| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:35
- Nahlásit
Biluška
Oni mě pokaždé odpálkujou s tím, že si za to můžu sama páč bydlím tak daleko
Ale davítková bydlí v Prahé. dusila bych je klidně každej den, třeba týden bych si dala takovou bojovku a pokaždý bych jim řekla "když už mám předplaceno na tři roky dopředu, chci za to tu službu v daný kvalitě".
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:38
- Nahlásit
kejtlin
abych věděla kolik masa?
každej si naloží maso pro sebe na 2 dny a pak se to smíchá dohromady
Gerda
v neděli jedem na štiřín na houby, měla bys jet aji s blbou balunkou a ošklivou aleksandrou.
nemůžu s velkejma chodit na houby, ale mohla bych vzít sisinu a matesa s těma to de
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:39
- Nahlásit
dyš to já vůbec nevim jak poznat.-((((
davidkova renata
No a co...? Prostě máš pocit, že je to o dost pomalejší a tečka.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Alexa
mohla bych vzít sisinu a matesa
ok,, vem jim kabátky, ať zas nedotáhnou půl lesa v chlupech. Budou v děsnym dyzgomfortu, nesnášej bejt v lese ))))
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Alexa
Okrasná dřevina by zas mohla uklohnit ten guláš či co to bylo, žejo.
Essi nezapomenu,tak uklohní,ale dopředu,páč tam se mi fakt nebude chtít moc vařit.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:41
- Nahlásit
Alexa
každej si naloží maso pro sebe na 2 dny a pak se to smíchá dohromady
ok
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:43
- Nahlásit
Alexa
chceš poslat prachy?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:43 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
ale v neděli jdem na Štiřín na houby
Takže v neděli do Zlofse nedojedete? To bde Michal plakat. Se mu po vás velmi stýská. Já pojedu cviákovat, protože musím být připravená, kdyby Eldorádo zavelele, že mám v září u nich nastopit na ZZO s Fanoušem.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:46
- Nahlásit
davidkova renatadyš to já vůbec nevim jak poznat.-((((
http://rychlost.cz/
http://speedmeter.internetprovsechny.cz/
třá..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:50
- Nahlásit
kejtlin
chceš poslat prachy?
já jo!!!! dííík )
Crysa
třá..
díkes.-))) ale lepčí se mi zdá ten jébatky nápat
Prostě máš pocit, že je to o dost pomalejší a tečka.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:55
- Nahlásit
davidkova renataProstě máš pocit,
tak to z tebe začnou dělat takou lulinu jak nikdy, budou tě urážet, pže budou chtít, ať si nejdříf vymažeš nějaký kůkýs a podobný jepkárně, pak aby sis odinstalovala jánevimco a že ti to zpomaluje támdleto, ať se jako podíváš esli to máš a prostě ti řeknou, že je to tvym počítačem a u toho se bé nějakej ajťák na druhý straně telefonu jednou rukou drbat na koulích a druhou na střídačku šťárat v nose a přepínat programy nebo hrát ydyjotskou hru na kompu a bude si tě vychutnávat jak nikdy, že prostě ty jsi ten kdo má zahnojenej komp a tudíš pomalej net a ještě ani nevíš kde co máš a tak..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:56
- Nahlásit
Baico
Takže v neděli do Zlofse nedojedete?
čoveče asi ne, on zítra ten výlet bude stát celkem dost peněz, v pondělí přijdou výšifky, zase budu tenhle měsíc totál na suchu, po výplatě už zas můžem normálně jezdit, to se mi i vrátí jeden dluh
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 12:57
- Nahlásit
Crysa
tak to z tebe začnou dělat takou lulinu jak nikdy, budou tě urážet, pže budou chtít, ať si nejdříf vymažeš nějaký kůkýs a podobný jepkárně, pak aby sis odinstalovala jánevimco a že ti to zpomaluje támdleto, ať se jako podíváš esli to máš a prostě ti řeknou, že je to tvym počítačem a u toho se bé nějakej ajťák na druhý straně telefonu jednou rukou drbat na koulích a druhou na střídačku šťárat v nose a přepínat programy nebo hrát ydyjotskou hru na kompu a bude si tě vychutnávat jak n
A davítkojc bude říkat "tak cookies vymazáno, ne není to rychlejší. ano, to mám odinstalováno, ne není to rychlejší. ne, tohle nemám, já počítač používám pouze na připojení k netu." a tak dále.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
vlastně mi umřela stará pračka, znovuobživení by stálo 5500, kro ložisek tam byla nalomená hřídel bubnu, takže nová hřídel+buben nějak švidral ze strany na stranu ale to je možná tou hřídelí to si nebyl jist, tak jsem byla v Evě-obchod s elektronikou na Mělníku a v úterý mi přivezou novou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:02
- Nahlásit
jbat
no a nemůžou se voni chtít připojit k tobě aby to zkontrolovali????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:05
- Nahlásit
Alexa
no a nemůžou se voni chtít připojit k tobě aby to zkontrolovali????
Můžou, nám se tak taky O2 nedávno připojili, ale já jsem měla chuť je trochu prudit a tak jsme i přes to trvala na tom, že je to pomalý a chtěla jsem slevu. Vcelku koktali a nebyli schopní mi nic moc říct (3 lidi postupně), ale selvu mi nedali.
Ale jako zapaltit jim takhle desetkrát a tak dáel, tak jim tam visím každej den s jiným požadavkem a že bych si dala záležet!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:06
- Nahlásit
Alexa
chceš poslat ty prachy na účet? pojedu odpo do města nemám internet banking tak bych to vzala při jednom i do banky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:07
- Nahlásit
Gerda
v pondělí přijdou výšifky
To ti dám zítra prašule a Alexe v Mrdicích vrátím prachy za postel.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:13
- Nahlásit
Baico
ty si ještě neposílala? Já myslela, že posílali všichni, proto jsem si říkala, že sem v prdelákovicích, neboť mi ty prachy nestačí...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:15
- Nahlásit
kejtlin
chceš poslat ty prachy na účet? pojedu odpo do města nemám internet banking tak bych to vzala při jednom i do banky
zatím ne, uvidím podle toho jak to budou chtít oni
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:19
- Nahlásit
Hele, ženy, je teda ještě někdo, kdo mi neposlal prachy na výšifky? Myslela sem, že už všechno mám....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:21
- Nahlásit
Gerda
počki počki, já jsem ti určitě nic neposílala, naposled jsem posílala švadle doplatek, vod tý doby nic nevim - co se ještě platí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:23
- Nahlásit
bonc
výšifka, poslední doplatek 200 na výšifku...v pondělí přijedou. Měla jsi to jako všichni ostatní v mailu...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:24
- Nahlásit
Gerda
já nevím, platila jsem něco uplně okamžitě ihned, potvrzovala ti to mailem jak jsi chtěla, ale nevím, byly to výšivky???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:25
- Nahlásit
jbat
davítkojc bude říkat "tak cookies vymazáno, ne není to rychlejší. ano, to mám odinstalováno, ne není to rychlejší. ne, tohle nemám, já počítač používám pouze na připojení k netu." a tak dále.
přesně
hele dočetla sem toho křížence belgána )))))))) hustýýýýýý )))) myslim že vlčáčková je na tom hůř než se zdálo a eva oi nebo jaxe menuje vůbec neegzystuje bo je vymyšlená )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:28
- Nahlásit
Atusch
byly to výšivky???
Byla to švadla, jak si byla poslední neplatič )))))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:29
- Nahlásit
Gerda
ježíš, tak to se vomluvuju moc, šlo to úplně mimo mě, jsem to jaksi vytěsnila dneska už to nestihnu, ale v pondělí to hned pošlu jo? Někde v hromadě hnoje ten mail určitě bude, vezmu si vidle a prokydam to.
čuuus bůůůs já mam víkend! Du se zabít na inlajny, sem na tom v životě nestála a teď jsem si je nechala koupit k přirozeninám.. tag snad v pondělí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:33
- Nahlásit
davidkova renata
myslim že vlčáčková je na tom hůř než se zdálo
Já myslím, že hůř je na tom už jenom Eninka. Jako nedívala jsem se na to Prostřeno, třeba je to fajn baba, ale mě strašně rozčilujou blbky a jako blbka se tady projevuje ve velkým...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:51
- Nahlásit
davidkova renata
no a teď přečti to pokračování uzavřenýhoi tématu to je ještě lepčí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2011 13:53
- Nahlásit
bonc
v poho pani, já jak to nekontroluju, sem měla pocit, že už všechno mám )) Ale vidim, že nesmim důvěřovat ani žumpicím, sou to strašně zákeřný hajzli )))))
|