| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 10:44
- Nahlásit
birma
no ja je stridala, ale za chvilu sem uz nevedela, ktera me boli vic
wau
no uvidime. uz sem si u borca objednala celtu (65euro), 220x280 cca 300g a sije i kalhoty, tak sem hodila nevinnej dotaz na ty turisticky, co tam ma - prodysny, rychleschnouci... no ale ten matros ze echt drahej, nechava si to posilat z nemecka... skoda, ze neumim sit ale kalhoty, pod ktery soupnu ortezu by se mi fest hodili jich mit vic nez jedny tenky a jedny tlusty (hlavne me zas oboje dost padaj a pasek si pod krosnu nevemu)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 10:49
- Nahlásit
cernej caj
to vypadá úžasně! Jak celta, tak kalhoty.
máš emila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 10:49
- Nahlásit
Krátké hlášení aktuální situace!
Bláňa von Blankenberk již jest pod křídly andělů Ešusových a na cestě na Apalůůchu !
A světe dif se těšil se aj Brtník
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 10:51
- Nahlásit
Fajka
Bláňa von Blankenberk již jest pod křídly andělů Ešusových a na cestě na Apalůůchu !
třikrát sláva!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 10:54
- Nahlásit
Fajka
Bláňa von Blankenberk již jest pod křídly andělů Ešusových
to je super to su moc rada ze na ne pockala a ze uz ju maji u sebe to aspon budou zas vylevy az se tu esuska ukaze
a co ty? jeste zijes nebo se jen u vas strima des s hruzou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 11:25
- Nahlásit
Rrumstajn!
birma
Dojemny video. A hele, Prcka je docela kusanec, vid?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 11:37
- Nahlásit
Fifi
Prcka je docela kusanec, vid?
no von neni moc velkej, jenom rád papá, takže má největší pupek ze všech
jestli to bereš podle Adama, tak ten je taky v podstatě majintej (černej čaj ti to potvrdí )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 11:40
- Nahlásit
birma
takže má největší pupek ze všech
... tak nejak jsem to myslela, kusanec ala prostorove vyrazny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 12:18
- Nahlásit
birma
jojo, taky sem cekala adama nejak vetsiho, nez byl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 18:43
- Nahlásit
Fajka
Bláňa von Blankenberk již jest pod křídly andělů Ešusových a na cestě na Apalůůchu
supeeer, ale není to jakože trochu dřív než plánovali a nebo to tak uteklo?
birma
videjko pěkný, tohle naši kocouři psům nedělaj, jen kočka se furt otírá o Dorina, asi že jsou skoro stejně velký, tak se jí líbí, ona je jinak dost plašan
cernej caj
vy furt řešíte komáry a repelenty a na to odkazu je i moskytiéra na hlavu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 19:25
- Nahlásit
Maya
i moskytiéra na hlavu
jo jako myslis, ze kdyz je to na hlavu, ze me to zachrani pred debilnima napadama?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 22:05
- Nahlásit
Maya
tohle naši kocouři psům nedělaj
dva další koucouři a kočka taky ne (jeden kocour si ještě nezvyknul, druhej s Adamem rád pořádá honičky po bytě a kočce je Adam úplně ukranej, pokud jí moc vehementně nemeje zadek), ale Prcek a jeho bratr Čmoud jsou prostě retardi, no
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 22:59
- Nahlásit
birma
ale Prcek a jeho bratr Čmoud jsou prostě retardi, no
no hlavně aby to nedělal s cizíma psama, jsem měla kdysi taky takového kocoura nalezence a pak ho zabil jeden pes z vesnice
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Čec 2013 23:13
- Nahlásit
Maya
tak on v paneláku kontakt s jinýma psama nemá
ale je mi jasný, že když budem někde mimo, tak tihle dva nesmí ven, protože by byli schopní se jít pomuchlat i s jedoucím traktorem (jejich bratra rozšlápl týden na to, co jsem si je vzala, kůň, protože se mu šel mazlit pod kopyta...)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2013 01:03
- Nahlásit
birma
jo to jsou byťáci, tak to jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2013 01:57
- Nahlásit
že já furt lozím po tom tubku, zase sem našla jednu píseń, kterou fakt musím mít a ještě tak donutit ten můj přehrávač, kterej údajně mp3 umí, aby je teda i přehrával, což se mi ještě nepodařilo
http://www.youtube.com/watch?v=-ZtCRJld08c
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2013 11:09
- Nahlásit
no a mas to urcite v mp3? Jinak kouknu doma, su zvedava zda to bude poslouchatelny pac tu uplne vseci mate dost odlisnej vkus
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2013 19:13
- Nahlásit
podusila jsem si zeleninu, dala platek masa a .... ? dosel mi plyn v bombe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2013 19:30
- Nahlásit
cernej caj
dosel mi plyn v bombe
to znám
cernej caj
no a mas to urcite v mp3
jo, to vím jistě neb to je první v návodu, že soubor musí mít koncovku mp3, tak jsem to kontrolovala xkrát, vypálim na cd, zkoušela zvukový záznam i datový a nevim co ještě a ani prt, dám cd do přehrávače a akorát v něm cvaká, dost mě to séře, už jsem přemejšlela že si koupím novej přehrávač na flešku, ale zas ten muj na to jak byl levnej má fakt super zvuk a se bojim, že ten novej by byl nějaký chrastítko neposlouchatelný hlasitějc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2013 19:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
pristoupila sem na metodu, o ktery sem nekde cetla... vzala sem spejle, polozila na rychlovarku a parkrat si uvarila vodu maso dojedeno
ty flaskovy mp3 sou dobry, kdyz nekoupis noname... ja mam sony starsi typ tohoto a su spokojena - ale ja chtela vylozene tenhle flashko typ a navic s klipsem, a ne ty placaty s mega displejem, kdyz du treba ven nebo v posilce, tak si ho tim klipem snadno pricvaknu k raminku nebo do kapsy. Ale taky ti to mohlo uz odejit. Prehrava ti to normalni cd? jestli je to stary, klidne se priklonim k tomu, ze to umrelo. (a u nekterych starych se muselo vypalovat max 12x) ale zas kdyz objednas neco z netu, muzes to vratit.
edit: zalezi i na kvalitnich sluchatkach, ja mam tenhle konkretne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2013 23:02
- Nahlásit
cernej caj
když já nechci sluchátkovej, ale normálka s reprákama na stůl a aby uměl i kazety, což jak koukám dohromady s fleškama je to docela problém, ten můj kupovaný cd normálka přehraje, nepřehraje ty co mám přepálený přes pc, no a ty mp3 asi bude problém v tom vypálení, sem se koukla znova do návodu a píšou tam, že nepřehraje vypálený paketovým způsobem nebo co, to netuším co je, já tam nic při vypalování nepřenastavuju, asi to budu muset ještě zkusit a podívat se co tam je vlastně za možnosti a nějak to přenastavit
nakonec si budu muset počkat na novou telku, chci si koupit smart s internetem a to umí i flešky, tak jedině pak si pouštět muziku přes telku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 08:30
- Nahlásit
aha tys myslela radio. Ja koupila za litr v nejakym obchodaku v elektru co prehrava vsecko a hraje taky dobre a umi flashky ale to uz je tak 5 let.
Taky nevim, co je paketovej zpusob. Ty obyc hudebni zkus vypalit hodne pomalu, na mp3 se kouknu. Jinak ja kazety nepouzivam uz, vsecko z pc anebo z walkmana, chcu si pak prevest nejake veci do mp3
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 14:34
- Nahlásit
Adam je komik, byli jsme se dneska cachtat na Proseku (oba) a on tam tak tak stačí. Napřed krásně ploval, ale pak mu došlo, že to je vlastně nuda, když kolem nic necáká a začal se odrážet ode dna a cákat si vodu před rypák, aby jí mohl chytat ale na podruhý už tam hupsnul i z betonovýho vyššího břehu, tak mám radost, že se třeba naučí do vody i skákat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 14:44
- Nahlásit
birma
tak to je supr, a to sis myslela, ze nebude ani plavat taky bych dala vodni lazen, ale mam to vsude deeesne daleko.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 14:47
- Nahlásit
cernej caj
taky bych dala vodni lazen, ale mam to vsude deeesne daleko.
já bych se taky chtěla vykoupat nějak normálně a ne se po kolena brodit zde, ale snad už brzy....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 15:09
- Nahlásit
birma
jako neznalec prahy budi mit dotaz: to zeleny ohraniceny od dalsiho zelenyho bilejma hranama je to v cem ses brodila?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 18:27
- Nahlásit
cernej caj
ano, to je přesně ono bylo mi to kousek nad kolena
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 19:36
- Nahlásit
birma
Adam je pašák, skákat se určitě naučí, no my máme taky po koupání neb schody do potoka nám vzala povodeň a navíc tam vymlela u břehu skoro metrovou jámu, tam bysme zahučeli asi všici
tak jsem alespoń vzala zase víko z píškoviště napustila jim to hadicí, i když je tam musím házet násilím, ono jak to klouže, tak tam moc dobrovolně nechtěj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 19:39
- Nahlásit
cernej caj
jo, já mám právě taky tak nějak za litr a hraje super, jen ty flešky neumí no, já mám nejradši kupovaný cd, takže jen mp3 to bych nechtěla, ale samo mám taky spoustu věcí staženejch v pc a pc v jiný místnosti, takže to můžu poslouchat, jen když jsem u pc a to by se občas šiklo moct si ty mp3 pustit i jinde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čec 2013 19:45
- Nahlásit
birma
no to teda fakt idylka koupaci
Maya
to musis mit vicero repro a mp3ku jen prenaset ja sice cd kupuju hodne, ale stejne z nich vsech delam mp3ky do pc/prehravace
|