Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:14
- Nahlásit

Pakunobecny
nějak mi leze bavlníková plantáž,ale co tam měli za funkci nevím
hlídali otroky. To je jistá věc.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:18
- Nahlásit

Gerda
co mamka, ještě je offline??????? a kolik cévek jí už ruplo, a kolik upc operátorů je mrtvo?????

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:22
- Nahlásit

Alexa
mamka je nejvíc oflajn, co to jde, denně po nich ječí, denně jim něco platí, dnes už jí konečně přiznali, že má mnohokrát zaplaceno, takže teď už jí nepřipojej asi nikdy. Jinak zřejmě svým mocným hlasem zabila další tři operátory.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:25
- Nahlásit

Gerda
dnes už jí konečně přiznali, že má mnohokrát zaplaceno,
no aspoň něco, ofšem essi to bude mít nějakej efekt je ve hvjezdách takže teď už jí nepřipojej asi nikdy.

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:34
- Nahlásit

Du hají mám chlídek krzevá věk našeho domu takže budu tiše modrat a filajovět do rána božího klásnou noc pošílá káspáléék

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Gerda
mamka je nejvíc oflajn, co to jde, denně po nich ječí, denně jim něco platí, dnes už jí konečně přiznali, že má mnohokrát zaplaceno, takže teď už jí nepřipojej asi nikdy. Jinak zřejmě svým mocným hlasem zabila další tři operátory.
a zkoušela si stěžovat? Mně pomohla u O2 až písemná stížnost na jejich reklamační centrum. Řvát na operátory nepomáhalo a po čase mě to už ani neuklidňovalo

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 07:23
- Nahlásit

kejtlin
já nevim co bych udělala, ale jednou v metru ještě když jsem měla pita, jela jsem s ním metrem na nástupišti nějací výrostci, taky vzali paní čivavu a že ji hodí do kolejiště, tak jsem k nim došla, čivavu jim vzala psovi dala povel dej pozor-opravdu když vrčel a štěkal vypadal hrozivě, sundala mu košík a hošanům řekla, že když mají na čivavu tak jsou jistě borci a hodí tam taky tohodle psa, se málem posrali strachy, když jsem ho odepnula i z vodítka , což n evěděli bylo to, že byl opravdu velmi dobře vycvičenej, že je jen hlídá, ale nechala jsem je tam podusit asi 10 minut, než přijela mašina-bylo to o víkendu
A to se mi libý a to jste moc udělala pěkně huž na ty zmrdy takhle.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 07:41
- Nahlásit

Zdarec.

Jsem zde.

Dva dny jsem měla dovolenou a dodělávala jsem novou ložnici. Celou jsem ji sama vymalovala, máme položený lino a už jsme se i nastěhovali. Vyspaná nejsem vůbec. Vyměnili jsme si s mušem strany postele ze strategických důvodů a to byla docela zásadní chyba. Taky máme teď okno do ulice a furt tam někdo chodil a mluvil. Jo, a taky padaly z jabloně japka. To si nedovedete představit ty rány.

Jinak to dopadlo velmi dobře. Moc se nám to líbí. Je to takový jednoduchý, ale podle našich představ. Ještě se dnes dokončí šatník, dokoupím nějaké drobnosti a bude.

špejlové rolety
Opravdu je přes ně vidět. Ale jen když není zatáhlá záclona. Když se zatáhne, tak vidět nejde.

Voál je super, tmu nedělá.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 07:49
- Nahlásit

zdravim, ženštiny. Opět se ptám, co je novýho? U mě nic, v noci byla velkobuřina takže ovečin byl velkopsychopes a zase se mi narval do nočního stolku a foukal a dělal "sem v boudičce nikdo na mě nemůže".
Proč padaj z jabloně japka, neměly by z ní padat spíš ňáký hodnotný moudra? Nebo boxéři?

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 07:50
- Nahlásit

datli
Alexa
kinta
Venta
zuzanarosakova
Gerda
Tak a já si přečetla co pak že se navážíte do Bišonku. Tak to né to se musím okamžitě a hbitě zastat páč já mám doma dva kuliferdy a vy jste tak zle na ně tohle si vůbec nezaslouží. Hele můžou všechno jak jíst tak dělat i když vypadají jak s cukrové vaty, ale opravdu jsou to normální rozumní pejskové tak jak ti vaši a kdo se bude ještě navážet do mých kulíšku toho kopnu do kostky .
Tak a máte to. Biluš zastaň se mě řekni jací jsou zlatíčka!!!!!! Honem!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:01
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lemuří

Co řešíte o bižónech? Ste bubé? Si umíte představit jak tou čananou bílou tlamiškou rve kus zadního hovězího? Dyť je to neestetické. Darinčini bižóni to samozřejmě umí, rvou kusy důchotců při kanystrování, ale sou chytří tak si berou malý kousky. Jenom prsty, nosy a ták

Datli
Sem ti neříkala jak jsem měla nějaký nutričně-výživný záchvat a psům jsem do masa přidala špenát? Jak jsem to pak postupně vnucovala všem psům a nakonec to potupně hodila do žumpy? Vyprdni se na zeleninu, mě ji taky skoro nikdo nežere

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:02
- Nahlásit

dobrý ráno fšem, buba má oko o trochu lepčí-ten otok myslím, na oko nevidím, je přetažený víčkem

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:17
- Nahlásit

Biluška
No teda to ses nás zastala žádné lízátko nedostaneš za takovou pomluvu se kulíšci urazily. Pch že žereme nějaké nosy no to svět nevyděl mě picne, ale jinak i krvavé maso máme rádi a dokonce ho jíme no a co, se to přece umyje, není problém.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:39
- Nahlásit

Darina1
tsss, jaká pomluva? čiročirá pravda. I můj nos se pokusili ukousnout, ubránila jsem se z posledních sil

Venta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:44
- Nahlásit

Darina1
My jsme to mysleli dobře. Jako že nesměj barfovat, aby si neumazali ty bílý kudrlinky. Ale pokud ukusujou jen nosy, prsty atd., tak to by asi možná i mohli
No a že jsou po syrovým agresivní, to je přece jasný, hodně lidí to řiká

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:55
- Nahlásit

Brýtro ženy prosté a mdlé!

Darina1
řekni jací jsou zlatíčka!!!!!!
Ale děte pani, tak to nemáte bižony....to musíte mít nějký jiný pejscííí, bižoni sou anjelíčci sabyjákůch a dokonávaj dílo, co vlčácí nestihli přece.... )))))

Děckáááá, to byla ale pěkná bouřka, co? Ale moc se neochladilo.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:55
- Nahlásit

Zdar děcka, včera jsem fakt pojedla - dvě celý přesnídky, 1 celý banán a 3 lžičky medu. Večer jsem nepila vůbec žádný alkohol, ale radši jsme se prolila meduňkou a dneska ráno takový divný křeče v břiše, tak si řikám, z čeho jako můžu mít sračku.... a ono to kručení v žaludku!!!! Jako pocit hladu nemám, ale tělo už očividně jo! Juchů.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:01
- Nahlásit

Biluška
Tak a teď žádám veřejnou omluvu pro mé dva kulíšky páč tohle je nařčení které nehodláme akceptovat. Máš důkaz, že ti chtěl anebo ukousl kus nosu? Nemáš tak se rychle omluv trvám na tom

Venta
Jako že nesměj barfovat, aby si neumazali ty bílý kudrlinky
Tak abych to uvedla na pravou míru Bišonek nesmí mít kudrlinky, proto se musí fénovat a který koliv Bišonek má kudrlinky tak se holt nefénuje a není to to pravé
No a že jsou po syrovým agresivní, to je přece jasný, hodně lidí to řiká
No taky dobrá hláška, ale co naděláš lidičky jsou různi tak jak já třeba potkám rodinku s Jokširákem a mojí hup k němu, že se budou seznamovat a rodinka šup psa na ruky a pomalu by ty moje proklela, že si dovolily čuchnout k tomu jejímu miláčkovy a když se ozvu, že s něho vychovají spratečka tak ještě namě se sesypou, že holt jsem baba pitomá a že vůbec tomu nerozumím.
Mojí ač jsou pídi psy gaučoví tak prostě vychováni od štěněte mají a netoleruje se žádné vyskakováni sebe menší na většího pejska to fakt dostanou za kužu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:01
- Nahlásit

Děcka pozorte
Teď jsem slyšela Zuzku Adydasku v rádiu.

Prý: Děti se mi ve škole smály a pokřikovaly na mě Magione.

Se poseru. Adydaska v dyzkomfórtu.

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:02
- Nahlásit

Gerda
to byla ale pěkná bouřka,
Byla? tady je hustobuřina, blejská se jak na silvestra, duní jak v pekle a tma je jak v prdeli... jako super, jenom mi to kazí že mi doma umírá vovečkin, ségra je tam s nim a už volala kde má ty fetoprášky - bohužel máme jenom nějaký superhyper zdravý neškodný vitamínový nechemický, tagže samozřejmě vůbec nefungujou.

jbat
co ti bylo? jsem už spoustu dní úpa mimo

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:03
- Nahlásit

Gerda
Ale děte pani, tak to nemáte bižony....to musíte mít nějký jiný pejscííí
No v papírech aspoň ten jeden má potvrzení s kulatým razítkem, že jako Bišonek to je tak kulatému razítku já věřím a ten druhý vypadá jak ten co to má v papírech tak asi jsou BIŠONCI

bonc
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:08
- Nahlásit

Darina1
jeden má potvrzení s kulatým razítkem, že jako Bišonek to je tak kulatému razítku já věřím
pani, to nesmíte hned věřit všemu, ty falešný exekutoři taky měli kulatý razítko a vůbec to žádný exáci nebyli, tak proč by vaši byžóni byli byžóni, esli sou neakresivní tak sou to určitě bíglové, ste obětí podvodu

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:11
- Nahlásit

Darina1
jak ten co to má v papírech tak asi jsou BIŠONCI
Jo, pracují v páru, o to víc jsou nebezpeční Jeden odpoutá pozornost a druhý rychle uhryzne nos, jsem to viděla :smir:

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:16
- Nahlásit

bonc
co ti bylo? jsem už spoustu dní úpa mimo

Zdár, nervíky. Od neděle jsem nepapala. A nezhubla ani půl kila...

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:20 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

URL

Tak tohle jsme my.

Darina1
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:22 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

bonc
Biluška
Tak jo tím, že jste mě moc a moc pobavily Vám odpouštím, že jste se strefovaly do mých kulíšku. Tímto se nemusíte omlouvat páč se řehtám ještě teď. Děkuji za pobavení, a aby Vám to nebylo líto tak Vám posíláme pac a jednu mlaskácí od Biška a Damiška.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:28
- Nahlásit

Začínám být na Outů stejně nasraná jako mamka na jůpísí
Volali mi a ukecali mě na jakési elektronické vyúčtování. Že mi nebudou chodit papírové faktury,ale rozkliknu si to na jejich stránkách, najdu částku a zaplatím. Kývla jsem na to. První měsíc jsem samozřejmě zapoměla zaplatit. Prostě zapoměla. Přišla upomínka, já řekla "a jó, telefon" a zaplatila. Druhý měsíc se to opakovalo. Třetí měsíc jsem se naštvala a řekla, že ta pitomá "služba" se musí zrušit, páč dokud mi nepřijde ten papír tak si na nějaké placení ani nevzdechnu. Mám to prostě v hlavě nastavený tak, že musí přijít papír a ten zacáluju. Nedokážu na to myslet. Trvalý příkaz pochopitelně nastavit nemůžu, páč platba je pokaždé jiná. Zrušila jsem el. vyúčtování a oni mi bezeslova vypli telefon Bez jediné sms, bez jediného varování Nemáte zaplaceno, jste odpojená, nazdar. No tak fajn. Nepřišla ani faktura, ani upomínka...ale byli tak moc hodní, že mi sms poslali částku, kterou mám zaplatit. Zaplatila jsem, poslala pritt screen dokladu....a nic. Pět dní. Pořád nic. Zavolala jsem a bylo mi vysvětleno, že musím zaplatit ještě SRPNOVOU fakturu, která nemá ještě ani splatnost. Řekla jsem OK, ale já NEMÁM srpnovou fakturu. Chodí mi do neexistujícího el.vyúčtování, nechodí mi papír. Opět jsem dostala částku a VS esemeskou. Včera jsem částku složila přímo na jejich účet a volala, že peníze tam mají. Prý mi tel. zapojí dneska ráno. Zapojili prd Mášenek s nimi právě vede už asi hodinový hovor. Dost křičí takže to asi nefunguje jak má Seru na ně, převedu si číslo jinam a těch pět tisíc měsíčně můžu klidně dávat třebas týmobajlu

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:31
- Nahlásit

Darina1
Bižonkáři jsou strašně hákliví na bižonky, kolegyně od Lupíka se teď taky moc rozčiluje, navíc je ještě dost háklivá na to, že Lupik neni bižon jako ten váš, ale je to havanáček.

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:36
- Nahlásit

Čus bus!
Byžona, toho nadýchaného si chce pořídit máma do důchodu. Do důchodu půjde přeseně odedneška za 11 let
Jinak mě velmi překvapila sestra. Chtěj ísi koupit byt, na který si musí vzít půjčku a chtěli, aby jim naši ručili barákem. Že se pak jako za to Martina vzdá svého dědického podílu na tom baráku. Naštěstí jim na to naši nekývli.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:43 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Baico
Chtěj ísi koupit byt, na který si musí vzít půjčku a chtěli, aby jim naši ručili barákem.
A budou kupovat do osobka? To by mohli ručit tím bytem, co kupují...
Dnes musíme jít brzy spát, nezapomeň, že zítra jedem na sever!!! )))))

edit:
Proč furt začínám stránky??????!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 8460 . 8461 . 8462 . 8463 . 8464 . 8465 . 8466 . 8467 . 8468 . 8469 . 8470 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání