila!!!
Kam byste lítala, ještě Vám vynechá motor a natrncáte si papuli....dyť já je posílám na dobírku!!
Mám zaručně vyselektovaný chov bez příbuzenské a za poměrně příznivé ceny.
Napište adresu, kolik párů chcete a ostatní formality a já Vám je hnedle v úterý klidně pošlu...pokud chcete pošlu to klidně i PPLkou a bude to u Vás do 10 hodin od odeslání.

Hlavně nelítat...ať se nenabouráte no.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:38
- Nahlásit

Trotelchen
Kam byste lítala, ještě Vám vynechá motor a natrncáte si papuli....dyť já je posílám na dobírku!!
Mám zaručně vyselektovaný chov bez příbuzenské a za poměrně příznivé ceny.
Napište adresu, kolik párů chcete a ostatní formality a já Vám je hnedle v úterý klidně pošlu...pokud chcete pošlu to klidně i PPLkou a bude to u Vás do 10 hodin od odeslání.

Kurňa,to mi to dneska ale nemyslí...no jasně ,už chápu,nakupujte u odborníků...Se bojím vám napsat adresu,že byste se třá neovlád a chtěl mě navštívit a to nevim nevim,von Benda je sice dobrák vod kosti,ale všechno má svý hranice,že jo..Ale když mi napíšete svojí,my tam sjedem ,abyste s tim neměl zbytečný starosti a taky si na místě budu moct vybrat,který z vrhu se mi budou nejvíc líbit.Sem si takhle vybrala Nyný když jí byly tři tejdny(a to jsem jela na 100% pro psa),a nemůžu si jí vynachválit!
Hlavně nelítat...ať se nenabouráte no.....
Jináč lítám zásadně na koštěti a tam ještě pořád je docela snesitelnej provoz

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:42
- Nahlásit

davidkova renata
hm to nepujde ....mame dobry ceny a velkej obrat a kvalitni chov, takze farma je na utajenym silne strezenym miste, mohu Vam dat adresu sveho bydliste, ale tam je nemám...posíláme je vyhradne na dobirku stejne jako nas med a 25 Kč za 1Kg vsechny druhy ...jistě již chápete, proč to utajení a ostraha....

Nebojte, přece bych to nedělal takhle okatě.....byh počkal, až pujde Benda2 zase na pracák a pak bych Vás obtěžoval až přeci.....nejsem sebevrah lízt mu rány no ne???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:48
- Nahlásit

Trotelchen
hm to nepujde ....mame dobry ceny a velkej obrat a kvalitni chov, takze farma je na utajenym silne strezenym miste, mohu Vam dat adresu sveho bydliste, ale tam je nemám...posíláme je vyhradne na dobirku stejne jako nas med a 25 Kč za 1Kg vsechny druhy ...jistě již chápete, proč to utajení a ostraha
No jo,tak to chápu,to je jasný....

Nebojte, přece bych to nedělal takhle okatě.....byh počkal, až pujde Benda2 zase na pracák a pak bych Vás obtěžoval až přeci

No jo,jenže když tu zrovna není Benda,vystřídá ho okamžitě isdpch,takže je to dost složitý..Jsem holt štvanec..
Zkusim eště něco podobnýho co navrhla Biluška.Jdu ven a vyhrozim těm klíšťtům vejpraskem,dyš se zkusej přisát.Dyby to nepomohlo,budem hledat náhradní řešení no..

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 13:54
- Nahlásit

davidkova renata
Vy odmítáte mé odchovy???

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 14:58
- Nahlásit

davidkova renata
Zmlať radši psa, do klíšťat se blbě trefuje .
S tim vyjetým olejem se to má následovně - do kýble hážeš jakékoliv zbytky, které nejdou zužitkovat lépe (třeba tak, že by je sežralo prase, nebo slepice). Důležité je házet tam různé odřezky od zeleniny (košťál z kapusty a tak) protože zeleninu pes potřebuje. Taky se tam leje logr od kafe. Nevím přesně proč, ale je důležité ho tam dávat ( důvod ještě zjistím. On odborník měl málo času a přišlo mi důležitější zjistit čím krmit abysme to moc nezanedbali). Vždycky večer ten kýbl vezmeš, zaleješ to olejem (vyjetým z friťáku, máš-li velkého psa je zapotřebí shánět ho po celé rodině a všech známých. Vzhledem k množsví mých psů uvažuju, že vyhlásím sbírku na cz-pes ). Pokud se zdá, že zbytků je málo nedá se nic dělat a musíš obětovat nějaké finance. Koupíš chleba (můžou být i rohlíky, ale chleba je levnější) a nadrobíš ho do kýblu. Dáš sežrat psovi. Nezapomeň, že jeden až dva dny v týdnu se nekrmí !! Kuřecí kosti dává pan odborník pouze v neděli a ve státem určené svátky (jsou-li teda nějaké kosti) aby se pes moc nerozmsal a moc si nezvykal. Musí to být ovšem výhradně kuřecí. Na důkaz toho, že pán je opravdu odborník uvádí věk svých psů. Jeden se prý dožil dokonce 7 !! let. (Což teda žasnu).

fšici
nemáte náhodou někdo přebytečný vyjetý olej? Já nemám friťák, nevím jak ty moje chudinky budu krmit Já je snad budu muset dát do útulku

Trotelchen
Chci šest párů. Ale pořádné, aby něco vydrželi. Dáš mi množstevní slevu?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 15:36
- Nahlásit

Biluška
Chci šest párů. Ale pořádné, aby něco vydrželi. Dáš mi množstevní slevu?

A med taky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 17:03
- Nahlásit

Trotelchen
A med taky?
Co bych s ním dělala? Přece nebudu haranty tak rozmazlovat, abych jim dávala med. Stačí jim suchý rohlíky.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 18:51
- Nahlásit

Biluška
namazala s nim ty psy, at se jim ta klistata na kuzi nedostanou!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 18:52 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška med taky?
Co bych s ním dělala

Můžeš ho například mazat někomu kolem huby!a za tu cenu to fakt de!
Jináč díky moc za podrobný popis ohledně výživy psa.Mám velký nedostatky jak jsem zjistila..Taky bude problém s tim množstvím voleje,bo takový hranolky dělám například f troubě,já husa...Ale s tou sbírkou je to dobrej nápad,já ti nechám prostor na czetu a vyhlásím si svojí sbírku u nás na foru,páč to bysme měly vobě houby.Ten lógr bude možná dobrej na zuby...Eště si musim zjistit,kdy sou ty státem uznaný svátky,abych jí ty kosti nedala třá na MDŽ,což svátek vlastně neni!Akorát nevim s tim chlebem,esi to není nějaká moc rozmazlenost,bo na chleba se těžko vydělává!
No nic,du sesmolit tu žádost vohledně sbírky voleje a kdyby sis eště na něco důležitýho vzpomněla,tak písni.
7 let je krásnej věk,to jo!

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 18:54
- Nahlásit

Trotelchen
davidkova renata
Jo takhle, to mě nenapadlo. No tak jo, vezmu si teda i kyblík medu.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 19:18
- Nahlásit

Biluška
jakej ten med chces? lipovej? lesni? a vod Majky nebo Dajky?

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 19:32
- Nahlásit

no koukám, co se tu děje a vy jste se dali fšichni na med?

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 19:35
- Nahlásit

Lola1
nesáfiď mámo

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 19:36
- Nahlásit

Kam vůbec zmizla ta TRDKA ZELENÁ se svýma invektivama?

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 19:39
- Nahlásit

Trotelchen
sáfidím, konečně jsem se usadila po celodenních stavebních pracích. Velikonoce nevelikonoce, ani nevím, kde mám barvy na vajíčka, natož med.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 20:02
- Nahlásit

Lola1
ploč pracuješ? nejsi divná?
převychovávej psy.....wow!!!

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 21:11
- Nahlásit

Trotelchen
jsem materialista, dnes po 5 dnech mi vaří sporák a takový brambory na loupačku byly cílem mého snažení. Jo a můj pes je vychovaný sám od sebe, tak ho jen trochu koriguju. Je bezvadnej, řeknu žer, žere, řeknu loužičku a on zvedne nožičku (venku).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 21:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Lola1
řeknu loužičku a on zvedne nožičku (venku).
No my říkáme:udělej čuriky.A ta mrcha se naučila fixlovat,přesně jako ta minulá,takže když se jí nechce,snaživě ale přidřepne(hlavně nenasrat paničku ) a navíc to dotáhla tak daleko,že eště jako vočuchá to co vlastně vůbec neudělala!
Co se týče povelu žer,ten je u nás zcela zbytečný,spíše by se hodil povel nežer,ale to je science-fiction!

benda2
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:17
- Nahlásit

nazdar lidi

hups .............. hele nevíte někdo co znamená výraz Mrkd... mediální ???

ps: velkej kynolog radí: na blechy a jinou havjět stačí vostříhat kusy do hola a sebrat jim pelech páč spát můžou i na zemi.

davidkova renata
čau hele zapni si fax.......... něco ti potřebuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2007 22:22
- Nahlásit

benda2
čau hele zapni si fax.......... něco ti potřebuju
Sem na příjmu
hele nevíte někdo co znamená výraz Mrkd... mediální ???
No já to vim a vim i jinčí věci,jestli mi teda rozumíš
na blechy a jinou havjět stačí vostříhat kusy do hola a sebrat jim pelech páč spát můžou i na zemi.
Tak f tom se trochu ztrácím..kdo má spát na zemi - ten čokl nebo ta havjeť a koho mám vostříhat do hola??Dyštak mi vopdověz třá i mailem..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání