Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:47
- Nahlásit

Gerda
Jojo Havaňáček Fidélo i když je to rasa odvozena od Bišonku tak si myslím, že jsou si dost vzhledově nepodobní, ale Havana je taky krásna jen pro mě nepoužitelná páč já bych to nechala jak je u mě zvykem opravdu v delší srsti tak jak má pes vypadat. Nikdy nestřihám ani žádnou nemám výmluvu, že mu jako pejskovi ulevím, že ho nechám ostřihat na kůži. Jak já říkám maj mít srtst tak ji mají a mají ji takovou, jak ji mají mít.
Jestli ho tam někde máte tak ho vyfoť prosím ráda se kouknu na pišišvora.

Baico
Opravdu jsou to pejskové použitelní na všechno nejsou to jen cukrové vaty a jak já říkám jak si to člověk vychová takové to bude mít.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:47 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

proč je tam černo dyš je to jedinej den kdy bych mohla jít k vodě a proč už mě 3 dny bolí hlava

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:50
- Nahlásit

Gerda
Bižonkáři jsou strašně hákliví na bižonky
No máš pravdu páč si lidičky myslí, že když je ten pes takhle načechraný, že to není pes k použití, ale já vždy říkám, že mám psy, kteří klamou tělem páč jsou to přešití Pitbulové.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:51
- Nahlásit

Gerda
A budou kupovat do osobka? To by mohli ručit tím bytem, co kupují...
Nevím, já u toho nebyla,dozvěděla jsem se to až včera od mámy. Nevím, proč si nechtějí vzít hypotéku, jako to dělá většina lidí.
Dnes musíme jít brzy spát, nezapomeň, že zítra jedem na sever!!!
Vzhledem k tomu, že budu vstávat skoro o hodin pozdeji, než vstávám normál do práce, tak půjdu spát jako obvykle.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:52
- Nahlásit

Darina1
Opravdu jsou to pejskové použitelní na všechno
No havně jso bílí, že Takže barevně vhodně doplní moje bělouše

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:54
- Nahlásit

Darina1
Fideláček tu bude od pondělka na týden v práci, je to velký sabyják, vyfotím ti ho.

Baico
Nevím, proč si nechtějí vzít hypotéku, jako to dělá většina lidí.
stejně to budou muset udělat...

Vzhledem k tomu, že budu vstávat skoro o hodin pozdeji, než vstávám normál do práce, tak půjdu spát jako obvykle.
možná s námi pojede i hancaw, má tenhle víkend volno a něco se jí chce podniknout, takže bych jí nabrala, ale potřebovala bych ti jí někde na benzínce přehodit do auta, protože bychom se ve třech, s třema čoklama do knédla nevešli. Přijde mi blbina jet třema autama tak daleko, takhle bychom byli posádky po dvou a mohli bychom se líp podělit o benál.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:54
- Nahlásit

nazdar paka
ptám se KDE JE TO LÉTO CO SLIBOVALI??????????????????????????

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:58
- Nahlásit

Baico
Takže barevně vhodně doplní moje bělouše
Vlastně jo, tak to je dobra volba. Super.
Gerda
Fideláček tu bude od pondělka na týden v práci, je to velký sabyják, vyfotím ti ho.
Děkuji a moc se těším páč já ráda koukám na malé pišišvory. Fideláček to je ten co si ho braly s útulku? Jestli si to teda dobře pamatuji.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:59
- Nahlásit

jbat
nervíky. Od neděle jsem nepapala. A nezhubla ani půl kila
tak to ti nezávidim... já si tejden skvěle užívala, chlastala a žrala jak čuně a zhubla jsem 3 kila

Alexa
KDE JE TO LÉTO CO SLIBOVALI?
by mi taky zajímalo - tady určitě ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:00
- Nahlásit

Alexa
Tady Tu je vedro jak sfiň, zrovna když musím jet do města na velkonákupy a doma má být velkoúklid

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:02
- Nahlásit

Alexa
u nás mocně chčí a bouří, furt lepší než to hnusný vedro

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:03
- Nahlásit

Alexa

U nás na VYSOČINĚ.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:03
- Nahlásit

Darina1
jojo, to je on, už je parádně rozmazlenej, ale děsně se mu zhoršila reakce na bouřku, jinak byl předám kolegyniným rodičům, oni jsou v důchodu, maj na něj čas, jsou pořád s ním a mají aspoň nějakou zábavu

Mocná bouřka zde již též! Hlavně nesmí chcáti zítra.

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:04
- Nahlásit

Biluška
Tady
tak ho pošly kus sem a nebuď lakomá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tady je jeden den léto a pak tejden hnusně

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:04
- Nahlásit

jablunka

U nás na VYSOČINĚ.

jak odejde bouřka od nás, máte tam dublovanou verzi hnedle ))))

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:06
- Nahlásit

Gerda
stejně to budou muset udělat...
No snad jo. Nerada bych nakonec kvůlivá nim přišla o střechu nad hlavou.
Gerda
potřebovala bych ti jí někde na benzínce přehodit do auta
Není problé,. Napojím se na R10 na nájezdu u Bezděčína před Bolkou. Pár km za tím by měla být Benzina, tak tam?
Musit teda předělat Zeleninu do lůžkové úpravy, aby se mi ke klukům vešla i Džína.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:07
- Nahlásit

Alexa
Eště si to rozmyslím . Můžeš si ho teda půjčit na dopo, ale odpo ho chci, to se půjdu válet k rybníčku

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
Hlavně nesmí chcáti zítra.
Zítra by ani nemělo.

Darina1
Člen
- Nahlásit

Gerda
už je parádně rozmazlenej
No a vysvětli mi, kdo by tak malé stvořeníčko nerozmazlil. Já mám ty svoje taky rozmazlené, ale když se zavelí tak se holt musí poslouchat. No a tyhle rasy si myslím, že pro starší lidičky jsou i ideální ono to moc nepotřebuje, že jako nějaký cvičák anebo pořádnou běhačku.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:10
- Nahlásit

Biluška
hele, a proč si neuděláš inkaso? Já ho nemít, tak foun nemam zaplacenej nikdy... tagle se vo nic nestaram, zrušila jsem i papírový výpisy, dycky mi přijde sms - "vystavili jsme vám vyúčtování na tolik a tolik" a za pár dní mi přijde "děkujeme za platbu, přijato tolik a tolik" a já nemusim hnout prstem.

Baico
Gerda
kam jedete důry?

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:11
- Nahlásit

Biluška
to se půjdu válet k rybníčku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:13
- Nahlásit

Alexa
Biluška
a já do zkurvený hokny

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:14
- Nahlásit

bonc
kam jedete důry?
Na návštěvu k Eldorádo a několika násobnému účastníkovi mistrovství světa IPO předvést, jak mají cvičit ti praví IPO psi Fanoušek a Maruška

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:16
- Nahlásit

Baico
Ještě nic neupravuj, Džína stejně jezdí pod nohama, musim se nejdřív domluvit s hancouw.

bonc
jedeme k eldorádovi na přednášku o ííííípě a taky na výlet a na oběd a na pokec a za Vyrážkou a Lalokem.

Darina1
No a tyhle rasy si myslím, že pro starší lidičky jsou i ideální ono to moc nepotřebuje
i moje mamča o něm uvažovala, chtěla si děklat kurz stříhání, ale říkala, že dokud má Mařenu, prdí na to, že by se ze dvou stejně nevychovanejch čoklů picla. Jsou to hodně veselí pejsci, dá se s nima všechno, všechny výlety a tůry, jen je asi nutnýá, aby na tyhle sportovní akce měli jinej sestřih, do tý srstičky s zamotá úplně všechno, sme to viděli, když Aleksandra vzala pudlata na výlet do lesa s námi, odnesli si v kožichu zamotanou půlku lesa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:18
- Nahlásit

Baico
několika násobnému účastníkovi mistrovství světa IPO předvést, jak mají cvičit ti praví IPO psi Fanoušek a Maruška
přesně ste to řekla, moc krásně a hlavně - hlavně ste to řekla pravdivě, bez okolků, jak to vlastně doopravdy je.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:19
- Nahlásit

Gerda
Ještě nic neupravuj,
No tak k Zelenině se dostanu nejdřív v pět odpoledne, takže nějaká okamžitá úprava nehrozí

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:21
- Nahlásit

Gerda
přesně ste to řekla, moc krásně a hlavně - hlavně ste to řekla pravdivě, bez okolků, jak to vlastně doopravdy je.
Proč bych měla světu lhát

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:23
- Nahlásit

Baico
Proč bych měla světu lhát
jistě, proč bys měla ííííípo světu lhát, že přivezem žampyjouníííííí!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:25
- Nahlásit

jabloň
Žádám vysvětlení, proč v noci padají japka.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

pawLINka
Žádám vysvětlení, proč v noci padají japka.
Že by gravitace? Na to už přišel celkem dávno Ňjůtn

<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání