| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 20:53
- Nahlásit
RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!
IŠ BIN CURÝÝÝK. Ale velmi, velmi nerada, vám řikám. Dočtu vás až zítra, páč za chvíli dorazí sestra má a já ještě nejsem dovybalená , nicméně, dám vám hádanku milé děti:
Kolik vižlíků najdete na obrázku:
Blanice je poděs poděsovitý, předstírá, že je hluchá, ale jde z velké části o hluchotu selektivní. Jest to popelnice, již sežrala jeden celý pytlik kravěna. Taky je magor:
páč jen magor se v poledne vyloží na rozehřátý valouny:
tahle se spinká:
a takhle se spinká při grilovačce u páníčka
a ostatně, vše máte tu:
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/BLANICE
Ešus je dokonale otráven, vůbec jí nesnáší, zvrací jen jí vidí. Nás nenávidí, mně včera trochu odpustil, když jsem ho vzala na samostatnou prochajdu. Blanka na naší louce běhá navolno. Jinde si to nelajsnu, předstírá tu hluchotu a tupotu.
Budu mít dotaz na Fifi a ženský, co měli někdy starou fenku. KOukněte jí na ten pupík:
hm??? K dochtoru se půjde, ale až časem.
Čůza je hroznej energetik, jsem z ní celá hyn. A furt jí mám za zadelí, zítra bude lehký křest ohněm, my jdem do prasé a bude tu ségra, takže ještě jen tak zlehýnka. Čůza má taky trochu potíže s bobkováním. I když už je to dneska o něco lepší, ale když tlačí, tak u toho mručí, dlouho jí to trvá. Ovšem už nesmrdí jak herodes a nemá podivný houna. Vytváří vzhledný bóbiky, postupně jí dávám do granclí zeleninu a maso. Zelenina je fuj, ble, maso prej dobrý. Někdy reaguje moc pěkně a poslechne z první, někdy stojí jak tupý oslik a nic, nic a nevnímá.
Jéé ségra je tu musím jít, nezlobte tu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 21:21
- Nahlásit
PetraK
Jehehee, rumstajnicek pani dvojvizli!
Esus se odnasere, tejden, maximalne dva mu davam, jedinackovi capouchovitymu, neboj se nic.
Drzim palce na zitrek, na prvni den "ostreho provozu".
A hele, tezko rict, teda plna je v hrudniku pekne - echm, napada me - esli v utulku harala, byla od psu urcite peclive oddelena?
Jinak vic asi ukaze sono a rtg, pupik nafouklej nema, to spis je bachrata v tom hrudniku - muze treba jen byt mirne zavodnena od srdicka, nebo nedejboze nejaky veci od ty vyndany listy - to ti reknou na vet.
ale když tlačí, tak u toho mručí, dlouho jí to trvá.
Muzou ji bolet klidne zada/nohy, nebo mit analky plny, nebo zase neco vevnitr, cort znajet. Az si uvykne a opadnou stresy, vzala bych ji proste na dukladnou geronti prohlidku.
A ja se tu nasmivam, hubu od ucha k uchu, bezva, ze jste ted v pomeru sameckove:samicky fifty fifty doma, moc preju, at Blána jest zdravým důchodcem a at vam to proste klape!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 21:36
- Nahlásit
PetraK
supééééééééééééééééér! Vypadá, že si u vás krásně zvykla, to je bomba
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 22:28
- Nahlásit
PetraK
velká gratulace k přírůstku!! ty fotky jsou super, jak si rochní na těch kamenech
s břichem neporadím, s těma bobkama klidně může mít obyč zácpu, že jí nesedla útulková strava, uvidíš časem
Ešus se určo brzy odurazí
s tou selektivní hluchotou bych tipovala, že už fakt bude hůř slyšet a holt někdy to nepochytí, měla jsem to s Kimem úplně stejně když hluchnul
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 05:57
- Nahlásit
PetraK
Bud tam sou 2 vizle, nebo je to chytak a je tam schovana 3ti
No supr babizna, ma se k vam, to je skvely
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 07:36
- Nahlásit
se musim pochlubit, jak mam sikovnyho muze david koller na colours - jojo, tak to tridenni zvuceni, co muzuv snad budouci zamestnavatel ukecal ve ctvrtek na patek - nedele byla jedna stage na colours v ostrave...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 07:52 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Hele ona Haskynka byla taky takové v bříšku beztvaré ble a se pak ukázal problém s kýlou. Nicméně fakt hodně se stáhlo a vytvarovalo pouhým přechodem na maso.
Jinak blahopřeju a přeju, abyste si to spolu užili ve zdraví a souladu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 09:54
- Nahlásit
kachna_
vy uz krosnu na dite mate z lonska, ze?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 10:07
- Nahlásit
cernej caj
2 , máme Nikko baby carrier, nejlevnější značkovou co jde sehnat. Když bude chtít ségra půjčit, stačí říct .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 10:15
- Nahlásit
kachna_
tak dokonce dve mate, tak to je supr jinak diky za nabidku, su zvedava, jestli segra pak zacne zas chodit... za mlada ve skautu vandrovali hodne, tak su zvedava, jeslti se k tomu casem zas vrati az lada povyroste
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 10:28
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!!!!!!
TAKY CHCI K BASÉNU!!! OKAMŽITĚ A HNED!!!
Blanice je pometlo, žere sousedům fenky a honí ptáčky, koza jedna praštěná. Jsem jí řikala, ty náno, takhle se chová důstojná babička? dělala, že je právě zase hluchá
A dovolená, dovolená byla přátelé naprosto úžasná!!!!!
Přesto - nebo možná i právě proto?? - že byla jen týden, jsme to využili na max. Nachodili jsme bez pěti kilásků 100 km krásnejma Jizerkama, Ešus si to dal pochopitelně mnohem víckrát. Ovšem cyklisti - to je fakt maso
Hošikus byl velmi otráven, když cesty byly moc pro pěší a cyklisty, to se cáral skorem u nohy. Horskej terén je prej mnohem lepčí. To prosím dokonce i VYLEZE PO ŽEBŘIKU . Cestou na ptačí kupy jsme museli po žebříku a jak on to pere vždycky dopředu, zpátky, dopředu zpátky, tak jak byl rozeběhnutej, dal první šprušle a tam se pak nějak zarazil, páč mu asi došlo, že to schody fakt nejsou , tak Brtnik vylez nahoru, aby mu jako ukázal, Ešus se rozeřval, že chce taky nahoru, Brtnik slezl dolů, že mu jako pomůže, to ovšem Ešátora fakt jako nasejřilo, zařval a ten žebřik vyběhnul bravurně nahoru , zde se nám evidentně hodila pražská průprava, kdy jsem ho před časem naučila lézt po tomhle:
Krmili jsme pstruhy:
a prodala sem psa
Ještě jednou díky Fajfkovejm za prima čas, který jsme trávilli společně.
kachna_
Hele ona Haskynka byla taky takové v bříšku beztvaré ble a se pak ukázal problém s kýlou. Nicméně fakt hodně se stáhlo a vytvarovalo pouhým přechodem na maso.
ahááá! díky, to by mohlo třeba být i spojený s tím, že se jí špatně bobkuje, že jo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 10:49
- Nahlásit
PetraK
supr nadherny luxus fotky, a pocasi vam vyslo taky supr, coz? vypadala moooc dobre doovlena a esator je borec, ze vylez po spruslich. Jeste, ze ho to ucis, co by sis s nim jinak pocala az bys ho nekde musela nosit sama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 11:53
- Nahlásit
PetraK
ses si jista, ze
nemcina je ten spravny jazyk ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 11:58
- Nahlásit
reportáž ze dneška - magor pes ploval (fotky a video)
PetraK
to musela bejt úúúúžasná dovča!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:04
- Nahlásit
cernej caj
pocasi vam vyslo taky supr, coz?
vyšlo fakt skvěle, bylo akorát - krom tedy čtvrtka, kdy jsme se kapek uvařili to jo , ale je tam opravdu krásně, jen teda souhlasím s Adamem a kachnou, že cyklisti jsou nebezpečný a je docela záhodno je žrát , fakt hovádi. Úplně luxusně jsem si užila svý milůvaný vodopády
a krom zážitkůch tůristických byly i zážitky gurmánské, neb návštěva pizzerie v Oldřichovských hájích, kde dělali druhou nejlepší pizzu co znám, a vynikající, vynikající kafe - lepší jsem nepila. Seděli jsme venku a krmili kachny. Skvělá byla kachna máteř , která, když byl potomek moooc odvážnej, mu dala do držky , taťka na děti prděl, prej jich maji dost, kdyby se nějaký ztratilo
nemcina je ten spravny jazyk ?
stračeno!! Krrrangwágn!! pláču
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:04
- Nahlásit
PetraKto by mohlo třeba být i spojený s tím, že se jí špatně bobkuje
hele nevím, já bych myslela, že je to klidně tou bouří z revoluce v krmení
cernej caj
krankenwagen
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:09
- Nahlásit
kachna_
hele nevím, já bych myslela, že je to klidně tou bouří z revoluce v krmení
no, uvidíme prostě. začala jsem jí přidávat maso a zeleninu, průjma nemá, stejně zatím nic dělat nemůžu.
Krankenwagen je šílenej
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:19
- Nahlásit
PetraK
Krankenwagen
ambulááánc
Fifi
Az si uvykne a opadnou stresy, vzala bych ji proste na dukladnou geronti prohlidku.
taky jsme dělaly s Haskynkou, asi po měsíci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:20
- Nahlásit
birma
supr fotky
PetraK
vodopady fakt luxus, ja tam nekdy budu muset vyrazit, do dalekych predalekych koncin
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:26
- Nahlásit
kachna_
Krankenwagen
ambulááánc
sem si to kráva blbá pustila znovu, Pláču, až vylezou z porady, budou mě litovat a já budu plakat ešče víc to pustím dneska ségře
taky jsme dělaly s Haskynkou, asi po měsíci.
jojo, vyrazíme, až si to všechno posedá.
Já jsem si teď vzpomněla, jak mě Ešus vyděsil. On se totiž fakt na těch pěšinách pro tůristy a byčiglisty tak jako spíš vlekl. Jsem si říkala, aháá, už je to taky starší pán, už toho je na něj asi moc. Hm, pak jsme vlezli do skal a čokla jsem skorem neviděla furt na nás vyčihoval odněkud shorra, čuměl, že zdržujeme, vlečeme se a ať s sebou hejbneme . Je to normální Messner, furt se rval někam do vejšek a když nemohl, páč jsem dostala hysterickej záchvat, dostal von záchvat nasratosti .
A děsně, děsně blaženej byl v bahně a rašeliništi kolem přehrady, kde fakt byl problém přejít suchou nohou, protože chodníčky byly porozpadnutý. To vypadal jak zešilivší pes baskervilský, páč byl od rašeliny celej černej a furt rotoval prostorem a nadšeně hýkal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:32
- Nahlásit
birma
ty vole, z Adama je Venclovskej!!! skvělý!! moc šikovnej pesan. moc.
dovča fakt byla úžasná, hrozně moc se toho do těch pár dní vešlo, shodli jsme se s Brtnikem, že to bylo tak intenzivní, že měl člověk pocit, že je to těch standardních 14 dní , moc prima čas, fakt.
cernej caj
vodopady fakt luxus, ja tam nekdy budu muset vyrazit, do dalekych predalekych koncin
vodopády vřele doporučuju, je to cesta takovou jako divočinou. Krásný v zimě i v létě. a do Jizerek vyraž určitě, najdeš tam jak takovýhle cesty divoký, tak ty upravený, kde ti nebude řvát koleno. a moc dobře se tam papáááááá, přibrala jsem asi stopadesát kilíček
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:39
- Nahlásit
PetraK
páč byl od rašeliny celej černej a furt rotoval prostorem a nadšeně hýkal
magooooooooooooooooor
moc šikovnej pesan. moc.
no nevim, byl odejit po tom, co zkusil sežrat cyklistu tak aspoň jsem zjistila, že když cyklista zastaví, tak už neni zajímavej...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:46
- Nahlásit
birma
tak aspoň jsem zjistila, že když cyklista zastaví, tak už neni zajímavej...
v jizerkách by zjistil, že to vůbec nemá cenu, že jich je tolik, že na to nestačí . A docela by se mi tam býval byl šiknul, chovaj se jak hovada, přála jsem si, aby je někdo sežral
magooooooooooooooooor
byl boží, voči jak lampijouny na prvního máje a rašelinu i v uších
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:51
- Nahlásit
PetraK
v jizerkách by zjistil, že to vůbec nemá cenu, že jich je tolik, že na to nestačí
čim víc jich je, tim víc se nerví . Na čundru v Kokořínsku to bylo hezky vidět...
voči jak lampijouny na prvního máje a rašelinu i v uších
ňuňu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 12:53
- Nahlásit
birma
jojo, na vandru to bylo fest s tema cyklistama, to sme aj nakonec trochu zkratili cestu, abysme nesli jak trubky 3km po cyklostezce (a navic po asfaltu, coz sem dost vdecne ocenila ze sme to vynechali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 13:14
- Nahlásit
birma
čim víc jich je, tim víc se nerví
já vím , že se mu to nevochodí jemenovi, aspoň pro ten moment, kdy už má za sebou 150.
já jsem zvědavá co přinese život s Blanimírou, co se vybetlí. Zatím máme to bufetění, žraní feneček a honění ptáčkůch. Takže je jasný, že zvířátka v tom budou taky.
Hele venčení dvou psůch je v tomto případku šichta. Mám málo rukouch. Evidentně budu muset i na ranní a večerní prochajdu nosit ledvinku, páč já prostě se psem na vodítku neumím , jak mám držet psa, sbírat bobky, odměňovat druhýho psa, že přišel na zavolání, i když se mu nechtělo, páč viděl šanci v oslabení pozornosti , držet klíče, a nevopatlat se vod houna?
včera hezky reagovala na hru s názvem :Nežer piškot hned jak ho uvidíš, ale počkej, až ti to dovolej. a to dokonce i vedle Ešusa. Je fajn, že on tohle zvládá, snad to od něj odkouká a půjde to líp.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 14:11 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
PetraK
že se mu to nevochodí jemenovi
nevim, teď třeba ustojí tři, pak dva ne, pak dva jo, pak 5 ne.... ale neni to teda z mý strany čistě pozitivka, protože 2 ze 4 hezkejch venčících tras jsou na cyklostezce a na zbylejch dvou se cyklisti taky objevujou a já už toho mám fakt plný kecky...
jak mám držet psa, sbírat bobky, odměňovat druhýho psa, že přišel na zavolání, i když se mu nechtělo, páč viděl šanci v oslabení pozornosti , držet klíče, a nevopatlat se vod houna?
klíče do kapsy, sbírat rukou s vodítkem, odměňovat tou druhou
včera hezky reagovala na hru s názvem :Nežer piškot hned jak ho uvidíš, ale počkej, až ti to dovolej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 14:24
- Nahlásit
no uvidi mamka podle typu srsti. knirum dost srts roste a pokud se neupravuji, tak je z toho bezdak se srsti az na zem za par mesicu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 14:24 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek!
ááá fotečky Blaniceee krásá a jak jí to na tej matrací sluší a krásně se tulí k Brtníkooj
nádhera jo a her fon Ešus se zase vodrazí nemá strachu..Fája se taky vodrazila
leda možná že by byl naštván že chtěl nějakou mladší kočéénku
PetraK
Hele venčení dvou psůch je v tomto případku šichta. Mám málo rukouch. Evidentně budu muset i na ranní a večerní prochajdu nosit ledvinku, páč já prostě se psem na vodítku neumím , jak mám držet psa, sbírat bobky, odměňovat druhýho psa, že přišel na zavolání, i když se mu nechtělo, páč viděl šanci v oslabení pozornosti , držet klíče, a nevopatlat se vod houna
vítej fklubu sem na tom stejně
Já si včera s jelitem vzala dofču... vyrazili jsme s Kazišovic na vyhlídku na Muchov (jednou týdně tam je prostě málo ) a bylo faktasticky!!! vzali jsme to až na tu další rozhlednu a byla sem fakt moc ráda že jsme tam ve středu s Ešusovic nešli bo by jsme si tam po tmě akurát natloukly papule... ale bylo tak křásně
No a pak jsme si již poučené nestavovali na jídle na Beranech (ty mě jako fakt zklamaly ale na horní černý a to byl žrádýlkoooo, jsme si tak nacpaly břuchy že jsme měly poctit že se domu fakt skutálíme
no a jelítko bylo hodné, chodili jsme skoro furt na volno, nikde nezdrhalo za zvěří a tám, nechalo se krásně odvolat.. to asi to teplo
jináč dnes je tu na chcípnutí, ale včera v noci bylo nádherně.nemít 20 kiláků v nohách tak jsme s jelitem šmajdali venku ale byli jsme nějaký uchozený tak se nám nechtělo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čec 2013 14:25
- Nahlásit
??? tenhle prispevek sem napsala prave do fora k spicum, co dela tady???
PetraK
...a nevopatlat se vod houna to si zvyknes
|