| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 07:36
- Nahlásit
Maya
tak to je drsny, kam na ty veci furt chodis?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 12:16
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Tak nakonec šla ortéza dolů včera.... bolest byla nesnesitelná a já už jsem skoro únavou padala na nos. Přála bych vám cítit tu úlevu Dávám si pozor, aby ruka byla chráněná a čas od času jí nechávám odpočinout v šátku. Kloub není bolavý... teda alespoň podle mě, ale svaly okolo to je "lahůdka"
Šla jsem spát před půlnocí a mimo jednoho vzbuzení, kdy jsem potřebovala kadibutku, jsem konečně spala do rána
Jo a včera jsem šla dát Bruta vyvenčit před barák a opět měli naši cikáni puštěnýho psa..... Brut zabral, Al se za psem rozběhla a já myslela, že mám po ruce (tý bolavý ) . Naštěstí pes zdrhl, Al poslechla na houknutí, ale já viděla všechny svatý. Tentokrát jsem dost naštvaně došla k nim a velmi tiše jim vysvětlila, jak to vypadá a že jestli se mi něco stane, tak budou mít veliký problém. Třásla jsem se bolestí i vzteky ještě hodinu potom
cernej caj
já si musím koupit podprsenku od plavek a to bude dost hrozný, protože mám určitou představu a nikde jí nemůže sehnat...
vymysleli jste s birmou procházečky nebo spíš trek okolo republiky?
birma
je pravda, že Morava je ohledně práce zlá a ještě chvíli bude, bohužel ..... i když taky asi jak kde .. já miluju jižní část, ale stěhovat se tam v téhle době není bohužel ideál.....
Tak australský vovčáky nesleduju
kachna_
australák fenka a jmenuje se Al Atom v Lahovicích? To budu muset zjistit. o té vůbec nic nevím Mohla by jsi mi když tak zjistit její celé jméno? Dala bych ho do seznamu, kde máme kterého australáka .. díííík
cernej caj
kachna_
birma
dovedu si představit, jak jde čerstvě oddaný čajík Šlapanickýho vlka ve svatebních šatičkách a v botkách přeskakuje klády a jiný bordel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 12:31
- Nahlásit
brut
Šla jsem spát před půlnocí a mimo jednoho vzbuzení, kdy jsem potřebovala kadibutku, jsem konečně spala do rána
no hurááááá
je pravda, že Morava je ohledně práce zlá a ještě chvíli bude, bohužel ..... i když taky asi jak kde .. já miluju jižní část, ale stěhovat se tam v téhle době není bohužel ideál.....
já se právě proto, abych se mohla časem odstěhovat kamkoliv, snažím rozjet živnost nezávislou na místě. Spíš mi u tý Moravy jde o to, že co jsem tam poznala lidi, tak náplavu fakt nemaj rádi, natož z Prahy. Navíc já jsem srdcem Jihočech, takže nejspíš půjdu tam a to i když jsou u nás i hezčí místa, tak tohle se prostě drží pod kůží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 12:34
- Nahlásit
brut
Tak nakonec šla ortéza dolů včera ... jsem konečně spala do rána super svaly pocvicis, hlavne ze uz spis
vymysleli jste s birmou procházečky nebo spíš trek okolo republiky? ses jasnovidec... 99km po hrebeni sumavy a 99km okolo orlickejch hor uz je skoro v planu
brut
birma
je pravda, že Morava je ohledně práce zlá
zalezi jak co, IT a strojarina tu celkem drzi prvni ligu... (jeste ze my slecny ajtacky mame muze strojare
a v botkách přeskakuje klády - tohle by ale nakonec melo jedinej nasledek... zlomeninu minimalne jednu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 14:16
- Nahlásit
růmštajn vespolek
chci zpátky!
a těch krásných 7 stupňů vprostřed mraku a mlh
mladokocour operovat nemusí, enem další dva tři týdny kapat (tak nevím, co další dofča, předem zaplacená, hm....)
každopádně je ale jistý, že jsou tady už dva vokouni
brut
supér
kafe
ve výše uvedeným počasí to na tílko fakt nebylo tak ještě uvidím dál tento týden, vyrazíme-li na druhou výpravu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 14:33
- Nahlásit
Vero
fotky! fotky!
to je supr s mladokocourem, ze nemusi na operaci a tchyne by jeste nebyla jednou ochotna? hlavne vzdavat se kvuli tomu zaplacene dovolene
birma
jojo, taky by se ze me klidne stal jihocech az na ty povodne furt
me prazaci nevadej, mam tam spoustu kamaradu (ale vtipy se na ne vedou furt, to je fakt)
vcera, prakticky 3tydny po poslednich vydatnych destich mezicase jen jedna bourka na polich porad struzky vody a 5cm vlhka propadajici se hlina takova jemnoucka, po kotniky se zaboris jeste ted... fakt hruza, a to sme na rovine bez vodnich toku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 14:34
- Nahlásit
Jde takhle pražák po zelňáku a má žízeň, najednou uvidí kašnu tak jde k ní a začne pít. Po chvilce k němu přistoupí brňák a říká : Neglgé ten wasr, cákajou se v tom morgoši! ) a pražák říká : Co prosím, já vám nerozumím, já jsem z Prahy. Aha, říká si potichu brňák a odpoví : Pij tu vodu pomale, je studená!!!
(preklad: (Nepij tu vodu, koupou se v tom cigáni)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 14:39
- Nahlásit
Rumštáááájn
Tak já se vybírám s kolem pro Lůcu, aby bylo nej nej nej a Lucka co? Lucka na něm nechce jezdit, takže Michal dneska jede pro menší za 250.-
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 14:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
Jde takhle pražák
no ale to se v Praze vykládá taky, jenom vo slovácích
Jde takhle chlap kolem Vltavy a má žízeň, tak jde k ní a začne pít. Po chvilce jde kolem pražák a říká: Proboha chlape nepijte tu vodu, vždyť je to špinavý! ) a chlap říká: Čo ste vravel?
"Pijte pomalu, je studená"
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 14:52
- Nahlásit
cernej caj
fotky! fotky!
tentokrát budou musím nachystat.
a tchyne by jeste nebyla jednou ochotna? hlavne vzdavat se kvuli tomu zaplacene dovolene
mno... je to naše jediná naděje, akorát že už je nám to blbý, maminko nakvartýruj se sem ještě na dva týdny a 4xdenně kapej.
ale s sebou ho brát rozhodně nebudu, bé to náročný, neberem ani psáka.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 15:11
- Nahlásit
kachna_
aspon mas v zasobe, az povyroste a pohrdne tim mensim
kachna_
tak je videt, ze stejne original vtip ani neexistuje i kdyz vcera sem se docela zasmala u nekterych vtipu na soutezi ekofor.
Vero
tyjo to jedete na 2 tydny? a kam chcete razit? to by byla desna skoda, aby dovca propadla nejzazsi reseni, ktery muzu nabidnout, ze si vemu kocoura k nam - nicmene ja nemam mistnost moc, kam ho zavrit, kde by mohl v klidu prezit rozumne nejak ty 2 tydny... mame dve zaviraci mistnosti - pokoj, kam by nemohla a zachod a cely dny v prepravce pro kocku nic moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 15:17
- Nahlásit
Vero
hele a kdyz se vam nekdo stara o psaka, nenakapal by i kocce?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 15:32
- Nahlásit
cernej caj
hele a kdyz se vam nekdo stara o psaka, nenakapal by i kocce?
ne-e, to sme s mužíkem probrali, to nende... ona moje máti je super psí bábrle, rozmazlovací, ale funkční a psem vrcholně milovaná, ale má to svoje limity končící u právě tohoto konkrétního hodnýho psa. na suverénně sekajícího kocoura na skříni by si musela povolat hasiče a pět doktorů a pak by jim ukázala opačný oko.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 16:14
- Nahlásit
aha, tak to je blby a co zkusit zkontaktovat tibet? Nechas tam 14dni kocku, dovezes granule ci se domluvis na prispevku utulku?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 20:39
- Nahlásit
kafe
hlásím, že jsem slepejš - přešplouchla jsem celej jeden tvůj příspěvek
tyjo to jedete na 2 tydny? a kam chcete razit?
Tisá - Berlín - Miedzyzdroje - Berlín - Tisá.
Máme zaplacené noci v Tisé i v Berlíně a zálohu na noci v Polsku, takže bych o to nerada přišla, to je fakt. A taky bych už asi nemohla vyměnit termín dovolené, přece jen tam nemáme kocourkov Ale zas když jde jen o nějaké radovánky, není to argument nechat vokouna přijít o voko.
nejzazsi reseni, ktery muzu nabidnout, ze si vemu kocoura k nam - nicmene ja nemam mistnost moc
to jsi moc hodná - ale to by bylo moc divoký skrze ten prostor právě... a ještě by ti spapal pejsky třá
a co zkusit zkontaktovat tibet?
to bych se asi necejtila... samozřejmě kdyby šlo o to, že musím do nemocnice nebo na služební cestu, normálně o tom uvažuju, ale nějak ohrožovat toho spratka nejistým umístěním kvůli zábavě, to bych se cítila prostě blbě, sice někdo by řekl, že jsem magor a je to jen kočka, ale to takhle neumím brát, většina věcí, co není dost dobrá buldozérovi, není dost dobrá ani mňoukům. jsem magor
no, uvidíme, co řekne "tchýně". je nám to pekelně blbý, ale.... je to nejschůdnější cesta pořád...
Jinak jsem steklá, chtěla jsem stáhnout fotky - a mám snad někde čtečku??? jistěže nemám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 20:45
- Nahlásit
Vero
tak ja myslim, ze kdyz tchyni pekne poprosite a dostane za to nejakou odmenu, tak snad to tak zly nebude.. a vono by bylo horsi, kdyby ses nezeptala a zbytecne treba prisla o zaplacene noci. A jinak to bude urcite super dovca, to by bylo skoda o to prijit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 20:55
- Nahlásit
Vero
mladokocour operovat nemusí
A snad se tchyne smiluje, kdyz ji pekne predem navaris a poprosis, jiste se zlobit nebude. Tu dlouhou dovolenou si teda radne uzijte!
a mám snad někde čtečku??? jistěže nemám
Je za obrazem se slunecnici.
brut
Tak slava, orteza dole, tak ted si s tim fakt nejak blbe nehni, at se zase neco nepoto...
kachna_
Luca ma rozum, nac velky kolo, proc padat z nadmerny vejsky, kdyz muze o par cm niz. Bude mit ty postranni kola na zadnim? Ja to jako mala vsem zavidela, ale tata rek, ze to je pro neschopny deti a ze se naucim rovnou jezdit bez ty podpory.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 20:57
- Nahlásit
tak jsem si dnes koupila stan a čelovku, brzo budu komplet vybavená
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 21:01
- Nahlásit
birma
Aby se ti tam vesel Adamek.... Jo a mrkni v emila
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 21:04
- Nahlásit
máme před termínem dovči.
zítra přijde instalatér rozkuchat zeď v kuchyni, páč tečou starý trubky
všude bude tuna prachu, bordelu.
není nic lepšího než v tomhle prát, sušit, a balit na dovo....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 21:28
- Nahlásit
Fifi
Je za obrazem se slunecnici.
hmm. jsem zavolala mužíkovi...
chtělo by to, jak koukám na svý fota, nějakej kapičku kvalitnější foťák.
ochutnáfka-
takhle buldozér odpouští páru poté, co páníčci úspěšně slezou ze skaly
kamarádka
kuk do údolí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 21:32 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
kafe
musím to trochu probrat, než všecko natáhnu. je toho hodně, kvality málo
Janiii
není nic lepšího než v tomhle prát, sušit, a balit na dovo....
kampak?
hele ještě lepší je, když ti hrozí těsně před operace kočičího voka, respektive když sháníš, kdo bude 4x denně kapat troje kapičky. takže se máš vlastně supr
birma
tomu říkám výbava. stejně jste hustý s těma čundrama. bém s mužíkem muset někdy vyzkoušet zas aspoň pod stan, ale nevíme, kde ho máme...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 21:49
- Nahlásit
FifiLuca ma rozum, nac velky kolo, proc padat z nadmerny vejsky, kdyz muze o par cm niz. Bude mit ty postranni kola na zadnim? Ja to jako mala vsem zavidela, ale tata rek, ze to je pro neschopny deti a ze se naucim rovnou jezdit bez ty podpory
Lucka by chtěla, ale já jsem jí říkala, že se naučí rovnou jezdit bez tý podpory
Nééé, má postranní kolečka. Jo, ale to bylo docela komický, sedla na to kolo, šlápla jednou, podruhý, potřetí a kolečko nic. Ony ty postranní byly trošičku vejš než to zadní
Vero
hééézký
cernej caj
dostane za to nejakou odmenu
jakože klik klik?
Jo a fotky jsem prošla, jsou perfektní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 22:04
- Nahlásit
Fifi
Aby se ti tam vesel Adamek....
spešl pro jemena jsem koupila trochu dražší stan, aby měl velkou předsíňku s podlážkou, takže bude hezky v suchu, když bude trochu déšť nebo rosa a mně nenalítaj komáři dovnitř
Jo a mrkni v emila
máš answer
Vero
parádní ochutnávka
stejně jste hustý s těma čundrama
tak já teď byla s čajem na prvnim po mnoha letech, stan neni na čundry, bo je dooooost těžkej a výbavu na ně ještě nemám - zatím mám furt kletr pučenej od čaje...
kachna_
Jo, ale to bylo docela komický, sedla na to kolo, šlápla jednou, podruhý, potřetí a kolečko nic. Ony ty postranní byly trošičku vejš než to zadní
chudák dítě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2013 22:51
- Nahlásit
Vero
pěkný fotky, páníčci nemaj co lozit po skalách když tam buldozér nemůže
tchýni slibte nějak dáreček, něco co třeba chce a vobětuje se za to, sice se to prodraží, ale zase byste měli klidnou dovču
jinak si to pěkně užijte
kachna_
měli jste se vyprdnout na postranní kolečka i na menší kolo a trochu se snažit, vono teda se člověk naběhá, ale za pár dní by vám Lucka drandila jak Amstrong
brut
super že bez ortézy, já teda laik bych řekla, že s ortézou to bolí míń a ono ne jo? je vidět že v tomto směru jsem nevzdělanec svaly se zmátořej, když si vzpomenu na svůj kotník, stačili dva tejdny v gipsu a jsem myslela, že už mě nikdy neunese
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2013 06:57
- Nahlásit
birma
stan vypada dobre. Taky mame s predsinkou na kola/psy obludnou mrchu 4kg. Do kempu autem dobry, tzn. pokud chcu na dogtrek, musim si platit ubytko
Vero
ty fotky sou supr. Je fakt, ze obrazova kvalita neni dokonala, ale to presto neubira nic tomu, ze ste byli na krasnym miste, slinty slint. Kde ze to presne bylo?
kachna_
šlápla jednou, podruhý, potřetí a kolečko nic.
byla z toho zmatena? ze slape a stoji?
dik
Maya
stačili dva tejdny v gipsu a jsem myslela, že už mě nikdy neunese
je docela brutalni, jak rychle sou ty svaly schopny ochabnout a jak moc, ze
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2013 07:24
- Nahlásit
Čau držtičkííí tak fíken za náma a fčéra nějak f práci nebyl čas ...nejde mi nereagovat na totok
Fifi
Ale aby ne, masem se da zlomit nezravec snad kazdej
"snad" ale nedá ten můj magůrek prostě néééé
birma
jo to znám, zírání na maso a nevědět co s ním...blbeček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2013 08:09
- Nahlásit
denyk
no urcite nejsi jedina s nemasozravcem, ackoli je fakt, ze hodne psum to pomoct muze.
Uz mas plavky? a kdy vubec vyrazis k moori
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2013 08:16
- Nahlásit
Vero
hezkej péf, moc
cernej caj
Uz mas plavky?
ne asik už mě to přešlo, vemu ty starý
myslím, 10tého září pajéchajem.
Dnes přijedou kémošky z Ostrávy, zavejletíme do NDR, v pátek skáču pro kejtičku ke Špejlíkovi a pak hurá do Jablonce nad Jizerou na Svijany
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2013 08:20
- Nahlásit
denyk
presne tak, rozumna to zena more ti je stejne rozezere od soli
hm, tak zari by mohlo byt super a kam jedete?
|