Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:36
- Nahlásit

Marush
už ti píšu jaks chtěla seznam kdo zlobil....takže Jbat mluví sprostě a odmlouvá, Crysa hodila namočenou houbou po Jabloni, Jabloň a Biluše šikanovaly spolužačku a nechtěli jí pučit furmíka atd
velmi správně ,si čikovná holčyčka,fšicííí účastníci budou krutě potrestáni
,tak ti cinknu v pondělok
jo,tak s tim počítám,dyš budu mluvit s Ilu a bude něco novýho,dám vědět

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
jasně)) úhyn nastal prý minulé pondělí v noci,po neděli mám volat krs úmrtní lejstro esi už je

kdo umřel?! Esli to nejni tajný teda...

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:40
- Nahlásit

jbatKolegyni před asi hodinou zvonil mobil, vzala to, chvíli poslouchala, pak odešla pryč, přišl anaprosto roztřepanáa ubrečená, ale úúúúplně v piči a víte, co to bylo? Volala jí nějakej exekutor a byl na ni neskutečně sprostej a řval a vyhrožoval kdečím a nakonec zjistil, že volá blbě, že je to ženská se stejným jménem a podobným RČ a dokonce i podobným telefonem, ale jestli si myslíte, že se jí omluvil, tak s epletete. Takže tady vesele sepisujem stížnost, protože ty hovory tam podle kolegyně toho pičuse maj monitorovaný. Jako opravdu nechápu, která zamindrákovaná píča může jít dělat exekutora. Nechápu. Se mi tu třepe ještě teď, chudinka.

Není to ten falešnej exekutor? Nevím proč by exekutor volal když to vůbec není prokazatelný, píšou doporučený dopisy. Jo aha nahrávaný, no nevím furt vědí prd kdo jim to zvedl. Ale vo tom falešným jsem včera četla nebo slyšela, teď nevím, prý vymáhá falešný i pravdivý dluhy a má se to hlásit Tak tohohle hajzla projistotu taky nahlaště

Baico
Gerda už říkala, že dne musíme jít brzy spát
Budu se muset zeptat kdy to tedy vyjíždíme. To abych šla spát v 8... nesnáším vstávání...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:41
- Nahlásit

Marush
Esli to nejni tajný teda...
je to tajný strašně..prostě Tajem
můj bejvalej,tagže neonka bé mít konečně sirotčí důchot snat dyš uš se s alimentama moc nepředal

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:44
- Nahlásit

davidkova renata
je to tajný strašně..prostě Tajem
můj bejvalej,tagže neonka bé mít konečně sirotčí důchot snat dyš uš se s alimentama moc nepředal

Jo tááák....ale tys ho nevoddělala viď? ....jaks tu teď nebyla,víš co....no nic...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:47
- Nahlásit

Marush
Jo tááák....ale tys ho nevoddělala viď? ....jaks tu teď nebyla,víš co....no nic...

shodou okolností pracoval u UPC jako účetní...

davidkova renata
Co se mu stalo?

Atusch
no jako každopádně to byl pičus, takže ho nahlásíme i na komoře exekutorský a tak dále. zmrd jeden.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:47
- Nahlásit

Marush
ale tys ho nevoddělala viď? ....jaks tu teď nebyla,víš co....no nic...
prosimtě nemohla bys držet hubu???!!! eště mě zavřou nakonec! jakoby nestačilo že mě vypli!!

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:48
- Nahlásit

Marush
ale tys ho nevoddělala viď? ....jaks tu teď nebyla,víš co....no nic
jestli von nebyl operátor u júpísí náhodou.

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
prosimtě nemohla bys držet hubu???!!! eště mě zavřou nakonec

Já jen pro sichr víš co....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:52
- Nahlásit

jbat
shodou okolností pracoval u UPC jako účetní

bohužel..to bysem měla dvojnásobnej vorgazmus mynymálně!
byl to alkáč jiš od děctví,ale prej ho dostala rakovina hrtanu a zápal plic ve finále
takže ho nahlásíme i na komoře exekutorský a tak dále. zmrd jeden.
každopádně at se kolegyně nehroutí bo na hrubej pytel hrubá záplata,já osobně mám na 100% BAN f klientském centru júpísí,volala sem mniohokrát a řvala sprostějc a sprostějc pokaždý víc než předtim..někdy mi přišlo těch operátorek i trošku líto bo tam jen seděj a poslouchaj takový jako sem já,ale zas dyby seděly někde ve slušným podniku,tak by se jim to nestalo coš sem tý jedný nejochotnější i řekla,nevim esi na mě dá,ale má to řeklý at si s tim naloží dle libosti

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:55
- Nahlásit

davidkova renata
bohužel..to bysem měla dvojnásobnej vorgazmus mynymálně!

))))))))))

volala sem mniohokrát a řvala sprostějc a sprostějc pokaždý víc než předtim..někdy mi přišlo těch operátorek i trošku líto bo tam jen seděj a poslouchaj takový jako sem já,ale zas dyby seděly někde ve slušným podniku,tak by se jim to nestalo coš sem tý jedný nejochotnější i řekla,nevim esi na mě dá,ale má to řeklý at si s tim naloží dle libosti

jako rozhodopádně bych je nešetřila, ony tam sice jen seděj, ale k nějaký větší akci je doženeš leda vyšší frekvencí telefonátů, kdy "už mě začínáte srát" je místo "dobrý den, já jsem davídková".

Jako a kolikrát jsi teda zaplatila a co ti jako řekli na vysvětlenou??

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:59
- Nahlásit

davidkova renata

byl to alkáč jiš od děctví,ale prej ho dostala rakovina hrtanu a zápal plic ve finále
takže ho nahlásíme i na komoře exekutorský a tak dále. zmrd jeden.

Co na to říct..když umřel,tak umřel, tak aspoň bude konečně platnej aspoň tzv.postmortalis...

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:00
- Nahlásit

SLUNÍČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

davidkova renata
UPŘÍMNÁ GRATULACE

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:08 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jbat
už mě začínáte srát" je místo "dobrý den, já jsem davídková".
no tak nějak podobně to bylo.-))))
zaplatila sem dvakrát a potřetí mi eště další část vodešla trvalým příkazem(ten už sem zrušila fčera),tagže mi ty mrdky jako řekli,že příště budu mít přeplatek teda tim pádem,tak na ten se velmi těšim,nejhorší je,že ty prostě nemůžeš jít k nim a mávat jim tou složenkou před rypákem páč to přesně voni nechtěj žejo..ty to musíš napřed zaplatit at máš pravdu nebo ne a pak to bud reklamovat anebo ti to prej jako přičtou k dobru další měsíc..jinak ti to prostě nepustěj..řekli že to přišlo pozdějc (to měli pravdu páč já platila složenkou,tu mám vorazítkovanou vod přepážky,ale po 14 dnech mi z banky přišel dopis,že platba nemohla proběhnout páč se prej neshodoval podpisovej vzor..no ty vole 10 let se shodoval) taxem tam lítla a zaplatila to znova příkazem..jenže mezitim přišla dalšá složenka s tou nezaplacenou částkou a tu sem prostě nezaplatila bo sem jí už platila..no a už to jelo páč jim to tam furt prej chyběla atd atd.. tagže sem to zaplatila znova příkazem,ale v tom už byl přičtenej tedle měsíc,kerej mi ale vodešl v pondělí trvalým příkazem,ale to voni tam prej eště nemaj,takže litujeme,zaplatte to prostě 15krát a děte do prdele,sami máme málo taxe neposerte hlavně

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:09
- Nahlásit

Alexa
Chatku bych prosila samostatně. Já můž klidně od pátku. Z práce ti na FB neodpovím.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:14
- Nahlásit

davidkova renata
tagže sem to zaplatila znova příkazem,ale v tom už byl přičtenej tedle měsíc,kerej mi ale vodešl v pondělí trvalým příkazem,ale to voni tam prej eště nemaj,takže litujeme,zaplatte to prostě 15krát a děte do prdele,sami máme málo taxe neposerte hlavně

Ty vole rupla by mi cévka hnedle, si pamatuju, jak se mnou v Olomouci chtělo vyjebat outů krz připojení netu, jak furt měli klíče, neměli klíče... čuráci. Až jsem začla bejt sprostá a řvát, tak to bylo do jednoho dne hotový. Nešetřit je ani náhodou.

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:17
- Nahlásit

du vyx prdi.jeden na sloni do dvora králové i s čupakábrou a všema vostatníma zrůdama..bude to velký,tak zatial!

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:19
- Nahlásit

Marushdu vyx prdi.jeden na sloni do dvora králové i s čupakábrou a všema vostatníma zrůdama..bude to velký,tak zatial!
a pozdravuje klokanááááá!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:21
- Nahlásit

Marush
a žirafký!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:23 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
Chatku bych prosila samostatně. Já můž klidně od pátku. Z práce ti na FB neodpovím.

ok

TAGŽE TO DÁM I SEM VÍKEND MRDICE:
dneska musím závazně objednat:
1. chata Alexa
2. chata Rosajdy
3. chata Gerda + Atuše
4. chata Pumpa + Pumpa-muš
5. chata Kejtlin
6. chata Jabloň + jabloň-muš
7. chata Sarax + sarax-muš
8. chata Bajkofka

pak potřebuju vědít essi teda od pátku či až od soboty

zatím to vypadá že to bude od pátku, tudíš cena bude: samostatná chatka 600,- + 200,- za plac = 800,-
cena za osobu/2 osoby v chatce 300,- + 100,- za plac = 400,-

co jídlo??? mohli by jsme grilovat co vy na to???? takže každej vezme maso na gril na 2 grilovačky a Okrasná dřevina by zas mohla uklohnit ten guláš či co to bylo, žejo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:23
- Nahlásit

jbat
Až jsem začla bejt sprostá a řvát, tak to bylo do jednoho dne hotový. Nešetřit je ani náhodou.
no já mám za to,že mě si navopak kuli tomu vychutnali páč to co chtěli ty šmejdi sem jim poslala v úterý kolem 11 hodiny a páč maj stejnej bankovní ústaf ,tak to tam je eště týž den,ale mě tvrdili že to tam eště nemaj a až ten jeden zmrd mi včera kolem půl pátý milostivě oznámil,že už to tam je a že von nevovlivní gdy mě sytém zapne,ale že nejdýl dneska ráno..taky to večer prostě nešlo..furt mleli že banka na to má 2 pracovní dny,tagže si mě vychutnali až do konce, jebky pomrdaný šla bych vod nich omkažitě,ale outú bude úpa stejný neli horší tak nevim esi mi to za tu námahu stojí

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
šla bych vod nich omkažitě,ale outú bude úpa stejný neli horší tak nevim esi mi to za tu námahu sto

si nepomůžeš, ale dusti je musíš, třeba když budeš mít trochu pomalejší net, tak hned volat, ať ti to hned změřej a tak, vrátit jim to, mrdkám.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:28
- Nahlásit

davidkova renata
Ty nejedeš do Mrdic?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:32
- Nahlásit

jbat
třeba když budeš mít trochu pomalejší net, tak hned volat, ať ti to hned změřej a tak, vrátit jim to, mrdkám.
Hele to dělám furt, páč mám tak pomalej net, že než se mi načte stránka stihnu si umýt nádobí Oni mě pokaždé odpálkujou s tím, že si za to můžu sama páč bydlím tak daleko Že prý ta rychlost co je ve smlouvě je garantovaná v místě gde opouští tu jejich centrálu či co. A čím je to dál tím je to logicky pomalejší. Asi, že jsou ti trpajzlíci co ty data nesou unavenější, nebo co

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:34
- Nahlásit

jbat
třeba když budeš mít trochu pomalejší net, tak hned volat, ať ti to hned změřej a tak, vrátit jim to, mrdkám.
dyš to já vůbec nevim jak poznat.-(((( ale jako můžu tam zavolat a říct jim,že se s nima vůbec nemímim bavit.-))))) tady na foře se to třá taky dělá ))))
Baico
Ty nejedeš do Mrdic
nee..jednak v pátek nemůžu bo už makám a dvanak nemám ani vorla,takže mě vlastně vyhovuje že makám bo mě to aspon nemusí srát

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:34
- Nahlásit

Biluška
Asi, že jsou ti trpajzlíci co ty data nesou unavenější, nebo co

bo se zdržujou u pawlinky aby jí házeli na zem japka

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
tak to velkogratulace a neonku neděs, s tim lejstrem vo exnutí pude k nám na důchodový, to nejni jen tak vobyčejná sociálka a pak z něj bude vo něco bohatší neonka, rozhodně vo víc než vo neplacený alíky.

Marush
jak je na tom vůbec Duduzlo krze své hnáty křivé pod plachetkou osoba?

kejtlin
Člen
- Nahlásit

Alexa
dobře, kolik nás bude, abych věděla kolik masa? Essi se ale neskazí než tam dojedu

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baico
Hancaw s námi zítra nejede, ale v neděli jdem na Štiřín na houby, tak se to vyrovná.

Alexa
v neděli jedem na štiřín na houby, měla bys jet aji s blbou balunkou a ošklivou aleksandrou.

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jednak v pátek nemůžu bo už makám
a dyť adidaska by tě vzala v sobotu večír

<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání