Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:55
- Nahlásit

ty woe ten 14ti letej čůrák jak zabil toho starýho čivaváka tý paní??? takový zasraná jebka, kdyby šla s ovčákem nebo s kavkazem tak by se posral strachy zmrd

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:57 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kejtlin
woe ten 14ti letej čůrák jak z
jj, ty woe to mi řekni kde se to v těch hajzlech zasranejch bere

Crysa
a pomohlo to??????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:58
- Nahlásit

kejtlinja jsem rikala,do amina nebo hajana by si nekopl,pac by mu tomu zmrdovy zasranymu uhryzl hnatu,hele a proc nepostihli rodice???????

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:59
- Nahlásit

Alexa
kejtlin
Já bejt tou ženskou,tak přez jakýkoliv médium zveřejním jeho jméno,nemluvě o tom že by měl i xicht do fialova!

Lidi,já sem naprosto zmrtvená a to sem po 100 letech usnula na hodinu i odpo.....to vedro mě zabije.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:00
- Nahlásit

Alexa
jj, ty woe to mi řekni kde se to v těch hajzlech zasranejch bere

nevím jestli je to dobou, ale když já byla puboš tak by nás to nikoho nenapadlo, ni neznám nikoho koho by to v pubertě napadlo, lavně jak znám většinu rodičů mých vrstevníků, tak by to asi nepřežili kdyby něco podobnýho provedli by je zlískali že by nemohli tak 14 dní do školy

kinta
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:01
- Nahlásit

Pakunobecny

Díky, dík. Já jenom, že asi nebude nejlepší jít v růžovým tričku, sukni a slunečních brýlých ala Audrey Hepburn, což?
Já jsem tam napsala, páč teď kvůli debilní hokně jsem neměla na pana Brunhildu vůbec čas a stresu jako svině furt, tak jsem si řekla, že radši budu někde obcházet fabriku a budu s ním. Ale nevím. Uvidíme po pohovoru, každopádně se fakt těším. Musím si ještě nalakovat nehty.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:02
- Nahlásit

nemethova5
hele a proc nepostihli rodice?
nevím....

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:11
- Nahlásit

kinta
že radši budu někde obcházet fabriku a budu s ním
Pani to zní hezky,ale v mínus15c to přestává být prdél Alexa
kejtlin
Co to zas jejako?nákej zfetlej nebo asociál?Svět se obrací holou řitou navrch fak už.

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:15
- Nahlásit

Alexaty woe ted byl v tvznova ukopanej čivavák 14ti letym hajzlem
jj, nakopala bych ho taky.. (((

a pomohlo to??????

no minimálně to nebylo nepříjemný a nezhoršilo se to a bylo to jak když si lehneš na pomalu jdoucího koně na záda, jako že se ze sedu předkopíš a jde houpání toho těla proti tempu tvýho dechu a všechno se prohřeje. Třá jsem jí měla danou blbě, nevím, nejsem rehabiliťák, to je máma a ta mi tou dobou kdy jsem ležela na As vyzvedávala fet v lékárně (bo jsem z práce stihla jsen zajet k obvoďačce pro předpis a nezvládla už nikde zastavit v lékárně, bo jsem už padala do komatu.. ). Ale asi jí zas někdy zmermomocním, čupku jednu chlupatou Asíčkovitou do kombinace s práčkama a masáží je dobrá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:26
- Nahlásit

Pakunobecny
Co to zas jejako?nákej zfetlej nebo asociál
ne šels maminkou, okolo ta paní s tím čivavákem a on do něj kopnul vší silou, byl to už stařeček, tak se snad druhý den dohodli veterináři s majitelkou pro euthanázii a už jsem zase nasraná

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:34
- Nahlásit

Chalupář sedí na zahradě a čte noviny. Přiběhne malý Pepík a prosí: "Tati, rozlouskni mi pecičku!"
Taťka ji v zubech rozkousne, kluk slupne jadérko a zmizí.
Za chvilku je tady zase a zas: "Tatí, rozlouskni atd."
Když už to je popáté, táta se ptá, odkud ty pecky pořád bere?
"Tati, za stodolou je tákovýhle hovno a v něm je peciček!"

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:35
- Nahlásit

kejtlin
CrysaPakunobecny
jsem vas musela trosku pobavit zase sice hovnoidni tema,davidkova by mela radost velikou!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:36
- Nahlásit

kejtlin
hele děti jsou poslední dobou strašný zrůdy a bude to horší jak se ta naše civilizace chýlí ke konci... kdyby mi chlapec nakopnul mýho psa, na místě bych ho tak dojebala, že by se pochcal!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:36
- Nahlásit

nemethova5

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:37
- Nahlásit

kejtlin
ne šels maminkou

si děláš kozy??? A ona jako nic neudělala ta píča? já myslela že šel sám!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:38
- Nahlásit

kejtlinno aspon nekdo ma radost huraaaaa.
zuzanarosakovaco otesanek jak se mu dari na houpacce!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele děti jsou poslední dobou strašný zrůdy a bude to horší jak se ta naše civilizace chýlí ke konci... kdyby mi chlapec nakopnul mýho psa, na místě bych ho tak dojebala, že by se pochcal!

já nevim co bych udělala, ale jednou v metru ještě když jsem měla pita, jela jsem s ním metrem na nástupišti nějací výrostci, taky vzali paní čivavu a že ji hodí do kolejiště, tak jsem k nim došla, čivavu jim vzala psovi dala povel dej pozor-opravdu když vrčel a štěkal vypadal hrozivě, sundala mu košík a hošanům řekla, že když mají na čivavu tak jsou jistě borci a hodí tam taky tohodle psa, se málem posrali strachy, když jsem ho odepnula i z vodítka , což n evěděli bylo to, že byl opravdu velmi dobře vycvičenej, že je jen hlídá, ale nechala jsem je tam podusit asi 10 minut, než přijela mašina-bylo to o víkendu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:42
- Nahlásit

nemethova5
co otesanek jak se mu dari na houpacce!!!!

snad dobře, zatim za mnou nepřišel domu, tak snad cajk

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:43
- Nahlásit

kejtlin
nechala jsem je tam podusit asi 10 minut, než přijela mašina-bylo to o víkendu

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:43
- Nahlásit

zuzanarosakovaco otesanek jak se mu dari na houpacce!!!!

snad dobře, zatim za mnou nepřišel domu, tak snad cajk

von Alibaba dostal houpačku?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
ve zprávách říkali s maminkou šel

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:47
- Nahlásit

Crysa
ne, adydaska sbalila nějakýho kořena dneska

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:49
- Nahlásit

zuzanarosakovatak mu musis fest postrojovat vis jak ta pohadka nakonec dopadla???
kejtlinto jsi udelala moc dobre,ja neco podobneho videt udelam to taky,nesnasim jak nekdo si troufa na slabsi a bezbranne,jen mi nejde do hlavy ze ta zasrana matka od toho parchanta,zkurvysyna(damy prominou jinak se to rict neda!!!)nic proste neudelala!!!!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:50
- Nahlásit

kejtlin
zprávách říkali s maminkou šel

takže celá famílie zmrdů

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:52
- Nahlásit

nemethova5
,jen mi nejde do hlavy ze ta zasrana matka od toho parchanta,zkurvysyna(damy prominou jinak se to rict neda!!!)nic proste neudelala!!!!!!!!

řeklas to přesně "z kurvy syn", musela to bejt taky hustopíča, normální matce by to syn neudělal. Můj syn kdyby to udělal nějakou záhadou, nechám ho utratit okamžitě!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

nemethova5
jen mi nejde do hlavy ze ta zasrana matka od toho parchanta,zkurvysyna(damy prominou jinak se to rict neda!!!)nic proste neudelala!!!!!!!!
nechápu vůbec taky
zuzanarosakova
takže celá famílie zmrdů

jo asik jo

Marush
Člen
- Nahlásit

kejtlin
já nevim co bych udělala, ale jednou v metru ještě když jsem měla pita, jela jsem s ním metrem na nástupišti nějací výrostci, taky vzali paní čivavu a že ji hodí do kolejiště, tak jsem k nim došla, čivavu jim vzala psovi dala povel dej pozor-opravdu když vrčel a štěkal vypadal hrozivě, sundala mu košík a hošanům řekla, že když mají na čivavu tak jsou jistě borci a hodí tam taky tohodle psa, se málem posrali strachy, když jsem ho odepnula i z vodítka , což n evěděli bylo to, že byl opravdu velmi dobře vycvičenej, že je jen hlídá, ale nechala jsem je tam podusit asi 10 minut, než přijela mašina-bylo to o víkendu

JOOO! Seš nejvíc dobrá,sem tvůj fanda!!!

all

Zasranej chlapec, uplně by bylo super rozkopat mu koule...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:55
- Nahlásit

chjo už vidím jak to bubovi ten otok neopadává takže oko se bude muset zase odkrýt a to je na píču, kurva do hajzlu

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:58
- Nahlásit

kejtlin
chjo už vidím jak to bubovi ten otok neopadává

a do kdy by mu to mělo splasknout? třá to splaskne eště

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:58
- Nahlásit

zuzanarosakovame tohle decko udelat tak ho asi zamorduju,jen nechapu ty rodice,ja se nedivim,pacccc serou zvysoka na vychovu!!!!!parchanti si vsecko dovoli,jak jinak.
Marushneee ja mam lepsi napad,po centimetrech mu zaziva stahovat jeho skuru a mohutne solit!!!!

<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání