Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 15:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

tak rebjónky, jdu na to

nezlobte, neotvírejte cizím strejdům, ať nedopadnete špatně

a krááásnej víkend.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 15:21
- Nahlásit

PetraK
i tobe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 21:01
- Nahlásit

z pudy se ozyvaj dost hlasity zvuky, chvilu ticho, pak zvuky. psy na to rvou... mam hruzu vylezt z pokoje

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 21:28
- Nahlásit

cernej caj
mam hruzu vylezt z pokoje
se ti nedivim

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 21:39
- Nahlásit

cernej caj
z pudy se ozyvaj dost hlasity zvuky, chvilu ticho, pak zvuky. psy na to rvou...
kuny?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 21:48
- Nahlásit

kachna_ birma
doufam, ze nejaky zvirata... ale sou to fakt desny rany. A navic u sousedu nikdo nezije, tak ono to cloveka trochu desi, co kdyby od sousedu treba nekdo nejak prelez na pudu... tfuj

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 22:59
- Nahlásit

musím se pochlubit úspěchy:
Adámek poprvé bez říkání vyžral celou misku (mám za to, že mu chutnaj ty přídavky, jako kvasnice, řasa, bylinky... )
předevčírem mě fest namíchnul, když chtěl napřed sežrat běžce a pak 4x kolaře, výsledek byl ten, že jsem ho chytla, aby se nemohl moc hejbat a podržela mu hubu, aby nemohl ječet a pak jsme šli místo procházky dom, jak jsem byla naštvaná, tak jsem chtěla výtahem a on jak byl vykulenej, tak tam vlezl, od tý doby (takže tři dny) jezdíme dolu výtahem, on se těší na procházku, tak napřed courá tam a ven asi 1000x a pak už tam zůstane, pomalu se zmenšuje počet courání (dneska na večerní venčení jenom 1,5x) a už vypadá víc v pohodě, když jedem taky míň žere cyklisty - dělá na ně většinou přesně to, co u rybníčka na kachniny holky - zmerčí je, v hlavě se pohnou kolečka a pak má najednou naléhavou práci s čuchánim, nebo mě nutně potřebuje odvléct na vodítku

cernej caj
co kdyby od sousedu treba nekdo nejak prelez na pudu... tfuj
a nemáš doma muže, že bys ho vyslala na průzkum?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 23:02
- Nahlásit

cernej caj
to budou nejspíš kuny, jestli si tam udělaj hnízdo, tak radím zlikvidovat co nejdřív

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 23:12
- Nahlásit

cernej caj
Kuny nebo se tam muzou mlatit kocky, ale ty by u toho asi jecely.

birma
že jsem ho chytla, aby se nemohl moc hejbat a podržela mu hubu, aby nemohl ječet a pak jsme šli místo procházky dom,
Kubisovou na tebe!
A vono to zabralo, vid, chlapec musel byt prekvapen z tvyho zakroku.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2013 23:23
- Nahlásit

Fifi
chlapec musel byt prekvapen z tvyho zakroku.
tak ono to nebylo prvně, co jsem mu vysvětlovala, že tohle se mi fakt nelíbí, akorát tentokrát to nějak zanechalo dojem teď už mu jenom nějak ukázat že kolisti jsou vlastně fajn...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2013 06:59
- Nahlásit

birma
S tim vytahem, to je supr. Sikovnej chlapec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2013 15:42
- Nahlásit

vcera se k nam nastehovali sousedi. Jeste sem je nevidela, ale dneska bouchali kladivama asi na pude (puvodni majitele puvni vestavbu nacali, ale nedodeli). Takze asi znam puvodce toho zvuku. Maji dva bily smetaky, z jejich strany je jen takovej nizkej pseodoplot s mega dirama, samozrejme napred maj nejvic napilno poustet svoje psy a su zvedava, kdy budou mit napilno si opravit tu jejich cast plotu... jak to tak vidim, tak to driv udelame my nez doufat, ze to nekdy udelaj oni... sice snad nebude s psama problem, ale nechcu resit, ze muj pes kousl skrz mega diru v plote jejich psa, argument ze to je jejich pulka plotu by me asi neprosel

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2013 15:45
- Nahlásit

aha tak opravuji informaci... dva bily smetaci prohlasil muz. Ja videla jorksira takze z prava civavka, z leva jorksirek to mame samou psi spolecnost

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2013 22:24
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek,
su mrtvé do slova a do písmene!!! Jako vyrážet v pátek ve čtyři hodiny a vrátit se ted , najetých 1600 km a jen 4hodiny spánku je fakt masox ještě jednou a dávám fakt výpověd

Cesta ještě jakž takž šla, ale co mě dostalo že jsme mohli mít bouračku na zpáteční cestě cca 400 metrů od domova
zase namachrovaní kluci vyjížděli z vedlejšky aniž by se podívali nám přehupli před čumákem...vůbec nechápu jak číf nevyspalej utahanej dokázal takhle rychle dupnout na brzdu...kdybych řídila já tak už nemáme jetíka já bych to po těch dvou dnech stopro nedala
V tu chvíli jsme je vytroubili a na nic víc se nezmohli jenže já šla pak venčit a oni tam stáli kousek poblíž furt... sem je dořvala jak malý fakany su za hysterku

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2013 22:30
- Nahlásit

rumštajn
máme koncert zadara, v sousední vesnici jsou slavnosti a až přes kopec k nám nám pěje Petr Nať nikdy bych nevěřila,ž e na takovou dálku to může bejt slyšet
Fajka
fuj to nezávidím takovou štreku a takovej zážitek, kdyžs je seřvala, tak třeba jim to dojde a příště si daj větší pozor
cernej caj
no bejt váma tak s nima pohovořím o tom plotě a zdůrazním, že moji psi žerou psi, takže aby ze dvou smetáků neměli štyři když to nespravěj

birma
Člen
# Zasláno: 13 Čec 2013 22:49
- Nahlásit

dali jsme si podvečerní tříhodinovou procházku k rybníku, z toho víc jak půlka po cyklostezce, naštěstí teda bylo víc bruslařů než kolařů a bruslaři nám překvapivě nevaděj. Adámek se většinu doby choval jako bezmozek, ale i tak to bylo fajn Pak povečeřel tři kuřecí hřbety (prvně měl maso vcelku a zpočátku byl dost nešťastnej, ale pak to dokázal přemoct) a teď mě tu hajzlík prudí, že se nudí

cernej caj
Maji dva bily smetaky, z jejich strany je jen takovej nizkej pseodoplot s mega dirama, samozrejme napred maj nejvic napilno poustet svoje psy a su zvedava, kdy budou mit napilno si opravit tu jejich cast plotu... jak to tak vidim, tak to driv udelame my nez doufat, ze to nekdy udelaj oni...
tak je upozorněte, že je to jejich plot a že byste jim mohli třeba omylem psy přejet sekačkou a to byste neradi

Fajka
no ufff teda, tak to pořádně dospi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 08:40
- Nahlásit

Fajka
Tak hlavne, ze se vam nic nestalo, snad si fakani aspon odnesou ponauceni...

Vcerejsi opikani burtu luxus, tomu rikam jinak pohodovej vikend

Maya
A jakej je peter nat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 11:33
- Nahlásit

fotky z vandriku konecne tu

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 16:20
- Nahlásit

Zdravim a pozdravuji.
cernej caj
Koukam, ze zahada ducha na pude vyresena. Co se plotu tyka, necekala bych a novy sousedy upozornila dost durazne... a kdyz by to nezabralo, tak holt opravit ze svy strany, nez se pak dohadovat na nakladech na veterinu.
Ach, fotky... tam je tak krasne.
A jakej je peter nat?
Tipuju, ze Peter Nagy.
Fajka
Teda by se fakt uzenete, jeste, ze ste se nevysekali, tem klukum bych dala do tlamek, aby si to pamatovali! Doufam, ze dneska trochu relaxujete, krom privezeni staricku tedy.
birma
(prvně měl maso vcelku a zpočátku byl dost nešťastnej, ale pak to dokázal přemoct)
On to neznal, pipina mala, flakotu poradnou? Ten fakt objevuje krucek po krucku novy svety s tebou.

birma
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 16:27
- Nahlásit

Fifi
On to neznal, pipina mala, flakotu poradnou?
zřejmě ne strašně se na večeři těšil a když dostal misku, tak na ní chvíli zíral, pak si odnesl jeden hřbet na pelech a zíral na něj tam, když to nepomohlo a hřebet se sám nerozložil, tak si přinesl druhej a když furt nic, tak se do nich konečně pustil a zvládnul všechny tři mám radost, že to konečně vypadá, že žere fakt s chutí

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 16:31
- Nahlásit

birma
tak na ní chvíli zíral, pak si odnesl jeden hřbet na pelech a zíral na něj tam, když to nepomohlo a hřebet se sám nerozložil, tak si přinesl druhej a když furt nic, tak se do nich konečně pustil a zvládnul všechny tři
To je blbstaajn. Hlavne teda, ze na to prisel. I kdyz na druhou stranu to je hrozne smutny, co on ma asi za sebou, co prozil, co asi zral...
že žere fakt s chutí
Nezakrikni to! Ale aby ne, masem se da zlomit nezravec snad kazdej.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 16:40
- Nahlásit

Fifi
A jakej je peter nat?
Tipuju, ze Peter Nagy

neznam ani jednoho (proto sem se ptala, pac ja nevim vubec jestli je poslochatelnej

birma
zřejmě ne
si myslim, ze to nezna dost velky procento psu...
e žere fakt s chutí konecne, sikula

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 16:47
- Nahlásit

cernej caj
neznam ani jednoho
To je jeden a ten samej - se pozna mlada generace, ze ho nezna . A pro me poslouchatelnej neni, krom jedny pisnicky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 17:00
- Nahlásit

Fifi
ja vim, ze to je jeden a ten samej ;)

aha, pisnicka nic moc... jo a on ma "kristynku", tu k smrti nenavidim

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 22:14
- Nahlásit

V sobotu jsme byli u mojí mamči řezat dříví. V pátek mi mamča ještě píše "Vem bedýnky".
Tak jsem chvilku přemýšlela, k čemu ty bedny tak najednou potřebuje, ale shodou okolností jsem si na ně taky vzpomněla a už jsem je měla naložený.
Na Baranďáku mi to došlo. Mamča chtěla ty reprobedny, co jsem jí nabízela
Tak to mamče vyprávim a ona mi říká, že se jí kdysi stalo něco podobného s babičkou.
Babička chtěla poslat do lázní "něco na krk"
Mamča jí poslala šálu.
Jsem se jí teda ptala, jestli v Karlovejch Varech neměli lékárnu
Babička chtěla náhrdelník.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 23:07
- Nahlásit

cernej caj
ty neznabohu, Peter Nat, vzpomínka na mý mládí
dneska Kim málem zakous skoro souseda, kterej po tmě vylez k nám zpoza keříku z branky když jsme šli kolem, naštěstí jsem stihla stopnout flexinu, takže jo, špic je i osobní obranář a nejen obranář majetku

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2013 23:08
- Nahlásit

birma
Adámek je šikula, já to měla se psama stejný když prvně dostali kus syrovýho masa, hlavně Dorin jak je malej, tak jedno stehno zdolával hodinu

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2013 00:11
- Nahlásit

hele bože a se vsadim že to někdo koupí http://www.catandogs.cz/

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2013 00:19
- Nahlásit

Maya
Twe to je narez, to musi bejt jen nejaka legranda, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2013 06:08
- Nahlásit

kachna_
Si me rano pekne rozesmala nicmene chudak babicka, chtela byt s nahrdelnikem za fesandu a dostala salu

<< 1 ... 2403 . 2404 . 2405 . 2406 . 2407 . 2408 . 2409 . 2410 . 2411 . 2412 . 2413 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání