| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:47
- Nahlásit
špym a špym a nic nesyším
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:50
- Nahlásit
Alexau nás na tom motokole jezdí spousty důchodců.Je to prčovní.Skorouž moped,ale maj na sobě helmu-jezdí mi pod voknama dva důchodci a ti mají posed,no k uřehtání jsou.
Vrátný ho vlastní a říká,že když chce,šlape a když nechce ,prostě jede.
Byla jsem vloni na leteckým dni v Hradci K. a měla jsem tam možnost si odzkoušet to motokolo a docela se mi to i líbilo,žebych nemusela jezdit do práce spařená jak prase.Bych do toho šla asi časem,ale byl mi pořízen skůtr.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:51
- Nahlásit
Alexa
hele skůtr je boží když bydlíš na vesnici, akorát tě nesmí sejmou Dara Rolins teda no
kejtlin
spíš přijde že je to horší...
třá je to tim vedrem, dneska bylo fakt hodně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
hele skůtr je boží když bydlíš na vesnici, akorát tě nesmí sejmou Dara Rolins teda no
kejtlin
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
třá je to tim vedrem, dneska bylo fakt hodně
nemá na to vliv, je problém, že pokud budu kapat ten predni-pos tak je to na to oko to nejhorší ale na otok to nejlepší
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:55
- Nahlásit
datli
fakt jo???? no já právě to mám kousek jenom přes město tak bych když bude slušný počáso nemusela jezdit autem, a asi bych ušetřila páč baterku můžu dobíjet v práci žejo
zuzanarosakova
akorát tě nesmí sejmou Dara Rolins teda no
seš úplně nejvíc .....
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:00
- Nahlásit
Alexa přesně tak.Já to mám do práce asi 2 kilásky.A tak mi to bodne.Máme ve městě sice dost cyklostezek,ale já nenávidím ty,kdy člověk furt najíždí na stezku,pak přejíždí silnici a hup zas na chodník.Mezitím i přechody pro chodce,takže chodci lezou do cyklostezky,štve mě to.A na mopedu to není zas až taková ztráta a nervy.
Mimochodem myslím,že Dara R. by toho důchodce nesejmula,kdyby se ji on nenasáčkoval do jejího pruhu.Údajně se měl vyhýbat nějaké díře na silnici.
Prostě ve špatnou chvíli na špatném místě.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:03
- Nahlásit
datli
no já to mám právě do práce asi kilák a buď do prudkýho kopce, nebo vo něco dál do mírnýho táhlýho kopce, to je jako zadam s minimálním provozem, tak bych jezdila tam, asi sem se už rozhodla
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:03
- Nahlásit
kejtlin
pokud budu kapat ten predni-pos tak je to na to oko to nejhorší ale na otok to nejlepší
tak to je na hovno teda
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:04
- Nahlásit
napadá někoho důvod,proč by plemeno bišonek nemohlo údajně barfovat?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:05
- Nahlásit
Alexa
a do teďka si jezdila ojtem do práce? Proč to chceš vlastně to motokolo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:06
- Nahlásit
datli
proč by plemeno bišonek nemohlo údajně barfovat?
páč je bílý a umazolo by si chlupi????? essi potřčebuješ někoho přesvědčit tak moji tojpudlové taky barfujou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
a do teďka si jezdila ojtem do práce? Proč to chceš vlastně to motokolo?
jen tak, že bych nejezdila autem a u toho motokola se ten motor dá vypnout když jedeš třá po rovině, kdybych třeba jako chtěla jezdit jen tak
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:08 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
datli
Možná ze stejně logického důvodu, jako je prohlášení, že všem bišonkům smrdí strašně z huby, protože je to přešlechtěný plemeno a prostě to tak všichni mají.
Jo a eště taky stafbulům prospívají granule s vysokým obsahem obilovin, tihle psi to potřebují.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:09
- Nahlásit
ále moje kamarádka má štěně a na netu psali-krmit zásadně jen granulema.A pes měl teď zdravotní potíže.A najednou co mu dát,když nesmí granule a musí do sebe cosi dostat...jak to udělat-chybí mi tu smajl okusující si nehty...prej že kvůli přešlechtěnosti už nejsou schopi žrát nic jinýho.
Podle mě špatné informace,nicméně v jistých směrech je ta moje kamarádka informačně uzavřená.škoda.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:11
- Nahlásit
kintaprohlášení, že všem bišonkům smrdí strašně z huby
fakt?Né!Růženě rozhodně z huby nesmrdí.Dělá mi hygienu hlavy skoro denně a nic.
To té mé malé šelmě smrdí z tlamky.ale to i raslici před rokem taky smrdělo.Mám za to,že je to prostě štěněčina,ne?
Jinak šelmák mi totálně bojkotuje ovoce zeleninu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:17
- Nahlásit
dneska mi řekla tchyně veterionáře-prodává v chovatelskejch vedle ordinace, ovšem blbá jak 3 vagóny bláta, že maso musím vařit psům, že jinak budou mít ty baktérie.... , sem řekla, že to klidně risknu a ona : ale mladá paní, opravdu riskujete a co dáváte tomuhle cvrčkovi-a ukázala na bubu, já no syrový maso a zeleninu, tak jí málem omyli. Radek jí umí bohužel skvěle napodobit a já si ho vždycky vybavím, takže tam vcházím a řvu u toho smíchy...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:18
- Nahlásit
špym a špym
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:22
- Nahlásit
asik už taky půjdu.zdrc
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:24
- Nahlásit
Alexa
datli
páč je bílý a umazolo by si chlupi?????
Já myslím, že bišonek by barfovat rozhodně neměl, protože by měl hubu od krvavýho masa a navíc se k malýmu bílýmu pejskovi nehodí, aby jedl kosti a syrový maso místo malých granulek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:24
- Nahlásit
já jsem dala sprchu-už potřetí dneska a vyvenčila psiska a spát se mi ještě nechce
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
dobrou děcka, du žehlit Alibabu tim jeho udělátkem, tak sem zvědavá esli to přežije!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:27
- Nahlásit
Tak už ten barf u bišonů chápu!zprasil by se neesteticky!
Viděli jsme dneska normálně plavat několik medůzek v zatopeném lomu.Jsem z toho byla paf!Kdysi jsem o nich slyšela a dnes to i viděla na vlastní oči.Asi tak do 5 cm čiré malé mršky.
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
jako aby neměl hezčí pleť na obličeji než ty? Aspoň se k sobě budete teď hodit )) dobrou
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Venta
Já myslím, že bišonek by barfovat rozhodně neměl, protože by měl hubu od krvavýho masa a navíc se k malýmu bílýmu pejskovi nehodí, aby jedl kosti a syrový maso místo malých granulek
a hlavně by byl strašně agresivní pak proboha!!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
No to je taky pravda, po syrovým mase jsou psi hodně agresivní a asi i dominantní. Takže rozhodně krmit granulema!!!!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:34
- Nahlásit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 22:37
- Nahlásit
datli
to jsem ještě neviděla tedy
all
jdu tedy taky do peří
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:09
- Nahlásit
Čus frndiny, sem usla u telky, je smrtící vedro, už nemohu. Bižoni nesměj barfovat, páč už tak to sou dost sabyjácííí, byli by ještě větší. Jako ale fakt snad neznám bižona, co by nebyl sabyják. Čuba od nás z baráku je nejvíc sabyják, Biška od kolegyně taky - přijde se pohladit, to jo, ale pak tě pokouše, vlastně každej bižon je ftělením vlčáka v sedmi letech. Když třá vlčák umře dřív, než stihl zabít čéka, ftělí se do bižona a ...už se vezete. Sou to vlastně andělíčci sabyjákůch.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:13
- Nahlásit
Gerda
Sou to vlastně andělíčci sabyjákůch
Tak opticky by to sedlo,ale přiznám se že nevím za jakým ůčelem to plémě vzniklo?nějak mi leze bavlníková plantáž,ale co tam měli za funkci nevím
|