| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 18:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
jeste ted su vydesena
Naprosto chapu, staci plynovej kotel na baraku, taky bojim bojim. Varit na plynu sem odmitla, zlata keramika elektricka.
kachna_
prohcázky
to je strašlivej překlep
Prochcávky by znely este lip!
Ja pisu jak jantar Tolik oprav
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 18:57
- Nahlásit
cernej caj
a nejsou deti do urcityho veku zdarma?
většinou ano, ale ne vždy, jak jsem dnes zjistila (přes google)
plyn z bomby se nam rozprostrel po cele kuchyni,
jak to?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 19:22
- Nahlásit
cernej caj
taky máme vaření na plyn, nebejt táty, kterej to vždycky vymění bych byla asi bez sporáku, já bych si to nelajzla
to včera cos psala bylo že muž ti zvučil na Colours?? to je fakt dobrej, to mu odpustíš i ty krámy v obýváku ne?
kachna_
za děti v busu se platí jak kde, každý čsad má svoje podmínky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 19:33
- Nahlásit
cernej caj
Taky mám plynovou bimbu, už jsem se naučila ji měnit sama, ale jednou když mi zeťák spravoval sporák, tak odpojil hadici a nezavřel bombu, rázem bylo v chalupě fest zaplynováno.... naštěstí ten plyn docela smrdí, takže jsme si rychle všimli a větrali....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 20:22
- Nahlásit
Fifi
Ja pisu jak jantar bacha na slovnik, kolega v praci, jantar, tak hrozne urcite nepise
kachna_
hm, tak to je dost blby, ze nekdy sou a nekdy nejsou
ona ta kulicka, co je v bombe proti uniku plynu byla asi nejak spatne usazena, nebo je to poskozena bomba, jak muz odsrouboval viko, tak ta kulicka nedotesnila volnej prostor a zustala asi nekde zamacknuta... ale dobry, dvouplotynka uz v provozu, plyn vyvetran, nevybouchli sme
vlk
aštěstí ten plyn docela smrdí, takže jsme si rychle všimli a větrali
no jeste ze tak, ona to neni zadna sranda
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 20:39
- Nahlásit
cernej caj
no jeste ze tak, ona to neni zadna sranda
já vím, a drží se sfiňa u země takže první by to odnesli psi....takže psiska jsem vyhnala ven a udělala rychle průvan......
haló gurmáni, myslíte že bude v čínském kuřecím salátu vadit kus mýho palce ???? I s půlkou nehtu ????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 20:47
- Nahlásit
vlk
tak jestli ten salátek děláš pro psy, tak určitě ne
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 20:50
- Nahlásit
Maya
tak jestli ten salátek děláš pro psy, tak určitě ne
salátek je právě že pro lidi, kdyby to bylo pro psy, vůbec bych si s tím hlavu nelámala.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:04
- Nahlásit
vlk
myslíte že bude v čínském kuřecím salátu vadit kus mýho palce ???? I s půlkou nehtu ????
Kdyz to nikomu nereknes, tak ne...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:13 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
potřebuju na toho psa uspávačku, nutně!
zároveň bych si vrazila pár facek, protože celej den u práce čumim na duchařskej seriál, i když vim, že si pak strachy nedojdu ani na záchod (v paneláku ) a to nechci mluvit o nočnim venčení
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:27
- Nahlásit
Fifi
Kdyz to nikomu nereknes, tak ne...
budu mlčet jako hrob....
birma
čumim na duchařskej seriál, i když vim, že si pak strachy nedojdu ani na záchod
hmmm, tady všude máme kolem kukuřici a mně nenapadlo nic jiného, než si pustit horor kukuřičné děti.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:32
- Nahlásit
vlk
tady všude máme kolem kukuřici a mně nenapadlo nic jiného, než si pustit horor kukuřičné děti.....
přesně tak se cejtim
teď už je mi nebezpečnej i hrnek ze kterýho piju čaj, všichni lidi, všechny auta, celá smečka....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:36
- Nahlásit
birma
teď už je mi nebezpečnej i hrnek ze kterýho piju čaj, všichni lidi, všechny auta, celá smečka.
šiš tak takhle daleko ještě nejsem.... akorát jsem teda zamkla branku....a vypustila Ašopsa....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:42
- Nahlásit
vlk
tady všude máme kolem kukuřici a mně nenapadlo nic jiného, než si pustit horor kukuřičné děti.....
birma
čumim na duchařskej seriál
četla jsem kuchařskej
teď už je mi nebezpečnej i hrnek ze kterýho piju čaj, všichni lidi, všechny auta, celá smečka.
chvíli jsem přemejšlela jestli Polreich?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:53
- Nahlásit
kachna_
to néni k smíchu.... začal foukat vítr a ta blbá kukuřice se hejbá....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 21:55
- Nahlásit
vlk
to nikdo nepozna s kym si to tu muzes potrast rukou? muzete trast useklejma
birma
na co koukas?
kachna_
jo chtela sem se zeptat, jestlis sehnala ten exspot nebo ho mam vystrachat?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 22:00
- Nahlásit
cernej caj
na co koukas?
na Supernatural sice v podstatě blbý, americký, slabý, ale mně stačí málo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 22:04
- Nahlásit
cernej caj
s kym si to tu muzes potrast rukou?
Se mnou uz ne, sem dorostla.
A kdo se boji, nesmi do lesa! Ja si cvrkla v kulne, vylitnula mys zpod sekacky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 22:05
- Nahlásit
vlk
to néni k smíchu.... začal foukat vítr a ta blbá kukuřice se hejbá....
no to asi néni, nezávidim ti to, lituju tě, ale směšný je to moc
cernej caj
jestlis sehnala ten exspot
jo, dík, něco jsem sehnala
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 22:13
- Nahlásit
cernej caj
to nikdo nepozna
pravda...sežrali salát a jak si chrochtali....
Fifi
Se mnou uz ne, sem dorostla.
mně si určitě ještě nedorostla....nebo taky měříš metrvosumdesát ?????
kachna_
nezávidim ti to, lituju tě, ale směšný je to moc
je to směšný.... teď se rozsvítila venku lampa a je světla jak v poledne...Ašomazlík se navalil na vrátka a chrápe jak zámecká doga... je jasný že se nic neděje....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 22:20
- Nahlásit
vlk
a jak je venku, teplo?
(to směšný bylo ve smyslu k smíchu)
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 22:49
- Nahlásit
kachna_
Jo venku je teplo a klid, kukuřičný hajzlíci nejspíš spí..... ale kolem lampy lítá náááádherný netopýr.... asi si před spaním pustím něco o upírech.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 23:07
- Nahlásit
vlk
kolem lampy lítá náááádherný netopýr.... asi si před spaním pustím něco o upírech.....
zrovna si říkám, že bych asi měla jít venčit teď ať nechodim ven jako dycky po půlnoci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2013 23:43
- Nahlásit
birma
vlk
vy jste teda slaboty pusťte si Kruh a pak se budete bát si i něco pustit a budete mít vystaráno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 00:05
- Nahlásit
Maya
kruhu jsem viděla první asi 2 minuty tohle fakt nedávám
teď jsem se bála i u nás ve vnitrobloku, přitom jsem jindy schopná jít po půlnoci pěšky z Vltavský přes Libeňák a Palmovku až domu
kdysi na lyžáku jsem byla marod, tak jsem si četla v posteli, holky přišly na pokoj, pozdravily jsme se (jako vzájemně, prej jsem jim odpověděla), pak udělaly BAF! a já vyletěla metr nad postel
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 07:25
- Nahlásit
Maya
pusťte si Kruh
já končim někde u critters, víc nesnesu .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 07:43
- Nahlásit
birma
ajo, to znam. mam zhruba pulku 1serie, ale kamoska do me husti obcas obsah (ne ze jen honi mrchy ale dost se to zas komplikuje typickym americkym zpusobem, kdy me prestavaj bavit vsecky serialy a pokud ne, tak jim je utnuto nataceni tak ten zbytek mam nekdy v planu dokoukat
kachna_
si me pekne pobavila
vemte si priklad ze me, ja mam dycky strach jit ve tme ven, natoz do lesa takze ja si uz muzu pustit cokoli, uz mi to nezhorsi
kruh nevim, jestli sem videla... ale videla sem neco s nejakou studnou, to si nepamatuju jak se jmenovalo a pak jeste mega luxus film, ten se mi moc libil ale jak se to jmenovalo? nekdo chodil do lesa a byli tam muzi v kapich a pak se ukazalo, ze tajemny zakazany les brani neco jineho, nez se ve vesnici rikalo... jo aha, vesnice to nebyl asi uplne horor ale teda taky nic moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 07:44
- Nahlásit
Rumštajn,
co Eušska??? nejni hluchá po Depešákách???
ta zas bé dneska nabitá jak baterky
co se týká hororů tak mě stačej ty pracovní, na víc prostě nemám.. i když sem ted o víkendu zjistila že když dávají nějaký psycho tak jak se bojim tak se mě nechce spát a můžu tím pádem sedět třeba u práce dýl..blbý pak ovšem je že když už si chci jít lehnout tak ležim a čumákuju a nedá mě to usnout
jo a naprášim vám čífa se bé vstekat až to zjistí ale co už
minulej pátek jel sám do kanclu na votočku něco rychle vyřídít, vlítně do kanceláře a rychle si připravuje zboží aby už už mohl vypadnout a v tom na něj někdo buší na dvéře.... no ano neodkodoval a vlítlo na něj bezpečnostní komando
a předevčírem jsme v Bauhausu dokupovali základní nátěr a dřevo..no a oni co čert nechtěl to tam zrovna to oddělení nějak přetransformovávali a měli všechny plechovky vyrovnaný různě před regálama na paletách, v uličkách a všude..čék se tam musel proplejtat jak kokot, pomalu do některýho regálu ani nešlo dosáhnout..no a když jsme našli co jsme potřebovali a opatrně vyndali a oddychli si že dobré že jdeme a odcházíme škrtnul číf tou naší plechovkou do jedné z plechovek které byly narovnaný v komínku nad sebou...i zavrávorala plechovka horní pak ta pod ní a nakonec i ta nejspodnější ..no prostě to spadlo celý a samo že ta největší 5 litrů a černá se votevřela a postupně se rozlila mezi další plechovky, pod regály pod palety
no hááský to bylo... sem si to užívala bo dybych to já to by bylo řečí že sem nemožná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 07:45
- Nahlásit
kachna_
critters sem milovala jako decko dokonce v ty 3/4, ted nevim (sem prvni dil videla snad kdyz mi bylo 10 na videu u tatinka znameho se mi tam desne libil ten typek blondatej... pak prisel titanic a slava leonarda di capria. Fakt skaredej borec, spis bych ho radila na spodni stranu zebricku a pak sem zjistila, ze ten co se mi ve 14 tak desne libil jak likviduje critters neni nikdo jinej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2013 07:49
- Nahlásit
Fajka
o a naprášim vám čífa
|