Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 21:11
- Nahlásit

vlk
no a to je ale naneštěstí
souhlasím zcela. akorát mě to překvapuje, že to není jev častější, pro ten super "přírodní" vzhled ve skladným provedení. naštěstí, klep na dřevo. když čék vidí, jak lidi zprznili všechny módní rasy, to je k pláči...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 21:13
- Nahlásit

Ja ti muzu poskytnou blechu.
Maya, Vero
já jsem to taky snažila zpočátku nějak řešit, ale neděje se to často a když pak čék vidí, že některý kočičí hovada psovi do tý huby lezou sami (expert je bratr toho na videu), tak to prostě vzdá
vlk, Fifi
doufám že nedotáhne svrab a zarděnky....
víte, co ste, žejo?

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 21:18
- Nahlásit

Vero
když čék vidí, jak lidi zprznili všechny módní rasy, to je k pláči.no to je fakt.... doufám, že šiba se nikdy nestane módní...

birma
víte, co ste, žejo?
..nee..co ?????

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 21:19
- Nahlásit

birma
víte, co ste, žejo?
podle jejich obav bych typla, že jsou náchylný

vlk
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 21:21
- Nahlásit

kachna_
podle jejich obav bych typla, že jsou náchylný
máš postřeh, můžu ti říkat Blesku ?

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 21:23
- Nahlásit

vlk
Kachnablesk, to zní hrdě

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 22:02
- Nahlásit

vlk
a kde máš fotky? já je snad ani neviděla nebo alhajzmr nebo tak nějak, i když že jsou černý šiby to vím, kdysi jsem jednu viděla, jedna ze dvou který sem viděla naživo, ale černá s pálením je mnooohem hezčí barvička, to mám v plánu pořídit i jednou špicoida

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 22:27
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !

zdar děcka , nesnídám nesvačím, nestihnu to nestačím ... i dyž...kecám..jednu véču s dovolenkářovic Ešusorodinkou jsme stihli a když se to nepoto tak záftra stihnem i prochajdu do okolních lesů vod a strání ...ale dočítat vás teda nestíhám ani Bruut jsem nestihla zavolat jak sem chtěla

jináč je to masakéro fčera jsme tu měli 13 zedníků my dva s čífem, rodiče a stavbyvedoucí.....celkem 18 lidí a to už byla i na mě silná káva jsme vo sebe všichni furt zakopávali ..a to přitom máme pozemek i dům vcelku rozlehlej

Jináč dneska mě náš zákazník informoval že shání lidi, že mají tolik práce že nevědí co dřív tak kdyby jsme prej o někom věděli..je to tedy do výroby, firma je ale jistá že jede a platí, tak kdyby jste měli někdo někoho odsud kdo hledá a nemůže najít práci tak sem sním pošlu mu detailnější info do mailu ...
dneska prej jejich šéf obvolával lidi a jezdil pro ně do hospod ať příjdou na odpolení směnu bo nestíhají...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2013 22:48
- Nahlásit

Fajka
Tak snad zitra prochazku stihnete, pozdravuj esusaky!
celkem 18 lidí a to už byla i na mě silná káva
No to by me kleplo.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 00:43
- Nahlásit

Fajka
a kde přesně to je? mám známou co shání práci od Mělníka, ale popravdě teda nevím, jestli by šla do výroby, pracovala v kanclu

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 02:26
- Nahlásit

Maya
zná www.melnicek.cz ? Přijdou mi tam ta zaměstnání docela zajímavá http://melnicek.cz/data/zamestnani/5607 třeba

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 06:38
- Nahlásit

máme za sebou první projížďku s kolobkou (max. 3 km) na vodítku a obojku. Když ještě chodil na zavolání a nežral cyklisty, tak jsme byli párkrát navolno a to bylo fajn. Asi nejlepší, co se dá říct o tom dnešku je, že jsme oba přežili bez fyzických následků Pravda je, že na něj toho bylo moc, protože ještě nikdy jsem po něm nechtěla, aby se držel jenom na jedné straně, což teda dost rychle pochopil, ale to, že to platí, i když je na druhé straně zajímavý strom, čuchání nebo pes, si teda budem muset ještě dovysvětlit

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 06:58
- Nahlásit

Maya
a kde máš fotky?
Fotky tutaj : URL

birma
ještě nikdy jsem po něm nechtěla, aby se držel jenom na jedné straně, což teda dost rychle pochopil, ale to, že to platí, i když je na druhé straně zajímavý strom, čuchání nebo pes, si teda budem muset ještě dovysvětlit
...to by teda šibstvo nepřežilo kdyby musely jít jen po jedné straně..... šiba je echtzvědavá a kdyby nemohla něco očmuchat asi by to nepřežila....

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 07:19
- Nahlásit

vlk
..to by teda šibstvo nepřežilo kdyby musely jít jen po jedné straně...
no on to taky nemohl vydejchat nějak, ale celý dny prudí, že chce běhat - se psama nelítá, na volno nemůže, ve vodě mu to nestačí, tak ať sakra běhá u tý brndy a ne, že se budem co tři metry zastavovat, aby mohl přeznačkovat každou kopřivu kdybych měla jistotu, že se mi nezamotá do předního kola, nebo mě naopak nestáhne někam do příkopu, tak bychom mohli jet i rychlejc a dál, takhle to byl akorát pomalý klus po asfaltu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 07:48
- Nahlásit

birma
že se budem co tři metry zastavovat, aby mohl přeznačkovat každou kopřiv tak to si casem zvykne

vlk
no abych vas uklidnila, nakazu sirim i u nas doma ferine sem ted 3 dny po sobe kapala do oka ofthalmo septonex, protoze ho mela takovy divny a hrozne se ji delalo pod vokem to smeti, tak uz to vypada dobre, vcera uz bylo oko dobry.

Jinak teda to mame vokouna I, II, III, IV, V...

Vero
jojo, sibinky sou krasny, ale je fakt, ze na me malo hunaty, a taky se o nich rika, ze potrebuji fakt zkusenyho chovatele s pevnou rukou, coz teda ja nejsu ale ta siba, co rano potkavam je fakt roztomila. Dneska asi vstala s chuti, protoze ke me natocila hlavu a chtela si cuchnout a ne jak minule, ze se znechucene odvratila

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 07:57
- Nahlásit

ještě jedno video ze včera - trénink navečer venku

cernej caj
tak to si casem zvykne
to doufám nebo si aspoň já budu muset odvyknout brzdit prudce přední kolo, překvapivě je to o hubu i na kolobce (a snad víc než na kole mi přišlo)
Dneska asi vstala s chuti, protoze ke me natocila hlavu a chtela si cuchnout

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 07:59
- Nahlásit

birma
taky myslím, že se to časem poddá, že se naučí že jsou čuchací vycházky a pak vyjížďky, kde se fičí a nečmuchá...

cernej caj
no abych vas uklidnila, nakazu sirim i u nas doma
eště že ses přiznala, že je to od tebe...no ale teda ten svrab a zarděnky sem neposílej...

sibinky sou krasny, ale je fakt, ze na me malo hunaty
sou huňatý dost, akorát že ty chlupy nemají tak dlouhý, ale zase jsou téměř bezúdržbový, půl roku se nemusejí česat vůbec, jen v době línání se pročesávají ať jsou ty chlupy dřív pryč, furminátor mi zkracuje línání z dvou měsíců na tři tejdny....

taky se o nich rika, ze potrebuji fakt zkusenyho chovatele s pevnou rukou
nejde ani tak o pevnou ruku jako o nastavení pravidel, který je nutno dodržovat, protože u šib obzvláště platí, co je dovoleno jednou, je dovoleno navždy... a pak nesnášejí výcvik jako služebák, tedy opakování něčeho do zblbnutí.... šiba rychle pochopí co se po ní chce, ale už nechápe, proč to má opakovat 10x když ona to přece umí....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 08:43
- Nahlásit

vlk
jako o nastavení pravidel, který je nutno dodržovat, protože u šib obzvláště platí, co je dovoleno jednou, je dovoleno navždy... a pak nesnášejí výcvik jako služebák, tedy opakování něčeho do zblbnutí.... šiba rychle pochopí co se po ní chce, ale už nechápe, proč to má opakovat 10x když ona to přece umí....
to mi prijde dost podobny jak u spice.

eště že ses přiznala, že je to od tebe...no ale teda ten svrab a zarděnky sem neposílej...
si mi pripomela, jak sme opikani burtu v sobotu, tak prisel bejvalej s manzelkou, ktera je v 7 mesicu tehotenstvi a ma dvojcata a vsichni si tam delali srandu, ze si nemuzou sednou k ni, at to nechytnou tu nakazu pac si tam sedala jeste moje segra s pul letou neterinkou, tak to bylo takovy docela vesely

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 08:54
- Nahlásit

cernej caj
to mi prijde dost podobny jak u spice.
dyk šiba je taky špic...

ze si nemuzou sednou k ni, at to nechytnou tu nakazu
aha tak teď chápu, proč na rodinných oslavách nikdo nechce sedět vedle céry...... má dvojčata....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 09:06
- Nahlásit

vlk
dyk šiba je taky špic.. tak to sem prave cekala nejaky mega drsny sibo teror s normalnim panickem a ono klasika spicoteror

.. má dvojčata... si myslim, ze casto staci v jeden okamzik jeden kojenec, natoz dva. Hlavne kdyz sou jak z divokych vajec

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 09:41
- Nahlásit

cernej caj
a ono klasika spicoteror
asi tak nějak, šiba sice má svoje určitá specifika (asi jako většina plemen), ale nic s čím by si člověk se zdravým rozumem nedokázal poradit.....

Hlavne kdyz sou jak z divokych vajec
šiš tak to se céry musím optati jestli má jejich tatík fakt tak divoký vejce....podle toho jak se prezentujou ty dvě čůzinky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 09:52
- Nahlásit

vlk
estli má jejich tatík fakt tak divoký vejce tady se i nevinna poznamka dycky strasne zvrtne, to je hrozny

birma
jinak video s adamkem supr, hlavne vam zavidim ten placek krasnej ps: mas emila

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 11:37
- Nahlásit

cernej caj
tady se i nevinna poznamka dycky strasne zvrtne
sis ještě nezvykla ??? No neva za pár let už ti to ani nepřijde....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 11:39
- Nahlásit

vlk
kupodivu jeste nee

birma
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 11:49
- Nahlásit

cernej caj
hlavne vam zavidim ten placek krasnej
to je dětský hřiště ve vnitrobloku, když člověk přejde volně puštěný nevychovaný psy, některý lidi, ječící děti a zhulený skejťáky, tak je to super místo na cvičení

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 12:03
- Nahlásit

birma
prave, vypada to rozhodne lip, nez domaci prostredi ci asfaltka po ktere jezdi auta... ale doufam,ze po slunecncych dnech uz bude kolem pole trochu vysusena ta hromada kluzkyho mekkyho blata

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 16:39
- Nahlásit

rum vespolek!
chytil mě před dofčou - jak jinak - uchabol. Uvázala jsem si šátek a mužík prej že vypadám, že bych mohla z fleku prodávat v Polsku u silnice červivý třešně. No, nepotěší to?!

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 16:42
- Nahlásit

Rrumstajn.
Tak nejen vokouni, ale este aj uchouni tady?
Vero
chytil mě před dofčou - jak jinak - uchabol.
Au, au, a z ceho to? Nejaka ta usni svice by nepomohla? Ja mela nedavno zada v hajzlu, ale totalne, asi 5 dni jsem stenala a upela. A mela jsem to z toho, blbka blba, ze jsem si v hicech zpocena votevrela v aute okynka dokoran a ofouklo me. Byl to ocistec (ale hlavne, ze si nepoustim klimosku, kvuli angine ).

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 16:55
- Nahlásit

Fifi
Tak nejen vokouni, ale este aj uchouni tady?
ha, ha uchoun s vokounem II., popelářem a buldozérem, jo?

a z ceho to?
ááále, z blbosti, jak jinak. Na jesenickým hřebeni foukalo děsně a ukrutně, 15 stupňů na slunku a do toho ten vítr. Já blbka zapomněla doma čelenku i šátek, svou povinnou výbavu. A doufala, že tentokrát mi to jako projde. A houby, samozřejmě, jako dycky:-D , měla jsem sice kapuci, ale chvílemi neměla, páč klouzala, nebo mi bylo v bundě vědro...

Nejaka ta usni svice by nepomohla
Ono je to jako vždycky, eustachovka, takže pomáhá teplo a kapky nosem... a čas.

ale hlavne, ze si nepoustim klimosku
no jo, no, jsme kretýny. Z auta to asi nemám a z klimošky asi taky ne, to by bylo opačný ucho to je moje tradice, nesnesu vítr do ucha, levýho zejména... jako my všichni uchouni.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2013 17:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Vero
kapky nosem
Fuuuj, to uz bych nezila, tohle nesnasim. Echjo, mila soudruzko blbko kretynko, tak snad to do dovoleny povoli a bude to cajk.

jako my všichni uchouni.
Edit, ja rozsiruju rady vokounu, uchounu o krkouny, tedy.

<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání