Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:01
- Nahlásit

Gerda
To bys mohla bejt taky bižonek....
byžonek nejsu myslim to bych mohla bejt gdysi dyš sem nosila trvalou..nebo endžíla dejvis sem tehdy taky mohla bejt..
je celkem fuk co sem,ale at sem co sem sem velmi nasrané oné

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:02
- Nahlásit

Gerda
no, zaspala ste, pani, byste jim tam s docentkou inženýrkou Vendulou vytřela zrak
Tak to každopádně. 'Ukázaly bysme Mistroj, jak docentka uklízí hračky do košíčku. No škoda, jeho smůla že to neuvidí.

davidkova renata
esi má něgdo nějakej reálnek návrch jak vyvraždit júpísíčko celý,napiště mi emila laskavje
Eště nemám nápad, ale serou mě teď hodně. Jen holt nemám najitýho nic lepšího zatim.

pawLINka
Člen
- Nahlásit

BaicoTo je v podstatě jabkovice. Si najdi někdo v okolí pálenici, posírej jabka, dovez tam a nechej si vypálit
A to se nenechává kvasit?

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
jéééé uš tě připojily bo si někde na náfštěvje????????????

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

brej den! aaaa mamka je už zas plnohodnotnej čék, bo má net!

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:03
- Nahlásit

bonc
Tři kousky jsem měla chvilku. Ale vzhledem k tomu,že Danda byl naprosot nenáročnej veterán, tak to šlo. Ale dva čokle v aktivním věku, když se jim chceš intenzivně věnovat, je fakt tak akorát.

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:04
- Nahlásit

Tak už jsme stihli s psékama zaposlouchat a zakousat, jen ty stopy nevyšly, než jsem ze cvičáku vyjela, tak začalo scát.. až jsem půl hodiny jela schválně domů, loudala jsem se, bo jsem nevěděla, kdo jako půjde zavřít Ferdu, kterej doma hlídal a kdo se odváží v bouřce otevřít kovová vrata pod 25m stromem ještě za vydatného deště, připomínajícího močení obra Koloděje.. losovali jsme, psi si vytahli delší sirky, já tu jednu kratší.. tak jsem ještě 10 minut před domem seděla v autě, zjistila jsem, že tam mám takový ty vlhčený uětrky na čištění skel, taxem si umyla skla zevnitř, a když se to krapítek uklidnilo, taxem přeběhla, otevřela, Ferdu zavřela, autem zajela, vrata zavřela a zeběhla dom. Psi spí v autě.. Ferda v boudě, já tady ve svý boudě.. chčije.. mocně stále chčije.. bouří kdesi nad mraky.. nevypadá to že to chce končit.. venku mi mokne spacák na šňůře.. ten spacák, co tam byl čééra pověšen za účelem uschnutí po vyprání.. v pračce je mokrí deka.. vypraná.. na uschnutí.. neuschne.. už asi bé pršet nadosmrti... když už neseru a nebolí mě zádo, nastane potopa svjetůch..

Atusch
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:05
- Nahlásit

Nikdo nic neřekne.
Platí ten zítřek?? Přeci nechcete abych tady dočítala stopadesátvosum stránek!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:05
- Nahlásit

jablunkaPáč třešně uš nejsou
Třešně ať si padaj, ty mám na zahradě dvje, ale ať nepadají japka, co mám před barákem. Beztak jsou hnusný.

Ty, coby vládce všech jabloní, to prostě musíš zařídit.

Báchorkám o trpaslících a voálech prostě nevěřím.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:06
- Nahlásit

davidkova renata

Takže tebe neodstřihli už nafurt...?

ALL

Kolegyni před asi hodinou zvonil mobil, vzala to, chvíli poslouchala, pak odešla pryč, přišl anaprosto roztřepanáa ubrečená, ale úúúúplně v piči a víte, co to bylo? Volala jí nějakej exekutor a byl na ni neskutečně sprostej a řval a vyhrožoval kdečím a nakonec zjistil, že volá blbě, že je to ženská se stejným jménem a podobným RČ a dokonce i podobným telefonem, ale jestli si myslíte, že se jí omluvil, tak s epletete. Takže tady vesele sepisujem stížnost, protože ty hovory tam podle kolegyně toho pičuse maj monitorovaný. Jako opravdu nechápu, která zamindrákovaná píča může jít dělat exekutora. Nechápu. Se mi tu třepe ještě teď, chudinka.

Crysa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
bré deň paní, vy ste tu nová? Vás sem tu ještě asik neviděla

jablunka
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Ty, coby vládce všech jabloní, to prostě musíš zařídit.

Rači to posbírej a nech něgde vypálit,my sme loni měli výbornou japkovici

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:07
- Nahlásit

Venta
'Ukázaly bysme Mistroj, jak docentka uklízí hračky do košíčku.
Copak docentka, ale Eldorádo ne chece předvést Viktorku. Má strach, že ta by mistra položila sefinitývně
pawLINka
A to se nenechává kvasit?
Nevím, vždycky všechno ovoce zpracujeme jinak, než vypálením.
Gerda
Heč moje spolukancelářnice je přímo od Rožnova. A ž nám dovezla koštnout, máme jí v práci v lednici je mocink mňam Už se těším na tu letošní.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:08
- Nahlásit

Baico
když on právě ovečkin teď nějak aktivní neni... dostal se v poslední době do takovejch psychostavů, že ani nechce chodit ven. Nejspíš je to narušenym stereotypem, dítětovo prázdiny dost změnily režim dne a jemu stačí přestěhovat židli aby ho to rozhodilo. Do toho jsme ještě dělali kuchyň, pořád někam odjíždíme a přijíždíme mimo jeho návyky a on to nedává.. Teda doufam že je to jenom ze stresu a že až se na podzim vrátí vše do stereotypu tak se vrátí i on... Necham jim pak oboum uděla krve, ať mam jistotu že děťátkům nic neni - teď je ovec fakt mrtvej pes, je ochotnej jít ven pokud beru Bonici na vodítko - znamená to krátkou poklidnou procházku, pokud jde navolno značí to dlouhé běhání který měl ještě na jaře tak rád - teď ho to děsí a chodí se schovávat za naše nebo do patra

makrel
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:09
- Nahlásit

Crysa
nebav se s ní, to je nějaký kolemjdoucí zas, co sem jako vůbec neleze

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

děcka Kokos je stršně blbej péz! sežral venku kost (myslela jsem, že jí vyplif, jak jsem na něj řvala, ale evidentně kus spolk) a nemohl jí vysrat! zeblil a zesral celej barák, nevynechal béžovej vysokej koberec! jeli jsme na vetrinu, kde kost slavnostně vysral přededveřma! dostal injekci a bude vo hladu dement!

Baico
Člen
- Nahlásit

Atusch
Platí ten zítřek??
Platí, Gerda už říkala, že dne musíme jít brzy spát, protože zítra brzy vstávme a jedem na výlet

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
Dobřéééé.

jablunka
A nechává se to normálně kvasit??

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:11
- Nahlásit

zuzanarosakova
zeblil a zesral celej barák
V takových chvílích jsem ráda, že mám čokle venku. To pak vezmu hadici a ten beton hezky a jednoduše spláchnu

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
Kokos má smysl pro dramatičnost

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:15
- Nahlásit

Baico
To pak vezmu hadici a ten beton hezky a jednoduše spláchnu

no tak já jednoduše zdrhla na veterinu a nechala to uklízet Alibabu v ručníku, jak zrovna vylezl ze sprchy

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:17
- Nahlásit

davidkova renata

mamkoooooooooo tys zde?Tak co pojedeš semnou na ten cvičáčééééék?A kdy by se ti to hodilooooooo?

Crysa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:19
- Nahlásit

zuzanarosakovano tak já jednoduše zdrhla na veterinu a nechala to uklízet Alibabu v ručníku, jak zrovna vylezl ze sprchy

takže kde je problém? ušetříš za žrádlo, bo jeden pes nebé žrát a Alibapka vygruntuje a je zas šecko cajk

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:19
- Nahlásit

pawLINka
Tak já bych mohla do bečky sbírat i hrušky nebo třá švestky, máme jich na zahradě dost, ale nechcou se mi dávat prachy za to vypálení. Jsem prostě lakomá, no.
musela bys to prodávat dráž, než nakoupit ty moudroto přece. já bych si to od tebe koupila. Mňááááám!

bonc
akresivní je na to dost...
ječela tak, až jí nebylo rozumět....

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:21
- Nahlásit

zuzanarosakova
kokeš je fakt debil, ikdyž je andělská bytost...autokar taky neni úpa pohodář včera se prošel loukou a měl asi milion bodláků uplně všude hluboko v jeho hnusný srsti...ten pes je hrozivej dement...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:26
- Nahlásit

jbat
Takže tebe neodstřihli už nafurt...?
nene zlato
Crysa
vy ste tu nová
a vy ste tady stará? ))
makrel
nebav se s ní, to je nějaký kolemjdoucí zas, co sem jako vůbec neleze

zuzanarosakova
kde kost slavnostně vysral přededveřma

to je děsný hovado))
Marush
Tak co pojedeš semnou na ten cvičáčééééék?A kdy by se ti to hodilooooooo?
jistěěě počítám s tim! zavolám Ilu,kdy tam bé,ale určo cvičej úterý čtvrtek asi vod 16h,takže tak..mušíme to naplánovat teda

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:30
- Nahlásit

davidkova renata
čus drahá, ještě než tě vymazali ze světa taks psala něco vo tom že kauza už jede - jede jako úplně zcela definitivně? tagle to bylo rychlý?

Marush
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:32
- Nahlásit

davidkova renata

jistěěě počítám s tim! zavolám Ilu,kdy tam bé,ale určo cvičej úterý čtvrtek asi vod 16h,takže tak..mušíme to naplánovat teda

výborně,tak ti cinknu v pondělok! Jinak jako už teda budeš normálně onlajn,jo? Tady byla dost anarchie teda...už ti píšu jaks chtěla seznam kdo zlobil....takže Jbat mluví sprostě a odmlouvá, Crysa hodila namočenou houbou po Jabloni, Jabloň a Biluše šikanovaly spolužačku a nechtěli jí pučit furmíka atd

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:33
- Nahlásit

bonc
kauza už jede
jasně)) úhyn nastal prý minulé pondělí v noci,po neděli mám volat krs úmrtní lejstro esi už je,s tim pak neonka muší na socyjálku si žádat prej,to bé asi zážiteček

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 11:35
- Nahlásit

pawLINka
A nechává se to normálně kvasit??
No asi jo,ale já jim v pálenici neasistovala.
Marush
.už ti píšu jaks chtěla seznam kdo zlobil....takže Jbat mluví sprostě a odmlouvá, Crysa hodila namočenou houbou po Jabloni, Jabloň a Biluše šikanovaly spolužačku a nechtěli jí pučit furmíka atd
Něco sem zaspala ....bonzáááááákůůůůůů

<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání