Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 11:12
- Nahlásit

cernej caj
pani co ty fotky? Sem nemohla ani dospat a ty furt nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 11:21
- Nahlásit

cernej caj

to je rychlost

Je! to na tom miluju navíc tohle homeo je takový moje základní, řeším tím úplně jinou věc, ale je to na seštelování celýho těla právě. A tím jak jsem si vzala další dávku, t ak to tělo asi nakoplo, že se pere i s tímhle. tak doufám, že to zabere.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 11:32
- Nahlásit

birma
nojo dyt ja su uplne blba, uz mas v mailu... galerii splodim nekdy... ty mas celejch tech 240 tam

PetraK
snad jo, pred vikendem by bylo blbe kdyby to nezabralo

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 12:20
- Nahlásit

mi teda docela fest mrznou nohy, jestli nastydnu teď před dovolenou tak mě klepne

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 12:25
- Nahlásit

cernej caj

snad jo, pred vikendem by bylo blbe kdyby to nezabral

no vypadá to, že to pracuje, hlava huž nepíchá, v krku taky dobrý, mám zatemováno trochu v pravý půlce lícní kosti,a uchu už jen. tož snad.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 12:33
- Nahlásit

Maya
si nos ponozky v abelce nebo mej nahradni v praci

ja dneska, poucena z minule, tahla suchy fusky a druhy rifle, a ono prestalo bourit jen sem vlezla do busu

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 12:34
- Nahlásit

cernej caj
si nos ponozky v abelce nebo mej nahradni v praci

to mám já. v šupliku a už kolikrát jsem si za to vystavila pochvalu před nastoupenou jednotkou, páč se mi to moc hodilo. Jsou pletený od mámy, takže teploučký.

ja dneska, poucena z minule, tahla suchy fusky a druhy rifle, a ono prestalo bourit jen sem vlezla do bus

zas ale jsi vybavená, kdyby ses rozhodla pro nečekaný výlet místo návratu domů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 13:08
- Nahlásit

PetraK
no to vybavena su, no

jinak mam taky suchy ponozky v praci v supliku, co kdyby

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 13:34
- Nahlásit

PetraK
cernej caj
ponožky ke krátkejm kalhotům a sandálům nepřežila bych

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 13:48
- Nahlásit

sice to asi funguje jen v Praze, ale třeba se někomu bude hodit
http://vet-servis.cz/?page_id=670

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 14:39
- Nahlásit

Maya
a ja to tak nosim bezne

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 15:19
- Nahlásit

jsme doma z ranní procházky (vyrazili jsme v poledne ) - Adámek stihnul zdrhnout z psího hřiště za slečnou (laškovali přes plot a najednou byli oba na stejné straně), vymáchat se ve Vltavě (sice neploval, ale chyběl mu k tomu krůček, zkusit sežrat dva kolisty (asi z deseti ) a jednoho běžce (z pěti), zamilovat se, provlídnout si zblízka pár agi překážet a prolézt kruhem, jít po frekventovaný silnici, prohlížet si auta a tramvaje a skoro se nechat sežrat dogou a zkusit sežrat jednoho australáka a jednoho bígla, tak snad máme na chvíli splněno

vlk
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 16:11
- Nahlásit

birma
Téda, vy ale umíte žít.....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 16:15
- Nahlásit

birma
To ste toho za tu ranni prochazku hodne stihli

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 16:29
- Nahlásit

to víte, Adámek jde do všeho naplno doma vyžral misku granclí, kterou už asi 3x odmítnul k večeři a teď je úplně tuhej, ani od bytovejch dveří neodešel dál než metr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 16:49
- Nahlásit

zavidte mi. Ochutnala sem novej zlatopramen s kolou. Asi zacnu pit pivo a jeste sem dostala odmenu za vyplneni dotazniku

Prijemna odmena, to mam za to ze sem zas zdarma servisovala znamejm znamejch pc

Fuci tu jak svina, ale teplota konecne supr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 16:49
- Nahlásit

a supr, ze mu chutna

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 19:27
- Nahlásit

cernej caj
ale teplota konecne supr
supr? tady to ráno vypadalo, že bude hezky a teď je kosa jak v zimě, dorazila jsem domu s úplně fialovejma nohama zimou

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 19:45
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dnešek je takový únavný, studený, ale na druhou stranu se tak šíleně nepotím pod ortézou

denyk
teda, ty máš sny ... hlavně, že zrzavec spokojeně chrupal vedle tebe

Já mám kadeřnici stejnou jako ty... jen cenu při stříhání na sucho mám za 90,- a na mokro 130,-

taky se mi ty plavky tebou vybraný líbily, koukni na net, jak ti radí holky, mohly by tam být

Maya
je mi jasný, že to s Fifininým stříháním chápeš, ale nepejskaři ne, ti jsou v šoku a blonďatý přeliv opravdu hodně pomáhá, mám kamarádku, u které to je ozkoušené

cernej caj
jůůů, ty máš skvělou barvu plavek .... miluju tuhle modrou... já chci takýýýý

PetraK
co to sem zase dáváš za oblodu?

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 19:51
- Nahlásit

Chcipstajn,
hlava boli z ochlazeni, zado zasekly, divnej den... a koukam, ze i frau Esus je chora, jak jinak, nez pred dovolenou. Se koukej dat dokupy!
Maya
teď je kosa jak v zimě,
Ja taky vyrazila jen sukne a tilko a odpoledne bylo ouvej. Nicmene ochlazeni vitam, hice nesnasim.
cernej caj
birma
Kam hodlate vyrazit, blaznove? Zase nejakych sto kilaku?

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 19:59
- Nahlásit

cernej caj
birma
copak jste holky vymyslely za bivak a kde?
myslím, že sestěhování blíž k sobě by pro vás bylo ideální, ale asi neklapne, co?
Jinak Ural, Ukrajina a Rumunské hory by mě lákalo též, bohužel, mám smůlu a můžu už si o pochodech nechat jen zdát....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 20:05
- Nahlásit

Fifi
mám to stejně..... vyjímečný kafe nepomohlo

birma
supr venčení .... jakého jste potkali australáka? Jsem zvědaf, moooc zvědaf

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 20:17
- Nahlásit

Maya
jojo, jak sem sla z prace tak fucelo fakt fest. Sem byla jeste rada, ze sem se vybavila tou vodeodolnou neprofukavou bundou

brut
tak supr, ze mas pocasi akorat pro ortezu, zitra bude asi podobne, tak snad uz tech par dni bude snesitelnych

jak nemam rada moc modrou na obleceni, tak ty plavky se mi taky celkem libi akorat mam obavy, ze s mou cetnosti plavani je pouziju priste az za uherskej rok asi

copak jste holky vymyslely za bivak a kde?
ale jenom takovy prochazecky po cr

Fifi
tak snad zada brzo prestanou, to je nemyle
dneska me muz nechal jezdit se sekackou, je to fakt supr

Zase nejakych sto kilaku?
to nikdo este nevi, kolik to bude

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 20:37
- Nahlásit

Fifi
Kam hodlate vyrazit, blaznove? Zase nejakych sto kilaku?
pro začátek na jaře na Šlapanický dogtrekking

brut
myslím, že sestěhování blíž k sobě by pro vás bylo ideální, ale asi neklapne, co?
já bych se i stěhovala, ale za prvý na to nemám a za druhý mám pocit podle toho, co psala čaj a podle toho, jak jsem poznala pár jihomoravskejch vsí, že Morava není úplně ta kýžená destinace
jakého jste potkali australáka?
australskýho vovčáka (aspoň mi tak teda přišel v tom záblesku, než sem musela začít řešit Adama, kterej ho chtěl spolknout)

cernej caj
ale jenom takovy prochazecky po cr
já už pomalu sepisuju poslední a vůli a ty napíšeš procházečky jestli tam pojdu a pak budu mít na náhrobku "cípla na procházečce" tak tě zabim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 20:47
- Nahlásit

birma
ale tak to sou jen nejaky lidi u nas, jinak se sousedama potize nemam a na zastavce kdyz jedu do prace potkavam veskrze pozitivni jedince, tak to zas neni tak hrozny bych rekla, ze u nas je to asi jako vsude, az na to ze ti pohodovy lidi se nekde pohodove druzijou a ty problemovy kysely ksichty cekaj pred domem s holi na koho to muzou dneska vypalit

jo a modli se, aby slapanickej dogtrekking byl pristi rok zas na velikonoce a ne posledni vikend v breznu (coz byli ted velikonoce) pac rusit svatbu kvuli treku by mi asi muz neschvalil (ackoli sem byla rozhodnuta uprednostit trek pred svatbou jeho segry ale nastesti segra mela rozum a dala to o tyden vedle

"cípla na procházečce"
premyslim, zcela seriozne, ze si pro sebe jakozto zmrzlika koupim teplejsi spacak, pac letosni dubnove a cervnove vandr me utvrdil v tom, ze spat v 0-2stupnich bych asi radsi bez smradlavejch propocenejch hader

birma
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 20:50
- Nahlásit

cernej caj
a modli se, aby slapanickej dogtrekking byl pristi rok zas na velikonoce a ne posledni vikend v breznu (coz byli ted velikonoce) pac rusit svatbu kvuli treku by mi asi muz neschvalil
huš se modlim ale tak mohli byste se vzít na startu a myslim, že mejdlo po dojití by vás vyšlo dost levně, bo byste měli poscípaný všechny hosty
ze si pro sebe jakozto zmrzlika koupim teplejsi spacak, pac letosni dubnove a cervnove vandr me utvrdil v tom, ze spat v 0-2stupnich bych asi radsi bez smradlavejch propocenejch hader
spočti si, jestli ti váhově nevyjde líp tahat čistý a nezpocený hadry, než teplejší spacák

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 20:56
- Nahlásit

birma
že mejdlo po dojití by vás vyšlo dost levně, bo byste měli poscípaný všechny hosty
ale to je super napad! a myslis, ze bych mela startovat ve svatebnich satech?

nevyjde, pac ten teplejsi od warmpeace je asi o 200g tezsi, coz snad neni ani vaha druhy mikiny

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 20:57
- Nahlásit

brut
australskej honáckej je v Lahovicích, dokonce se snad fenečka jmenuje Al , Al Atom

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 21:01
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze bych mela startovat ve svatebnich satech?
určitě a oddávat vás může ten, kdo vás bude startovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 21:05
- Nahlásit

kachna_

ale nahodou me napadlo, ze vlastne by to nebylo tak nerealny, se vetsinou startuje v patek, tak bych akorat holt musela stihnout cil do 10.00, nebo proste vzdat co ujdu, to ujdu a mozna ze jit nonstop bez spani by taky mohla byt husta vyzva

poslu ti na mail foto s luckou

<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání