Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:28
- Nahlásit

Gerda
moje mamča o něm uvažovala, chtěla si děklat kurz stříhání, ale říkala, že dokud má Mařenu, prdí na to, že by se ze dvou stejně nevychovanejch čoklů picla. Jsou to hodně veselí pejsci, dá se s nima všechno, všechny výlety a tůry, jen je asi nutnýá, aby na tyhle sportovní akce měli jinej sestřih, do tý srstičky s zamotá úplně všechno
Hurá další Bišonkářka.
Gerdi víš co mojí kulíšci mají takhle dlouhou srst stále ať chodíme do lesa nebo někam jinam prostě nedám a nikdo mě neukecá, že bych je měla dát ostřihat na kratší. Vždy budou, pokud nebudou mít kožní problémy tak stále budou v delším střihu. Podle mě jim to fakt nevadí, a že bych pozorovala, že by si nějaký až velký bordel nosily tak to zase ne ono totiž i když Bišonek tak i mezi něma jsou rozdíly v srsti na to bacha. Já mám dva a oba mají rozdílené ty svoje kožichy. Fakt nenosíme nějaký bordel v kožichu, a když už tak se to vyčeše nebo sundá prstem není problém.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:30
- Nahlásit

Darina1
Hurá další Bišonkářka.
to se ještě uvidí do budoucna, mařena ještě není zdaleka příliš stará, a jeden pes v rodině je až až ))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:31
- Nahlásit

bonc
inkaso nikdy Když jsem ještě finančně poradcovala tak jsem řešila snad obden, že nějaká pojišťovna stáhla někomu platbu dvakrát a tak...i mě se to jednou stalo, ještě když jsem bydlela v bytě tak si dvakrát stáhli plynaři Je pak neskutečný vopruz dostat z nich ty prachy zpátky. Hlavně si to pokaždé stáhnou tak šikovně, že člověku tam zůstane nula, nebo dokonce mínus a to samozřejmě v době kdy banka stahuje poplatky, takže ti okamžitě naskočí penále za nezaplacené poplatky... Tohle už ani ve snu

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:33
- Nahlásit

Gerda
jeden pes v rodině je až až
dyk nebude ani jeden - Mařek je Dáma a byžón je byžón, to se nedá za psa počítat S tim jsem furt operovala doma za Bélýho života, že vona nejni pés, ale Dámička, takže bysme si mohli pořídit druhýho psa k Bonici

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:38
- Nahlásit

bonc
kdepak děfče, nechci mít doma dva psy, jak mám občas na hlídání Amálku, je to prostě vopruz, a to je čuba velice vychovaná, moc hodná a bezproblémová. Dva je moc.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:38
- Nahlásit

Gerda
mařena ještě není zdaleka příliš stará, a jeden pes v rodině je až až
A není nuda mít jen jednoho psa? To se dnes už nenosí minimum je dva.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:40
- Nahlásit

BaicoŽe by gravitace? Na to už přišel celkem dávno Ňjůtn
A vysvětlí mi kolega Njůtn taky to, proč v noci padají s takovým žuchnutím? Vždycky jsem v té posteli úplně nadskočila. Jsem strašně ospalááááááááááá..

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:40
- Nahlásit

To je děs, ještě 300 stránek a Zumpa se nám zhroutí do sebe

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:41
- Nahlásit

Gerda
jak mám občas na hlídání Amálku, je to prostě vopruz, a to je čuba velice vychovaná, moc hodná a bezproblémová
Ale to je tím, že ho máš jen občas na hlídaní není to Váš a není vychován k obrazu tvému. Proto se ti to zdá, že jako dva ne, ale kdybys měla mít svoje tož to je jiné. Můj taky nikdy nechtěl slyšet o dvou psech a teď jak je rád, že jsou dva.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:42
- Nahlásit

pawLINka
A vysvětlí mi kolega Njůtn taky to, proč v noci padají s takovým žuchnutím?
No on to žuchnutí je stejně hlasité jako ve dne. Jen v tich noci ti to přijde jako oooooobrovskej žuch,asi jako když padá víc jmelí, neb to by probudilo i vola

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:44
- Nahlásit

Darina1
Ale to je tím, že ho máš jen občas na hlídaní není to Váš a není vychován k obrazu tvému.
Je naprosto bezvadně vychovaná, mnohem líp než můj pes, je děsně poslušná, neškodí, ale dva jsou moc.

pawLINka
japka žuchají, aby se z nich pak líp dělal kalvádos.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:48
- Nahlásit

pawLINka
japka žuchaj páč je po sobě házej trpaslíci

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:48
- Nahlásit

Dobrý den žumpizny, já tak pracuju že moc nestíhám tady číst natož psát
Co se dělo nového? Dneska už jsem to nejhorší oddřela, ale čekám co bude odpoledne, když je venku taková buřina.
Jsem zvědavá jak bude zítra...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:50
- Nahlásit

Baicoo on to žuchnutí je stejně hlasité jako ve dne.
Ale hovno, bylo to VELKOŽUCHNUTÍ pokaždé. A spadla jich asi jedna tuna z toho stromu. Nepřeháním, fakt!

Gerda aby se z nich pak líp dělal kalvádos.
Co je kalvádos? Jablek mám plnou zahradu, tak to potřebuju nutně vědět.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:51
- Nahlásit

Alexajapka žuchaj páč je po sobě házej trpaslíci

A to je po sobě musí házet před mojím oknem v mé nové ložnici?

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:51
- Nahlásit

Baico
Gerda
Na návštěvu k Eldorádo a několika násobnému účastníkovi mistrovství světa IPO předvést, jak mají cvičit ti praví IPO psi Fanoušek a Maruška
Jo to už je teď o víkendu? Tak to mi zas něco uniklo Zrovna včera jsem si říkala, že už to asi brzo bude.

jablunka
U nás na VYSOČINĚ
Aha, tak tos měla říct dřív než jsme ráno s kamarádkou vyrážely na celodopolední procházku. Musely jsme se vrátit, protože všech 7 psů šlo vzorně kolem nás a vůbec nelítali po stráních a neužívali si to v tom šíleným slejváku a bouřce.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:52
- Nahlásit

Gerda
pro mě jsou moc 4, zvlášť když jsou 2 z nich totálně nevychovaný a jdou si po krku. To byl pak se třema kreténskejma kočkama moc silnej tým ale s počtem 3 furt koketuju, obzvlášť co se z ofce vyklubal 100% netrekopes. Bysem chtěla chodit se dvěma, ovečkin by zatim ležel ladně doma na podušce.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:53
- Nahlásit

pawLINka
A to je po sobě musí házet před mojím oknem v mé nové ložnici?
a tak to je možná házeli do to vokna, ale jak sou malí a japka těžký tak nedohodili no

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:53
- Nahlásit

Gerda
je děsně poslušná, neškodí, ale dva jsou moc.
Jojo chápu přesně tohle říká můj dva jsou dost a přesto vlak nejede páč já chtěla dalšího třetího no nepovolí.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:54
- Nahlásit

Alexa
a tak to je možná házeli do to vokna, ale jak sou malí a japka těžký tak nedohodili no

A teď ještě prosím teoryji, proč chtějí ti trpaslíci házet japkama, kterýma nedohodí tak daleko/vysoko, zrovinka do našeho okna.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:55
- Nahlásit

Biluška
já ho mam už x let a nikdy žádnej problém, ale mam ho celou dobu jenom na růžovky a ty se až do teď (ťuk ťuk) chovaly vzorně... i smlouvu pro cucáky do 26-ti let mi udělaly do 27 a půl.... bože už jenom půl roku foun za pakatel!!!

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:55 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

Darina1
Jojo chápu přesně tohle říká můj dva jsou dost a přesto vlak nejede
To u nás nejdřív byl akorát žádnej pes, pak teda jeden, pak dva, .... no ale dál se to nějak nehejbe, tak nevim nevim

pawLINka
proč chtějí ti trpaslíci házet japkama, kterýma nedohodí tak daleko/vysoko, zrovinka do našeho okna.
Asi se jim líbí tvé nové voály

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:57
- Nahlásit

tagže sem tu
esi má něgdo nějakej reálnek návrch jak vyvraždit júpísíčko celý,napiště mi emila laskavje

dočítat to nebudu,tak zoufalá eště nejsem
je něco poctatnýho?? něgdo umřel, narodil se,složil už zase !! nějakou zkoušku nebo byl už zase!!! úspěšnej na výstavě????

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:58
- Nahlásit

pawLINka
jabkovice...prostě průhlednej chlast z jablek...milákuju tydle ovocný průhledný pití. Mňááááám! Sbírej japka, sežeň si palírnu, vypaluj vlastní kalvádos slifku japkovou, prodávej, budu tvůj zákazník.

bonc
s počtem 3 furt koketuju, obzvlášť co se z ofce vyklubal 100% netrekopes. Bysem chtěla chodit se dvěma, ovečkin by zatim ležel ladně doma na podušce.
chudsák ovečkin, ještě že je netrekopes )))

Venta
no, zaspala ste, pani, byste jim tam s docentkou inženýrkou Vendulou vytřela zrak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:59
- Nahlásit

davidkova renata
si duch, nebo mamka? Nebo mamky duch? To bys mohla bejt taky bižonek....

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:00
- Nahlásit

pawLINka
proč chtějí ti trpaslíci házet japkama, kterýma nedohodí tak daleko/vysoko, zrovinka do našeho okna.
páč jsi jim tou ložnicí narušila jejich klid, prostě si narušila jejich kruhy nooooo

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:00
- Nahlásit

pawLINka
To je v podstatě jabkovice. Si najdi někdo v okolí pálenici, posírej jabka, dovez tam a nechej si vypálit

davidkova renata
Vítej mezi živými

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:01
- Nahlásit

VentaAsi se jim líbí tvé nové voály
Debilko.

Gerda
jabkovice...prostě průhlednej chlast z jablek.
Tak já bych mohla do bečky sbírat i hrušky nebo třá švestky, máme jich na zahradě dost, ale nechcou se mi dávat prachy za to vypálení. Jsem prostě lakomá, no.

bonc
Člen
- Nahlásit

Gerda
bys mohla bejt taky bižonek...
akresivní je na to dost...

jablunka
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Žádám vysvětlení, proč v noci padají japka.
Páč třešně uš nejsou.

Venta
neužívali si to v tom šíleným slejváku a bouřce.

Už je to u nás a je to dost šílený.

<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání