| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 20:53
- Nahlásit
Fifi
bo prece pripadne PP s razitkem nestandard postaci.
já tam sice to razítko nemám, ale mám ve smlouvě, že na vlastní žádost kupuju psa s nestandartní barvou, tudíž, že nikdy nebude uchovněná a já slibuji na svou čest, že nebudu množit bezpapíráky..... což teda dodržuji....
Radsi vo tom nemluv, nebo se rozsiri dalsi nakaza!
no bóže....ať si taky užijou jiní....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:27
- Nahlásit
Umřela nám lednička.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:30
- Nahlásit
Vero
Umřela nám lednička.
Budiž jí sběrný dvůr lehký....amen
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:33
- Nahlásit
vlk
Budiž jí sběrný dvůr lehký
já myslela, že někdo vysype spíš resuscitační rady, páč na novou teď teda fakt nemám. a pozítří jedem pryč a mužomamince sem se stěhující se vše zkazí teď v létě, a vůbec
jsem nakrkloun.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:37
- Nahlásit
Vero
Umřela nám lednička.
Uprimnou. Lednice maji zvyk zasadne chcipat v lete.
Resuscitacni rady asi nejsou, max aby lednicovej dochrour zkontroloval nakej ten obsah chladiva?
A pokud nechcipnul i mrazak, tak do nej supni PETky s vodou namrazit a ty posleze vkladat do chcipliny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vero
to je blby nepomuze ji opravar nebo na chvilu vypnout? my tu nasu 180cm koupili asi za 5000 v chladservisu ci jak se to jmenovalo, nekde u spitalky a pak taky na vaclavske je obchod, kde prodavaji opraveny lednicky nebo s nejakou vadou (ta nase ma trochu ohnutej ten kov neznatelne) a da se narazit i na levnej kus...
nebo bazarouvouto vam chvili vydrzi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:40
- Nahlásit
vlk
no bóže....ať si taky užijou jiní....
přející člověk se hned pozná
u nás jsou na klávesové zkratky expertem kocouři, občas mi to fakt zavaří hlavu, než přijdu na to, co kde zmáčkli jednou jsem měla dva dny obraz vzhůru nohama, než mi bylo porazeno co s tím (zkuste Ctrl+Alt+šipka dolů)
narazila jsem na písničku, vůbec jsem ji neznala
Jo a Adámek je definitivně pasován na bezmozka - je tu krásná kříženka rtw s argentinou (jestli si to dobře pamatuju) a on ji bezmezně miluje (svym úchylnym způsobem). Dneska jsme ji potkali i s její parťačkou boxerkou. Boxerka od soboty hárá, ale ten magor se na ní ani nepodíval. Když jsem ho odchytla, tak stál dokonce s čumákem asi 20 cm od jejího zadku načuchnul a stejně jeho jediná touha byla jít zpátky za kříženkou
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:42
- Nahlásit
Vero
a mužomamince sem se stěhující se vše zkazí teď v létě,
pak tedy mužomaminku přestěhovat i s její lednicí..... jestli je v pr...motor, tak je oprava stejně drahá jako nová lednice....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:45
- Nahlásit
Vero
Umřela nám lednička
není překousnutej kabel?
vlk
to je škoda, že nejsou bílý šiby, je moc pěkná
jinak barvičky se u různých plemen nazývají různě, ale ve skutečnosti geneticky je to prašt jako uhoď
birma
no jo, to víš, lásce neporučíš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birmajednou jsem měla dva dny obraz vzhůru nohama, než mi bylo porazeno co s tím (zkuste Ctrl+Alt+šipka dolů)
jo, nebo to jde přes pravý myšítko (u nás je exprt Kačenka)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:47
- Nahlásit
Maya
lásce neporučíš
no já doufám, že časem třeba jo, protože aby vždycky když jí zahlídne koutkem oka na pár desítek metrů začal ječet jak protrženej a tahat mě k ní, to by mě jeblo asi
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:48
- Nahlásit
birma
přející člověk se hned pozná
tož co já už tu chytila luntů.....naštěstí jsem na nic nehumřela, a moje nervová soustava je tímto čím dál víc odolnější.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 21:51
- Nahlásit
Maya
jinak barvičky se u různých plemen nazývají různě, ale ve skutečnosti geneticky je to prašt jako uhoď
to sice jo, ale zlatá zní tak ňák vznešenějc.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:03
- Nahlásit
birma
Ma vytribeny vkus.
kachna_
Hele, co ten fotak, uz mel Lucijas v ruce a je ji k necemu?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:05
- Nahlásit
cernej caj
nepomuze ji opravar nebo na chvilu vypnout?
tyjo hele tak já ji teda vypla na půl hodiny a vona možná zas jede. ale nechcu to zakřiknout.... trochu divně teda vrčí.
ach jo.
Maya
není překousnutej kabel?
eh není, náááhodou.
vlk
pak tedy mužomaminku přestěhovat i s její lednicí
hele vlk je fakt expert na technický potíže, vyřeší nejen ukousnutou podprdu, ale aji strategické posuny členů domácnosti
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:07
- Nahlásit
Vero
hele vlk je fakt expert na technický potíže,
ano krom počítače je vlk naprostej exprd.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:08
- Nahlásit
vlk
ale zlatá zní tak ňák vznešenějc
joo, to joo, hlavně když pak člověk u tý zlatý vidí bílýho psa jako tomu bejvá třeba u zlatých retrívrů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:09
- Nahlásit
bože, muj pc mi píše, že má nedostatek virtuální paměti, už je jak já a má toho němce, co mám dělat????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:16
- Nahlásit
Fifi
Hele, co ten fotak, uz mel Lucijas v ruce a je ji k necemu?
my jsme ho využiívali hodně při povodních jako náhradní a teď maličko nevíme, kde zrovna je
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:17
- Nahlásit
Maya
to joo, hlavně když pak člověk u tý zlatý vidí bílýho psa jako tomu bejvá třeba u zlatých retrívrů
tý brďo co bydlím na vsi, tak jsem zlaťáka neviděla ani nepamatuju....tady nějak neletěj....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:18
- Nahlásit
Lucka s ním fotila na jaře
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:18
- Nahlásit
Maya
muj pc mi píše, že má nedostatek virtuální paměti, už je jak já a má toho němce, co mám dělat??
máš zasekanej pevnej disk...odmaž něco, čeho ti netřeba....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:24
- Nahlásit
kachna_
my jsme ho využiívali hodně při povodních jako náhradní a teď maličko nevíme, kde zrovna je
Jee, tak super, ze jest vyuzit.
A snad najdete, za obrazem?
vlk
máš zasekanej pevnej disk...odmaž něco, čeho ti netřeba....
A pak zeano krom počítače je vlk naprostej exprd.
tady nějak neletěj....
Tak tady teda leteli, spacci. Predevcirem - to bylo jak v Hickokovejch Ptacich - snad sto/dvoustohlavy hejno! Mno zakrnely flekaty merunky cuby ubranily, ale sousedovi z tresni nezbylo vubec nic. A este mi posrali auto.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:28
- Nahlásit
Fifi
A pak zeano krom počítače je vlk naprostej exprd
se mi to stává pořád... můj stařičkej počítač se 40ti gigovým diskem je zasekanej imrvére furt.... tak vždycky odmažu pár filmů co jsem tam natahala a zas je chvíli klid... než zapomenu a stáhnu zas nějaký horory a zapomenu vymazat....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:29 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
vlk
tý brďo co bydlím na vsi, tak jsem zlaťáka neviděla ani nepamatuju....tady nějak neletěj..
tak aby ti to nebylo líto a ňákýho jsi zas viděla
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:33
- Nahlásit
Vero
tak aby ti to nebylo líto a ňákýho jsi zas viděla
hezoučkej, hnedka se mi bude líp spát....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:37 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
vlk
hezoučkej, hnedka se mi bude líp spát.
no díkuji, tak ještě jedna poslední exhibice.
edit- a naučte mě nekdo už kvalitně fotit ještěže ti psi jsou krásní aji na blbé fotce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:38
- Nahlásit
vlk
máš zasekanej pevnej disk
to ne, jsem se koukala a mám volno ještě přes půlku, přes 160GB, já v pc nic extra objemnýho nemám, asi se du podívat do nápovědy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:42
- Nahlásit
tak už jsem to našla kde se schovává virtuální paměť, jsou tam nějaký hodnoty od do, akorát teda nevím, jestli už si to pc nějak přehodil sám a nebo to mám přepsat, chjo, asi počkám co odborník černej čaj na to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:44
- Nahlásit
Vero
vždyť to jsou krásný fotky
u nás mají zlaťáky dva, ale jsou už postarší, tak jsou fakt zlatý, ti běloši co potkávám na ulicích a nebo vidím na webu na fotkách jsou výsměchem názvu plemene, to holt tak bejvá, když 90% chovatelů nerozumí genetice, však ono i u špiců bychom mohli vyprávět
|