Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:47
- Nahlásit

Maya
to holt tak bejvá, když 90% chovatelů nerozumí genetice,
ale ta "krémová" je ve standardu, ne?
tož já mám vořecha... a je poměrně ještě zlatej, mně se ta bílá taky moc nelíbí teda.

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:51
- Nahlásit

Maya
jsou tam nějaký hodnoty od do
aha...no jo, tam přítel cosi přepisoval, ale už nevím co... ale já mám ještě starý dobrý "wokno XP"....

Vero
no díkuji, tak ještě jedna poslední exhibice.
taky myslím, že jsou to dobrý fotky, dyk já nemám o nic lepčí....

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:52
- Nahlásit

Vero
jo krémová jo
myslím takto například, zde zlatá a krémová http://www.retrivri.cz/
zde bílá a krémová http://www.zfatkovskehodvora.cz/obsah/zlaty-retriv r
vono totiž udržet krémovou bez toho aby šla do bílý chce už nějaký znalosti genetiky barev, jinak to pak dopadá takhle, že když je zájem o krémový, tak se prskaj na sebe krémový a maj z toho logicky bílý

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 22:52
- Nahlásit

vlk
já mám taky wokno XP

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 23:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
jest vyuzit.
jo, využitej je, Lucka je spokojená, že má svůj foťák. I když, důležitý je hlavně to, že fotí, stáhnutý fotky do PC už jí moc nezajímaj. Zjevně nevim, co je důležitý . A ještě jsem zapomněla na kolekce fotografií "podlaha" a "bezhlaví rytíři"
Jo a já jsem nadšená, protože se nepřetahujem o foťák.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 07:16
- Nahlásit

Maya
virtualni pamet - to co se ti nevleze do ramky se soupe na disk, presne do ty kolonky co si nasla. To dej jak chces velky, pokud mas dost mista na disku, tak proste zvec tu hodnotu, ... anebo tam muzes nastavit takovou vec jako "nastavuje si OS sam". pripadne si muzes dokoupit ramku (pac ramka je rychlejsi nez hdd a on na disk dava jen to, co potrebuje mit v ram ale nevleze se tam).

Vero
krasavec a fotky pekny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 07:20
- Nahlásit

Maya
aha uz to vidim, mame vseci wokno XP. ja mam teda jeste Lubuntu, kteryho se zbavim brzo a v praci W7... ale ja v praci virtualizuju i visty, w7, w8, serverory os takze defacto muzu mit uplne cokoli

kachna_
I když, důležitý je hlavně to, že fotí, stáhnutý fotky do PC už jí moc nezajímaj.
tohleje ten film, co sem ti u vas nechala, me se to libilo, a koukam ze je uz i pokracovani

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 09:58
- Nahlásit

Dneska Mája pronásledovala kočku (v naší stodole) a nevim jak, ale dostala se na půdičku. Na tu půdičku nevedou schody a je asi 2m vysoko .
Už vim, po kom má tu rezavou barvu. Veverka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 10:28
- Nahlásit

kachna_
Na tu půdičku nevedou schody a je asi 2m vysoko to je teda skokan. A jak se dostala dolu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 10:32
- Nahlásit

cernej caj
to je teda skokan. A jak se dostala dolu?
nevim. Já jsem chvíli přemýšlela jak jí sundat a pak jsem si řekla, že to dořeším, až se vrátím od sousedky (slíbila jsem jí, že se ráno stavíme zeptat, jestli nechtějí hodit k doktorce) a když jsem se vrátila, už byla dole.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 10:34
- Nahlásit

kachna_
tak to je jasny, to mas toho lovacaka s veverkou, jak rikas

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 12:09
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Hlásím, že ruka po sundání ortézy neupadla, částečně se jí ulevilo. Jenže nastal trochu jiný problém a tím je "rehabka" , kam chodím každý den a po návratu domů jsem úplně mrtvá. Ruka je unavená a to velmi, takže můj příchod domů většinou končí šlofíčkem, abych se vzpamatovala....

Nestíhám vás dočítat, páč jste šílený drásalky!!!

Co je tu nového? Chováte se slušně, když zde není bdělé oko velkomajitelky fora? Prosím o výcuc, abych byla v obraze?

Vero
co kočičák? Jak vypadá očičko? Doufám, že se den ode dne lepší a všichni máte díky tomu skvělou náladu.

kachna_
už se na vás těšíme

cernej caj
koukám, že bych si to přece jen měla dočíst, když jsem hodila očko na začátek stránky a tam počítačový popis .... bych díky tvým radám zvládla konečně i obsluhu celého pc a nejen části ( a ještě blbě)

Maya
co máte za odchylku v barvě ?

vlk
zdar Vlčkůůů, jak se vede? Doufám, že dobře, jen chudák Ašopes musí být vařený ve vlastní šťávě....

Fifi
už balíš?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 13:23
- Nahlásit

brut
tak to je supr,ze ruka lepsi Pomaha rehabka? nebo te jen umrtvuje?

cokoli budes chtit s pc, hod do placu a kdyz budu moct, poradim. docitat to zas nemusis, jen sem zachranovala vcera vlka s maxtonem a u Mayi jeste aninevim, zda ji ta rada bude co platna

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 17:58
- Nahlásit

rům a štajn

cernej caj
mysílím, že třeba ten portrét je nezaostřenej na psa, ale na pozadí. ale stejně mi na něm buldozéř přijde otomilej. jako dycky

brut
tak hurá, že je vše na dobré cestě.
kotík na operaci nemusí, hojí se, má teda na rohovce řádnou jizvu a zatím musí pořád se kapat. ale snad to bude už ok.

jo, a ta lednička se nakonec resuscitovala, kupodivu. ač za divných zvuků. místo toho mi umřela jen myš (počítačová)

tož tak. razíme do dáli...

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 19:15
- Nahlásit

Vero

užijte si to a ve zdraví se vraťte!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 20:08
- Nahlásit

cernej caj
dík za popis, i když tomu teda nerozumím ani tak, tak jsem tam u tý virtuální paměti zvedla to do o tisíc, prej se to projeví až po restartu, tak uvidím zítra, ale dneska teda pc zatím nepíše nic
akorát teda včera při vypínání ještě na mě vyhodil hlášku nějakou jako Ukončení dde serveru nebo tak nějak, tak to taky netuším co je a doufám, že bude fungovat i tak
brut
rehabku vydrž, se nedivím, že jsi hotová, když jsem chodila s krční páteří, tak se mi při odchodu vždycky tak motala palice, že jsem myslela, že ani nedojedu do práce, kdybych si mohla lehnout, tak to by byl ideál
co máte za odchylku v barvě ?
tak to nevím co myslíš, asi něco z tý debaty o šibích barvách když tak upřesni, já jinak mám jen úchylku a to na genetiku psích barev
Vero
super že se lednice zmátořila, furt lepší kupovat novou myš než lednici

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 20:43
- Nahlásit

Vero
Gratuluji k resuscitaci lednice a uzijte si dovolenou!
kachna_
Maja je, koukam, slusnej akrobat! Nechytla ji, doufam...

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 21:04
- Nahlásit

Janiiižijte si to a ve zdraví se vraťte!!!
díky, a nápodobně!

Maya
furt lepší kupovat novou myš než lednici
přesně! akorát jsem dneska žasla, jak náročný je koupit si tužkovou baterku do náhradní bezdrátovky. musela jsem paní na stánku pmáhat otevřít krabici s touženým zbožím

Fifi
ratuluji k resuscitaci lednice a uzijte si dovolenou
díky taky

balím a už z toho blbnu

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 21:10
- Nahlásit

Vero
balím a už z toho blbnu
nápodobně

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 21:32
- Nahlásit

Janiii
Jehee, tak si to taky uzijte!
A ja nebalim a taky uz blbnu.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2013 22:06
- Nahlásit

Vero
Janiii
pěknou dovču vinšuju a u Vero jsem ráda, že je kotík natolik v pořádku, že nemusí na operaci.

Zítra se tu zase objevím, jdu chrnět ..... naštěstí můžu už spát na jednom boku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 06:09
- Nahlásit

janiii Vero
Uzijte si dovcu

Vero
Supr, ze lednice ledni. Mela sis skocit do alfy pro alkalickou, ty ze stanku sou casto polomrtvy uz pri koupi, protoze tam neni obrat.

Maya
Tak uvidis, klidne tu hodnotu pak jeste zvedni

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 06:32
- Nahlásit

Vero, Janiii
užijte si dovolenou

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 06:52
- Nahlásit

máme za sebou další projížďku na brndě a už to bylo lepší teď jenom, abych já někde nabrala kondičku

jo a pro ty, co jste pochybovali o Prckově lásce k Adamovi - nahrála jsem vám video, jak se mu mstí, aneb pes týraný kočkou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 08:38
- Nahlásit

birma
to je super video

no ja na kolobku mam taky kondicku nula, je to docela fuska

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 08:50
- Nahlásit

cernej caj
no ja na kolobku mam taky kondicku nula, je to docela fuska

jj, ono se to nezdá, ale je to dost záhul. Dneska nám cca 3 km trvaly skoro půl hodiny (on než si občůrá všechny rohy, projdou psí nepřátelé...), ještě nebylo vedro a stejně jsem přijela dost zplavená..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 09:37
- Nahlásit

birma
ja na dovce dala mozna 2km celkem a nohy me boleli hrozne.

vcera sem byla na bazenu vyvetrala supr modry plavky a pri jejich hledani sem si uvedomila, ze je minule ferina nasla driv nastesti skody nejsou hrozne, v tom vedru to bylo supr osvezujici pak sme si s muzem udelali jahodovy koktejl, krasna pohodicka. Skoda, ze ted je zas pryc na cele tri dny, ma jeste byt hezky, tak by sel clovek zas na bazen, na pinec nebo nekde na vylet, ale zas neni nikdo k dispozici...

tak si mozna zajedu na koupak zitra sama sknizkou, ale to me urco zas bude nudit...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 10:04
- Nahlásit

cernej caj
ja na dovce dala mozna 2km celkem a nohy me boleli hrozne
já jezdívala kolem 10 km, ale to si s Adamem na vodítku zatím netroufnu. Druhej den jsem pak vždycky sotva stála
vcera sem byla na bazenu
s muzem udelali jahodovy koktejl, krasna pohodicka
závist
i když já tu včera měla bejvalýho - vyvětrali jsme Adámka a sjeli do Ikey, ve výsledku velmi příjemné odpoledne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 10:19
- Nahlásit

birma
tak to si dobra, me z toho tak hrozne bolela hlavne ta stojna noha

ve výsledku velmi příjemné odpoledne tak to je taky supr skoda jen, ze to asi nevypada nadejne i na prijemnou treba dovolenou a jine radosti, co

mozna si necham usit super luxus vandro kalhoty mega siroky bokovky

birma
Člen
# Zasláno: 19 Čec 2013 10:31
- Nahlásit

cernej caj
hrozne bolela hlavne ta stojna noha
no to musíš střídat! ta stojná bolí víc, protože na ní v podstatě děláš dřepy
skoda jen, ze to asi nevypada nadejne i na prijemnou treba dovolenou a jine radosti, co
nj, nadělám prt. Třeba jednou
luxus vandro kalhoty mega siroky bokovky
wau

<< 1 ... 2412 . 2413 . 2414 . 2415 . 2416 . 2417 . 2418 . 2419 . 2420 . 2421 . 2422 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání