| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:03
- Nahlásit
Maya
pusťte si Kruh a pak se budete bát
Kruh je sranda, jsem viděla 1 i 2....Hostely jsou docela drsný, všechny tři... S těma kukuřičnejma dětma to byl jen takovej záchvěv když jsem se dodívala a rozhlídla se kolem chalupy....
Fajka[
bo dybych to já to by bylo řečí že sem nemožná
...je zvláštní jak sou ty chlapi každej úplně stejnej....
cernej caj
ze ten co se mi ve 14 tak desne libil jak likviduje critters neni nikdo jine
v Critters hrál DiCaprioo ??? to už nepamatuju...mně se s ním líbil film Pláž, ale jako chlapa ho taky nemusím...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:06
- Nahlásit
Mórgen ve psí spolek
pokusím se dočíst alespoň pár stránek, ale nefím nefím .
Srazík v Jablonci nad Jizerou u kámošky v kempu se vydařil, od počáska, přes prima lidičky až po výlety a nejlepší bylo žrasó v kempu. Jjeí manžel neskutečně dobře vaří, taková grilovaná panenka se sušenými rajčátky, neuvjeřitelná lahoda....
Dokonce si sám dělá masíčko do hamburgerů, musím mocinky chválit....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:14
- Nahlásit
Fajka
no hááský to bylo.
blbý je, že do toho bauhausu už asi nesmíte, co?
cernej caj
se mi tam desne libil ten typek blondatej
týjo to bych taky neřekla, že tam hrál
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:20
- Nahlásit
vlk
...je zvláštní jak sou ty chlapi každej úplně stejnej....
jak přes kopírák
denyk
nejlepší bylo žrasó v kempu.
v kerým ? dej typa na podzim tam půjdem trek tak se tam za odměnu stavíme na papůůůůůů
kachna_
blbý je, že do toho bauhausu už asi nesmíte, co?
joo už jsme tam byli včeéra znova pro barvu a bez problému
Bylo to v poho pán v oddělení ani nenadával (asi jsme nebyli první ten den ) ani jsme nic neplatili (a kdyby jo tak v poho bo já mám pojistku na blbost tak bych to vzala na sebe.. jen uklízečka nás asi proklínala
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:32
- Nahlásit
denyk
Jjeí manžel neskutečně dobře vaří, taková grilovaná panenka se sušenými rajčátky, neuvjeřitelná lahoda..
bledá závist...ale to je u mě normální, dobrý žrádýlko závidím každýmu..... mám takovou žrací úchylku....
Fajka
jak přes kopírák
ovšem nebožtík teda neměl konkurenci... když se mi podařilo něco vymastit pištěl na celé kolo, aby si lidi jó všimli jak jsem nemožná.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:37
- Nahlásit
kachna_
týjo to bych taky neřekla, že tam hrál
taky sem byla prekvapena. Myslim, ze to bylo v tom dile, jak byli na vesmirne lodi, ale ten prvni byl stejne nejlepsi.
denyk
tak to ste si skvele uzivali
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:46 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Je to kemp Zátiší http://www.autocampjablonec.com/
udělali tam novou terásku, houpajdy a prolejzačky pro děti,
za chatkama se dají dělat ohýnky, psů tam bylo asi 8 dokonce 2 obříci Leonbergři, Bukís trochen řešil,ale vše jsme ustáli.
Panenku dělají i se žampiónama, nebo v chilli omáčce, točí Svijánky 10 za 22Kč, 11 za 25Kč. Pomáhala jsem točit pivko, nahlédla do kuchyně...nechválím proto, že je to moje kamarádka, ale protože to bylo opravdu super, čisté sprchy, toalety, teplá voda, celý den, wi-fi, psi se mohli koupat v Jizeře...přemýšlím, že bych to na pár dní ještě absolvovala... a pár fotek
hospůdka moc útulná
něco pro kindervejce
lovecký péf
Mumlavský vodopád
a "hrnec" na vodopádech
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 08:56
- Nahlásit
A poslední
vás namlsám na kejtičkuuu
a blbeček, kterej chtěl přejít vodopád a málem ho to vodneslo
(to jsem bohužel foťákem nezachytila)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:06
- Nahlásit
vlk
ovšem nebožtík teda neměl konkurenci... když se mi podařilo něco vymastit pištěl na celé kolo, aby si lidi jó všimli jak jsem nemožná.....
jéjé no to miluju todle
a není protože že takhle stresoval právě nebožtík?
nemyslím že si ho zabila ale že ho kleplo ?
denyk
Je to kemp Zátiší http://www.autocampjablonec.com/
udělali tam novou terásku, houpajdy a prolejzačky pro děti,
jůůů no tam to znám todlééé tam právě byl start toho treku tam jsme už jedli ale nebyla tam ta teráska tak to se tam těším vo to víc když vím co si mám dát
musím zjistit jestli letošní ročník bude začínat taky tam
krásný fotííí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:12
- Nahlásit
Fajka
nemyslím že si ho zabila
no to napadlo mě, ale netroufla jsem si to napsat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:15
- Nahlásit
Fajka
byli tam lidi, které jsme neznali samozřejmě a i ti se zastavovali a chválili, že tam byli loni a že se to nedá porovnat se službama co byly předtím...no nás tam bylo 14 a 5 dětí,
tak jsme zabrali 1/3 kempu ....byli tam němci, dánové, belgičané...
O víkendu jezdila mašinka na páru, tak jsme mávali a mašinfíři se tam byli ve čtvrtek zeptat, jestli by mohli přijít v 21hod. v pátek - 8 lidí na véču, že je všude odmítli s tím, že takhle pozdě už nevaří...mno trochu jsem to nepochopila, prázdniny, dovolené a soukromníci tohle ...každopádně kámoška řekla že jo, tak přišli i v sobotu.... a byli moc spokejení, ikdyž to trvalo trochu déle, protože za den dělali přes 100 jídel a byli tam ve třech, ale občas jsme šli vymoct mi známí (já praxi v hospodě, kámoška kuchařka a u mytí nádobí se střídali "neznalí kšeftu" a bylo to fakt moc fajn...
Taky guláš a svíčkovou měli fakt jako od maminky.
Navíc Klárka (ta co má kemp v pronájmu) mi vyprávěla jak manžel dělá i vývar s kostí atd...prostě žádná chemie.
Přistihla jsem je jak krájí čerstvé žampióny na plátky na omáčku...chválím prostě
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:17
- Nahlásit
Fajka
a není protože že takhle stresoval právě nebožtík?
no, von néni mrtvej...ale pro mě umřel, je to prostě bejvalej, ale u nás se říká nebožtík....a von se nestresoval, von se tím hajzl mooooc bavil ..... tím znemožňováním mě.....
kachna_
nemyslím že si ho zabila
... někdy jsem k tomu neměla daleko....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:19
- Nahlásit
denyk
super fotky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:25
- Nahlásit
vlk
no, von néni mrtvej...ale pro mě umřel, je to prostě bejvalej, ale u nás se říká nebožtík....a von se nestresoval, von se tím hajzl mooooc bavil ..... tím znemožňováním mě.....
mělas ho zabít! byl by to vlastně dobrej skutek !
denyk
mytí nádobí se střídali "neznalí kšeftu" a bylo to fakt moc fajn...
Taky guláš a svíčkovou měli fakt jako od maminky.
Navíc Klárka (ta co má kemp v pronájmu) mi vyprávěla jak manžel dělá i vývar s kostí atd...prostě žádná chemie.
Přistihla jsem je jak krájí čerstvé žampióny na plátky na omáčku...chválím prostě
jéééé tak i kdyby byl start jinde (což teda pochybuju) ale i tak kdyby byl tak se tam určo zastavíme na papůůůůůů
už tééd se mě sbíhaj slinýýýý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:25
- Nahlásit
DEEEEEEEEPEEEEEEEEEEŠ
MOOOOOOOOOOOOOOOOOD
DEEEEEEEEPEEEEEEEEEEŠ
MOOOOOOOOOOOOOOOOOD
DEEEEEEEEPEEEEEEEEEEŠ
MOOOOOOOOOOOOOOOOOD
DEPEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD BYLI ZASE SKVĚLÝ JAKO VŽDY
Trochu divně mluvim, šíleně mě bolej nohy /páč těch skorem sto kiláků předtím bylo teda fakt znát včera, i Brtnik říkal, že měl potíž, člověk stojí od pěti do dvanácti - takže šichta /, ale bylo to fakt super, zase tam přišli vychytralý maníci a cpali se před nás, tak jsemse jich opýtala, jestli jim to není fakt ale aspoň trochu trapný, tož jsme si tam chvíli vyměńovali názory a pak vysmahli . Hošíci byli v super kondičce. Martin slavil narozky, tak se mu přálo, byl z toho celej radostnej a Dave mu dal hudlana (Dave myslím jako Gahan ). Už začínám trochu slyšet. Ráno se náměstek ptal, co tady dělám, když byl včera koncert , že čekali asi že nepřijdu či co .
A tetkon jsem zase zaperlila. Pan řídící má návštěvu, hezky jsem se zeptala návštěvy co bude chtít, chtěla vodu. Tak tam jdu s tou vodou a ledva otevřu ty blbý dveře, tak......... se mi to všecko rozlítlo do prostoru . Fakt nejsem ta sekretářka profesijounál . Skleničku jsem chytla, flanděru sbírala návštěva ze země, fšicí se mi smáli, náměstek pravil, že koncert byl asi opravdu náročnej a dlouhej a návštěva to okomentovala, že podle ohozu to vidí na ty Depešáky . Takhle já se umím předvést. A když jsem se zeptala, jestli ještě někdo si dá vodu, tak mi řekli, že radši snad ani ne nevím proč jako????
Hlásání od Blanických rytířůch, ta čůza mi ty ruce rozhryže asi. Ráno si aspoň inteligentně vzala pana Mróžika a kousala do něj tak jsme se o něj zuřivě popraly . Jsem ráda, že si i hraje. Když jsme dorazili vo půlnoci dom, šla jsem s nima ještě jednou ven, i když ségra byla, chci využít každej čas. A!! Když jsem rozsvítila při návratu v chodbě baráku, tak koukám, že Ešus.... Ešus.... jí vočuchává nesměle ucho!!! Musí mít na to asi tmu to má blbý tetkon, páč je dlouho vidět mohla bych je ale zavřít do kópelky a vona, vona dneska, když jsme šli ráno z prochajdy a já říkala,: "Tak smraďoši de se domů" se celá rozradostnila , hopikala a pak mu dala camru vypadalo to následně, že krom psích bobků, budu uklízet ještě psí zvratky, jak se Ešus zatvářil . jsou ftipný
kachna_
ještě poloviční za dítě, protože mám dvě děti
takže kdybys měla děti čtyry a i když malý, platila bys jako celý dítě jo?? Co to maj za divný počty??
ještě s náležitým komentářem,
kretén dementní.
ale jo, vono když to podáš tak jako tajně, výjimečně, šeptem tak to ten pes pochopí (nebo když nepochopí, tak se mu aspoň určitě líběj ty tanečky okolo)
přesně!! přesně!! von miluje takovýdle cukrbliky, jak je ten napůl zanedbanej člověk, tak si na tohle potrpí, tak to budeme dělat, to se mi moc líbí.
prohcázky
to je strašlivej překlep
u n ás to teď docela sedí, jak jsou dva, tak pro...jou všecko
cernej caj
plyn z bomby se nam rozprostrel po cele kuchyni, ja malem infarkt a uz sem videla jak to cely vybuchuje
no fuj!! z plynu mám děsivej respekt!!! br. Ve starým bytě byla karma co občas zhasla, když sis toho nevšimla a sprchovala se, tak se pak ozval výbuch, vyrazilo to víko a to tě přepadlo ve vaně o wafkách ani nemluvím. brr.
Fifi
Nestastnik preubohy
no a to mu dneska dala ráno tu camru ešče, je nemožná myslim
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:28
- Nahlásit
vlk
ale u nás se říká nebožtík
jo, to říkal mamčin muž o svý první ženě taky. (já nějak nemůžu najít vhodný termín, to není neláskou. Ale otčím je hnusný, táta používat nechci a Mamčin Franta to zní spíš jak nějaký označení pro erotickou náhražku)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:34
- Nahlásit
kachna_
četla jsem kuchařskej
teď už je mi nebezpečnej i hrnek ze kterýho piju čaj, všichni lidi, všechny auta, celá smečka.
chvíli jsem přemejšlela jestli Polreich?
kachno, ty seš fakt děsnej jemen!!
hele dneska či zítra dorazí naše objednávka už.
a jak je venku, teplo?
pomoooct!!
Fifi
zpod sekacky.
z pod tý nový, nereklamovatelný?
Fajka
ta zas bé dneska nabitá jak baterky
hehe, no záhájila jsem moc pěkně dneska to bylo antréé
co se týká hororů tak mě stačej ty pracovní, na víc prostě nemám..
ich auch, i tohle máme stejný, nedávám to.
a vlítlo na něj bezpečnostní komando
že mu posílám pozdraF:
vyřiď mu to, ať se na to podívá
samo že ta největší 5 litrů a černá
von má s tou černou nějakou potíž bych řekla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:38
- Nahlásit
denyk
razík v Jablonci nad Jizerou u kámošky v kempu se vydařil, od počáska, přes prima lidičky až po výlety a nejlepší bylo žrasó v kempu. Jjeí manžel neskutečně dobře vaří, taková grilovaná panenka se sušenými rajčátky, neuvjeřitelná lahoda....
Dokonce si sám dělá masíčko do hamburgerů
hmmm, to zní všecko moc dobře
denyk
jéé jste byli u Mumulendu?? tam jsem dopadla skorem stejně jako Bukíš
kachna_
Fajka
nemyslím že si ho zabila
úplně, úplně to stejný, já to i napsala a pak smazala
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:39
- Nahlásit
kachna_
Mamčin Franta to zní spíš jak nějaký označení pro erotickou náhražku)
já nevím, ale náhražka se jmenuje Robertek, ne ???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:39
- Nahlásit
vlk
..ale pro mě umřel, je to prostě bejvalej, ale u nás se říká nebožtík..
já jsem si to tak nějak myslela, i jsem začala ftipně psát a pak to smázla, páč kdyby se netrefila a bylo to jinak, bylo by to blbý asi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:41
- Nahlásit
kachna_
Mamčin Franta to zní spíš jak nějaký označení pro erotickou náhražku)
ale jeď. jeď k Fifi k poličce mám vodu po stole
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:53
- Nahlásit
vlk
tak to ste si skvele uzivali
moooc užívali, fakt to vyšlo i počásko supeeer.
Jen jsem si kejtičky a grilování moc neužila, páč mě pořád bolí břuch. Tak jsem dávala čajík z čerstvé máty....
Ale včera jsem byla na kožním, tak aspoň už vím PROČ mě tak bolí břicho a a PROČ ty problémy s kůží...
Z krve mi zjistili střevní bakterii yersinia enterocolitica....takže už téměř 2 roky chodím s tímhle sráčem ve střevech a jen proto, že moje mudra má k tomu prosě laxsní přístup...když jsem po slepáku za ní chodila že mi není dobře, dávala mi děcké kapky proti nadýmání...a za rok začal problém s kůží...
Takže mám antibiotika na měsíc, nemůžu na sluníčko, je po nich zle a blabla bla....
Tak snad bude za měsíc líp
Fajka
mají teda otevřeno až od 14ti hodin...ale když třeba ubytovaní chtějí míchaná vajíčka k snídani a kafe tak není problém a nebo brnknout na uvedené tel. číslo, že byste třá přišli dřív
cernej caj
kuju za pochvalu fotek, je tam hezky moooc prostě tak to jde samo.
A blbka sem moooc, jak jsem tu měla od úterka ty kámošky, tak jsem neposlala ty vitamíny. Hned zítra napravím
PetraK
Takhle já se umím předvést
hezký, třídní šášulka, si prostě nepřehlédnutelná
ta čůza mi ty ruce rozhryže asi.
uš jí máte doma, doma ? jejejeeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 09:54
- Nahlásit
kachna_
Mamčin Franta to zní spíš jak nějaký označení pro erotickou náhražku) skoda, ze se nejmenuje treba Milan, to by tak blbe neznelo
PetraK
a sikovna si byla, halvne ze to vsichni vzali s humorem
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:00
- Nahlásit
PetraK
i jsem začala ftipně psát a pak to smázla, páč kdyby se netrefila a bylo to jinak, bylo by to blbý asi.
na toho hňupa by nebylo blbý nic.... dokonce ani jeho vlastní matka už s ním nechce mít nic společnýho a to je co říct, neb je to její jediný dítě....
denyk
Z krve mi zjistili střevní bakterii yersinia enterocolitica.
šiš co je to za hajzla ??? a z čeho to je ???
Takže mám antibiotika na měsíc, nemůžu na sluníčko, je po nich zle
no potěš teda.... já měla antibiotika docela dlouho páč mě raflo klíště a zůstal červenej flek, tak preventivně kvůli borelióze.... takže vím jak ti asi je... když si na to vzpomenu tak bléééé.... ale zadařilo se, borelka v krvi není....tak držím palečky ať se toho sfinstva zbavíš....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:04
- Nahlásit
denyk
neva, az posles, tak posles. Ted sem si z toho mimibazaru (tos radila ty?) objednala supr cupr rifle za 150 kace, at mam nahradu za ty letne ustrihnuty a pani nenapsala, ze posila... z posty nedosel papir... psala sem pani, jestli poslala a pani nic... ve ctvrtek vecer vy tahnu ze schranky papir od posty, ze ve ctvrtek je posledni den na odber... nastesti jeste v patek muz telefonicky zastihl zasilku pred odeslanim zpet
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:17
- Nahlásit
denyk
Z krve mi zjistili střevní bakterii yersinia enterocolitica....takže už téměř 2 roky chodím s tímhle sráčem ve střevech
no ty krááááso!! Kde sis to pořídila?? to je po tý operaci?? něco zanedbali?? A tý krávě bych ty dětský kapky narvala do prdele
si prostě nepřehlédnutelná
no to po dnešku jako dost když host odcházel, ptala jsem se jestli se nebojí, řekl, že ne, byl statečnej
uš jí máte doma, doma ? jejejeeee
na ja, už od pátku, zkrátili jsme dovču a v pátek pro ní jeli. měla jsem strach, aby mi jí někdo nevyfouknul
fotky tu, ať to nemusíš hledat v tom bordelu našem. Report první jsem psala v neděli večer tuším. :
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/BLANICE/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:20
- Nahlásit
denyk
hlavne at ti ty ATB zaberou a je konecne pokoj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:30
- Nahlásit
vlk
na toho hňupa by nebylo blbý nic.... dokonce ani jeho vlastní matka už s ním nechce mít nic společnýho a to je co říct, neb je to její jediný dítě....
no tak škoda, že jsem to neposlala teda , ale fakt jsem se bála, abych ti třeba nechtěně neublížila, von humor odcut- pocut někdy.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:34
- Nahlásit
PetraK
no tak škoda, že jsem to neposlala teda
...škoda, určo bych se zasmála .....
ale fakt jsem se bála, abych ti třeba nechtěně neublížila,
já jsem opravdu hodně splachovací...a tím že jsem tučná, tak po mě všechno steče...a zlý věci vytěsňuju...prostě čo bolo, to bolo...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 10:36
- Nahlásit
Jinak odpověď z ČSAD Brandýs nad Labem :
(předem podotýkám, že řidič měl pravdu a za jedno dítě jsem měla platit, našla jsem jejich přepravní neřád
Dobrý den,
poloviční jízdné se platí pro děti ve věku 6-15 let, v případě pravidelných jízd do školy lze ve školním roce použít žákovský průkaz, potom je cena 37,5% základního jízdného
S pozdravem
|